تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 41 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض واتفورد 3-1 یونایتد

بازی هفته پنجم لیگ در شرایطی بود که سه روز پیش و در لیگ اروپا بیشتر بازیکنان ذخیره استفاده شده بودند و امروز بازیکنان اصلی و سرحال در اختیار تیم بودن. فقط دو تغییر نسبت به بازیهای قبلی لیگ صورت گرفته بود که اسمالینگ جای بلیند و راشفورد جای ماتا قرار گرفته بود.
    بدون شک این بازی بدترین بازی از زمان مربی گری مورینیو بود. توی نیمه اول تقریبا تمام بازیکنان ضعیف ظاهر شدن، هم از لحاظ فردی هم از لحاظ هماهنگی تیمی. از پوگبا و راشفور و یه سری که محو بودن.... تا اشتباه دخیا که نزدیک بود کار دست تیم بده و یکی دو فرصتی که زلاتان راحت از دست داد. فقط فلینی رو میشه گفت که تحرک خوبی داشت وسط زمین و بس. موقعیت خطرناک ما هم جز شوت پوگبا که به تیر خورد مورد خاصی نبود. اگه بازیکنای واتفورد کمی هوشیارتر بودن میتونستن بیشتر هم گل بزنن.
    نیمه دوم کمی متعادل تر شد ولی خوب یه گل خوردیم که میشه گفت رو تاکتیک تیم حریف بود و انتقادی نمیشه به بازیکنان داشت و یه گل هم که پنالتی بود. گل راشفورد هم کافی نبود.

گلی که نیمه اول زده شد خطای آشکار روی مارسیال بود که داور ندید. کلا داور خوبی نبود و 7 تا کارت زرد داد که بیشترش به خاطر اعتراض بود و میخواست بازی رو کنترل کنه که موفق هم نبود. ولی خوب ما با اختلاف دو گل باختیم و داوری روی امتیاز ما تاثیری نمیذاشت. من فکر میکنم حق واتفورد بود که 3 امتیاز رو بگیره.
    بزرگترین مشکلی که تو این چند بازی من دیدم اینه که توپ پخش کن وسط زمین نداریم و موقعیت نمیتونیم خلق کنیم. فلینی البته در فاز دفاعی خوب بازی میکنه ولی پاس های بلند نمیتونه بده و نمیتونه بقیه بازیکنان رو راه بندازه، پوگبا هم که انتظار پاس گل و ... ازش میرفت همچین کاری نتونسته بکنه. امروز اواسط نیمه دوم زلاتان اومده بود عقب و خودش داشت توپ پخش میکرد. گلی هم که زدیم روی یکی از همین حرکات زلاتان بود که اومده بود عقب توپ گیری کرد و راه انداخت بقیه رو...
    آمار پاسهای ما البته خوبه ولی خیلی از این پاسها بین مدافعین داره رد و بدل میشه و پاس به دروازبان هم خیلی داریم. یعنی عملا در قسمت تدافعی زمین خودمون داریم پاس کاری میکنیم و حرفی برای گفتن تو قسمت هجومی نداریم. همچنین سانترهای بی هدف ما هم زیاده و تو این سه بازی دیدیم که زیاد کارآیی نداره. تاکتیک تیم فعلا بیشتر نفوذ از کناره ها به واسطه سرعت و تکنیک فردیه که حریفای ما تونستن این موارد رو کنترل کنن. امیدوارم که مورینیو هر چه زودتر راه کار این موضوع رو پیدا کنه چون امتیازات در لیگ نزدیک به هم هستن و با این بازی با رده 7ام جدول رفتیم.

2. 2 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من هیچکدوم از دو بازی آخر رو ندیدم و نمی تونم نظر فنی بدم؛ ولی طبق صحبت های دوستان و البته 3 باخت پشت هم، واضح هست که باید تویه ترکیب تیم تغییراتی ایجاد بشه. اگه گل فاینورد آفساید بوده باشه و یکی از گل های واتفورد خطا بوده نمیشه نقش داور رو تویه این دو بازی نادیده گرفت؛ ولی اینقدر هم پر رنگ نبوده که عملکرد ضعیف تیم رو هم نبینیم.

حیف شوانی که تویه این شرایط اینطوری بیرون نشسته !

تویه بازی فاینورد از هررا و اشنایدرلین و ماتا همزمان استفاده شد ولی باز هم نتیجه اون چیزی که باید نبود. به نظر من یکی دیگه از دلایل نتیجه نگرفتن تیم رویه فرم نبودن بازیکنان هست.

چهارشنبه یه بازی در لیگ کاپ داریم و بعدش شنبه با لستر بازی داریم. بعد از اون هم با یه فاصله مناسب در لیگ اروپا بازی داریم. امیدوارم مورینیو بتونه شرایط تیم رو درست کنه.

4. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بهتون گفته بودم دوره مورینیو تموم شده و ایشون فقط داور و در مواقع دیگه پزشک های تیم ! رو مسئول نتیجه نگرفتن تیمش میدونه. گذشت اون دوره ای که اسم بازیکنا برای یک تیم نتیجه بگیرن، باید تاکتیک برای گلزنی داشته باشی تا نتیجه بگیری که استاد مورینیو تو این زمینه زیر صفره. دیگه کسی که میاد و دی بروین رو میفروشه تا به اسکار بازی بده رو باید متوجه بشین چه هوش بالایی تو زمینه فوتبال داره! یا کسی که فیلیپه لوییز رو میفروشه و به جاش بابا رحمان رو میخره! نتایج فصل قبل چلسی هم موضوعی نبود که همینجوری بی دلیل رخ داده باشه، ایشون تیمو به فنا برد با تصمیماتش و حالا حالاها اوضاع چلسی هم درست بشو نیست. یونایتد و چلسی باید رونالد کومان رو میگرفتن که تو لیگ برتر هم امتحان خودشو پس داده.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتون گفته بودم دوره مورینیو تموم شده و ایشون فقط داور و در مواقع دیگه پزشک های تیم ! رو مسئول نتیجه نگرفتن تیمش میدونه. گذشت اون دوره ای که اسم بازیکنا برای یک تیم نتیجه بگیرن، باید تاکتیک برای گلزنی داشته باشی تا نتیجه بگیری که استاد مورینیو تو این زمینه زیر صفره. دیگه کسی که میاد و دی بروین رو میفروشه تا به اسکار بازی بده رو باید متوجه بشین چه هوش بالایی تو زمینه فوتبال داره! یا کسی که فیلیپه لوییز رو میفروشه و به جاش بابا رحمان رو میخره! نتایج فصل قبل چلسی هم موضوعی نبود که همینجوری بی دلیل رخ داده باشه، ایشون تیمو به فنا برد با تصمیماتش و حالا حالاها اوضاع چلسی هم درست بشو نیست. یونایتد و چلسی باید رونالد کومان رو میگرفتن که تو لیگ برتر هم امتحان خودشو پس داده.
    دوره ی مربی ای مثل مورینیو با دو سه بازی ناکامی تموم نمیشه ، یونایتد فوتبال به مراتب بهتری رو داره بازی میکنه و همین بازی با واتفورد هم در عین ناباوری یونایتد باخت و نتیجه ی بدست اومده رو داور نقش پررنگ داشت

مسئله ی دیگه اینکه سپهرجان به اندازه ی کافی فصل پیش تاپیک چلسی رو به هم ریختی : دی ، الان مورینیو مربی یونایتده و شما بعنوان طرفدار چلسی نباید بیای اینجا و یاد آش عروسی کنی ، همین چلسی ای که شما طرفدارش شدی مطمئنا به یمن نتایج و برکات حضور رانیری نبوده بلکه هرچی طرفدار در خارج از بریتانیا داره غالبا بواسطه ی موفقیت هاییه که با همین عاقا مورینیو بدست آوردین !

شما فکر میکنی پوگبا رو وقتی سرالکس فروخت پوگبای امروز بود ؟ یا دی بروین ؟ بعضی بازیکنها این مسائل باعث میشه انگیزه ی زیادی بگیرن و شکوفا بشن برای اینکه حداقل خودشونو به خودشون ثابت کنن ، بعد روانی فوتبال در همین چیزاست یا مربی میتونه انگیزه رو القا کنه به بازیکن ، یا نمیتونه و قید بازیکن رو میزنه

البته انتقاد به مورینیو وارده در مورد ترکیب ثابت و ... ، ولی خب اینجوری هم نیست که من نوعی از این سر دنیا بشینم پشت کامپیوترم بواسطه ی چهارتا نتیجه ی بد مربی ای که سه تا لیگ معتبر قهرمان شده و دوبار قهرمان اروپا شده و کلی افتخار دیگه بدست اورده رو بگم از لحاظ تاکتیکی زیر صفره

7. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوره ی مربی ای مثل مورینیو با دو سه بازی ناکامی تموم نمیشه ، یونایتد فوتبال به مراتب بهتری رو داره بازی میکنه و همین بازی با واتفورد هم در عین ناباوری یونایتد باخت و نتیجه ی بدست اومده رو داور نقش پررنگ داشت

مسئله ی دیگه اینکه سپهرجان به اندازه ی کافی فصل پیش تاپیک چلسی رو به هم ریختی : دی ، الان مورینیو مربی یونایتده و شما بعنوان طرفدار چلسی نباید بیای اینجا و یاد آش عروسی کنی ، همین چلسی ای که شما طرفدارش شدی مطمئنا به یمن نتایج و برکات حضور رانیری نبوده بلکه هرچی طرفدار در خارج از بریتانیا داره غالبا بواسطه ی موفقیت هاییه که با همین عاقا مورینیو بدست آوردین !

شما فکر میکنی پوگبا رو وقتی سرالکس فروخت پوگبای امروز بود ؟ یا دی بروین ؟ بعضی بازیکنها این مسائل باعث میشه انگیزه ی زیادی بگیرن و شکوفا بشن برای اینکه حداقل خودشونو به خودشون ثابت کنن ، بعد روانی فوتبال در همین چیزاست یا مربی میتونه انگیزه رو القا کنه به بازیکن ، یا نمیتونه و قید بازیکن رو میزنه

البته انتقاد به مورینیو وارده در مورد ترکیب ثابت و ... ، ولی خب اینجوری هم نیست که من نوعی از این سر دنیا بشینم پشت کامپیوترم بواسطه ی چهارتا نتیجه ی بد مربی ای که سه تا لیگ معتبر قهرمان شده و دوبار قهرمان اروپا شده و کلی افتخار دیگه بدست اورده رو بگم از لحاظ تاکتیکی زیر صفره
    به عنوان یه چلسی فن باید بگم انصافا باید قبول کنید مورینیو واقعا افت کرده و اون مربی جسور و نترس قبل نیست !

تاکتیک هاش هم بدون هیچ تغییری از همون سال ها نه دستخوش تغییری شده نه چیزی ! همون شیوه دفاعی و ضد حمله ! مخصوصا اینکه فرقی نمیکنه مقابل چه تیمی بازی میکنه

شخصا هیچ وقت از مورینیو خوشم نیومده ولی مشکلی هم باهاش نداشتم تنها دلخوری من مربوط به نقل و انتقالات فصل قبل و نابود کردن تیم قهرمان چلسی اون دوره هستش اونم فقط به خاطر لج و لجباری بیهوده !

بله اتفاقا دی بروین اون زمان هم همین اندازه خوب بود ! لوییس هم همین اندازه خوب بود ! همین لوییس الان هر هفته میره تو تیم منتخب هفته ! چه توجیهی میشه داشت همچین بازیکنی رو کنار گذاشت و بابا رحمان رو به جاش اورد !

یا ماتا که انصافا برای شما خیلی خوب بازی کرده ! یا لوکاکویی که فوقالعاده بوده تو حمله ! ÷یتر چکی که میتونست تا 5 سال بیمه گر دروازه مون باشه ! لمپاردی که میتونست حتی 5-10 دقیقه به تیم کمک کنه !

البته میدونم تاپیک منچستر هستش و جاش اینجا نبود ولی درو دلی بود که گفتم بگم و میتونم بگم خدا کاش منچستر گرفتار لجباز یهای مورینیو نشه !

9. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت webnagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

به نظر میاد بازیکنای جدید اصلا هماهنگ نیستن..

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من نمیخواستم در مورد این مسائل نظر بدم ولی خوب نظر میدم.:-)
    اینجا تاپیک هواداران یونایتده درست ولی اگه کسی بیاد نظری بده
    به شرط اینکه منطقی و با دلیل باشه کسی هم مشکلی نداره باهاش. شما من نمیدونم به چه دلیل از مورینیو خوشت نمیاد و بعد بازی سیتی هم مشخص بود که شمشیر رو از رو بستی. در اینکه تیم تو این سه بازی درخشان نبوده شکی نیست ولی صحبتهای شما خیلی ربطی به بازی های اخیر نداره. شما مدام از جملاتی استفاده میکنید که فقط از رو احساسه و منفی هم هست. مثال:

"دیگه کسی که میاد و دی بروین رو میفروشه تا به اسکار بازی بده رو باید متوجه بشین چه هوش بالایی تو زمینه فوتبال داره!" یعنی شما الان داری از فروش یکی دو بازیکن نتیجه میگیری که مربی خوبی نیست!! اولا که هر بازیکن باید تو تفکرات مربی باشه. اگه اینطوری بود زمانی که گواردیوالا توره رو کنار گذاشت یا بویان کرکیچ رو به جای زلاتان بازی میداد که باید گواردیوالا رو از صحنه روزگار حذف میکردن، چون کارنامه زلاتان و توره نشون میده که چقدر موفق هستن. نمونه دیگه اش خود فرگوسن، فرگی تا حالا هیچ بازیکن خوبی رو کنار نذاشته؟ دوما دی بروین اصرار به فیکس بودن داشت و به هیچ عنوان نیکمت نشینی رو قبول نمیکرد. زمانی هم که وردبرمن بود خیلی بازیکن بزرگی نبود و کسی نمیشناختش، بعد اینکه فروخته شد به وولفسبورگ بازیکن مشهوری شد. همون اسکاری که شما میگید غولی مثل فابرگاس رو نیمکت نشین کرده. الان که دیگه کونته هست.....

"ایشون فقط داور و در مواقع دیگه پزشک های تیم ! رو مسئول نتیجه نگرفتن تیمش میدونه" مورینیو یه بار توی زمین با پزشک تیم مشکل پیدا کرد و تمام. ربطی هم به کسب نتیجه نداشت، تیم ده نفره بود و پزشک بدون اجازه رفت تو زمین. گواردیولا مگه مصدومیت های تیمش رو به پزشک بایرن ربط نداده بود؟ چرا کسی اونو یادش نمیاد؟ بعد اینکه در مورد داور کاملا حق با مورینیو هست. بازی با سیتی نیمه اول سیتی سوار بازی بود و خوب 2-1 هم جلو افتاد. ولی نیمه دوم فشار یونایتد زیاد شد و سیتی دفاع میکرد. سیتی موقعیت زیاد پیدا کرد ولی همون موقعیت ها به خاطر طرز بازی یونایتد بود. حالا میخوام اینو بگم که بازی یونایتد در نیمه دوم بد نبود و هند پنالتی 100در100 گرفته نشد که شاید بازی رو مساوی میکرد. بازی با فاینورد بازی همش میانه میدان بود و فاینورد برتری ای نداشت، یهو یه پاس آفساید دادن و گل شد و بازی رو باختیم. بازی واتفورد روی گل اول طوری مارسیال رو زدن که دو پاش از زمین جدا شد و با سر به زمین اومد و بعدش هم مجبور شد تعویضش کنه. خوب بنظر شما داور هیچ تاثیری تو این سه بازی نداشته؟ سه تا باخت به لحاظ فنی بوده؟ میتونی سرچ کنی و فیلماش رو هم ببینی.

"دورانش تموم شده" اگه قرار باشه به هر مربی با نتیجه نگرفتن تو یه تیم اینو بگیم که مربی باقی نمیمونه. کلوپ رو تو دو فصل قبل دورتموند یادتونه؟ یا گاس هیدینگی که جانشین مورینیو شد رو تو تیم هلند یادتونه؟ هلند اصلا نتوست وارد یورو بشه... زمانی که گواردیولا تیم قهرمان اروپا رو از یوپ هاینکز گرفت از سه جام معتبر فقط قهرمانی لیگ رو تونست کسب کنه که اونم با سطح اختلاف بایرن با بقیه تیمها و تیمی که در اختیار داشت چیز سختی نبود. اگه قرار بود با این طرز فکر جلو برن که گواردیولا همون موقع باید اخراج میشد... و صد تا مثال دیگه میشه در مورد مربی های بزرگ زد.

دلیل اینکه ما بعد هر بازی میایم و نکات بازی رو میگیم به معنی این نیست که تیم بدی داریم. ولی همه جای تیم رو زیر نظر داریم چون باشگاه مورد علاقه امونه. ضمنا نظر خاصی هم راجع به تیم حریف نمیدیم و فقط مسائل تیم خودمونو بیان میکنیم. ولی این نباید این طرز فکر رو بوجود بیاره که تیم حریف هیچ نقصی نداشته و همه تیمها خوبن بجز تیم ما. همین تیمهای بزرگ لیگ رو شما دنبال کنید هر کدوم ضعفهایی دارن و طبیعی هم هست. اگه قرار به مقایسه باشه هنوزم یونایتد جزو بهترین تیمهاست. متاسفانه تا دو تا باخت میشه فقط نکات منفی بارتاب میشه و ذهن ها رو منحرف میکنه و ما هم که فراموشکار. من از صعود از لیگ اروپا هیچ شکی ندارم و کسب سهمیه لیگ قهرمانان که هیچ، هنوزم تیم رو مدعی قهرمانی میدونم. ولی نقاط ضعف تیم رو هم میگیم.

به عنوان یه چلسی فن باید بگم انصافا باید قبول کنید مورینیو واقعا افت کرده و اون مربی جسور و نترس قبل نیست !

تاکتیک هاش هم بدون هیچ تغییری از همون سال ها نه دستخوش تغییری شده نه چیزی ! همون شیوه دفاعی و ضد حمله ! مخصوصا اینکه فرقی نمیکنه مقابل چه تیمی بازی میکنه

شخصا هیچ وقت از مورینیو خوشم نیومده ولی مشکلی هم باهاش نداشتم تنها دلخوری من مربوط به نقل و انتقالات فصل قبل و نابود کردن تیم قهرمان چلسی اون دوره هستش اونم فقط به خاطر لج و لجباری بیهوده !

بله اتفاقا دی بروین اون زمان هم همین اندازه خوب بود ! لوییس هم همین اندازه خوب بود ! همین لوییس الان هر هفته میره تو تیم منتخب هفته ! چه توجیهی میشه داشت همچین بازیکنی رو کنار گذاشت و بابا رحمان رو به جاش اورد !

یا ماتا که انصافا برای شما خیلی خوب بازی کرده ! یا لوکاکویی که فوقالعاده بوده تو حمله ! ÷یتر چکی که میتونست تا 5 سال بیمه گر دروازه مون باشه ! لمپاردی که میتونست حتی 5-10 دقیقه به تیم کمک کنه !

البته میدونم تاپیک منچستر هستش و جاش اینجا نبود ولی درو دلی بود که گفتم بگم و میتونم بگم خدا کاش منچستر گرفتار لجباز یهای مورینیو نشه !
    الان اتفاقا منچستر زیاد ضد حمله نداره و دفاعی هم بازی نمیکنه که چشم به ضد حمله داشته باشه. سعی در بازی هجومی داره ولی تو دادن پاس ناموفقه و به همین دلیل موقعیت خلق نمیشه (تو دوسه بازی اخیر البته) که این باید با تغییر در ترکیب حل بشه.
    در مورد چلسی هم اشتباهاتی داشت ولی باید خوبیهاشم دید. چک رفت ولی کورتوا جاش اومد که 10 سال کم سن تر از چکه. لمپارد و لوکاکو و خیلیای دیگه رفتن اما چلسی کم بازیکن خوب نگرفت و دو فصل قبل بدون همین بازیکنان قهرمان شد.
    Last edited by fa_shinobi; 20-09-2016 at 15:44.

12. 4 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض نورثمتون 1-3 یونایتد

بازی از سری بازیهای جام اتحادیه بود و میهمان تیم نورثمتون بودیم که در دو دسته پایینتر داره توپ میزنه (اول premier league، دوم championship و سوم league1 )
    پیش بینی میشد که بیشتر بازیکنان ذخیره باشن. بجز اسمالینگ و رونی بقیه بازیکنانی بودن که اکثرا روی نیمکت بودن. تیم حریف دفاعی بازی میکرد که کار رو برای گل زدن سخت میکرد. ولی در نهایت با سه گل کریک، هررا و راشفورد پیروز شدیم. بازی خیلی بیشتر در اختبار ما بود و وضعیت خط میانی بهتر شده بود ولی خوب این بازی نمیتونه خیلی محک جدی باشه و خیلی نمیشه نظر فنی در موردش داد. بیشتر در مورد بازیکنان صحبت کنیم بهتره.
    اول اینکه قرار گرفتن رونی در ترکیب ثابت کمی عجیب بود. رونی امشب مهاجم نوک تیم بود و فکر میکنم مورینیو به خاطر این تو ترکیب گذاشته بودش که گلزنی کنه و انتقادات اخیر که زیادم عادلانع نبودن رو جواب بده. هر چند که رونی هم این بازی خوب نبود.
    جای دارمیان هم که تو تک بازی ای که انجام داده بود و خوب هم بود امشب فوسو منساح بازی میکرد. دارمیان قطعا خیلی بهتر از منساحه. ولی شاید بخاطر بازی دادنن به جوونها خواسته بود ازش استفاده کنه. ولی دو اشتباه بد داشت. اولی که راحت جا موند و توپ به تیر دروازه خورد و دومی هم توپو راحت از دست داد و منجر به پنالتی و گل خوردن ما شد. در نیمه دوم با راشفورد تعویض شد.
    کریک که صحبت ازش هم زیاد هست این روزها و گفته میشه که باید در ترکیب اصلی قرار بگیره خوب بازی کرد و گل اول رو هم زد. در پایان بازی هم به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
    چیزی که خیلی برام عجیب بود بازی نکردن فیلیپ جونزه. تقریبا تمام بازیکنان به کار گرفته شدن بجز این مدافع. گفته میشه که مورینیو هم بهش اعتقاد داره ولی امشبم بازی نکرد. حالا نمیدونم مصدومه یا نه... ولی حداقل تو همچین بازیهایی باید بازی کنه
    هررا هم خوب بازی کرد و یه توپ به تیر زد و یه شوت زیبا هم زد که گل شد

در مورد بقیه بازیکنان مورد خاصی نبود. ولی چیزی که میشد تو تیم دید این بود که کمی استرس رو بازیکنان بود. تا اواسط نیمه دوم بازی مساوی بود و مشخص بود که فشار رو بازیکنان هست و نتایج اخیر تاثیر گذاشته.

من سرعت اینترنتم دقیقا همون اندازه هست که فیلمها پخش میشن. تا یه صحنه حساس میشه و زاویه دوربین عوض میشه کمی حجم فریم میره بالاتر و مال من گیر میکنه. تقریبا هیچوقت صحنه های حساس رو نمیتونم ببینم این سایتم تازه پیدا کردم که از چند کانال با چند کیفیت مختلف میتونید بازیها ببینید. بیسش فکر میکنم عربیه ولی ظاهرش فارسیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازی بعدی شنبه با لستره و توی الدترافورد. لستر یک روز بیشتر استراحت کرده ولی فکر میکنم تیم خسته تری نسبت به ما داشته باشه. دیشب یه بازی خیلی سنگین با چلسی داشت. بازی ای که سرتاسر هجومی و دوندگی بود. در ضمن بازی لستر 120 دقیقه ای شد و لستر تو وقت اضافه 10 نفره داشت بازی میکرد. فکر میکنم فشار بیشتری بهشون وارد شده باشه تا بازیکنان ما.

یه چیزی توی بعضی سایتها هست که نمیدونم چیه. این عکسشه

اینها چند تا عدده که من سر درنمیارم. آمار و ارقامه؟ برای شرط بندیه؟ معنیش چیه؟

14. 3 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دور بعدی جام اتحادیه با سیتی بازی داریم هر چند معمولا جام اتحادیه شبیه بازی تدارکاتی می مونه !

16. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تبریک به دوستان بابت برد دلچسب

سبک بازی تکراری، مشکلی بود که
    داشت تیم خوزه رو به حاشیه می برد ولی خوزه با چند تغییر توی ترکیب تونست نبض بازی رو بدست بیاره.

غیر از گل ماتا همه گل ها از روی کرنر بود!

زلاتان اسیر خطوط دفاعی تیم های انگلیسی شده و مدام بیرون محوطه است و بیشتر به بازیسازی مشغوله که به نظر نتیجه میده.

خوزه باید یه فکری به حال بلیند بکنه. خوب بازی میکنه ولی اصلا مطمئن نیست.

ارسال از کناره ها فعلا نقشه اصلی خوزه است.
    Last edited by desperanish; 24-09-2016 at 17:50.

18. 2 کاربر از desperanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •