%برای احترام به قوانین سایت اصلاح شد%
Last edited by NikolaTesla; 26-04-2022 at 18:01.
من که همین جام ولی شما رو نمیدونم
الان چه فرقی میکنه افغان عراقی سوری لبنانی حتی عمریکا و کانادا
اخوی تابعیت مضاعف از هر کشوری باید برای همه یکسان باشه
اونی که افغانستان متولد شده چه فرقی داره با کسی که عراق متولد شده
یکی از نماینده مشهد متولد افغانستان
آقای لاریجانی متولد نجف دارای شناسنامه ایرانی حتما اقامت کانادا هم داره رئیس مجلس هم بوده
دوستان لطفاً توهین نکنید, این عکس بالا واقعا چندش آور هست. آقا نگذارید و نگید این حرفها رو. شما غیر مستقیم میتونید پیغام خود را انتقال دهید نیاز به تشدید نیست.
Last edited by NikolaTesla; 26-04-2022 at 18:02.
Last edited by NikolaTesla; 26-04-2022 at 18:02.
سلام
من نمیدونم موضوع تاپیک چه ربطی به خانواده ی همدیگه داره که اونا رو مورد عنایت قرار دادن برخی عاقائون !
ولی اجالتا برای اینکه کمی از هیجانات دوران نوجوانی دوستان کم بشه من یه چند روزی دوتا از این عزیزان رو فرستادم استراحت کنن یه مقدار اعصابشون آروم شه شاید بعدش بتونن با احترام با هم صحبت کنن.
دوست عزیز کار باید ریشه ای حل بشه نه اینکه طرف هر روز ی یوزر بسازه بیاد به همه فحش بده بره
دو سال داره مثل انگل اینجا زندگی میکنه خوب معلوم به کدام طرف وصل
همون اول خط مش سیا-سی طرف مشخص شد باید بن بشه
یکی مثل ژیان و این بنده خدا یا حتی امثال آوا و mjx یا xshya چرا باید فعالیت داشته باشه تو انجمن
موافقم
همین ژیان چندمین باره میاد بن میشه
میاد از قوانین هم صحبت میکنه... از ادب و شعور هم صحبت میکنه
میخوای بگم چند تا کاربر از این دو نفر شاکین ؟
AVAVA
xshya
خبر داری تا الان روی مخ چند نفر رفتن ؟
باید حتما صبر کنید تا کار به فحش و توهین به خانواده بکشه و بعد بن میکنید؟
اخوی این که میگی مربوط به قبل از تبصره هست و این مورد لاریجانی رو تایید می کنم و اگر دقت کرده باشی خوده نظام در حال پاک سازی هست. این موارد توسط قانون رفع میشه و اگر نیاز بود توسط نهاد های امنیتی بررسی و رفع میشن، ولی لاریجانی مال دوره اوایل انقلاب بود که تازه داشت پا میگیرفت ، اون موقع که قانون خاصی برای تابعیت مضاعف نبود، قاتون به مرور تکمیل میشه و موارد نقصش رفع میشه . راستی یک سوال دارم شما در شاتل مشعول به کاری؟
من بحث می کنم! به خانواده کسی کاری ندارم ، نقد می کنم و نظر خودم رو بیان می کنم ، اینکه تحمل نظر مخالفت رو نداری مشکل من یا ادمین یا این انجمن نیست ، مشکل خودته.
قبلا گفتم اینجا انجمن هست که افراد با سلیقه های گوناگون در حال صحبت اند. هر کسی گرایش های سیاسی خودش رو داره.
ادمین خودش ناظر هست و میبینه. به ادمین و استارتر تاپیک احترام بگذاریم و از توهین به این و ان پرهیز کنیم و حول موضوع سخن بگویم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)