.
.
خب دوستان وقتی از پرستیژ حرف می زدیم یعنی منظور همین اوضاع بود !
هفت گل تو نیمه نهایی . شکر خدا دروازه رم به هیچ شوتی نه نمیگه
.
.
و پیش بینی رئال و بایرن
کی میزنه ؟
.
.
خب دوستان وقتی از پرستیژ حرف می زدیم یعنی منظور همین اوضاع بود !
هفت گل تو نیمه نهایی . شکر خدا دروازه رم به هیچ شوتی نه نمیگه
.
.
و پیش بینی رئال و بایرن
کی میزنه ؟
به نظرم اتفاق های داخل بازی نتیجه رو مشخص کنه و قبل از بازی اصلا نمیشه پیش بینی کرد چون هر دو تیم نیم فصل دوم رو متحول شدن
در مورد آفساید که بازم از دید من بدن صلاح جلوتر هست و حالا نظر بقیه رو نمیدونم. گل اولم که باز مشکوک به خطا بود
دوتا گل لیورپول مشکوک بود. (نمیگم 100% درست نبود ولی باید قبول کرد کاملا مشکوک بود)
در هر صورت این بازی رو رم به اشتباه تاکتیکی دی فرانچسکو باخت
درباره بازی رم بارسا هم اگه اینطور بخوایم حساب کنیم تو بازی رفت دو پنالتی که یکیش 100% بود گرفته نشد که اگه گرفته میشد کار به اونجاها تو با برگشت کشیده نمیشد.
داور بازی برگشت، فن جودویی که پیکه روی ژکو رو به زور پنالتی گرفت!! یعنی واقعا دیگه روش نشد نگیره!
خداییش حرف از داوری زدن برای بازی رم و بارسا عجیبه!
فکر نکنم کسی شک داشته باشه که رفت و برگست رم استحقاق صعود رو داشت
-------------------
رم تا همینجاشم با توجه به داشته هاش عالی پیش اومده
از نظر منابع مالی و بازیکن و بقیه موارد اصلا قابل مقایسه نیست با این تیم ها
Last edited by MCSE MAN; 25-04-2018 at 16:11.
همچین میگین به اشتباه تاکتیکی دی فرانچسکو باخت انگار بارسا به اشتباه تاکتیکی والورده نباخت تو المپیکو !!! تفاوت شما و من اینه که من حرف باد و هوارو قاطی پستام نمیکنم و هرچی گفتم نظر کارشناسای بی تی اسپورت بوده و لاغیر . پنالتی صددرصدیکه میگید در بازی رفت ، همه کارشناسای BT گفتن پنالتی نیست و اصلا واضحه که دایوه . حالا در نظر شما پنالتی بوده اونم 100% حتما پیش زمینه ای داشتید برا این صحنه . وگرنه از هر زاویه ای نگاه بشه ژکو خیلی خیلی آماتورگونه به خودش پشت پا میزنه و میوفته روی زمین . جالبه که سمدو در چپش قرار داره ولی ژکو با پای راست به پای چپش میزنه و پخش زمین میشه .
داور کلا باید صبرکنه ببینه در ادامه بازی چه اتفاقی میوفته و آیا میشه از امتیاز ادونتیج یا آوانتاژ استفاده کرد یا نه . چون اَدونتیج درست میتونه پوئن مثبت و تاثیرگذار برای داور باشه . حالا شما فک کردین بزور گرفته پنالتیو بازم به خودتون و اطلاعات فوتبالیتون برمیگرده .
متاسفانه من چون فوتبال زیاد میبینم و بازی میکنم به مسائل داوری کاملا تسلط دارم و پیگیر هستم مخصوصا برای بارسا .
بارسا هم به اشتباه تاکتیکی والورده باخت فقط تفاوت اینه که ما میگیم دی فرا اشتباه کرد و حق لیورپول برد بود ولی شما میگید رم با داوری اومد بالا
احتمالا همه کارشناسان فوتبال هم گفتم رم با داوری بارسا رو حذف کرد!
شما اگه کلا صحبتاتون با مدرکه پس باید یه مدرک بیارید توش کارشناسان ( نه یه کارشناس) دقیقا توش ذکر کرده باشن که رم با کمک داوری بارسا رو حذف کرد
اینکه آدم از خودش جوری تعریف میکنه که انگار فقط خودش میفهمه و بقیه اصلا فوتبال نگاه نمیکنن، نشون دهنده میزان تعصبات و غیر منظقی بودنشه
خود باشگاه و بازیکنان و مربی بارسا حرف از داوری نزدن و جالبه که شما متعصبانه و مغرضان اینطور صحبت میکنید. واقعا خنده داره!
متاسفانه بحث با اینجور افراد فایده ای نداره
البته این کاملا طبیعیه که باخت به یه تیمی که قیمت کل تیمش اندازه 1-2 دو بازیکن تیم خودی باشه، خیلی زور وارد میکنه و آدم مجبور میشه به داوری رو بیاره و ممکنه بعدش باعث شه آدم از دکل لیورپول بره بالا
من خودم بارسا یکی از تیمای محبوبمه و خیلی از اطرافیان بارساییم هم اومدن تبریک گفتن
اینم بگم بحث عده معدودی طرفدار غیر منطقی با بقیه دوستان فهیم که طرفدار بارسا هستن جداست و براشون به شدت احترام قایل هستم
--------------------
در آخر بگم که حقمون تو بازی رفت با لیورپول باخت بود و امیدوارم بازی برگشت خیلی بهتر از اینا بازی کنیم
به شخصه امیدی به کامبک ندارم و ممکنه بازی برگشت هم اسیر ضد حملات بشیم و ببازیم ولی همین که تیم تمام تلاششو بکنه و ابرومندانه بازی کنه کافیه
Last edited by MCSE MAN; 25-04-2018 at 19:12.
آقا اینا رو ول کنید صحبت در مورد داوری با مسی فنا مثل اثبات باکره بودن آلکسیسه
-------------
بحث جدید تو فضای مجازی جالبه
یعنی نشد یه بار سایتی رو باز کنیم و دوستان بارسایی باعث خنده ما نشن
بعد از اینکه اورانوسی مورد نظر به دلیل افت بازیکتان بارسا و والورده و داور نتونست بارسا رو از مرحله حذفی بالا بیاره ( اینکه نقش خودش چیه و چرا فرازمینی هست رو خودشون میدونن )
و با توجه به اینکه اگه رئال قهرمان بشه احتمال توپ طلای رونالدو میره بالا
و همچنین چون ایکاردی هم به آرژانتین به دعوت نشده و احتمال میره آرژانتین نتونه قهرمان بشه ( و اینکه نقش اعجوبه چیه من نمیدونم )
یه بحثی راه افتاده ( بخونید مسی فنا راه انداختن )
که توپ طلا حق صلاح هست !یعنی قشنگ جوک ساله !
با توجه به اینکه مسی فن های عزیز همیشه تجهیزات کوه نوردی ( بخونید مال نوردی ) رو در اختیار دارن و همیشه از تیم های زیادی واسه کوبوندن رئال استفاده کردن ( نمونش ضایع حق شدن اسطوره فوتبال یعنی بوفون )
حالا از این امکانات و تجهیزات استفاده میکنن و از صلاح بالا میرن ( ارتفاعات زیادی رو طی کردنبه طوری که گفته میشه مافیای یوفا میخواد توپ رو به رونالدو بده )
یعنی قشنگ پست های سایت ها رو میخونی دلت میخواد شکم رو بگیری و بخوابی کف زمین بخندی
چون اگه توپ طلا به مسی برسه حق به حق دار رسید و همیشه آمار برتری مسی رو دارن ( گلم بیشتر نزده باشه به جاش دریبل زیاد زده)
ولی اگه به رونالدو برسه ناحقی شده و حق صلاح بود و تف به مافیای یوفا !!
اینجاست که میگن دست پیش رو گرفتن که پس نیفتن !![]()
در اصل اینجوری بگم رم بدون کمک داور شاید صعود نمیکرد . ولی اگه دقیقه 60 فقط فازیو اخراج میشد قطعا بازی میتونست تغییر کنه . ولی دوست عزیز وقتی بحث اخراج بازیکن هست هیچ کارشناسی نمیاد بگه پس حق رم برد نبود و رم با داوری اومد بالا !!! ولی وقتی دقیقه 93 پنالتی 50/50 گرفته میشه برا یه تیمی اون موقعس که این بحث ها باز میشه .
بنده اول جملم هم گفتم متاسفانه که دقیقا میدونستم همچین دلیل مسخره ای رو خواهید آورد . ضمن اینکه بنده دلیلی برا بحث با شما نداشتم دوست عزیز و بحثی رو شروع نکردم . شما بنده رو ریپلای کردی . وگرنه بنده لازم نبود دلیل صبر داور برای خطای پیکه روی ژکو رو براتون باز کنم . چون خودتون قطعا فوتبال میبینید و میفهمید که دلیلش آوانتاژ بوده نه زور اومدن رو داور !اینکه آدم از خودش جوری تعریف میکنه که انگار فقط خودش میفهمه و بقیه اصلا فوتبال نگاه نمیکنن، نشون دهنده میزان تعصبات و غیر منظقی بودنشه
خود باشگاه و بازیکنان و مربی بارسا حرف از داوری نزدن و جالبه که شما متعصبانه و مغرضان اینطور صحبت میکنید. واقعا خنده داره!
متاسفانه بحث با اینجور افراد فایده ای نداره
جالبه من دقیقا تک تک حرفاتون رو پیش بینی کرده بودم و برا همینم تو پست قبلی از داوری بازی لیور - سیتی مثال زدم و گفتم گل صلاح آفساید بود و یه پنالتی واضح هم داور نگرفت برا سیتی . حالا شما بهتره قبل از باز کردن بحثای بیهوده و غیر فنی بیشتر و بهتر پستارو بخونید چون در وقتتون برا نوشتن هم صرفه جویی میشه .البته این کاملا طبیعیه که باخت به یه تیمی که قیمت کل تیمش اندازه 1-2 دو بازیکن تیم خودی باشه، خیلی زور وارد میکنه و آدم مجبور میشه به داوری رو بیاره و ممکنه بعدش باعث شه آدم از دکل لیورپول بره بالا
منم رم یکی از تیمای محبوبمه و به خیلی از رمی ها هم تبریک گفتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بازی تو همین تاپیک .من خودم بارسا یکی از تیمای محبوبمه و خیلی از اطرافیان بارساییم هم اومدن تبریک گفتن
اینم بگم بحث عده معدودی طرفدار غیر منطقی با بقیه دوستان فهیم که طرفدار بارسا هستن جداست و براشون به شدت احترام قایل هستم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
پ.ن : بی منطق اونه که میپره وسط بحث از آلکصیص صحبت میکنه . باشه شما پاک ما ناپاک .
جرارد میگه صلاح در حال حاضر بهتر از مسیو رونالدوئه . فقط نمیدونم چرا بقیه هم تایید کردن !!! مگه نمیدونن رونالدو فن ها گوشت تلخن (Salty) و بهشون میگن مالنورد و ... !!! بالون دُر فقط مال اون پنالتی زنس ؛ چون پنالتی خوب میزنه .البته از فینال 2008 نگم دیگه !
Last edited by omidscafild; 25-04-2018 at 20:30.
یعنی از دیشب صلاح شد بهترین بازیکن جهان ؟؟؟؟جرارد میگه صلاح در حال حاضر بهتر از مسیو رونالدوئه . فقط نمیدونم چرا بقیه هم تایید کردن !!! مگه نمیدونن رونالدو فن ها گوشت تلخن (Salty) و بهشون میگن مالنورد و ... !!! بالون دُر فقط مال اون پنالتی زنس ؛ چون پنالتی خوب میزنه .البته از فینال 2008 نگم دیگه !
جرارد ؟؟ لیورپول ؟؟
در مورد تایید کردن بازیکن توسط عده ای خاص هم به همین بسنده میکنم که زمانی نکونام در مورد رای توپ طلا حاضر بود به مسی نیمکت نشین رای بده تا بازیکن آماده ...
اون مصاحبه تاریخیش هم که بماند گفته بود رئال رو میبریم تا بارسا قهرمان بشه
تعریف و تمجید همچین کسایی تو فوتبال زیاد تعجب بر انگیر نیست چون منطقی پشت حرفاشون وجود نداره !
در مورد توپ طلا هم همین بس که وقتی مسی 4 تا داشت و رونالدو یه دونه
مسی جو گرفته قرار بود فیلم بازیهاش رو واسه ( مارادونا یا پله ) بفرسته
اون موقع اعجوبه بودن به توپ طلا بود الان شده اخ و پیف ؟
کلا خلاصه فوتبال از دید یه سری مسی فن اینه
هرجا مسی باشه همون جا بهتر
کلا دیدتون خیلی جالبه
از زاویه جذابی فوتبال رو دنبال میکنید ! ( البته واسه خودتون جذابه )![]()
رئال فن منطقی
یک درصد احتمال حذف و یه Coke Zero جانانه بده
تا اینجا که فقط خفت نصیب رئال و رونالدو در لالیگا، کوپا و ال کلاسیکو شده
مونده همین سی ال که با الیور بالا اومدین
آب رو بریز اونجا که میسوزه !
جلبک ترین طرفدار فوتبال هم گفته پنالتی اولیور درست بوده ( خود بوفون هم گفته میشه باشه )
ولی خب شما سوختگان عظیم فراتر از این حرفا هستید !
ضمنا
رئال حذفم بشه باز چیزی از فرازمینی بودن بی تاثیر کم نمیکنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)