به غیر از مورد بالا بعد از فلش یکسری عکس و فیلم و آهنگ تو گوشی ریخته میشه(فابریک گوشی)(اکثر کاربران این فایلهای اضافی رو حذف میکنند) ولی مستر ریست همه فایلهایی که قبل از ریست کردن تو گوشی بوده پاک میشه
به غیر از مورد بالا بعد از فلش یکسری عکس و فیلم و آهنگ تو گوشی ریخته میشه(فابریک گوشی)(اکثر کاربران این فایلهای اضافی رو حذف میکنند) ولی مستر ریست همه فایلهایی که قبل از ریست کردن تو گوشی بوده پاک میشه
این منوی مخفی که گفتی برای K850 چطور استفاده میشه چون هر طور زدم جواب نداد.
آیا بوسیله برنامه Seetools میشه فلش کرد؟اگر میشه یه توضیح کوچیک بدین.
باتشکر
سلام ......
من امروز منو k750 خودمو با اسکین مدیا پلیرش تغییر دادم منوها با اسکین به طور کامل نصب شدن و اونا رو با برنامه setool2lt ریختم مسیراهم درست بود و اجرا هم شد همه چی درسته اما مشکل اینجاست که وقتی 10 .15 دقیقه میگذره اسکین مدیا پلیر برمیگرده به همون حالت اول و گوشی عکس ها را نشون نمیده و باید گوشی رو خاموش روشن کنم که مثل همیشه با مکث خاموش نمیشه و خیلی سریع خاموش میشه وقتی بالا میاد درست میشه اما بعد چند دقیقه دوباره همون جوری میشه منو اصلا مشکلی نداره میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه بعد یه چیزی من بار اول برای رختن منو مسیر رو درست نوشتم اما یه پوشه زیادی اضافه کردم یعنی /: fs/tpa/preset/system/menu/xxxx اما بعد درست ریختم میخواستم ببینم مال اونه یا نه؟ چه جوری میشه پاکش کرد ؟ چه جوری میشه منو ها رو با اسکین به حالت اولیه کارخونه برگردوند ؟ من بک آپ نگرفتم کسی داره خواهش میکنم راهنماییم کنید !
در ضمن چند تا منو با اسکین عوض کردم درست نشد ..............
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي تو چند تا سايت گشتم چند نفر ديگه هم اين مشكل داشتن معلوم شد مال تغيير اسكين مديا پلير وقتي اين جوري ميشه عكس كه ميگيري ذخيره نميشه 100 درصد مال مديا پليره ولي راه درست كردنو پيدا نكردم !
خواهش ميكنم كمك كنيد !
نابغه من گوشي W700دارم چه كار كنم راهنمايي كن
این تاپیک خیلی به درد من یکی که خورد
از همه ی دوستان تشکر
سلام دوستان من چند تا سوال همراه با چند عکس گرفته شده در این پست ها کردم ( در مورد فلش و ریختن پچ به گوشی k750 brown cid 49) لطف کنید اگر اطلاعاتی دارین در این مورد و می تونین کمکم کنید بهم بگین چون من به هر جا و به هر کسی گفتم نتونست ممنون می شم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پستهای 907 و 905 سوالم و مطرح کردم
(اگر در همون قسمت جوابمو بدین ممنون می شم چون گیج نشم)
با تشکـــر
شهرام عزيز تو همه تايپك ها تو همين پست رو دادي اگه تو همون تايپك كه گفتي صبر داشته باشي يكي جوابت رو ميده....
موفق باشيد!![]()
جواب ماارا کسی نداد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)