تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 142

نام تاپيک: تعرفه جدید اینترنت پرسرعت اعلام شد .

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

قیمت ها که اعلام شده. الان فقط حجم مونده اعلام بشه.

شرکتی مثل های وب به احتمال بسیار قوی سرویس 80 تومنی که 16 مگابیته رو با حجمی بین 70 تا 90 گیگ ارائه بده و سرویس 8 مگی رو با 50 گیگ ترافیک. دلیلشم اینه که این شرکته الانم بر اساس فشفشه داره همین کار رو میکنه و ترافیک ماهانه میفروشه روی سرعتای پایش.
    !
    خب نه دیگه اشتباه شما همینجاست !
    سرویسی که الان دارن میدن طبق قانون 1 به 8 هست
    یعنی اگه شما 16 مگ ( 2 مگابایت ) بگیری و سرعت تا 2 مگابیت ( 256 کیلوبایت ) پایین بیاد حق اعتراض نداری
    چون طبق قانون کلیه خطوط اینترنت باید از ضریب 1 به 8 استفاده کنن

در حالی که سرویس های جدید تا 90 درصد سرعت باید تضمین بشه و یه جورایی 1 به 8 از بین میره
    در اینجا اگه شما سرعت 16 مگ به 14 مگ برسه حق اعتراض داری در حالی که تو وضعیت فعلی باید به 2 مگابیت تا اعتراض کنی !!

سرویس های جدید گرونتر در میاد واسشون چون باید سرعت ثابت بیشتری در اختیار مشترک قرار بگیره

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی اگه شما 16 مگ ( 2 مگابایت ) بگیری و سرعت تا 2 مگابیت ( 256 کیلوبایت ) پایین بیاد حق اعتراض نداری

در حالی که سرویس های جدید تا 90 درصد سرعت باید تضمین بشه و یه جورایی 1 به 8 از بین میره
    در اینجا اگه شما سرعت 16 مگ به 14 مگ برسه حق اعتراض داری در حالی که تو وضعیت فعلی باید به 2 مگابیت تا اعتراض کنی !!

سرویس های جدید گرونتر در میاد واسشون چون باید سرعت ثابت بیشتری در اختیار مشترک قرار بگیره
    تا حالا شده به 195 شکایت کنی؟؟؟
    دوست عزیز تو ایران چیزی به اسم قانون وجود خارجی نداره وقتی طرف قانون شهروند عادی باشه پدرش رو هم در میارن ولی وقتی طرف قانون شرکت ها و کسای باشه که براشون سود داره عملا هیچ تاثیری نداره
    مثل این که شما تو این مملکت زندگی نمیکنی؟؟؟؟
    تا حالا چند بار دیدی چیزی به نفع مردم تغییر کنه؟
    یارانه دادن چنان اب و برق گاز و بنزین و نان رو گران کردن که پدر مردم درامد میخوان سهام عدالت بدن میگن 500 هزار تومن بریز حساب تا 100 هزار تومن بهت سود بدیم.
    شما دقیقا به من بگو رو چه حساب انقدر خوش خیال هستی؟؟؟؟؟

3. 3 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تا حالا شده به 195 شکایت کنی؟؟؟
    دوست عزیز تو ایران چیزی به اسم قانون وجود خارجی نداره وقتی طرف قانون شهروند عادی باشه پدرش رو هم در میارن ولی وقتی طرف قانون شرکت ها و کسای باشه که براشون سود داره عملا هیچ تاثیری نداره
    مثل این که شما تو این مملکت زندگی نمیکنی؟؟؟؟
    یارانه دادن چنان اب و برق گاز و بنزین و نان رو گران کردن که پدر مردم درامد میخوان سهام عدالت بدن میگن 500 هزار تومن بریز حساب تا 100 هزار تومن بهت سود بدیم.
    شما دقیقا به من بگو رو چه حساب انقدر خوش خیال هستی؟؟؟؟؟
    مگه من گفتم این قانون خوبه و یا ازش راضی بودم ؟؟؟
    از پست های اول همین صفحه که خودم زدم تا الان همش از نارضایتی بود
    نمیدونم رو چه حسابی میگید خوشخیالم !

دوما
    اینکه شما میگی خوشخیال واسه اینکه گفتم 90 درصد سرعت تضمین شدست ؟؟؟
    این قانون شاید خوب باشه ولی در دراز مدت وقتی حجم شما تموم میشه سرعت رو 128 قفل میشه که در نهایت اون 90 درصد باطل میشه
    در واقع تا زمانی سرعت شما 90 درصد تضمین شده هست که از حجم مشخص شده رد نشده باشید .
    اتفاقا باعث خوشحالی شرکت ها هم باشه که 90 درصد رو تضمین کنن
    چون وقتی سرعت بالا باشه ترافیک زودتر تموم میشه (( مثل این ترافیکی که به سرعت 100 مگ فیبر اختصاص دادن ))

سوما
    مگه من گفتم به نفع مردم چیزی تغییر کرده ؟؟؟؟
    اگه فکر میکنید همچین حرفی زدم پیشنهاد میکنم کل پست های بنده رو بخونید تو این تاپیک
    این قانون کاملا محدود کردن مخاطبین رو هدف گرفته و هیچ هدف دیگه ای نداره !

حالا نمیدونم با جه منبعی میگید من خوشخیالم و حمایت میکنم !
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

چیزی رو که بلد نیستی بپرس عیبی نداره. یاد میگیری.

نه میدونی بودجه نفتی عربستان چقدره که تزریق میکنه در بخش های مختلف، نه میدونی که لینک بین الملل به خود عمان و امارات متصل شده و شاه راه اینترنت جنوب خاورمیانست...

ایران رو با فنلاند و امریکا مقایسه مقایسه میکنی ..... میگی اینترنت بخرن انگار اب معدنیه!! جواب پستات رو ندادن از بی احترامی نیست بخاطر اینه که احترامها حفظ بشه...

شما هرچی دوست داری بنویس. قضاوت با دوستان مطلع!
    دیگه 100 معلوم شد که توی زیر ساخت کار میکنی.

6. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

من موندم چرا سایت های این اپراتور های خارجی و شرکت های اینترنتی دنیا رو فیلتر نمی کنن .......
    مردم 128 هم کافیشونه ..دانلودر ها هم از همین سایت های فیلیمو و...بشینن فیلم ببینن . پی اس 4 و ایکس باکس هم ممنوع کنن تا بازی ایرانی بفروشیم و حمایت کنیم از داخل .......مصرف منصفانه هم برای هر کاربر 5 گیگ بزارن بیشتر دانلود کرد بیارنش روی 64 .چه خبره می خوان چکار کنن .پاشن برن ورزش کنن . خانه سالمندان سر بزنن .
    =================
    تا 10 روز دیگه طرح ها میاد همه حرف های ما هم در حد همون اس ام اس پولی همراه اول و تبلیغ ایرانسل تاثیر داره .....وقتی پای زیرساخت و انحصار پهنای باند وسط باشه دیگه این میشه خط قرمز !!!
    ====================
    در جواب انهایی که گفتن هزینه لینک بین مللی انقدره و.....خوب چه کاریه انقدر زحمت بکشه زیرساخت برامون راضی به زحمتش نیستم بخدا خسته میشن . بزارن خودمون بریم بخریم مستقیم و به شرکت ها اجازه بدن خودشون اینترنت وارد کنن!!! اقتصاد وقتی ازاد نیست این محاسبه ها و رقم ها همش الکیه برای مردم عادیه که سرگرم باشن .
    بابا حکومت بنده خدا پول نداره! مردم از این به بعد برن از عراق و دبی و ... کیلویی (بایتی) اینترنت بگیرن.فشار میاد به اینا واقعا گناه دارن.در مورد زلزله هم خیلی فشار اومد اینقدر اذیت می شن خدا رو خوش نمی یاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

قیمت ها که اعلام شده. الان فقط حجم مونده اعلام بشه.
    آین کشور درست بشو نیست الان قیمتها اعلام شده پس این فن آوا چیه اینها رو زده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يا خدا يعني اينا ميخوان محدوديت حجم رو براي يه ماه 22 گيگ بزارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا كسي نيست اينا رو از خواب بيدار كنه ! عهد ياهو مسنجر و ... گذشته الان دست به گوشي ميزني حجم مصرف ميكنه چه برسه بخواي براي فيلمي سريالي نرم افزاري تلگرامي و ... چك كني مخصوصا اينكه تو هر خانواده چند نفر باشن كه از يه نت استفاده كنند .

معني مفهوم نامحدود رو هم فهميديم

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

يا خدا يعني اينا ميخوان محدوديت حجم رو براي يه ماه 22 گيگ بزارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا كسي نيست اينا رو از خواب بيدار كنه ! عهد ياهو مسنجر و ... گذشته الان دست به گوشي ميزني حجم مصرف ميكنه چه برسه بخواي براي فيلمي سريالي نرم افزاري تلگرامي و ... چك كني مخصوصا اينكه تو هر خانواده چند نفر باشن كه از يه نت استفاده كنند .

معني مفهوم نامحدود رو هم فهميديم
    ولی تعرفه های سه ماهش تقریبا آدم رو یاد تعرفه های نامحدود مخابرات میندازه:

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فرمایش شما کاملا متین و درسته. البته باید به دستور کاهش سقف تعرفه ترافیک اضافی به 2000 تومن هم توجه کرد که باعث میشه با سازکار پلکانی جدید مشترک بتونه حجم اضافی رو خیلی ارزونتر از قبل تهیه کنه.

بنابراین شاید بقول شما سقف گمانه زنی براورده نشه ولی کف و مینیمم حجمها میتونه بالا باشه بواسطه کاهش قیمت ترافیک اضافی.

بخوبی شما به ارزش طرح "تضمین سرعت" این وزیر جدید پی بردید و طبیعیه شرکتها ناراحت باشند از بسته شدن راه دزدی هاشون! ارزش سرعت تک کانکشن و کیفیت واقعی سرویس رو کسانی میدونند که علاوه بر دانلود استفاده های دیگه ای هم مثل اسکایپ، تلگرام و اینستا داشته باشند.

خیلی خوبه که برای اولین بار این موضوع در ایران داره پیگیری میشه...

قبل از سال 92 که دولت روحانی بیاد کی میدونست اینترنت 8 مگ چیه چه برسه به 16 مگ (از اون کارت دانشجویی خواستنهای قبلش بگذریم تازه) ... شبکه همراه هم 3g در انحصار رایتل بود اونم با سرعت زیر 1 مگ
    در این 4 سال:
    ایرانسل اومد و نسل سومش و سرعتهای بالا برای اولین بار
    ایرانسل بود و 4G که برای اولین بار خیلیها سرعتهای بالای 20 مگ رو دیدند
    ایرانسل و 4G+ که سرعت بالای 100 هم بالاخره به ایران اومد
    فیبر نوری استارت زده شد و...

همه اینها در 4 سال وزارت ارتباطات در دولت نظر دکتر روحانی بوده و .... ادم بعضی کامنتها رو میبینه تعجب میکنه!! ضعف حافظه شنیده بودم ولی نه اینقدر کوتاه مدت!!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

طرح جدید از 10 اذر شروع میشه.

اینی که لینک دادید نامحدود همون شرکته و ربطی به طرح جدید نداره.
    شاتل هم داره همین الان نامحدود با حجم منصفانه اسمش art، اسیاتکم داره که برنزی و نقره ای و فلانه، پارس هم داره نامحدود منصفانه ...شرکتها الان طرحهای خودشون رو دارن ولی از 10 اذر بر اساس دستور وزارت تغییر پیدا میکنه
    Last edited by misam5526; 24-11-2017 at 19:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •