تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 154

نام تاپيک: نوكيا 3230- بهترين بازيها و نرم افزارهاي تست شده فقط در اين تاپيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

12

ممنون آقا رسول من میخواستم راجب به یه قسمت سخت افزاری گوشی بپرسم اونم اینه که چون مدل3250 مدل پیشرفته 3230 هست آیا میشه بلنگو اون یا اصطلاحا بازر 3250 رو رو ی 3230 گذاشت اگه عملی باشه فکر کنم مشکل مونو بودن صداش حل شه
    سلام محمد جان _ البته من راجع به مسایل فنی گوشی اطلاعات دقیقی ندارم فقط میدونم چه گوشی ای چه امکاناتی داره
    ولی با همه این اوصاف باید بگم بعید میدونم که بشه همچین کاری کرد
    چون شرکت نوکیا تاحالا چن سری گوشی 3230 رو عوض کرده ،شایداگه امکانش وجود داشت شرکت نوکیا واسه جذب مشتری این کارو میکرد .
    با این همه فک کنم بهتره یه تاپیک با این عنوان بدی تا اونایی که اطلاع بیشتری دارن نظر بدن

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه لینکی ارور میده حتما بگید من چک کنم از نو آپلود کنم
    شاید ایراد از آپلود باشه

واسه دانلود هم چاره ای نیست چون بهترینشون همین پرسین گیگه
    اگه از مرور گر دیگه ای غیر اینترنتاکسپلورر استفاده میکنی مثلا فایرفوکس ارور میده چون منم همین مشکلو داشتم ولی با اینترنت اکسپلورر ارور نمیده
    امتحان کن - نتیجشو بهم بگو

سلام دوست خوبم
    من 6630 دارم ولی از برنامه هایی که شما گذاشتی استفاده کردم
    دستت درد نکنه واقعآ کارت خيلی خوب بود
    منم تصميم دارم برا 6630 يه همچين تپيکی بزنم
    براي اپولد بنظرم box.net يا rapidshare.com يا 4shared.com بهتر باشه
    موفق باشی

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رسول جان من برنامه smart movie رو دانلود کردم ولی نميتونم رجيسترش کنم ميشه کمکم کنی؟

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

از برنامه هاي تست شده 3250 هم غافل نشيد
    ادامه بديد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

1

رسول جان من برنامه smart movie رو دانلود کردم ولی نميتونم رجيسترش کنم ميشه کمکم کنی؟
    البته_ خواهش میکنم
    برنامه ای که باید تو گوشی نصب بشه 2 بخشه یکی فایل codec برای شناسایی فرمت Avi هستش و یکی هم برنامه اسمارت مووی برای پخش Avi که هر دو تا باید تو گوشی نصب بشن
    بعدش یه برنامه converter هم برای کامپیوتر طراحی شده که میتونه کلیپهای ویدیویی رو با هر فرمتی که کامپیوترتون حمایتش کنه به فایل avi مخصوص گوشی تبدیل میکنه
    اینجوری خیلی راحت شما میتونی کلیپ ویدیویی رو add کنی و با کلیک رو دکمه convert در مدت کمی فایلایی ویدیوویی با سایز و فرمت مناسب گوشی رو بدست بیاری

برای رجیستر هم بعد از این که هر دو تا فایل رو کامل تو گوشی نصب کردی smartmovie رو از گوشیت اجرا کن ، برو تو قسمت register اون بالا IMEI گوشی شما رو نوشته این شماره رو توی اون فایل کیگن که تو پوشه دانلود شده هست وارد کن generate رو بزن یه شماره بهت میده که همون شماره کد رجیستر اسمارت مووی گوشیته این شماره 5 رقمی رو تو گوشیت (در قسمت کادر خالی زیر IMEI تو صفحه رجیستر) وارد کن و ok کن (جو استیک رو به داخل فشار بده) حالا اسمارت مووی گوشی رجیستر شده __ برنامه converter رو تو کامپیوترت نصب کن و اجراش کن ، وقتی اجرا میکنی یه پنجره با یه کد به صورت کمرنگ و یه کادر سفید زیرش ظاهر میشه و ازت کد برای unlock میخواد - اون کدی که کمرنگ نوشته شده رو (request code) توی گوشی تو قسمتی که جای رجیستر گوشی میاد ( unlock converter ) وارد کن و ok کن ، کدی که بهت میده رو تو قسمت unlock برنامه converter کامپیوتر وارد کن و ok کن تا رجیستر کامل بشه.

در مورد سایت برای آپلود هم باید به این توجه داشت که برای دانلود کننده راحت تر باشه ،تا حالا من تنها سایتی که دیدم هم لینک مستقیم باشه و هم دانلود اکسلریتور رو --که یک برنامه ایه برای دانلود که در هر زمانی که از اینترنت خارج بشی قابلیت بازگشت برای ادامه دانلود رو داره -- پشتیبانی میکنه همین سایت پرسین گیگ هستش البته برای آپلود کننده شاید یه سری محدودیت هایی مثل محدودیت پهنای باند ، 100 مگابایت فضای آپلود باشه ولی فک میکنم با ارزشه بعد از پرسین گیگ هم 4shared سایت مناسبیه البته نه به خوبیه پرسین گیگ . اگه خواستی اکنت برای پرسین گیگ درس کنی آدرس ایمیلت رو برام بفرست که دعوت نامه بفرستم .

برات آرزوی موفقیت میکنم - اگه بازم به مشکلی برخوردی بگو من اگه کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم
    Last edited by rasoul_s; 29-03-2007 at 22:08.

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Migam baziye kombat linkesh kharabe
    dar zemn hameye bernemehat be dardam khord damet garm kheyli ziya

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Migam baziye kombat linkesh kharabe
    dar zemn hameye bernemehat be dardam khord damet garm kheyli ziya
    مرسی _ لطف داری
    در مورد لینک هم حق با شما بود ، لینک رو اشتباهی گذاشته بودم که تصحیح کردم میتونی از لینک زیر دانلود کنی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

4 بازیهای میکرو ، سگا و انگیج معرفی شده توسط kamal_iut

همون طور که قبلا هم تو پستهام نوشتم یه سری بازی سگا و انگیج برای سری 60 توسط آقا کمال ( kamal_iut ) معرفی شده که من لینکش رو میذارم
    ----------------
    ---------------

برای نصب بازیهای N-Gage باید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی گوشیتون نصب کنین - توجه کنین که همه برنامه ها و بازیها رو توی مموری کارت نصب کنین .
    البته قبلش بهتره یه کپی به شیوه ای که میگم از فولدرهای system موجود در حافظه گوشی و مموری کارت داشته باشید
    با استفاده از File Man که توی پست اولم معرفی کردم به درایو :C برید و پوشه system رو پیدا کنید و روی اون قرار بگیرید و کلید ستاره (*) رو فشار بدید بعد با کشیدن جو استیک به عقب ، برگردید به صفحه اول FileMan و برید به درایو :E توی پوشه other کلید صفر رو فشار بدید تا پوشه system در مموری کارت ذخیره شود .
    اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین . بعد از این که کپی تموم شد مموری کارت رو در بیارین و پوشه system که مربوط به مموری کارت هست و همچنین پوشه other که فولدر system از حافظه گوشی توش کپی شده رو یه جا کپی کنین و به عنوان یه پشتیبان یه جا نگه دارین که هر وقت گوشیتون مشکلی پیدا کرد بتونین به حالت قبلیش برگردونین

بازیهای انگیج خیلی با کیفیت هستن و حجم زیادی دارن پس برای اجرای بازیها لازمه که همه برنامه های درحال اجرا بسته باشه و بلوتوث روشن باشه ( نصب این بازیها ممکن تو کار بلوتوث اشکال ایجاد کنه )

----------------------------------------------
    بازیهای سگا و میکرو معرفی شده توسط kamal_iut

این بازیها همه از تاپیک بازیهای سگا و میکرو که توسط kamal_iut ایجاد شده اینجا معرفی شده که لینک اون در زیر قرار دادم

لینک تاپیک بازیهای میکرو، سگا و کامپیوتر روی موبایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای اجرای بازیهای سگا و میکرو هم اول باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو گوشیتون نصب کنین :
    بعد بازیهای زیر رو تو مموری بریزین و فقط یه بار توی گوشی اجراشون کنین تا نصب بشه و بعد delete کنین . این بازیها گرافیک بالا دارن و برای گوشی سنگین هم نیستن ولی صدا ندارن
    برای تنظیم اندازه تصویر هم حین اجرای بازی کلید منوی راست رو فشار بدین و برین توی graph --> size و با عقب جلو بردن جو استیک سایز رو به 208* 176 تغییر بدید .
    Last edited by rasoul_s; 01-02-2007 at 13:03.

در آغاز فعالیت mamad10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اقا رسول بابت برنامه فلش پلیری که گذاشته بودی مدت ها بود دنبال این ورژنش میگشتم تا روی3230 کار کنه اگه جدیدترشو داشتی اونم بذار ممنون

در آغاز فعالیت mamad10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ضمن شما از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا theme گذاشته بودی برای downloadچطوری میشه از خود سایت download کرد;چون پیغام میده که باید عضو باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •