اینجور که گفتن تمام isp باید با این قیمت بفروشن
اینجور که گفتن تمام isp باید با این قیمت بفروشن
خوب اینجوری باشه خیلی نامعقول و عجیبه
اصلا تعدد isp ها به خاطر وجود طرح های مختلف هست که هر کسی بنابر سلیقه و نیازش مشترک یکی از اونها میشه
اگر قرار باشه همه یه مدل سرویس بدن که همه مردم هجوم میارن سمت یه isp مشخص که اونجا پورت خالی داره
وقتی قیمت ها و طرح ها کاملا مشابه باشه مثل اینه که همشون یکی هستن
این سرویسهایی که تا 20 مگ و یا بیشتر از 20 مگ هست رو میخوان رو سیم مسی
ارائه بدن؟ با این سیم کشی افتضاح؟
چند در صد از مردم میتونن بالای 12 مگ بگیرن؟
همین سرویسهای تا 16 مگ رو نمیشه همه اش رو گرفت. نهایت 10-11 مگ
مگه یکی نزدیک مرکز مخابراتی باشه یا خطش فیبر باشه.
حالا چطوری میخوان 20 مگ بدن و تضمین کنن؟
آدم فکر می کنه این جدول کسی یا کسانی تهیه کردند که از مخابرات ایران و اینترنت
چیزی نمیدونن.
فکر کنم این نوع سرویس ها adsl نباشه و به صورت اینترنت 4G ارائه بشه
Last edited by Canadian; 31-07-2017 at 20:08.
به جای این حرفها از اینها یاد بگیرید و یک دست و هماهنگ بشیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سقف ADSL شد 6 مگ؟!!!
بعیدم نیست!
با این 10 گیگ هم روزی 5 ساعت فیلم می بینیم و این رفتار رو هر روز تکرار
می کنیم بدون اینکه از تمام شدن حجم نگران باشیم!
دلمون خوش بود قبل رونمایی فکر میکردم مثلا حداقل 30 گیگ اینترنت میدن 300 گیگ اینترانت
اینترنت بین الملل رو بزاریم کنار برای دادن اینترانت هم خساست به خرج دادن پهنای باندی که تقریبا مجانی در میاد رو این همه پول میگیرن بعدش فقط 20 گیگ میخوان بدن !
اینستگرم روحانی جهت اعتراض خواهشا انتقال دهید و اطلاع رسانی کنید به گوش همه برسه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تقصیر خودتونه دیگه همش میرین تو این سایتها و شبکه های اجتماعی خارجی اخبار استکبار جهانی میخونین و گوش میدین که همش در حال دروغ پراکنی و سیاهنمایی هستن.
اگر از روز اول اینترنت ملی داشتیم و شما نمیدونستین مردم کشورهای دیگه از اینترنت با چه سرعتی استفاده میکنن الان همین 10 گیگ نامحدود رو میزاشتین رو سرتون و از تمامی مسئولین تشکر میکردین.بدکاری میکنن؟ هدفشون اینه که شما از همین امکاناتی که دارین لذت ببرین.چیکار دارین سرعت اینترنت کره جنوبی چقدره؟ وقتی خبر نداشته باشین مقایسه ای هم در کار نیست ناراحتی هم در کار نیست.ازونور اون سایت ملعون یوتیوب میرین پر از کلیپ های سیاهنمایی.همین صداوسیمای میلی خودمون چشه که نمیبینید؟ میلیارد میلیارد داره هزینه میکنه برای من و شما این درسته بعضیاتون چهار پنج ساله یه نگاه هم بهش ننداختین؟
نتیجه اینکه هرچقدر پهنای باند اینترنت جهانی گرونتر و محدودتر بشه کمتر ازش استفاده میکنین.کمتر از میزان پیشرفت کشورهای دیگه با خبر میشین.کمتر از میزان دزدی و اختلاس با خبر میشین.
به فکر روح و روان خودتونن میخوان آرامش داشته باشین.به عنوان نمونه به مردم دوست داشتنی کشور دوست و همسایه کره شمالی عزیز نگاه کنید. اینترنت دارن؟ ببینید چطور بدون داشتن اینترنت بدون داشتن آزادی بدون داشتن حقوق اولیه یک انسان احساس خوشبختی میکنن.یک درصد هم احتمال بدید همین وجود اینترنت هست که جلوی احساس خوشبختی مارو گرفته.به امید روزی که بزرگترین مانع خوشبختیمون برطرف بشه.
نمیدونم این پست ما چرا از صبح تایید نمیشه.
من نمیفهمم واقعا این سایتهای داخلی چه محتوای خاصی دارند! کل سایتهای داخلی مفید خلاصه میشه به چندتا انجمن و سایت پرطرفدار و خبرگزاری (!!) بقیشون هم که یا سایتهای تبلیغاتین، یا اسپم، یا در مقابل سایتهای خارجی هیچن! وبلاگهامون هم که نسلشون از بیخ نابود شد.
آقای وزیر (!!)، شما به ما بگید. ما با سایتها و محتوای داخلی چیکار کنم؟! بریم وبلاگ آشپزی کوکب خانم ( آخرین پست ۱۳۹۱) یا سایت عکسهای عاشقانه تتلو یا شایدم وبلاگ اووفف بیا تو عکسهای لختی بقال محلمونو گذاشتم!؟
بخدا از اولش هم میدونستیم میخواید قیمتارو ببرید بالا و ما رو محدودتر کنید، چرا خودتون رو زحمت میدید آقای وزیر (!!) که اینهمه طرح با اسمهای رنگ و وارنگ از خودتون پس بدید؟
واقعا آخر کاری گل کاشتید! دمتون گرم.
احساس میکنم تو حلقه محاصره ایم، هر روز محدودتر از روز قبل... متاسفم برای این دزدیای یهویی سر گردنه... :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)