کاملا تائید می شه.
کاملا تائید می شه.
Last edited by somayehns; 21-12-2006 at 16:16.
ممنون ميشم يكي هم براي من بفرستين ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيزي كه فرموده ايد به اين تاپيك رسيدگي بشه و من هيچ جوابي به كاربران نداده ام
من در چند پست در همين تاپيك اعلام كرده ام سايت ي كه اين امكان رو ارائه مي ده فعلا خراب شده و مشغول بازسازي اون هستند . به محض اينكه درست شد كساني كه درخواست كرده اند رو دعوت م يكنم
فكر نكنم لازم باشه هر روز من بيام اينجا و وراجي كنم
لان هم ميگم هر وقت درست شد همه رو دعوت ميكنم
دوستان كه گفتين من م يخوام استفاده تبيلغاتي كنم از ايميلهاتون
من قبلا هم خواهش كرده بودم كه ايميلهاتون رو اينجا نزارين و برام ب ايميل بفرستين اما خودتون گوش نكيدين
دوستان عزيز سلام
من براي اينكه دوستان زياد عصباني نشوند و فكر نكنند سر كاري است يه روش براتون اينجا ميزارم كه از خدمات رايگان شركت پيك اسا است
اما اين اون روشي نيست كه گفته بودم به محض اينكه سايت درس شد اون دعوت نامه رو هم براتون مي فرستم
پس اينم روش فرستادن ايميل با موبايل :
راهنمای ارسال ايميل از طريق موبايل و به وسيله سرويس SMS
متن زير را در بخش پيغـام گوشی موبايل خود تايپ نماييد:
EM MAIL-BOX SUBJECT Mail-Body
شمـاره تلفن زير را به عنوان گيرنده وارد كنيد:
09132807760
توضيح: MAIL-BOX در اين پيغام، نشانی ايميل گيرنده میباشد. همچنين به جای SUBJECT نيز موضوع ايميل، و به جای Mail-Body نيز متن ايميل مورد نظر خود را بنويسيد.
مثال:
EM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hello This is my first email.
عبارت بالا، ايميلی با موضوع «Hello» و با متن ايميل «This is my first email» را از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نشانی ايميل «info@ccwmagazine.com» ارسال میكند.
راهنمای ارسال پيام از طريق موبايل و به وسيله سرويس SMS به يك كاربر Yahoo Messenger
متن زير را در بخش پيغـام گوشی موبايل خود تايپ نماييد:
YM YAHOO-ID Message
شمـاره تلفن زير را به عنوان گيرنده وارد كنيد:
09132807760
توضيح: به جای YAHOO-ID در اين پيغام، شناسه كاربر Yahoo Messenger گيرنده می باشد. همچنين به جای Message نيز متن پيام مورد نظر خود را بنويسيد.
مثال:
YM CCWMAGAZINE Hello
عبارت بالا، پيام «Hello» را (به همراه شماره موبايل فرستنده) از طرف کاربر peykasa به كاربر «CCWMAGAZINE» در ياهومسنجر ارسال میكند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manam mikham..mer3000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)