تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مغز فندقی چرا توهین میکنی. غیرت چه ربطی به سکس داره؟ پدر رو دخترش غیرت داره چون بچه اش هست و دوست نداره بچه اش فاحشه باشه
    برادر رو خواهرش غیرت داره چون سالها کنار هم زندگی کردن و زندگی خواهرش واسش اهمیت داره و روش غیرت داره ...

همه که مثل شما بی ناموس و سر راهی نیستن که مفهوم خانواده و غیرت رو تو سکس بدونن.
    باید چند تا حرف گنده بارت کنن تا شرتو کم کنی از این تاپیک اقای عقل کل ؟! روان پریشیت رو تو خونه خالی کن نه این جا !
    هر کی اومده منطقی صحبت کرده تو کل نوشتش رو قلم گرفتی چسبیدی به یه تیکش و اسمون ریسمون به هم بافتی ! چی رو میخوای ثابت کنی ؟ شخصیت یا ذهن داغونت رو ؟
    Last edited by mobile1199; 17-10-2016 at 23:30.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باید چند تا حرف گنده بارت کنن تا شرتو کم کنی از این تاپیک اقای عقل کل ؟! روان پریشیت رو تو خونه خالی کن نه این جا !
    هر کی اومده منطقی صحبت کرده تو کل نوشتش رو قلم گرفتی چسبیدی به یه تیکش و اسمون ریسمون به هم بافتی ! چی رو میخوای ثابت کنی ؟ شخصیت یا ذهن داغونت رو ؟
    اول اینکه درست صحبت کن یوزر دوم آقای فلان . دوم اینکه من توهین نشوم توهین نمی کنم ... وقتی کسی میاد فحشی میده که آدم روش نمیشه بگه چی بوده اون کلمه "بی ناموس" که من گفتم در برابرش فحش حساب نمیشه.
    من حرف منطقی نشنیدم تنها حرفی اینجا دیدم این بود که دختر حق داره بدون اجازه پدر و خانواده با هرکس رابطه جنسی داشته باشه اما حق نداره بدون اجازه شوهرش خطایی کنه ...
    این نشون میده اون طرفی که این حرف رو میزنه خودش نه خواهر داره نه بچه و فقط چون منافع شخصیش حکم میکنه این حرف رو میزنه و بقیه رو عقب افتاده خطاب میکنه.

هر کی اومده منطقی صحبت کرده تو کل نوشتش رو قلم گرفتی چسبیدی به یه تیکش و اسمون ریسمون به هم بافتی !
    من فقط قسمت هایی که زیادی احمقانه است نقل قول میگیرم وگرنه بیکار نیستم بشینم کل اراجیفی که می نویسید بخونم و جواب بدم ...

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اول اینکه درست صحبت کن یوزر دوم آقای فلان . دوم اینکه من توهین نشوم توهین نمی کنم ... وقتی کسی میاد فحشی میده که آدم روش نمیشه بگه چی بوده اون کلمه "بی ناموس" که من گفتم در برابرش فحش حساب نمیشه.
    من حرف منطقی نشنیدم تنها حرفی اینجا دیدم این بود که دختر حق داره بدون اجازه پدر و خانواده با هرکس رابطه جنسی داشته باشه اما حق نداره بدون اجازه شوهرش خطایی کنه ...
    این نشون میده اون طرفی که این حرف رو میزنه خودش نه خواهر داره نه بچه و فقط چون منافع شخصیش حکم میکنه این حرف رو میزنه و بقیه رو عقب افتاده خطاب میکنه.

من فقط قسمت هایی که زیادی احمقانه است نقل قول میگیرم وگرنه بیکار نیستم بشینم کل اراجیفی که می نویسید بخونم و جواب بدم ...
    یوزر من رو تو گوگل یه سرچ بزنی چه تو فروم های خارجی چه ایرانی و صد جای دیگه تقریبا تکه و دلیلی نمیبینم که به عنوان یوزر دومم بذارم ! منتها چون وضعت بد خرابه تو جاهای مختلف و تجربه داشتن اکانت دوم هم زیاد داشتی ، به من نسبت دادی این موضوع رو !
    این موقع ها میگن " کافر همه را به کیش خود پندارد " ...
    این شعور تو رو میرسونه که از حرف بقیه مستقیم زدی تو جاده خاکی ! به قول خودت بیکار هم نیستی و اصلا این کلمه در حد و اندازه توصیف وضعیت فعلیت نیست ! نوشته هات هم نشون میده ذاتا مشکل داری و راه درمانی هم واسش نیست .
    یا علی ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چی بر سر کاربر anti-military اومد ؟ حداقل در انجمن علوم انسانی توقع داشتیم بیشتر به حق آزادی بیان و عقاید کاربران اهمیت قائل باشیم و همچنین دوستان سعه صدر بیشتری در گفتمان داشته باشند.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چی بر سر کاربر anti-military اومد ؟ حداقل در انجمن علوم انسانی توقع داشتیم بیشتر به حق آزادی بیان و عقاید کاربران اهمیت قائل باشیم و همچنین دوستان سعه صدر بیشتری در گفتمان داشته باشند.
    دوست عزیز سعه صدر بیشتری داشته باشیم؟!!!!! دقیقا سعه صدر چیه جز اون چیزی که مشاهده کردیم؟ دوستان هر چه سعی کردند منطقی صحبت کنند ایشون یا فحش می داد یا نسبت شخصی میزد... واقعا تعجب کردم از این حرف شما!

آزادی بیان؟! اصلا ایشون چیزی بیان می‌کرد؟ ساده ترین قوانین یه انجمن رو زیر پاش گذاشته بود ...

6. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

وقتی یکی از کل حرفهاش نود درصد توهین و بد و بیراهه یا باید مثل خودش باهاش صحبت کرد یا نحوه حرف زدن طرفو با جریمه کردن تغییر داد.
    کدومو ترجیح میدید؟
    برای اینکه پستم بی ربط نباشه یه سوال میپرسم.
    به نظرتون مسائل مالی بیشتر باعث عقب افتادن سن ازدواج شده یا تامین شدن نیازهای فرد خارج از محیط خانواده؟ و اگر همه نیازهای شخص بمرور خارج از رابطه ازدواج تامین بشه آیا این مدل زندگی از بین میره؟ به لحاظ علمی چه پیشبینی میشه برای تولید مثل مثلا در بیست سال آینده؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به نظرتون مسائل مالی بیشتر باعث عقب افتادن سن ازدواج شده یا تامین شدن نیازهای فرد خارج از محیط خانواده؟ و اگر همه نیازهای شخص بمرور خارج از رابطه ازدواج تامین بشه آیا این مدل زندگی از بین میره؟ به لحاظ علمی چه پیشبینی میشه برای تولید مثل مثلا در بیست سال آینده؟
    موضوع این تاپیک باعث شد من خیلی تو مقاله ها آکادمیک و دیتاها مرور کنم. برای خودم یه نتیجه منسجم برای ایران خواستم بگیرم که متوجه شدم بسیار پیچیده هست و هرچیزی بگم حدسیات بر مبنای یه مطالعه مختصره. ولی چیزی که متوجه شدم اینه که از نظر علمی روی دو فاکتور خیلی تاکید میشه. یکی وضعیت اقتصادی-احتماعی [مثل وضعیت اقتصادی، تغییرات ساختاری همچون صنعتی شدن و ...] هست و دیگری هم مسائل فرهنگی. اما با اینکه مبانی نظری تاثیر این دو فاکتور روی ازدواج بدیهی به نظر میاد، ولی تشخیص اون روی دیتاها حداقل به اون صورتی که الان در دسترس قرار میگیره سخته.
    بعنوان مثال دیتاها نشون میده که کاهش ازدواج تو امریکا بین طبقه های اجتماعی متفاوته. به اینصورت که کاهش ازدواج بین افرادی که تحصیلات کمتری دارن خیلی بیشتر از اونهایی بوده که تحصیلات عالی دارن. از این میشه نتیجه گرفت این گروه بخاطر وضعیت پائینتر اقتصادی که نتیجه تحصیلات کمترشونه ازدواج رو به تاخیر انداختن یا ازش صرف نظر کردن.
    در مقابل امارها تو ایران برعکسه!. یعنی افرادی که تحصیلات بالاتر دارند نرخ ازدواج کمتری هم دارن. حدس من اینه که این بخاطر افزایش آگاهی و احتمالا در معرض اندیشه های جدید و نزدیک به غرب هست. هرچند میتونه ناشی از یه واقعیت امروز جامعه ما باشه که بسیاری از دانشجویان عملا از بازار بیکاری فرار کردن به دانشگاه ها. بنابراین دو شاخص، دو تفسیر کاملا متفاوت میتونه داشته باشه و نتیجه گیری رو سخت میکنه.

من فکر می‌کنم این تحولات عملا از هر دو فاکتور اقتصادی و فرهنگی ریشه میگیره و البته این دو فاکتور هم در عمل به هم مربوط هستن. برای مطالعه بیشتر در مورد امریکا و ایران این دو منبع جالب هستن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تولید مثل و تحولات جمعیتی بعد اون فاکتورهای دیگری هست که باید در موردش مطالعه بشه. ولی اولین چیزی که میشه گفت کاهش نرخ رشد جمعیته که خب این هم در همه کشورها رخ داده و روند نرمالی هست.

9. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

2- تجمل گرايي : اين مورد متاسفانه هم توسط رسانه هاي داخلي و خارجي و هم توسط خانواده ها و جوانان آماده ازدواج خيلي داره مانع تراشي ميكنه. مثلا من خودم نميخاستم جشن عروسي بگيرم ولي به اصرار وحشتناك پدر و مادرم عروسي گرفتم. كه تا 3 سال درگير وام ازدواج بودم. البته من سال 88 ازدواج كردم و خيلي اوضاع بهتر بود. يا برادر من سال 93 ازدواج كرد كه باز هم جشن عروسي نخواست و خودم هم بشون گفتم كه نميخاد عروسي بگيره پس اصرار نكنيد ولي پدرم 10 ميليون وام گرفت و عروسي گرفت و حالا 2 ساله كه ماهي 400 تومن داره ميده! و واقعا كلافه شده.

4- توكل بر خدا: بنده خودم وقتي ازدواج كردم دانشجو بودم. بعد از چندماه كه بيكار بودم رفتم جايي و 4 ماه كار كردم. دوباره بيكار شدم به مدت 7 ماه كه حتي 5 ماه هم بچه دار هم شده بودم. واقعا سخت بود كه هم بچه دار باشي و بيكار. خرج و مخارجم با پدرم بود و واقعا سخت بود. ولي نااميد نشدم و طي همين فاصله چند جا آزمون داده بودم و قبول شدم. سال 89 بود كه با استفاده از طرح مسكن مهر جوانان و با توجه به اينكه در خانه پدرم سكونت داشتم يه وام تقريبا 30 ميليوني گرفتم و بالاي خونه پدرم رو ساختيم. به اين ترتيب كم كم زندگي به پيش رفت و هميشه خدا رو شاكرم كه عليرغم همه سختي ها به من قدرت تحمل اين سختيها رو داد .

بابام، بابام، بابام، بابام ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آدم بعضی حرفهارو میشنوه واقعا نا امید میشه.خانواده و جامعه ای که رو حساب خدابزرگه و خداروزی رسونه بخواد بنا باشه نتیجش نابودیه کامله.
    متاسفانه آدمهای با این طرز فکر بشدت دارن تولید مثل میکنن.واقعا تاسف میخورم به حال بچه ای که پدر و مادر بدون آمادگی و فقط با یه جمله خداروزی رسونه به این دنیا میارن.دوستان اعتقاداتتون به خودتون مربوطه برای تشکیل خانواده همه امکانات باید فراهم باشه رو حساب توهمات جلو نرین که کارتون جنایت در حق خودتون و خانوادتون و جامعه هست.
    در ضمن هرانسانی تا سن 18 سالگی کودک محسوب میشه و تمام امکانات باید در اختیارش باشه.وگرنه یه گربه هم میتونه پشت هم بچه درست بکنه ول کنه تو خیابون.اون بچه ای کرمانی که مدرسه سی هزار تومن ازش خواسته نتوسته بده پدرو مادرش باید شلاغ بخورن نه خودش.بگذریم که طبق قانون اساسی تحصیل باید رایگان باشه.
    دوستانی هم که سن ازدواج رو 14-15 سال در نظر میگیرن پدوفیل هستن و باید درمان بشن.
    من هیچگاه نگفتم که همه چیز با ان شاء ا... و این مسایل درست می شود. انصافا شما حتی در اطراف خود خانواده هایی رو می بینید که همه چیز رو به ان شاء ا... و ... واگذار کنند؟ حداقل من که همچین چیزی رو نمی بینم.
    متاسفانه دیدگاه دیگه ی شما هم خیلی بدبینانه و ساده اندیشانه است. شما ازدواجُ فقط برای "تولید بچه گربه" میدونید ولی ازدواج مهمتر از این ساده و خرده نگری هاست. ازدواج مسئله اقتصادی است، اجتماعی است، سیاسی و امنیتی است، مسئله فرهنگی است، مسئه مذهبی است، نظامی است، روانشناسی است، و .... ولی شما فقط به یک شب خلاصه ش می کنید و تمام. شما حتی اون مثالی که زدید چقدر بهش واقف هستید یا فقط یه مطلبی از شبکه های اجتماعی نق قول می کنید و تمام.
    Last edited by Rahpooyan; 19-10-2016 at 17:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بحث مسایل اقتصادی مهم است ولی حقیقتا کم اهمیت ترین مسایل است.
    مگر مردم در بدترین شرایط جنگ و خشک سالی و ... رو از سر نگذروندند؟

مشکل فقط سر فرهنگ هاست. طرف نسل اندر نسل مبل ندیده است ولی چند روزی که تلویزیون ایران و شبکه های ماهواره ای دیده، برای دخترش و پسرش کلکسیون مبل و کمد و سرویس چوب و تخت خواب و ماشین لباسشویی A+++++ و ماشین ظرفشویی A++++ و یخچال چند درب تلویزیون دار A++++ و ... توقع داره. من نمیگم داشتن این چیزها عیبه. بلکه میگم از کم شروع کنند. یه یخچال معمولی و تلویزیون معمولی هم کارشون رو راه می اندازه. بعدا که دستشون به دهنشون رسید، می تونند تغییر دهند.

سن ازدواج باید حدود 14-15 سال برای دختران و 15-18 سال برای پسران باشه. متاسفانه فکر می کنیم هر چه سن بالاتر باشد دختر و پسر پخته تر می شوند در حالیکه نتیجه بالعکس بوده. متاسفانه تصور می کنیم شبکه های خارجی مثل بی بی سی و من و تو و صدای آمریکا که مدام به سن پایین ازدواج در ایران می پردازند، دلنگران مردم ایران هستند ولی حقیقیتا این طور نیست.

طرف 30-40 سالشه ولی خانواده هنوز مثل بچه ها باهاش رفتار می کنند. این فرد ازدواج هم بکنه با فرزندش کم کم حدود 30 سال تفاوت سنی خواهد داشت. این چجور می تواند با فرزندش رابطه درستی داشته باشد؟ با تغییر سبک زندگی سنتی به مدرن این فرد مشکلات چندین برابری با فرزندش نسبت به مشکلات والدینش با خود وی خواهد داشت.
    فکر میکنم شما متوجه منظور من نشدی سعی میکنم مورد به مورد براتون توضیح بدم که متوجه بشین.

1.بحث مسایل اقتصادی مهم است ولی حقیقتا کم اهمیت ترین مسایل است.
    مگر مردم در بدترین شرایط جنگ و خشک سالی و ... رو از سر نگذروندند؟

ممکنه از نظر شما مسائل مالی کم اهمیت باشه ولی این موضوع دلیل نمیشه بقیه افراد هم مثل شما فکر بکنن.در حالی که طبق نظرسنجی های همین انجمن مهمترین دلیل تاخیر ازدواج مسائل مالی بوده پس این نظر مربوط به شخص خودتون میشه و در مورد افراد جامعه غلط هست.در مورد جنگ البته حرفتون درسته کشور ما با وجود رئییس جمهوری مثل احمدی نژاد و مدیران فعلی و قبلی با یه کشور جنگ زده فرقی نمیکنه.البته بعضی از افراد به دلیل اینکه سرنوشت نسل های بعد از خودشون براشون مهم نیست در شرایط جنگ و خشک سالی تولید مثل میکنن.البته خوشبختانه این موضوع شامل اکثریت نمیشه.آمار ازدواج و تولید مثل نشون دهنده این موضوع هست.

2.مشکل فقط سر فرهنگ هاست. طرف نسل اندر نسل مبل ندیده است ولی چند روزی که تلویزیون ایران و شبکه های ماهواره ای دیده، برای دخترش و پسرش کلکسیون مبل و کمد و سرویس چوب و تخت خواب و ماشین لباسشویی A+++++ و ماشین ظرفشویی A++++ و یخچال چند درب تلویزیون دار A++++ و ... توقع داره. من نمیگم داشتن این چیزها عیبه. بلکه میگم از کم شروع کنند. یه یخچال معمولی و تلویزیون معمولی هم کارشون رو راه می اندازه. بعدا که دستشون به دهنشون رسید، می تونند تغییر دهند.

من با این حرفتون موافقم و نظرم اینه که بزرگترین مشکلات فرهنگی کشور مارو تازه به دوران رسیده ها بوجود میارن.

3.سن ازدواج باید حدود 14-15 سال برای دختران و 15-18 سال برای پسران باشه. متاسفانه فکر می کنیم هر چه سن بالاتر باشد دختر و پسر پخته تر می شوند در حالیکه نتیجه بالعکس بوده. متاسفانه تصور می کنیم شبکه های خارجی مثل بی بی سی و من و تو و صدای آمریکا که مدام به سن پایین ازدواج در ایران می پردازند، دلنگران مردم ایران هستند ولی حقیقیتا این طور نیست.

ازدواج موضوعی هست که به داشتن قدرت تشخیص برای انتخاب درست احتیاج داره.لطفا نظرات اشتباه خودتون رو رواج ندین و برای خودتون نگه دارین.در مورد قسمتی که قرمز کردم لطفا توضیح بدین روی چه حسابی این حرفو میزنین؟ کدوم تحقیقات نشون میده که ازدواج تو سن بالاتر نتیجه بدتری داره از ازدواج در سن چهارده پونزده سالگی.در مورد شبکه های خارجی هم قول میدم هیچکدوم از برنامه هاشونو ندیدین و به صورت اتوماتیک توهمات رسانه های میلی ایران رو تکرار میکنید.

4. شما ازدواجُ فقط برای "تولید بچه گربه" میدونید ولی ازدواج مهمتر از این ساده و خرده نگری هاست. ازدواج مسئله اقتصادی است، اجتماعی است، سیاسی و امنیتی است، مسئله فرهنگی است، مسئه مذهبی است، نظامی است، روانشناسی است، و .... ولی شما فقط به یک شب خلاصه ش می کنید و تمام.

منظور من مقایسه تولید مثل گربه و بعضی از انسانهایی بود که تعهدی نسبت به آینده فرزندانشون ندارن و بدون داشتن شرایط مناسب اقدام به ازدواج و تولید مثل میکنن.

13. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •