نتایج تا پایان بازی فینال آپدیت شد، ولی منتظر اعلام جوایز نهایی هستیم تا برنده های نهایی مشخص بشوند.![]()
نتایج تا پایان بازی فینال آپدیت شد، ولی منتظر اعلام جوایز نهایی هستیم تا برنده های نهایی مشخص بشوند.![]()
خلاص . فرانسه برد رفت![]()
دلم به حال رئیس جمهور کرواسی میسوزه![]()
سپاس از شما برای برگزاری مسابقات بسیار عالی بود.![]()
11 ام شدم!
خوبه؛ دلم برای نفر شیش ام میسوزه که با یه امتیاز کمتر، هیچ جایزه ای رو نمیبره.
در کل خوب بود. مرسی از دوستان![]()
با یک امتیاز کمتر دوم شدم.دم همتون گرم .... تبریک به نفر اول . دمش گرم ایول.....درود به مدیران و برگزار کننده ها ممنون.
یک سوالم دارم : نفری که بیشترین حدس رو توی جوایز فردی داشته کجا اعلام میشه ؟
هیچ کس چهار یا پنج مورد رو صحیح پاسخ نداد. ولی 22 نفر سه مورد رو بطور صحیح پاسخ دادند. بین این افراد قرعه کشی میشه و برنده جایزه انتخاب میشه![]()
با سلام و درود فراوان من تو اپلیکیشن سایت برای پیش بینی های بازی های جام جهانی شرکت کردم و نفر چهارم شدم چطور می تونم جایزمو دریافت کنم
امشب رسما اسامی برنده ها + برنده های قرعه کشی رو اعلام خواهیم کرد. طی روزهای آینده با برنده ها از طریق ایمیل یا انجمن برای دریافت جایزه تماس گرفته خواهد شد.
سلام به همگی و خسته نباشین خدمت مدیران خصوصا استریم جان عزیز که خیلی زحمت کشید برای برگزاری این مسابقات جالب و جذاب و پر هیجان و به نحو احسن انجامش داد.
اینجور مسابقات باعث شد با هیجان بیشترری جام جهانی نگاه کنیم و لذت بیشتری ببریم و 1 ماه حداقل از زندگی و غم غصه و...دور باشیم خیلی خوب بود و من که لذت بردم هرچند برنده هم نشدمولی خیلی خیلی ممنونم از همه که زحمت کشیدن و شرکت کردن.جدا از برنده شدن و نشدن همین که با جذابیت و هیجان تماشا کردیم خودش به دنیا می ارزید.
بسیار ممنون و خسته نباشین.
امیدوارم برای جام ملتهای اسیا و یورو و حتی لیگ قهرمانان هم ادامه پیدا کنه خیلی خوبه.![]()
میدونی کارت خیلی درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)