میشه چگونگی کار با فایلها رو هم توضیح بدید
مثلاً خواندن و نوشتن و جستجو در یک فایل random
ممنون
سلام.
سوالتون به تاپیک مورد نظر مربوط نمیشه.
لطفا سوال رو در یه تاپیک جداگانه مطرح کنین.
ممنون از توجهتون.
نوع داده ای Char و DateTime چند بایت اشغال میکنه؟
دوباره سلام.
اما در مورد دوم size تعریف شده ای نداره.ممکنه بتونین از Marshling استفاده کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز رو برای چه منظوری نیاز دارین؟
سلام
دوست عزیز ، someone ، اولاً خیلی خیلی ممنون از کمک سریع و خوب شما
ثانیاً من سایز رو برای این می خوام که سایز کل رکوردهام رو در برنامه ثابت بگیرم
البته الان یه کار دیگه کردم چون با خوندنش هم همون طور که گفتم مشکل داشتم ترجیح دادم با ComboBox تاریخ رو بخونم و بنابراین روز و ماه و سال را جداگانه int در نظر گرفتم
هر چند نمی دونم در آینده احتمالاً تو کار کردن باهاش یه کم کارم سخت میشه ولی خب...
باز هم ممنون
سلام
من می خوام یه برنامه بنویسم که یک کلاس یونیورسال داشته باشه
یعنی به طور مثال اگر دکمه ای را فشار میدهم که کار خاصی انجام بده، به جای اینکه مستقیما این دکمه کار رو انجام بده، کار رو به اون کلاس واگذار کنه و در واقع کلاس یونیورسال همه کار ه رو باید انجام بده
اولا می خواستم بدونم این کار به چه دردی می خوره که استاد ازم خواسته این ویژگی رو در برنامه بگنجونم؟
ثانیاً اینکه من اصلا نمی دونم این کلاس باید چه طوری نوشته بشه؟ مثلا باید همه متد هایی که تا حالا برای هر دکمه نوشتم رو به عنوان متد اون کلاس تعریف کنم؟ یا کار دیگه ای باید بکنم؟ یا اینکه اون کلاس همه اش پر از کتد میشه و هیچ متغیری نداره یه کم عجیب نیست؟
سوم اینکه برای کار با این کلاس در برنامه باید چه کار کنم؟ یه آبجکت بسازم و هر دکمه که زده شد متدشو صدا کنم؟
ممنون از کمکتون
خوب الانم هر Button یه event به نام Clicl داره که با استفاده از اون یه متد در کلاس بالاتر (مثلاً Form) رو اجرا می کنه.
اگه منظورت پیاده سازی همچین چیزی باشه باید بگم که باید این کارو با Delegate ها و Event ها انجام بدی.
اگه منظورت ایناست بگو تا برات یه آموزش بذارم.
آره منطورم همین هاست
ممنون میشم اگه آموزشش رو بذاری
سلام. شرمنده الان باید برم. فردا شب میام برات می نویسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)