تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 58 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام مرسی دیده بان چیه؟شرکت جدیده؟
    قبلن فقط استان کرمان بود الان چندتا شهر دیگه (تهران اصفهان و...) هم پوشش داده
    بنظرم تعرفه هاش برای جذب مشتریه و بعدش بعید میدونم تعرفه هاشو حفط کنه

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من چد ساله اسیا تک دارم واسه پینگش! 96 پینگ میده واسه بازی میخوام نمیتونم برم ی شرکت دیگه چون پینگ واسم مهم تره اگه برم بعد پشیمون بشم ممکنه پر بشه. ممنون واسه اطلاعات. اره اینا همشون دزدن ی مدت ارزون میدن بعد گرونش میکنن مشتریشونو ک گرفتن خیالشون ک راحت شد میشن مث بقیه!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

فعلا بهترین دیده بان نت هست (240 گیگ خارجی 480 گیگ داخلی ) که اونهم فقط یکماهه میده و هر ماه باید دوباره بخری موقع فاکتور زدن هم 36 هزارتومن بهش اضاف میکنه یعنی سرویس 80 هزارتومنی فاکتور میزنه 116 هزارتومن
    یعنی هر ماه هم هزینه رانژه ! میگیره و هم هزینه راه اندازی اولیه ؟! پس چرا به من چیز دیگه ای گفتن ؟! شما اصلا زنگ زدی یا صرفا حدس میزنی

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ببین اینترنت تلفنی ها برای نرفتن و موندن مشتکرین چقدر عاجز شدند:

خرید و استفاده اینترنت تلفنی = ممنوع = تموم شد
    مرگ یر اینترنت منسوخ تلفنی
    Last edited by italodance; 30-11-2017 at 20:31.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دقیقا با شما موافقم هر چند هنوزم گزینه هایی وجود داره برا دانلود شبانه مثل ایرانسل ولی دیگه مثل قبل کاملا رایگان نیست اما بسیار به صرفه هست.
    در کل من این اتفاقی که افتاده رو به فال نیک می گیرم خیلی داره کوبیده می شه طرح ولی واقعیتی که وجود داره اینه که ایران الان زیرساخت اینو نداره که اینترنت کاملا نامحدود بدون مصرف منصفانه بده به همه - اون هم با این میزان تب دانلود کاربرا - اما همین که حجم ماهیانه به بالای 100 گیگ برسه و اینکه شرکتا مجبور باشن زیرساخت ها رو تقویت کنن می تونه باعث بشه که کم کم به سمت حجم های بسیار بالا و در نهایت اینترنت نامحدود واقعی بریم

تغییرات اساسی نمی تونن یک شبه اتفاق بیفتن و نیاز به قدم به قدم پیش رفتن دارن.
    به نظر من اشتباهی که توی این طرح اتفاق افتاد نحوه اطلاع رسانی بود که به عنوان اینترنت نامحدود تبلیغ شد و همه هایپ شدن بعد یهو مشخص شد که مصرف منصفانه داره و باعث عصبانیت کاربرا شد حتی می دیدم توی پیج وزیر پستی گذاشته بود که طرح های سابق رو عکس گذاشته بود اما خیلی ها حتی دقت هم نکرده بودن به اینکه بالاش نوشته تعرفه سابق و فکر کرده بودن طرح جدیده و به تعرفه های سابق اعتراض کرده بودن و گفته بودن به درد نمی خوره و خراب کردید و ...!!!! ولی نظر من اینه که این طرح در نهایت باعث پیشرفت اینترنت ایران می شه.
    کی گفته اینترنت اوضاعش داغونه ؟؟ چرا فکر میکنید دانلودر ها مشکل اینترنت هستن ؟؟؟ اصلا مگه چقدر دانلودر داریم ؟؟؟
    بزرگترین مشکل ما تو سرعت و پهنای باند و ..... بحث فیل=تر-ینگ بسیار قوی هست که در ورودی نت کشور پیاده سازی میشه
    که سرعت زیادی از نت رو میگیره
    در واقع دلیل اصلی این پینگ بالا و اختلالات سرعت همین بحث هست
    وقتی شما سر شلنگ رو محکم فشار بدی قطعا خروجی مناسبی نخواهی داشت
    اگه ما مشکل پهنای باند داشتیم کل ملت سرعت 16 مگ نداشتن
    پیش کشیدن بحث دانلودر ها فقط پاک کردن صورت مسئله هست تا از بحث اصلی دور بشیم
    مشکل اصلی پینگ ما همون بحث چیل*تر هست که مقدار زیادی از کیفیت نت رو داغون میکنه

دوما
    به قول دوستمون تا الان اینترنت رو دولا پهنا چندین برابر به مشترکین دادن اوضاع خوب شده ؟؟
    این همه پول به جیب زدن
    کجا بهتر شده ؟؟
    این پینگی که خطوط 16 مگ میدن باور کنید از نت نامحدود 256 چند سال قبل بدتره
    قبلا یه 256 میگرفتی نامحدود واقعا نامحدود بود
    الان چی ؟؟؟ 16 مگ میگیری زجرت میده
    Last edited by albertxx; 30-11-2017 at 20:36.

7. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چی؟یعنی چی زیرساخت نابوده؟ تا الان که اینترنت رو دو لا پهنا به قیمت گزاف فرو میکردن چه گوهی خوردن که الان بخواد بهتر بشه؟
    دلت خوشه اگه چیزی درست شد من اسمم رو میزارم عقدس!(شایدم اقدس)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بستگی داره چه توقعی داشته باشید و به چی بگید درست شدن اگه منظورتون از درست شدن اینترنت کاملا نامحدوده بله من فکر نمی کنم حداقل توی 3 سال آینده این اتفاق بیفته
    ولی همین الان تعرفه هایی که شرکتا دادن رو با قبل مقایسه کنید حداقل برای کاربرای پر مصرف خیلی بهتر شده وضعیت با ماهی 80 تومن بشه 120 گیگ اینترنت داشت اصلا چیز کمی نیست ضمن اینکه گزینه خیلی خوبی مثل شبانه ایرانسل برای دانلود سنگین وجود داره (البته من اطلاع ندارم شما کجا تشریف دارید اما توی خیلی از مناطق سرعت های بسیار بالا داره ارائه می ده اگر به تاپیکش مراجعه کنید می بینید که تا 200 مگ هم حتی سرعت می ده)

اما حتی بدون دانلود ایرانسل هم باز مقدار قابل استفاده ماهیانه بیشتر شده مخصوصا اینکه امروز اعلام کردن حق تفکیک داخلی و خارجی وجود نداره و فقط داخلی باید نصف حساب بشه.

ولی نظر شما هم محترمه و شاید دلیلای خودتون رو داشته باشید برای اینکه می گید درست نمی شه که خوشحال می شم بشنوم.

مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی هر ماه هم هزینه رانژه ! میگیره و هم هزینه راه اندازی اولیه ؟! پس چرا به من چیز دیگه ای گفتن ؟! شما اصلا زنگ زدی یا صرفا حدس میزنی
    هزینه رانژه و راه اندازی فقط برای بار اوله که سرویس میگیرید که به فاکتور اضاف میشه و ماههای دیگه فقط مالیات بهش اضافه میشه که حدود 7 هزارتومنه تعرفه های دیده بان عالیه فقط نکته عجیب اینه میگن فقط یکماهه میفروشن یعنی هر ماه باید تمدید کنید و فروش سه یا ششماه و یکساله نداره

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

هزینه رانژه و راه اندازی فقط برای بار اوله که سرویس میگیرید که به فاکتور اضاف میشه و ماههای دیگه فقط مالیات بهش اضافه میشه که حدود 7 هزارتومنه تعرفه های دیده بان عالیه فقط نکته عجیب اینه میگن فقط یکماهه میفروشن یعنی هر ماه باید تمدید کنید و فروش سه یا ششماه و یکساله نداره
    داداش مشخصه میخوان مشتری جمع کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کی گفته اینترنت اوضاعش داغونه ؟؟ چرا فکر میکنید دانلودر ها مشکل اینترنت هستن ؟؟؟ اصلا مگه چقدر دانلودر داریم ؟؟؟
    بزرگترین مشکل ما تو سرعت و پهنای باند و ..... بحث فیل=تر-ینگ بسیار قوی هست که در ورودی نت کشور پیاده سازی میشه
    که سرعت زیادی از نت رو میگیره
    در واقع دلیل اصلی این پینگ بالا و اختلالات سرعت همین بحث هست
    وقتی شما سر شلنگ رو محکم فشار بدی قطعا خروجی مناسبی نخواهی داشت
    اگه ما مشکل پهنای باند داشتیم کل ملت سرعت 16 مگ نداشتن
    پیش کشیدن بحث دانلودر ها فقط پاک کردن صورت مسئله هست تا از بحث اصلی دور بشیم
    مشکل اصلی پینگ ما همون بحث چیل*تر هست که مقدار زیادی از کیفیت نت رو داغون میکنه

دوما
    به قول دوستمون تا الان اینترنت رو دولا پهنا چندین برابر به مشترکین دادن اوضاع خوب شده ؟؟
    این همه پول به جیب زدن
    کجا بهتر شده ؟؟
    این پینگی که خطوط 16 مگ میدن باور کنید از نت نامحدود 256 چند سال قبل بدتره
    قبلا یه 256 میگرفتی نامحدود واقعا نامحدود بود
    الان چی ؟؟؟ 16 مگ میگیری زجرت میده
    این که بحث پینگ رو مطرح کردید خوب منم کاملا قبول دارم چون گیم آنلاین بازی می کنم و کاملا لگ رو درک می کنم و اینم درسته که فی ل ترینگ روش تاثیر داشته ولی اینکه کل مشکل زیرساخت اینترنت فی ل ترینگ هست رو قبول ندارم در حال حاضر زیرساخت برای مدلی که برای اینترنت ارائه شده کافیه ولی شما تصور کنید یهو کاملا نامحدود بشه کل کاربرایی که توی این سالها محدودیت رو تحمل کردن و زجر کشیدن می خوان همش رو یک شبه جبران کنن و تورنت های 500 گیگی و دانلود های 24 ساعته شروع می شه و مطمئن باشید تعداد این جور کاربرا هم کم نیست و این تب هم می خوابه بالاخره ولی تا بخواد بخوابه کل کشور باید کاهش سرعت رو تجربه کنن و همون کاربرا که می گفتن نامحدود می خوایم صداشون در میاد که چرا اینترنت اینقدر سرعتش کم شده.این که می گید چجوری کل کاربرا 16 مگ دارن اصلا قیاس درستی نیست چون کاربرا اگر با اون الگو که اشاره کردم دانلود کنن 1 روزه کل حجمشون مصرف می شه و کسی هیچوقت نمیاد توی طول روز اونقدر دانلود کنه مگر اینکه بخواد هی شارژ کنه که باید عملا هزینه پهنای باند اختصاصی رو بده

اما فکر می کنم شما بیشتر از اینکه مشکلتون با حجم باشه با پینگه و به نظرم وجود سرویس های گیم خیلی حس می شه الان. تازه adsl که پینگش خوبه نمی دونم تاحالا با اینترنت ایرانسل بازی کردید یا نه اونجا که دیگه فاجعه هست و توی بازی هایی که خیلی سرعت عمل مهمه شما از قبل شکست خورده هستید به خاطر پینگ

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

شاتل و مخابرات مجموع ترافیک داخلی خارجیه ( شاتل یک سومش خارجیه مخابرات نصفش)
    های وب همش خارجیه ( در صورتی ک سرور داخل دانلود کنید نصفه از حجمتون کم میشه )
    سایتهای داخلی هم فعلن ک ۵۰۰ تا سایت منتخبیه ک خودشون اعلام کردن
    مرسی
    یعنی مثلا اونایی که نوشته نصف حجمش خارجی هست فقط؟

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •