تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 155

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله یک چهارم نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توییت درک نویتسکی پس از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ: به داور تبریک می گویم

بسکتبالیست معروف آلمانی نیز به داوری بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ معترض است.

رئال مادرید موفق شد با پیروزی 4-2 مقابل بایرن مونیخ به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. درک نویتسکی ستاره معروف بسکتبال آلمان در توییترش نوشت:

هه! به داور تبریک می گویم...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توییت رود گولیت پس از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ: داور شب کابوس واری داشت

اسطوره فوتبال هلند نظرش را در مورد داوری رئال مادرید و بایرن مونیخ اعلام کرد.

رئال مادرید موفق شد در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 4-2 بایرن مونیخ را شکست دهد. رود گولیت پس از بازی در توییترش نوشت:

به رئال مادرید تبریک می گویم اما داور شب کابوس واری را پشت سر گذاشت و چند تصمیم سرنوشت ساز اشتباه در این بازی داشت.

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فاجعه واژه کمی هست . جنایت بود . حتی بنظرم باید پلیس وارد عمل بشه . چون گل دوم رعال رونالدو یه متر تو آفساید بود و هیچکس مانع دید کمک نبود . چجوری میشه اینو آنساید اعلام کرده باشه !!!
    پلیس مادرید وارد شد ولی برای مهار بازیکنای بایرن که به داور حمله کردن

پلیس در واکنش به اعتراض بر علیه داور بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ وارد عمل شد

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدافع برزیلی یوونتوس می گوید که به این تیم کمک می کند تا قهرمان اروپا شود.

طرفداری- دنی آلوز، مدافع راست 33 ساله برزیلی یوونتوس که سابقه حضوری طولانی مدت را در بارسلونا نیز داراست در کنفرانس خبری پیش از بازی برابر بارسلونا حاضر شد و صحبت هایی انجام داد:

این کنفرانس شبیه مراسم معارفه من است! بازگشت به نیوکمپ بسیار احساسی است و تاکنون این فرصت بازگشت به نیوکمپ و راه رفتن روی چمن های آن را نداشته ام. فکر می کنم که شانس صعود 60 به 40 به سود ماست. می دانیم که تمام بازی ها در نیوکمپ سخت هستند و می خواهیم تا گلزنی کنیم. تنها به دفاع کردن فکر نمی کنیم. در نظر داریم تا به بارسلونا ضربه بزنیم و زدن یک گل در این مرحله می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. در پایان فصل گذشته، دستاوردهای مهمی داشتیم. گفته بودم که در بارسلونا خوشحال هستم زیرا از مدت ها قبل هوادار بارسلونا بودم اما حرفه من این طور ایجاب می کرد تا به جای دیگری بروم. حالا بارسلونا در گوشه ای خاص از قلب من است اما نیاز است تا در برخی نقاط این موضوع از مسائل حرفه ای جدا شود.

دنی آلوز در خصوص نظرات تند خود پس از ترک بارسلونا گفت:

تنها می خواستم تا آن چه را که درونم حس می کردم بیان کنم. دوست ندارم تا انرژی منفی را درون خود نگه دارم چون این موضوع زندگی مرا خراب می کرد. متاسفم اگر به خاطر این حرف ها به کسی حمله شده است اما من به سادگی می خواستم تا احساس تلخ و شیرین خود پس از ترک بارسلونا را ابراز کنم. حس می کردم که کمی تحت فشار قرار گرفته ام. من به این دلیل با رسانه مادریدی مصاحبه کردم زیرا می دانستم که آن ها گفته های من را تحریف نخواهند کرد گرچه ممکن بود تا رسانه های بارسلون، آن گفته ها را تحریف کنند.

مدافع برزیلی یوونتوس در خصوص احتمال بازگشت به بارسلونا به عنوان بازیکن افزود:

همیشه در هر باشگاهی که بازی کرده ام، تمام تلاشم را انجام داده ام. حضور در بارسلونا فوق العاده بود اما فکر می کنم که برای بازگشت به بارسلونا چیزهای زیادی باید دست خوش تغییر شوند. برخی در بارسلونا مرا دوست دارند و برخی نیز نه. کاتالان ها مردم خاصی هستند. نمی دانم که فردا استقبال از من چگونه خواهد بود اما از بازگشت به جایی که زمانی خانه ام بود، حتی به عنوان یک رقیب خوشحالم.

دنی آلوز در خصوص هم تیمی بودن با هیگواین اضافه کرد:

بازی کردن در کنار چهره هایی با این کیفیت بالا عالی است و به شما اجازه می دهد تا شانس تاریخ سازی با تیم تان را داشته باشید. این یک امتیاز برای ماست و امیدواریم تا دور برگشت همانند دور رفت برای ما رقم بخورد. هنگامی که شما در این سطح بازی می کنید، باید تمام تجارب مثبت و منفی را در اختیار یکدیگر قرار دهید. پشیمانی ای در زندگی ندارم اما درست است که احساسات خاص و نوستالژی های مهمی در بارسلونا دارم اما همان طور که گفته ام فردی حرفه ای هستم و در خدمت یوونتوس هستم و تا زمانی که در این تیم هستم از ارزش های آن دفاع خواهم کرد.

آلوز در ادامه در خصوص بازیکنان یوونتوس و سوال درباره جو نیوکمپ صحبت کرد:

کسی درباره جو نیوکمپ سوالی از من نکرده است. ما از نظر فنی تیمی غنی هستیم و تمام هم تیمی هایم می دانند که باید تلاش بسیار زیادی انجام دهیم که مطمئننا ارزشش را خواهد داشت. اگر ما بر بارسلونا غلبه کنیم و امیدوارم که بتوانیم، فکر می کنم که توانسته ایم بهترین تیم جهان را حذف کنیم. یادگیری از کسانی که فاتح پنج عنوان قهرمانی سری آ شده اند، اجتناب ناپذیر است. همه ما باید تجربه ها و توانایی هایمان را متحد کنیم تا یوونتوس بتواند پس از 21 سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. من برای رویاها و تحقق بخشیدن به آن ها زنده ام. وقتی به من گفتند که یوونتوس مدت هاست قهرمان این جام نشده است، مشتاق شدم تا به یوونتوس کمک کنم تا قهرمان لیگ قهرمانان شود.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من از آنجلوتی تعجب میکنم که چرا این همه اشتباه داشت ،
    قطعا فرصت زیادی برای سرزنی به لوا نمیرسید و بهتر بود از مولر که اکتیوتر هست استفاده میشد ، نبود کاستا تقریبا یه فاجعه بود ، آلبا بازیکن کناری نیست ، توپ که بهش میرسید همونجا وایمیستاد تازه فکر کنه چیکار کنه و ویدال هم که بیرون نکشیدنش عملا تیر خلاص بود ،
    داوری یه چیزی بود که خواب از چشم آدم میپروند ، وقتی ضربه کارواخال رو که نویر دفع کرد کرنر نگرفت (کرنر به اون واضحی) واقعا داشت آلارم میداد که منتظر بدتر از اینها باشید
    کل رئال رو کاکُل ایسکو بود و سیستم 442 لوزی زیدان که ایسکو پشت مهاجم بازی میکرد شجاعانه بود و عالی جواب داد ، ایسکو نقش فوق العاده ای داشت تو بازیگردانی روان برای رئال .

در پایان یادی کنیم از دوستان مونیخی که گوشه کنار میگفتن پپ که بره ما تازه جون میگیریم و پپ مربی نیست و ... بازی بایر_یووه رو یادتونه که تیم چقدر قدرت تهاجمیش بالا بود و چطور کامبک زد ؟ دیشب کل نیمه اول یه موقعیت درست و حسابی بایر نداشت .

.
    الابا انصافا یه درجه پایینتر از بازیکنان دیگست که در این نوع بازیها نمودش مشخص میشه.
    نگاه کنید اشتباه انجلوتی رو
    زابی الونسو رو که اورد بیرون فالفور رونالدو نفسی کشید و کارش رو کرد!

7. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا نزنین منو، ولی من هرچی نگاه کردم، احساس میکنم که همه گل‌های اخر رئال افساید بودن... مخصوصا دو گل رنالدو گل دوم و سوم.... جفتش از تو افساید انداخت تو گل! :(

9. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اما بازم ممنونم که کسی از ما دایو نکرد پنالتی بگیره،
    کسری، روبن دایو کرد ولی انصافا پای چپش موند زیر پای راست کاسمیرو (اگه نگیم له شد).
    به نظر من پنالتی درست بود ولی دوستان هم گفتن که قبل گل دوم بایرن (گل به خودی راموس) هم لوا تو آفساید بود.
    داوری بد بود، ولی حداقل تا دقیقه 84 و اخراج ویدال (که اشتباه بود) بایرن داشت سود می برد از داوری، چون داشت بازی رو تو خونه حریف می برد به وقت اضافه. تازه اگه این موضوعی که خودت اشاره کردی رو ندید بگیریم.
    کارشناس مارکا: خطای ویدال بر روی کاسمیرو در دقیقه ۴۷ مستحق کارت زرد دوم بود.
    .

کمک داور ها هم که سر دو گل رونالدو رسما گند زدن. خصوصا تو گل سوم که به زحمت موقع پاس مارسلو، کمک داور توی کادر تصویر بودش!! بنده خدا کامل جا مونده بود!
    کمیته داوران یوفا یه نگاه کنه و یه فکری کنه!

11. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چون گل دوم رعال رونالدو یه متر تو آفساید بود و هیچکس مانع دید کمک نبود . چجوری میشه اینو آنساید اعلام کرده باشه !!!
    کمک داور اشتباه کرده قطعا.
    ولی این یه فریم ثابته که ما راجع بهش صحبت میکنیم. از لحظه پاس راموس تا برگشت به عقب کاستا و روی یک خط قرار گرفتنش با رونالدو کمتر از یک ثانیه اتفاق میفته. اگر کمک داور یه آن به لحظه پاس دادن راموس نگاه کنه، مطمئنا نمیتونه آفسایدی رو تشخیص بده. بدون شک این ضعف کمک داور هست و شاید ضعف انسان. (که آرمان تو چند پست قبلش خیلی جالب راجع بهش صحبت کرد).

13. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به همه رئالی ها
    دیشب بازی خیلی خوب بود و طبیعی هم بود چون تقریبا تیمای اول و دوم اروپا داشتن بازی می کردن
    در مورد داوری هم فقط گل دوم آفساید بود. ویدال هم قبل اون صحنه می تونست اخراج بشه و خطاهای بدی داشت
    در کل داوری بدی بود ولی در هر صورت رئال سزاوار صعود بود

بعضی ها هم فک می کنم از آب گل آلود دارن ماهی می گیرن که کار راحتیه
    ولی داوری های تیم خودتون توی CL رو یه نگاهی بندازید
    بازی دیشب اشتباهات جوری بود که رئال در هر صورت حتی مساوی هم کرده بود صعود می کرد

15. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری، روبن دایو کرد ولی انصافا پای چپش موند زیر پای راست کاسمیرو (اگه نگیم له شد).
    به نظر من پنالتی درست بود ولی دوستان هم گفتن که قبل گل دوم بایرن (گل به خودی راموس) هم لوا تو آفساید بود.
    داوری بد بود، ولی حداقل تا دقیقه 84 و اخراج ویدال (که اشتباه بود) بایرن داشت سود می برد از داوری، چون داشت بازی رو تو خونه حریف می برد به وقت اضافه. تازه اگه این موضوعی که خودت اشاره کردی رو ندید بگیریم.

کمک داور ها هم که سر دو گل رونالدو رسما گند زدن. خصوصا تو گل سوم که به زحمت موقع پاس مارسلو، کمک داور توی کادر تصویر بودش!! بنده خدا کامل جا مونده بود!
    کمیته داوران یوفا یه نگاه کنه و یه فکری کنه!
    حسین جان من مقصودم ازون جمله این نبود که روبن دایو کرد، هر دو تیم از نظر بازی جوانمردانه تو سطح خوبی بودن، و هیچ کس سر اشتباهات داوری نقش بازی نکرد، اشتباه از سمت داور بود.

سر ۳-۴ اشتباه بحث برانگیز داور من اصلا جای بحث نمیبینم و برام کاملاً مشخص هست، به همین دلیل میگم دیگه حوصله بحث نیست، چون دیگه مشخص بود.

بهتر میبینم منصفانه نگاه کنم و اعتراف کنم، تا اینکه مثل بعضی دوستان بارسایی زیر بار هیچی نرم.

شیرینی این برد رو اشتباهات داوریش کشت. تمام تیم های اسپانیایی از نظر من تو مراحل حذفی این فصل با داوری اومدن بالا.

17. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

من حوصله بحث درباره تک تک صحنه ها رو ندارم و کاری عبث و بیهوده میدونم نیست!
    داداش خود شما یکی از کسانی بودی که بیشترین پستو واسه داوری بارسا پاریس رفتی!!!!!
    حالا بحث راجع به داوری عبث و بیهوده شد؟؟؟ : ))))

همه دنیا دارن میگن بزرگترین دزدی تاریخ لیگ قهرمانان رخ داده! شماها میگین اشتباه داوری؟؟
    بارسا دوتا اشتباه داوری به سودش باشه میشه مافیا ننگ تاریخ ولی واسه رئال کاملا طبیعیه...دوستای رئالی خودم میگن صعودی کثیفی داشته تیمشون...اینجا میگن داوری خوب بوده : ))))
    بعضی ها هم فک می کنم از آب گل آلود دارن ماهی می گیرن که کار راحتیه
    ولی داوری های تیم خودتون توی CL رو یه نگاهی بندازید
    بازی دیشب اشتباهات جوری بود که رئال در هر صورت حتی مساوی هم کرده بود صعود می کرد
    آب گل آلود کجا بود...بزرگترین دزدی تاریخ اتفاق افتادو تموم شدو رفت...
    Last edited by Turok-71; 19-04-2017 at 11:25.

19. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •