تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 19 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 182

نام تاپيک: مبنا تلکام / TD-LTE نامحدود کشوری / TD-LTE حجمی

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

انشاله که ترتیب اثر بدن و سرعت رو اوکی کنن . البته امروز خبری منتشر شده که فیبرنوری قطع شده و 1000 گیگ ظرفیت زیرساخت کم شده . حالا شاید عمدا دارن یه تغییراتی تو کل شبکه اینترنت میدن. اگه بهتر شد ممنون میشم ما رو جریان بزاری
    شکایت کردم 195.نگیرید کلا دام بود از اولم مشخض بود نمیتونن همچین سرویسی بدن به مشتری حالا ما ریسک کردیم بقیه نکنن

2. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان
    منم از مبنا td let گرفتم الان چهار روزه سرعت خیلی کم شده متاسفانه
    هرچقدر هم تماس میگیرم پشتیبانی بی فایده است
    Last edited by aliziba20; 16-01-2022 at 16:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان
    منن از مبنا td let گرفتم الان چهر روزه سرعت خیلی کم شده متاسفانه
    برای خیلیا شده عزیز شکایت کن 195 کلا کلاهبردارن زنگم که میزنی میگه اختلاله الان 1 هفتس محدود کردن در واقع سرعت روی 10 قفل شده

- - - Updated - - -

سلام
    دوستان
    منن از مبنا td let گرفتم الان چهر روزه سرعت خیلی کم شده متاسفانه
    برای خیلیا شده عزیز شکایت کن 195 کلا کلاهبردارن زنگم که میزنی میگه اختلاله الان 1 هفتس محدود کردن در واقع سرعت روی 10 قفل شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من به تازگی از این شرکت سرویس گرفتم فقط می خواستم بگم مودمی که بهتون می دن یه مودم i60 بسیار بسیار بسیار افتضاح هست دائم قطع و وصل داره با وجود اینکه منطقه ما عملا زیر آنتن ایرانسل و همراه اول هست و سرعت بالای 100 مگ از اونا می گیرم

از نظر سرعت هم روی 40 مگ لاک شده سرعت اولای دانلود می ره بالاتر که توی اسپیدتست میانگین سرعتشون زیادتر بشه کاری که اکثر شرکتا می کردن قبلا

اگر خواستید بگیرید مودم رو همه جوره زیر حداکثر فشار تست کنید در حضور کارشناس!! تا به گرفتاری من دچار نشید
    سلام
    من هم ازشون سرویس گرفتم سرعت اولیه منم دقیقا مثل شما تا ۱۵ مگ هم میره بعد میاد روی ۴۰ قفل میشه.
    قبلا صحبت کردیم باهم تقریبا توی یک محله هستیم شیراز
    منم با دکل فاصله ام ۵۰ متر هم نیست.از امروز ظهر سرعت ام روی ۴ مگا بیت محدود کردن هرچی ام پیگیری کردم گفتن که مشکل بی تی اس هست و تا اخر هفته ادامه داره.
    شما هم افت سرعت داشتن امروز؟
    داخل خصوصی اگه مشکلی نداره یه راه ارتباطی بفرستید اگر مزاحمتون نیستم چندتا سوال خدمتتون داشتم.
    بقیه پست های دوستان رو ندیده بودم.مثل اینکه همه محدود شدن. به من گفت تا اخر هفته درست میشه.احتمالا سر برج دوباره ریست بشه و سرعت برگرده. ()
    Last edited by mars1920; 17-01-2022 at 18:51.

6. 3 کاربر از mars1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من هم ازشون سرویس گرفتم سرعت اولیه منم دقیقا مثل شما تا ۱۵ مگ هم میره بعد میاد روی ۴۰ قفل میشه.
    قبلا صحبت کردیم باهم تقریبا توی یک محله هستیم شیراز
    منم با دکل فاصله ام ۵۰ متر هم نیست.از امروز ظهر سرعت ام روی ۴ مگا بیت محدود کردن هرچی ام پیگیری کردم گفتن که مشکل بی تی اس هست و تا اخر هفته ادامه داره.
    شما هم افت سرعت داشتن امروز؟
    داخل خصوصی اگه مشکلی نداره یه راه ارتباطی بفرستید اگر مزاحمتون نیستم چندتا سوال خدمتتون داشتم.
    بقیه پست های دوستان رو ندیده بودم.مثل اینکه همه محدود شدن. به من گفت تا اخر هفته درست میشه.احتمالا سر برج دوباره ریست بشه و سرعت برگرده. ()
    سلام چشم ارسال می شه خدمتتون

8. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من شکایت کردم ۱۹۵ با کمال بی احترامی به مشتری پاسخ دادند که مسئول سرعت پایین نیستند وفقط حجم نامحدود هست در صورتی که روز اول گفتن سرعت ۴۰ هست و تو پنل فروش هم نوشته سرعت ۴۰ نامحدود یکساله
    دوستان همه شکایت کنین ۱۹۵
    متاسفانه فکر میکنم فقط خواستن پول بگیرن و سرمون کلاه بزارن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    من شکایت کردم ۱۹۵ با کمال بی احترامی به مشتری پاسخ دادند که مسئول سرعت پایین نیستند وفقط حجم نامحدود هست در صورتی که روز اول گفتن سرعت ۴۰ هست و تو پنل فروش هم نوشته سرعت ۴۰ نامحدود یکساله
    دوستان همه شکایت کنین ۱۹۵
    متاسفانه فکر میکنم فقط خواستن پول بگیرن و سرمون کلاه بزارن
    برای منم همین پاسخ را دادن تجدیدنظر زدم و نوشتم سرعت من از هفته قبل از 40 مگ به 4 مگ کاهش یافت در تماس با پشتیبانی گفتن مشکل از ایرانسل هست که من با یه سیمکارت ایرانسل چک کردم سرعت 80 مگ بود سپس پشتیبانی گفت این اختلال و بروزرسانی هست و از اول بهمن ماه درست میشه آیا این گفته پشتیبانی تایید میکنید که این فقط اختلال بوده یا اینکه محدودیت حجم مصرفی در نظر گرفته اید که بعد از رسیدن به این حجم سرعت کاهش داده میشود
    حالا منتظرم ببینم چه جوابی میدن تست سرعتم که روی 4 مگ اومده هم پیوست کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بعید میدونم اینکه محدودیت حجمی گذاشته باشن
    Last edited by naasr; 24-01-2022 at 04:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای من نوشته بود از تاریخ فلان تا فلان 100 گیگ مصرف داشتی پس درسته سرویست منم تجدید نظر زدم سرعت 4 و پیوست کردم خیلی پروو هستن تو روز روشن کلاهبرداری میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کلا همه شرکت هایی که روی ایرانسل اینترنت می دهند همه سرعت رو کم کردن . اسیاتک و...جواب های فضایی هم میدن همشون !!! داستان بو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •