تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 116

نام تاپيک: پیغام خطای Generic Host Process for Win32

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در Generic Host Process For Win32 Services و ویروس Net-Worm.Win32.kido.ih

سلام. این عکس رو ببینید :

وقتی سیستم رو روشن می کنم بعد از 5 دقیقه کاسپر این ویروس رو میگیره و میگه یه مشکلی توی فایل Generic Host Process For Win32 Services هست و یه دفعه تم کامپیوتر بهم میریزه و کلا سیستم میاد پایین! تنها راهش هم ری استارته که پدر منو درآورده. خواهش می کنم اگه می تونید کمک کنید. چند بار ویندوز عوض کردم ولی

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما طبق پست زير عمل كن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من KAV داشتم KIS نصب کردم دیگه ارور نمی ده ولی نمی دونم پاک ده باشه یا نه

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل دیگه پیدا کردم
    همین پیغام مسخره میاد
    Generic Host Process For Win32 Services
    ولی وقتی dont sendرو بزنی یا کاری به کارش نداشته باشی بعد از چند وقت
    یهو یه شمارنده میاد و کامپیوتر رو میخواد شات داون کنه

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

تاپیک های یکسان ادغام شد

7. این کاربر از Jalal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    این ویروس kido هست
    با نصب کردن پچها مشکلت حل میشه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من هم اخيرا به صف قربانيان پيوستم!
    البته در يك شركت اين مشكل خيلي حاد تره. چون الآن 75 درصد سيستم ها آلوده شدن.
    انواع و اقسام پچ ها، آنتي ويروس به روز، نصب مجدد ويندوز رو امتحان كردم اما فعلاً مشكل پا برجاست.

يك گزارش كوچيك از كاري كه من تا به حال انجام دادم رو براتون نقل ميكنم :
    -ابتدا از قطع بودن فيزيكي كليه كارت هاي شبكه بي سيم يا كابلي اطمينان حاصل كردم؛
    - بعدش اومدن ويندوز رو نصب كردم؛
    - يه آنتي ويروس جديد رو بلافاصله بعد از نصب درايورها نصب كردم و به اينترنت متصل شدم و به آخرين لحظه آپديتش كردم.
    -اونوقت كابل شبكه رو به كارت شبكه وصل كردم و شروع كردم به نصب برنامه هاي مورد نياز و سيستم هم تا يك ساعت خوب بود يه دفعه پيغامي در مورد svchost داد كه دقيقاً مضمونش يادم نيست و بعدش سيستم رفت تو كما. اونوقت كه reset كردم سيستم بالا اومد و پيغام منحوس "generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to close" اومد. و بعدش هم پيغام خطاي معروف با دكمه هاي send و Don't send اومد.

در اينجا بود كه فهميدم مشكل من ارتباط با اينترنت نيست بلكه ارتباط با شبكه داخلي (LAN) هست. چون به محض اينكه سيستم به LAN وصل ميشه اين اتفاق ميفته.
    به نظر شما مشكل از كجاست؟ اينكه به محض ارتباط با شبكه LAN اين مشكل پديدار ميشه آيا ميتونه به دليل وجود يك يا چند سيستم آلوده در شبكه باشه و مثلاً با حذف اونا بشه اوضاع رو به حالت عادي برگردوند؟

يه كار ديگه هم كردم و اون هم خريد نسخه اصلي Windows XP SP2 بود كه روي دو تا سيستم به طور همزمان نصب و activate و register كردم اولي رو طبق عمليات فوق به شبكه وصل كردم اون هم بعد از 1 ساعت آلوده شد. اما دومي رو فعلاً گذاشتم آپديت بشه و به سرويس پك 3 ارتقا بدم ببينم بعدش چي ميشه. فعلاً كه سالمه الحمدلله.
    الآن هم اومدم خونه و منتظرم تا فردا چي پيش مياد.

يعني تا الآن هيچكس نفهميده علت اين مشكل چيه و چطوري حل ميشه؟
    بعضي راه حل ها پاك كردن صورت مسأله بوده و بعضي ها هم ميان يه چيزي رو درست ميكنن ولي 10 تا چيزو خراب ميكنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان من اين Windows XP, 32-bit versions
    رو گرفتم patch است وقتي نصب ميكنم نصب نميشه بايد چه كنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من هم اخيرا به صف قربانيان پيوستم!
    البته در يك شركت اين مشكل خيلي حاد تره. چون الآن 75 درصد سيستم ها آلوده شدن.
    انواع و اقسام پچ ها، آنتي ويروس به روز، نصب مجدد ويندوز رو امتحان كردم اما فعلاً مشكل پا برجاست.

يك گزارش كوچيك از كاري كه من تا به حال انجام دادم رو براتون نقل ميكنم :
    -ابتدا از قطع بودن فيزيكي كليه كارت هاي شبكه بي سيم يا كابلي اطمينان حاصل كردم؛
    - بعدش اومدن ويندوز رو نصب كردم؛
    - يه آنتي ويروس جديد رو بلافاصله بعد از نصب درايورها نصب كردم و به اينترنت متصل شدم و به آخرين لحظه آپديتش كردم.
    -اونوقت كابل شبكه رو به كارت شبكه وصل كردم و شروع كردم به نصب برنامه هاي مورد نياز و سيستم هم تا يك ساعت خوب بود يه دفعه پيغامي در مورد svchost داد كه دقيقاً مضمونش يادم نيست و بعدش سيستم رفت تو كما. اونوقت كه reset كردم سيستم بالا اومد و پيغام منحوس "generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to close" اومد. و بعدش هم پيغام خطاي معروف با دكمه هاي send و Don't send اومد.

در اينجا بود كه فهميدم مشكل من ارتباط با اينترنت نيست بلكه ارتباط با شبكه داخلي (LAN) هست. چون به محض اينكه سيستم به LAN وصل ميشه اين اتفاق ميفته.
    به نظر شما مشكل از كجاست؟ اينكه به محض ارتباط با شبكه LAN اين مشكل پديدار ميشه آيا ميتونه به دليل وجود يك يا چند سيستم آلوده در شبكه باشه و مثلاً با حذف اونا بشه اوضاع رو به حالت عادي برگردوند؟

يه كار ديگه هم كردم و اون هم خريد نسخه اصلي Windows XP SP2 بود كه روي دو تا سيستم به طور همزمان نصب و activate و register كردم اولي رو طبق عمليات فوق به شبكه وصل كردم اون هم بعد از 1 ساعت آلوده شد. اما دومي رو فعلاً گذاشتم آپديت بشه و به سرويس پك 3 ارتقا بدم ببينم بعدش چي ميشه. فعلاً كه سالمه الحمدلله.
    الآن هم اومدم خونه و منتظرم تا فردا چي پيش مياد.

يعني تا الآن هيچكس نفهميده علت اين مشكل چيه و چطوري حل ميشه؟
    بعضي راه حل ها پاك كردن صورت مسأله بوده و بعضي ها هم ميان يه چيزي رو درست ميكنن ولي 10 تا چيزو خراب ميكنن.
    این ویندوز اصل رو به SP3 آپدیتش کردم فعلاً هیچ اروری نداده و سالم داره کار میکنه. اون ویندوزی هم که گفتم ارور داده بعد از نصب پچ SP3 دیگه ارور نمیده و سرعت کارش هم خوبه و شبکه هم عالیه.

البته 3 الی 4 روز باید مدام باهاش کار بشه تا خودشو نشون بده. امیدوارم حل بشه. اگه بشه من چقدر راحت میشم.

راستی من شنیده بودم که SP3 خیلی نقص داره و سیستم رو کند میکنه اما فعلاً که هیچ مشکلی ندیدم. در ضمن کلی هم دارم حال میکنم. حالا امیدوارم خودم چشمش نزنم.

به هر حال یه مشکل همچنان باقی است اگر کامپیوتر مهمان یا لپ تاپی چیزی بیاد تو شرکت و و یندوزش اصل نباشه بخواد اینترنت کارکنه پدرش در میاد که.
    اما فکر کنم با ارتقای تدریجی همه سیستم های توی شبکه بشه شر این ویروس، کرم یا هر کوفت و زهر ماری رو کم کرد.

به امید اون روز!
    Last edited by Pejvak61; 01-03-2011 at 14:19.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این ویندوز اصل رو به SP3 آپدیتش کردم فعلاً هیچ اروری نداده و سالم داره کار میکنه. اون ویندوزی هم که گفتم ارور داده بعد از نصب پچ SP3 دیگه ارور نمیده و سرعت کارش هم خوبه و شبکه هم عالیه.

البته 3 الی 4 روز باید مدام باهاش کار بشه تا خودشو نشون بده. امیدوارم حل بشه. اگه بشه من چقدر راحت میشم.

راستی من شنیده بودم که SP3 خیلی نقص داره و سیستم رو کند میکنه اما فعلاً که هیچ مشکلی ندیدم. در ضمن کلی هم دارم حال میکنم. حالا امیدوارم خودم چشمش نزنم.

به هر حال یه مشکل همچنان باقی است اگر کامپیوتر مهمان یا لپ تاپی چیزی بیاد تو شرکت و و یندوزش اصل نباشه بخواد اینترنت کارکنه پدرش در میاد که.
    اما فکر کنم با ارتقای تدریجی همه سیستم های توی شبکه بشه شر این ویروس، کرم یا هر کوفت و زهر ماری رو کم کرد.

به امید اون روز!
    فعلاً عملكردش عاليه و من رو 4 تا سيستم امتحانش كردم جواب داده. پيشنهاد ميكنم ويندوز اوريجينال بخرين و حالشو ببرين.

برنامه ي من براي اين ادامه اينه كه بقيه كلاينت ها رو هم به همين ترتيب به روز كنم و وقتي كه كارم باهاشون تموم شد و مطمئن شدم كه مشكل برطرف شده اونوقت ويندوز سرورم رو هم به اوريجينال تبديل ميكنم.
    Last edited by Pejvak61; 09-03-2011 at 16:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •