اولین بازی که نصب کردم IGI بود. یادش بخیر. یادمه بعدش ولفنشتاین و بعدش NFS 6 HP2 رو نصب کردم. بعد از اینا GTA:VC
اولین بازی که نصب کردم IGI بود. یادش بخیر. یادمه بعدش ولفنشتاین و بعدش NFS 6 HP2 رو نصب کردم. بعد از اینا GTA:VC
یادش بخیر اولیش دلتافورس 4 بود دومیش رالی سومیش x-s بعد از چند سال چهارمیش بعد از یک سال بعدش gta 4پنجمیش بعد از دو سال gta 5وبعد از دو سه سال بعد و اخرین بازی هم که یک ماه اخیر کردم warriors orochi 2 یادمه 8سال پیش کامپیوتر خریدم تا حالا هم همونو دارم![]()
Last edited by villageflovers; 28-10-2011 at 20:10.
اولیش evil dead
دومیش resident evil 3 (الانم دارم 2 رو بازی میکنم)
سومیش hitman
و ...
normandi bood yadesh bekhir
بازی blood(1997
Last edited by MrDevil; 31-10-2011 at 00:42.
اولین بازی روی کامپیوتر..بازی 2 قول سگا بود که با شبیه ساز روی کامپیوتر دوستم بازی کردم..
روی کامپیوتر خودم اولین بازی که کردم...بازی Midtown madness 1 بود که خود شرکتی که ازش کامپیوتر رو خریده بودیم ریخته بود
و بازی virtual cop 2 این 2 بازی رو ریخته بود.....
حجم 36 kb
یادش بخیر اونموقع کامپیوتری که خریدم این بود:
cpu: pentum 3 800 mhz
ram : 256 mb
vga : onboard 16 mb shared to 128
این سیستم رو اونموقع 650 هزار تومن خریدیم.... فکر کنم درو رو بر 8 سال پیش بود..ویندوزمم 98 بود.
پس زمینه دسکتابم هم یادمه اگر پیداش کردم میزارم
یادش بخیر بعدش رفتم بازی مکس پین رو خریدم تیکه تیکه اجرا می شد با 5 فریم در ثانیه...
برنامه jetaudio هم این شکلی بود:
الان کامپیوترم شده:
cpu : 5700
ram : 4 gb
vga : gtx 550ti
Last edited by Saeed System; 30-10-2011 at 23:52.
سلام
اولیش سام ماجراجو در اهرام مصر بود بادش بخیر چه روزایی بود بعدشم IGI بعد مکس پین و 007 و همین طور COD 1 و 2 و سری ولفنشتای و همچنین سری شاهزاده ایرانی 1 تا 3 به خصوص شماره 2 ی بازی ،هیچ وقت بازی مثل اون دوره ها بهم نچسبید، واقعا اون موقه ها 8-9 سال پیش بازی یه حال و هوای دیگه ای داشت. هییییییییی
راستی جنگ های صلیبی 1 رو هم یادم رفت بگم + عصر افسانه ها 1 و 2-3 تا دیگه که یادم نمیاد.
اینا کلا بازی هایی بود که هیچ وقت از یادم نمیرن.
موفق باشید.
Last edited by pclord; 31-10-2011 at 00:26.
دقیق یادم نیست فکر کنم بازی Commandos 3 با دوبله فارسی.انصافا بازی قشنگی بود.بازی Desprados هم بود.این بازی هم خیلی خاطره انگیز بود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)