تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 91 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

ببینید کار به کجا رسیده که موناکو از اینکه چلسی نتونسته هنوز قرارداد باکایوکو رو قطعی کنه، شاکی شده و شاید کلا منصرف بشن از فروشش !! یکماهه میگن باکایوکو داره میاد برای مدیکال چلسی ولی خبری نمیشه ازش!! چیکار میکنن اینا خخخ !! جای آرسنال رو گرفتیم تو خساست برای خرید بازیکن، جامون با آرسنال عوض شده، الان اونا کلی خرج میکنن و چلسی گدا بازی در میاره. الانم رودیگر رو هر روز میگن امروز میاد مدیکال ولی خبری نمیشه ازش!!! ترکونده امنالو امسال

الان این خبرو دیدم تو فروم های چلسی :

Jose Mourinho and Ed Woodward are doing all they can to persuade Bakayoko's brother to enter negotiations for his transfer to Man Utd.
    Chelsea have agreed a £34m deal with Monaco the medical has still not taken place, Agent fees to his brother will be higher at Man Utd.
    Man Utd are yet to place a bid until they get a positive response from Bakayoko and his brother

اگه مورینیو باکایوکو رو هم بگیره، دیگه رسما چلسی رو به خاک سیاه نشونده !!
    Last edited by Barry Allen; 08-07-2017 at 20:04.

2. 6 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يعني رسما خاك بر سر ابرامويچ و اون الدنگ اشغال امانلو ! گدا بازي هم حدي داره ! بيشرفا نزديك 450 ميليون يورو درامد داشتند تنها تو اين فصل ! حتي لازم نيست از جيب چيزي خرج كنند !

پرز به چلسي موراتا و خامس رو 123 ميليون پوند پيشنهاد داده هر دو رو با هم كه خيلي عاليه هم بازيكن ها هم قيمت ! يعني ديگه اينم نگيرن بايد برن بميرن !

از طرفي اسكاي اسپورت المان خبر داده چلسي حاضره هر مبلغي دورتمند بخواد براي اوباميانگ بده !

اميدوارم اگر اوباميانگ مياد موراتا هم بياد تا موراتا مركز بازي كنه و اوبا بره گوش بازي كه تخصصش رو داره ! به اينا هازارد رو هم اضافه كنيد و پشت سرشون خامس باشه تصورش هم خوبه ! اما اين بي عرضه ها رو كه من ميبينم نهايت ميرن جيلوبوجي رو دوباره ميارن براي شادي دل هوادارا ! اين سه تا با هم سر جمع 180 ميليون پوند ميشن يعني 60 تا براي هر كدوم يعني مفت ! حالا ساندرو و باكايوكو و روديگر هم كه بايد بيان ! يعني باز ميگم خاك ! اندازه ميلان هم نبوديم تو نقل و انتقالات ! كل تيمش رو عوض كرد اونم به صورت جنگي و پشت سر هم اونم بازيكن هاي با كيفيت و مهمتر از اون با قيمت مفت ! بعد ما دو ساله قراره از باكايوكو تست پزشكي بگيريم ولي برق هامون به علت سنگيني شبكه تو تابستون قطعه !

4. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی، رقیب جدید میلان در جذب اوبامیانگ

چلسی پس از شکست در پروسه جذب لوکاکو، حال رقیب میلان در جذب پیر امریک اوبامیانگ شده است.
    به گزارش "ورزش سه"، روسونری در طول چند روز اخیر تلاش زیادی برای بازگرداندن اوبامیانگ به سن سیرو انجام داده است، جایی که ستاره اهل گابن در رده های سنی آن بازی کرده و از آنجا به سن اتین پیوست. او که اخیرا پیشنهاد نجومی چینی ها را رد کرده، از میلان درخواست حقوق 8 میلیون یورو در سال را کرده که بدین ترتیب او به پردرآمدترین بازیکن سری آ تبدیل خواهد شد.
    با این حال، طبق ادعای اسکای هلند و دیلی اکسپرس، چلسی نیز در صدد جذب اوبامیانگ است. پس از شکست در پروسه جذب لوکاکو، به نظر می‌رسد آبی های لندنی حال توجه خود را به جذب مهاجم دورتموند جلب کرده اند. پرداخت رقم درخواستی دورتموند و حقوق بالا نیز برای چلسی مشکلی نخواهد بود و به نظر میلان رقیب سرسختی پیدا کرده است.

6. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

تنها دلخوشی هواداران به دون آنتونیو است. فصل قبل که یک چشمه از معجزاتش با وجود فعالیت کم در بازار نشانمان داد. چرا این فصل تریک جدیدی سوار نکند؟ مگر فصل قبل دردانه های منچستری کم خرج کردند، کجای جدول را گرفتند.
    بیایید به آینده خوش بین باشیم. ما قهرمان فصل قبل هستیم و با کمی تقویت، مدعی اول قهرمانی فصل بعد. به دستان معجزه گر آنتونیو اعتماد کنیم، باشد که فصل بعد نیز حرص آقایان در بریج را دربیاورد تا درگوشش بگویند کمی آرام تر خوشحالی کن، شاید تیم رده ششمی در این حوالی باشد!
    اندکی صبر، سحر نزدیک است...
    نکته اینه که اگه باشگاه خرید نکنه، دیگه دون آنتونیویی نیست که بخواد کاری کنه چون کاملا حق داره که استعفا بده و بره یه تیمی که مدیراش، باهاش همکاری کنن.
    در مورد لوکاکو هم من به شخصه، با اینکه از مورینیو متنفرم ولی چندان تو این قضیه، مورینیو رو مقصر نمیدونم. همه میدونستن که یونایتد بعد مصدومیت زلاتان، میخاد یه مهاجم بزرگ بخره که گزینه اولشون موراتا بود که با رئال به توافق نرسید و اومدن سراغ لوکاکو. بیشتر بی عرضگی چلسی بود که نتونست تو این یکی دو ماه که وقت داشت کاری بکنه. همونطور که الان هم یونایتد دنبال یه هافبک دفاعی هم هست و باکایوکو بهترین گزینه موجوده که قیمت خوبی هم داره و اگه بگیرنش، فقط و فقط بی عرضگی چلسی و شخص امنالو و مارینا گرانوسکایا هستش. در مورد حقوق بالاتر هم که یونیاتد پیشنهاد میده، چلسی هم میتونه همون حقوق و مزایای یونایتد رو پیشنهاد بده ولی وقتی گدا بازی میکنن نتیجش این میشه که میبینیم.

8. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند جا شایعه کردن که رئال حاضره با 120-130 پوند خامس و موراتا رو بده که من فکر می کنم در همین شایعه ست وگرنه با این بازار فعلی این قیمت مفته!
    حتی تا 150 هم راحت می ارزن و به خصوص خامس که اگه آماده بشه حتی در سطح هازارد هم می تونه باشه. فقط با سیستم فعلی چلسی خیلی جور درنمیاد ولی میشه مثلا وینگر راست استفاده کرد یا اگه سیستم دو مهاجمه بود پشت مهاجم باشه
    به نظر من همین دو تا بازیکن رو هم بگیریم از نظر پستای هجومی تکمیلیم. اگه حالا نشد هم حداقل خامس رو بگیریم با اوبامیانگ. بلوتی هم دیگه گزینه آخر باشه اگه مهاجمی نگرفتیم
    جالبه همین خامس رو هم منچستر می خواد!

بعد این رودریگر اینجوری که توی خبرا هست دیگه حتما ظرف این یکی دو روزه قراردادش نهایی میشه و یعنی اگه این نهایی نشه دیگه معلومه امنالو و اینا یه چیزی مصرف کردن
    باکایوکو هم دیگه باید یه خبری بشه وگرنه منچستر سریع می قاپه. البته بعضی جاها هم انتقاد کردن که چلسی مثلا چالوبا بازیکن انگلیسی آکادمی خودشو می خواد بده بره بعد یه بازیکن دیگه بگیره. حالا باکایوکو هم فکر می کنید در حد مثلا کانته ست؟! مطمئنا به این صورت نیست و الانم اگه پیشرفت کرده به خاطر اینه موناکو بهش چند فصله بازی داده و تونسته پیشرفت کنه ولی ما بازیکنای آکادمی رو یا کلا نیمکت نشین می کنیم یا به هزار تا تیم قرضی میدیم
    ولی در هر صورت الان دیگه باید باکایوکو رو بگیریم با هر قیمتی و اگه بره منچستر دیگه خیلی برامون گرون تموم میشه و دزدی عظیمی میشه
    حالا در مورد ساندرو اگه باشگاه نتونه بگیره خیلی نمیشه انتقاد کرد چون اون قضیش فرق داره ولی این رودریگر و باکایوکو دیگه حداقل باید نهایی بشن

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

لوکاکو: چطور می‌توان به یونایتد نه گفت؟

روملو لوکاکو، مهاجم جدید منچستریونایتد از پیوستن به این تیم ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره بلژیکی که پیشتر در چلسی بازی می‌کرد و در 3 فصل اخیر با درخشش در اورتون توانسته توجهات را به خود جلب کند، روز گذشته به صورت رسمی به جمع بازیکنان شیاطین سرخ اضافه شد. او که فصل گذشته 25 گل به ثمر رسانده، مورینیو را مجاب کرده که او را با 75 میلیون پوند به خدمت بگیرد و حالا از این موضوع بسیار خوشحال است.

او در مصاحبه با ESPN گفت:" منچستریونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. باشگاهی که تشنه موفقیت دوباره در لیگ است و همینطور در جهان نیز مطرح است و این فرصتی برای من است که به آنچه از کودکی می‌خواستم برسم. وقتی به سراغ من آمدند، شکی نداشتم و خیلی خوشحالم که بتوانم بخشی از تاریخ باشگاه باشم. چه کسی می‌تواند بگوید اینجا بزرگترین باشگاه جهان نیست؟ بهترین استادیوم در انگلیس، بهترین هواداران. فکر می‌کنم فرصتی استثنایی برای من است. همیشه گفته ام که دوست دارم در تیمی بازی کنم که من را به چالش بکشد. فکر می‌کنم منچستریونایتد برای تمام جام های ممکن برنامه دارد.

تبدیل شدن به بخشی از باشگاهی مثل منچستریونایتد، چیزی بود که همیشه به دنبالش بودم و از اینکه این فرصت در اختیار من قرار داده شده بسیار سپاسگزارم. حالا زمان آن است که سخت تلاش کنم و بیش از همیشه در تمرینات جدی باشم و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود."

دیگه پشت سر یونایتد حرف نزنید ها!

12. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنامه فلورنتینو پرز برای فروش موراتا و خامس

هم آلوارو موراتا و هم خامس رودریگز از شرایطشان در رئال مادرید رضایت ندارند و در جستجوی راهی برای خروج هستند.
    به گزارش "ورزش سه"، موراتا فصل گذشته دومین گلزن برتر رئال بود ولی هرگز در بازی های بزرگ فصل مورد اعتماد زیدان قرار نگرفت. یک سال مانده به جام جهانی، موراتا قصد ندارد در رئال نیمکت نشین بنزما باشد و ترجیح می دهد به تیمی برود که در آن جایگاهی ثابت داشته باشد.
    وضعیت خامس، هافبک کلمبیایی هم کاملا مشابه موراتا است و او هم قصد جدایی از رئال را دارد.
    تا روز گذشته پیش بینی می شد که موراتا راهی منچستریونایتد شود اما در نهایت لجبازی مدیران رئال و تعیین رقم 90 میلیونی برای موراتا سبب شد تا شیاطین سرخ به سمت لوکاکو رفته و ستاره بلژیکی اورتون را جذب کنند. این مساله باعث دلخوری شدید موراتا شده است. به ادعای رسانه های انگلیسی، فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال از ابتدا هم تمایلی برای فروش موراتا به یونایتد نداشت و این بازیکن را به علاوه خامس به چلسی پیشنهاد داده است. پرز به مسئولان چلسی اطلاع داده است که با دریافت 150 میلیون یورو، مجوز جدایی موراتا و خامس را صادر خواهد کرد.

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مدافع رم در تست های پزشکی چلسی

آنتونیو رودیگر، مدافع رم امروز به لندن سفر کرده تا تست های پزشکی باشگاه چلسی را پشت سر گذاشته و به جمع بازیکنان این تیم اضافه شود.
    به گزارش "ورزش سه"، توافقاتی بین دو طرف صورت گرفته بود ولی ایجنت او روز گذشته در لندن بود تا موانع بر سر راه انتقال را حل کرده و کار را تمام کند. چلسی به دنبال پر کردن جای خالی جان تری است و آنها گزینه مناسب خود را در رم یافته اند.
    رودیگر پس از پایان جام کنفدراسیون ها راهی لس آنجلس آمریکا شد و در حالی که انتظار می‌رفت تست های پزشکی را در همان شهر انجام دهد، راهی لندن شده تا کار را یک سره کند. رم با 35 میلیون یورو با چلسی به توافق رسیده و گفته می‌شود 4 میلیون نیز در صورت تحقق یک سری بندها به رم تعلق خواهد گرفت.

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمال خروج دیگو کوستا از چلسی، آبی ها را به فکر یافتن جانشین برای او انداخته است.

طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درخواستی که مورد موافقت قرار گرفت. همین موضوع سبب شده تا شایعات پیرامون آقای گل بوندس لیگا هر روز بیشتر شود.
    وبسایت اکسپرس انگلستان، خبر از حضور باشگاه چلسی در رقابت برای جذب اوبامیانگ، با پیشنهادی 70 میلیون پوندی داده است. همزمان رسانه های ایتالیایی نیز، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام می برند. قرارداد اوبامیانگ با بروسیا دورتموند تا سال 2020 اعتبار دارد و مدیران باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را رسیدن پیشنهاد حداقل هفتاد میلیون یورویی اعلام کرده اند.
    در آن سو اسکای آلمان، خروج احتمالی دیگو کوستا از چلسی را، دلیل علاقه قهرمان لیگ برتر به اوبامیانگ اعلام کرده است.

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب کار انتقال رودریگوز تموم شد ولی با این بازیکنا کار درست نمیشه.خداوکیلی خامس و موراتا ۱۵۰ میلیون می ارزن اصلا و‌عبدا نباید درنگ کرد.اگه این انتقال صورت نگیره دودستی باید بزنیم تو سرمون.تو خبرا اومده که اون ملعون دنبال باکایوکو هم‌هست.قشنگ معلومه شمشیر رو از رو بسته و‌هدفی جز به زیر کشیدن ما نداره .فقط و فقط خاک بر سر مسئولین ما که دو دستی دارن به اونا کمک می کنن.
    هر چی فکر میکنم میبینم اون دوتا با توجه به سنشون ۱۵۰ می ارزن

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •