ان90 مثل ان 73 هستش
اصلا قبول ندارم دوربینش از و800 پایینتره
به تایپیک بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی مراجه کن
ان90 مثل ان 73 هستش
اصلا قبول ندارم دوربینش از و800 پایینتره
به تایپیک بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی مراجه کن
حالا اينم نظريه كه دوست عزيزمون دادن بلاخره نظرخودشونه.... من كاري به دوربين ندارم لااقل گوشي بايد كوچيك باشه كه حملش راحت باشه الان دنيا رو گوشي هاي سبك كار مي كنه به جز اين نوكيا
من تا چند وقت پیش یک N90 داشتم حالا بمانئ که چرا ردش کردم ولی در کل من که رازی بودم .
و نه توی این 9 ماه از هنگ خبری بود نه از گیر حتی یک ذره هم اذیت نکرد و البته تجربیاتمو به همراه عکس هاش تو وبلاگم گذاشتم برید حال کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shavci; 02-05-2007 at 21:49.
اقا این ن 90 وضعیت باطریش چطوره ؟میخوام یکی بگیرم .میترسم باطریش حالم رو بگیره؟؟
بلندی صدای اسپیکرش چطوره؟ در حد w800 هست؟
ببین متاسفانه هم از نظر باطری و هم از نظر صدا ( در مقایسه با W800) ضعیفه. در مورد باطری چون N90 دو تا LCD داره و دوربینش چرخشی عمل میکنه مصرفه باطریش بالاس. اینو من خودم به عینه تجربه کردم.
در مورد صدا متاسفانه N90 از صدای خوبی برخوردار نیست مخصوصا در مقایسه با W800![]()
به نظر من اگه ملاک خریدت این دوتاس بی خیالش شو
ممنون این موارد در n80 چطوره؟
N80 باتری خوبی داره یعنی با 2 ساعت شارژ کامل میتونی 2 روز شارژ داشته باشی در مورد صدا هم باید بگم کلا سونی اریکسون صدای خوبی داره مخصوصا سری W که پخش خوبی دارن تنها گوشیهایی توی برند نوکیا ار سری W سونی اریکسون بهترن N91 و N73 و 3250 هستند که پخش خوبی دارن
شرمنده من فقط بيننده هستم ولي اينو ميگم كه دوستان اشتباه نكنند !
باتري N80 واقعا مزخرفه !
دوست من داره ! روزي 2 بار شارژش ميكنه ! واقعا عجيبه 2 ساعت مداوم اگه باهاش كار كني باتري 100% خالي ميشه !
صداي N90 هم كم از w800 نداره ! يعني هيچ فرقي نداره فقط W800 صداش تيز تره !
كيفيت صداي N90 هم از w800 بيشتره !
اين دو گوشي اصلا قابل مقايسه نيستند !
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم کسی هستش اینجا منو راهنمایی کنه که چطور میشه sms هارو رو کامپیوتر ذخیره یا Save کرد
اگه برای اینکار احتیاج به برنامه هستش لطف کنید برام لینکش رو بزارید اگه مراحل ذخیره سازی رو هم شفاف توضیح بدید ممنون میشم
موفق باشید
بهزاد
تایید میشه
n80 گوشیه بیخودیه
n90 دوربینش عکاسی و فیلبرداری عالیه. صداش مثل سونی تیز نیست .صدای بمی وبا کیفیتی داره داره و گوشو اذیت نمیکنه
فقط جدیداش باتریاشون اصل نیست 2 تا باتری بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)