والا اينو خودم هم درست متوجه نشدمنوشته شده توسط wood56
![]()
اگه كسي از دوستان مشكل رجيستر داشت و رفت به امور مشتركين كامل سوال كنه و اينجا يه توضيح بده تا بقيه هم از سر در گمي دربيان . ممنون![]()
والا اينو خودم هم درست متوجه نشدمنوشته شده توسط wood56
![]()
اگه كسي از دوستان مشكل رجيستر داشت و رفت به امور مشتركين كامل سوال كنه و اينجا يه توضيح بده تا بقيه هم از سر در گمي دربيان . ممنون![]()
بله با اين حساب مال همه اين دو رقم آخر رو دارهنوشته شده توسط behdad nayebi
![]()
خبرگزاری همراه:
" گوشیهای تلفنهمراهی كه در حال حاضر، با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار (mci) فعال هستند، نيازی به ثبت شماره سريال ندارند.
به گزارش روابط عمومی شركت ارتباطاتسيار، همانطور كه در اطلاعيه قبلی نيز آمده است: فقط مالكان آن دسته از گوشیهای تلفنهمراه، كه با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار، فعال نمیشود؛ ضروری است تا روز شنبه 20 آبانماه سال جاری، به ادارات مشتركين و متقاضيان تلفنهمراه، مراجعه و نسبت به ثبت شماره سريال گوشی مذكور، اقدام نمايند."
با سلام
خواهش می کنم اگه اطلاع درست در این زمینه دارید توضیح دهید.
سوال من اينست كه اگر يك گوشي بطور دستي رجيستر شده باشد و در حال حاضر بر روي صفحه آن Ir-mci دیده شود و از لحاظ آنتن دهی نیز مشکلی نداشته باشد آیا نیاز است که به مخابرات مراجعه شود؟ آیا منظور از اطلاعیه شرکت مخابرات گوشی هایی است که پس از قراردادن سیم کارت درونشان عبارت Ir-mci بر روی صفحه ظاهر نمی شود؟
نقل قول از یکی دوستان
یک سئوال داشتم در مورد گوشی هایی که به صورت قاچاق رجیستر شدن :
این فروشنده هایی که گوشیو خودشون رجیستر میکنن ، میتونن سریال واقعی خود گوشی مثلا همونی که روی جعبه یا پشت گوشی نوشته رو مجددا وارد گوشی کنن ؟ (البته میدونم که ممکنه اون سریال ثبت شده نباشه و گوشی کار نکنه)
کسایی که از خارج گوشی آوردن و اینجا کار نمی کنه چه پیغامی رو صفحه نمایششون نشون داده میشه؟
insert sim card
network busy
sim missing
check subscriber
card rejected
puk
no access
limited service
no networkcoverage
no network coverage
card error
آقا مهدي شماره سريال پشت گوشي و فريم وار گوشيم يكيه ولي با جعبه3 4 رقمش فرق داره. اصله؟؟
شما با چه سیمکارتی امتحان می کنی اگه تالیاست که اصلا نگران نباشنوشته شده توسط rameshk
ولی اگه تالیا نیست شما از منطقه ای که هستی برو یه منطقه دیگه ببین درست میشه یا نه
چون برا خودم هم همین مشکل پیش اومد و چند روز بعد درست شد ولی فکر نکنم عیب از گوشیت باشه
فکر کنم تو این مورد آنتن full باشه ولی می نویسه عدم دسترسی به شبکه یا no access to netw.
فکر کنم بتونن ولی فکر کنم باید همون هزینه رجیستر دستی رو بدینوشته شده توسط barton2500
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام اقا مهدي
گوشي من و دائيم هر دو ك750 هست هردورااز يكجا خريديم بعدها فهميدم كه سريال جفت گوشي يكي هست كه يا بصورت دستي يا مخابرات ريجستر شده است كه 15 رقم يكي هست و دو رقم بعدي فرق ميكند هيچكدام با جعبه خود فرق دارد ويك چيز ديگر اينكه گوشي هاي نوكيا ان دو رقم را ندارد مخابرت هم گفته فقط گوشي غير فعال را فعال مي كند راستي به نظر شما چند تاي ديگر گوشي با سريال من وجود دارد چه طوري همه فعال هست
از 20 ابان جلوي چيه را ميگرنند هركه بخواهد دستي ريجستر ميكنند ديگه!!!!!!!!
ما كه مانديم تا 20 ابان ببينيم چه ميشه
ممنون
Last edited by saeed137; 08-11-2006 at 17:54.
نه نميشه مگه اينكه اون سريال تو مخابرات ثبت شده باشهنوشته شده توسط barton2500
اينا ميان شماره سريالي رو به خيلي از گوشيها ميدن كه مطمئنن سريال تو مخابرات ثبته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)