تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 143 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سخن آخر

سونی اریکسون W950 را می توان یک گوشی هوشمند و یک پخش کننده موسیقی عالی دانست البته برای کاربرانی که نیازی به دوربین ندارند و اس ام اس هم کم ارسال می کنند. صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت آن بسیار مناسب برای قابلیت های Wi-Fi است. مطمئنا W950 کاربران ویژه خود را خواهد داشت

بعد از امتحانام خود منم تجربه هایی که از کار کردن با گوشی w950 بدست اوردم رو در خدمتتون میزارم پس تا بعد از امتحانام بای بای

w950 كه Wi-Fi نداره!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14

سلام
    کسی میدونه رو این گوشی fm teransferهست یا نه؟

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه رو این گوشی fm teransferهست یا نه؟
    نه نداره.باید جدا گانه بخری

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام به بچه ها خوبین همگی؟طبق قولی که داده بودم اومدم و براتون در باره این گوشی می خواستم توضیح بدم یا شاید بهتر بگم تجربه های خودم پس از استفاده از این گوشی.

در جعبه این گوشی به جز خود گوشی کابل. باتری . شارژر . قلم . و هدفون مدل Hpm-70

در روی این گوشی کلید رد یا قبول تماس وجود نداره و تنها باید به وسیله لمس کردن به تماس ها پاسخ داد که مزیت این کار اینه که از فشار اومدن بصورت خود به خودی جلوگیری بشه که به نظر من این یه مزیت خوبه این گوشی هستش.

صفحه نمایش گوشی بصورت Tft بوده که قابلیت نشان دادن ...262 رنگ را داراست و یه مزیت خوب دیگه شفاف بودن صفحه در نور مستقیم آفتاب هستش که من گوشی قبلیم اس700 بودش هم این خاصیت رو داشت که به نظر من تو سری های نوکیا کمتر همچین خاصیتی رو مشاهده می کنیم در صورتی که چندین مدل گوشی های نوکیا دارای نویز گیر نور هستیم مثل 6680 که همچین خاصیتی رو داره ولی در نور آفتاب زیاد به خوبی دیده نمی شه.

گوشی قبلی خودم اس 700 بود که همیشه از این نظر که جای اثر انگشت روی صفحه گوشی می موند ناراحت بودم ولی این گوشی هم درست به همین صورت هستش جای اثر انگشت رو صفحه می مونه ولی این رو هم باید بگم که کیفت ال سی دی گوشی واقعآ بالاست که شاید این بتونه این عیب رو جبران بکنه.

شارژ این گوشی برای من که خوره آهنگ گوش دادن و کار کردن با گوشی هستم بشتر از 1 روز نمی کشه نمی گم کامل تموم می شه ولی برای استفاده برای فردا باید دوباره شارژ انجام بشه.

از نظر سرعت گوشی باید بگم که از همه نظر مطمئن باشد.

رم این گوشی همون طوری که خودتون می دونید 4 گیگ هستش ولی این اعتقاد رو دارم که سونی اریکسون تو این مورد واقعآ کم گذاشته کاری ندارم که از دیسک استفاده نشده و سرعت گوشی بالاست ولی این شرکت می تونست رمی در حد 10 گیگ رو برای این گوشی بذاره چون باید توجه کنیم این گوشی دوربین نداره یعنی فقط برای استفاده کردن از ام پی تری پلیر استفاده می شه پس باید رمی بالاتر مورد استفاده قرار می گرفت یا اینکه قیمت گوشی پایین باشه که در همین الان قیمت این گوشی 650000 تومان هستش که به نظر من یه Ipod می تونه با قیمت خیلی کمتر همین کارایی رو داشته باشه.همین الان گوشی های دیگه هم وجود دارن که شاید نتونن از نظر پخش موسیقی رقابت کنن ولی کارایی های دیگه دارن که شاید بشه فقط از یه خاصیت چشم پوشی کرد الان ان 93 هم وجود داره با همین قیمت که یه دوربین 3.2 داره درسته که وزن گوشی بالاست ولی در عوض با یه پخش موسیقی متوسط و یک دورین عالی روبرو هستیم نه اینکه فقط یه پخش کننده موسیقی!! یا چرا ان 93 رو مثال بزنیم میشه به پی 990 یا ان 73 اشاره کنیم که به نظر من ان 73 با یه دوربین عالی و یه پخش کننده موسیقی عالی روبرو هستیم که این خودش 1 _2 میکنه بازی رو!! ولی در کل الان نگین من جبهه گرفتم چون خودم این گوشی رو دارم ولی زیاد راضی نیستم نمی گم این گوشی ضعیفه نه خیلی هم خوبه ولی با این قیمت نمی ارزه چون فقط و فقط یک قابلیت داره اونم موزیک همین و باید این رو هم اشاره کنم فکر نکنید صدای موزیک در حد معجزه هستش نه در حد بالایی هستش که باز هم به نظر من ان 73 شاید بتونه رقابت کنه که منظورم در حالت بودن هندزفری هستش وگرنه در هندزفری صدا واقعآ بالاست ولی مگه گوش آدم چقدر تحمل شنیدن صدای بلند رو داره؟(فکر نکنید دلرم از ان 73 دفاع می کنم یا طرفدار این گوشی هستم نه اصلآ به این صورت نیست چون از قیافه این گوشی اصلآ خوشم نمیاد و این اعتقاد رو دارم که تا چند ماه دیگه همه به جای 6600 , ان 73 دستشونه!!چون شرکت های گارانتی اینقدر زرنگ هستن و فکر خریدارا رو می خونن که این گوشی رو تا جایی که می تونن ارزون کنن چون می دونن همه می خرن و این مدل قابلیت سرمایه گذاری رو داره درست مثل 6600 که وقتی اومد حدود 260 تومان بود و 3650 با همون قابلیت 240 تومان ود ولی دیدید که شرکت رو 6600 سرمایه گذاری کرد چونم می دونست که ان گوشی همچین قابلیت رو داره)

خودم در صدد هستم که این گوشی رو عوض کنم هنوز اون مدلی که می خوام به بازار نیومده ولی اگه بیاد حتمآ همون هفته اول اونو می گیرم نمی خوام خیلی زود مدل گوشی رو بگم ولی این گوشی از شرکت رقیب هستش ولی قول می دم اگه بیادش بازار موبایل رو می ترکونه چون هم دوربین 3.2 داره هم 4 بانده هستش و هم ....

از همه کسایی که با این گوشی کار کردن دعوت می کنم اگه نظری دارن بیان بگن خوشحال می شم نظرشونو بدونم شاید من اشتباه می کنم.
    Last edited by sarmast65_ata; 25-02-2007 at 21:02.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صداش از n73 بلند تره؟

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

به نظر من m600 نسبت به قیمتش بهتره و فکر نکنم با w950 زیاد فرقی داشته باشه و فقط فرقش تو حافظه داخلیشه (البته این نظر منه شاید اشتباه باشه)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من m600 نسبت به قیمتش بهتره و فکر نکنم با w950 زیاد فرقی داشته باشه و فقط فرقش تو حافظه داخلیشه (البته این نظر منه شاید اشتباه باشه)
    به نظر من هم همينطوره.
    بلاخره بعد از چند هفته يه نفر تو اين تايپيك w950 يه چيزي تايپ كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض صدا

من شرمندم که نمی تونم سریع جواب شما رو بدم چون اصلآ وقت نمی کنم بیام نت
    به نظر من صدای ان 73 بلند تره ولی توجه کنید منظورم صدای خارجی هستش ولی وقتی هندزفری وصل میشه صدای w950 هم خیلی شفاف تره هم واقعآ صدا بالاست

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فرق

[QUOTE=h_p990i;926422]به نظر من m600 نسبت به قیمتش بهتره و فکر نکنم با w950 زیاد فرقی داشته باشه و فقط فرقش تو حافظه داخلیشه (البته این نظر منه شاید اشتباه باشه)[/QUOT

آره حافظه اش خیلی فرق می کنه و 4 گیگ هستش و صدا هم واقعآ بالاتره هم تو صدای هندزفری هم تو صدای خارجی و باید توجه کنی M600 یک گوشی بیزینسی هستش ولی W950 یک گوشی تو کلاس W هستش که فقط برای پخش موزیک ساخته شده نه چیزه دیگه من این 2مورد رو می دونستم ولی چون با M600 کار نکردم نمی تونم زیاد اطلاعاتی بهت بدم چون تمام اطلاعاتم در حد معرفی نامه ایی هستش که تو سایتا گفتن وگرنه من بیشتر اطلاعات ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •