تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 91 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

بازی امروز چنگی به دل نزد. دو تیم بی حوصله بازی کردن.گسترش تیمیه که خارجی های خوبی داره.اصلا فکر نمیکردم خسوس همچین گلی بخوره. باید قبول کنیم گل شانسی زدیم. البته این گل به اون موقعیتی که طارمی خراب کرد سر به سر میشه
    فقط خدا رو شکر بردیم. پارسال گسترش تنها تیمی بود که واقعا جلو پرسپولیس خوب بازی کرد. البته سیستم عجیبی داره. با 3 مهاجم بازی میکنه. دفاع هاش تا جایی که میتونن عقب میرن ( مثل امسال پرسپولیس که سید جلال و انصاری حسابی میرن عقب که توی سرعت جا نمونن ). حالت سوئپر بازی میکنن. این وسط هافبک برزیلیشون بنده خدا جای چند نفر باید بدوه. خلاصه مهم 3 امتیاز بود که گرفتیم.ربیع خواه هم نشون داد بهتر شده.دم برانکو گرم

2. 4 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کجا بی حوصله بودن پرسپولیسی ها پاسکاری ها عالی بود موقعیت زیاد داشتن شوت مسلمان،شوت امیری شوت کمال بازی رو دیدید اصلا

4. 5 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

6. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برانکو: استحقاق این برد را داشتیم/می‌خواهیم در 4 هفته اول بهترین نتایج را کسب کنیم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما استحقاق پیروزی مقابل گسترش را داشتیم و حیف شد که نتوانستیم گل دوم را هم به ثمر برسانیم. برانکو ایوانکوویچ پس از پیروزی یک بر صفر مقابل گسترش فولاد تبریز در نشست خبری گفت: دیدار خیلی سختی بود بازی محکم و توام با عصبانیت بود. به بازیکنان تیمم تبریک می‌گویم به خاطر بازی که انجام دادند و پیروزی که مستحقش بودیم.

برانکو ادامه داد: حیف شد که نتوانستیم گل دوم را بزنیم تا خیال‌مان تا دقایق آخر راحت می‌شد. برای من به عنوان مربی آنچه مهم است اینکه در اکثر دقایق بازی کنترل بازی را در دست داشتیم فقط بعد از گل اول سازمان دفاعی‌مان بهم ریخته بود اما خط دفاع ما خیلی خوب ظاهر شد آن هم مقابل تیمی که خط حمله خوبی دارد. بازیکنان ما مستحق این برد بودند.

سرمربی پرسپولیس در مورد اشتباه دروازه‌بان گسترش که باعث گلزنی پرسپولیس شد تصریح کرد: گل با اشتباه دروازه‌بان حریف زده شد اما در نیمه اول ما موقعیت‌های گلزنی ایجاد کردیم اما اشتباه همیشه پیش می‌آید. همانطور که گفتم بعد از گل به جای اینکه مطمئن تر کار کنیم کمی افت داشتیم. من از فرم تیم راضی هستم. چون می‌بینیم همیشه شروع مسابقات همیشه سخت است و نتایج معلوم است و الان نتایج سایر تیم‌ها را می‌بینید حتی تیم‌هایی که مدعی قهرمانی هستند هم نتایج‌شان را می‌بینید اما ما می‌خواهیم 4 هفته اول را با بهترین نتایج پشت سر بگذرانیم.

برانکو افزود: بازی در داخل خانه با خارج از خانه شرایط متفاوتی دارد در ابتدای فصل هستیم و دنبال فرم گرفتن تیم هستیم و یکسری تغییرات هم داشته‌ایم. از نوک خط حمله تا دروازه‌‌بان ما همه جدید هستند و 9 بازیکن جدید داریم و به همین خاطر به خط دفاع‌مان افتخار می‌کنم که خوب کار کردند. گسترش فقط دو فرصت گلزنی داشت اما ما در اواخر مسابقه هم 3 فرصت خوب گلزنی را توسط طارمی، انصاری و امیری از دست دادیم و انتظار نداریم در خانه گسترش 10 موقعیت گلزنی ایجاد کنیم.

سرمربی پرسپولیس در مورد برنامه تیمش در تعطیلات لیگ گفت: ما در تهران خواهیم ماند زیرا در تهران بهترین شرایط را داریم.

8. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

10. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

کجا بی حوصله بودن پرسپولیسی ها پاسکاری ها عالی بود موقعیت زیاد داشتن شوت مسلمان،شوت امیری شوت کمال بازی رو دیدید اصلا
    من نسبت به بازی های قبل گفتم. شایدم به خاطر پائین بودن دوربین بود که به دید من بازی سرعت نداشت. شایدم توقعم از تیم بالا رفته.پاسکاری ها چقدر رو به جلو بود ؟ چند بار که از کناره های سانتر شد کسی نبود استفاده کنه. یه بار هم طارمی موقعیت از دست داد. بازیمون به نسبت حریف بهتر بود اما به نسبت بازی های قبل نه. این نظر منه

12. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اظهارات ادموند بزیک:

برانکو بهترین بدنسازی را برای تیمش کرد
    من به جزء صبای قم تمام تیم های لیگ برتر را تا پایان هفته شوم دیدم و به جرات می توانم بگویم وضعیت و شرایط بدنی بازیکنان پرسپولیس به مراتب از همه تیم ها بهتر است و این هم برمی گردد به تمرینات پیش فصل این تیم با برانکو و بازی های تدارکاتی که انجام دادند. برانکو با آگاهی کامل تیمش را برای چهار بازی ابتدایی فصل طوری آماده کرد که بدن ها به موقع خود را رها کرد و تیم به نسبت همه رقبا سرتر بود.
    پرسپولیس امسال بهتر از پارسال بود
    پارسال این مقطع پرسپولیس در انتهای جدول بود و حالا در صدر جدول. دلیل اصلی این اتفاق برمی گردد به هنر برانکو در حفظ اسکلت اصلی تیم و برطرف کردن نقاط ضعفی که داشت از جمله در ساختار تدافعی تیم. الان این پرسپولیس خیلی بهتر از تیم پارسال است و علاوه بر آن بازیکنانش بعد از یک سال بازی در کنار هم توانستند شناخت کاملی از هم پیدا کنند.

پرسپولیس با استراتژی خاصی بازی کرد
    در سه بازی که از پرسپولیس لیگ شانزدهم دیدیم می توان این گونه برداشت کرد که برانکو در هر بازی ابتدا در نیمه اول حریف را ارزیابی کرد و در نیمه دوم ضربه کاری را به حریف وارد ساخت. نقطه عطف این بازی ها جدال با گسترش فولاد بود که می توانست با اختلاف گل بیشتری هم به پایان برسد اما مهم سه امتیاز بود که به حساب تیم واریز شد.

14. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من نسبت به بازی های قبل گفتم. شایدم به خاطر پائین بودن دوربین بود که به دید من بازی سرعت نداشت. شایدم توقعم از تیم بالا رفته.پاسکاری ها چقدر رو به جلو بود ؟ چند بار که از کناره های سانتر شد کسی نبود استفاده کنه. یه بار هم طارمی موقعیت از دست داد. بازیمون به نسبت حریف بهتر بود اما به نسبت بازی های قبل نه. این نظر منه
    شاید یکی از دلایلش این بود که گسترش به نسبت دو تیم هفته اول که باهاشون بازی داشتیم تیم قویتر و تاکتیکی تری بود. بعلاوه اولین بازی خارج از خونه درست و حسابی ما بود.
    از این بازی 3 امتیازش فقط و فقط مهم بود که بدست اومد. از بازی صبا هم با حمایت تماشاگرا اگه 3 امتیاز رو بگیریم با یه روحیه خوب و صدرنشینی میریم به تعطیلات.

بعد از تعطیلات به ترتیب با تراکتور - استقلال - سپاهان - نفت و استقلال خوزستان بازی داریم. اهمیت امتیازات این 4 هفته اول الان خیلی خوبه معلوم میشه.

16. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

18. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بوژیدار رادوشویچ نام دروازه‌بان کروات جدید پرسپولیس است.او با تیم مجارستانی دبرسن قرارداد داشت، اما بعد از پیشنهاد پرسپولیس قرادادش را فسخ کرد.او فصل قبل در لیگ مجارستان در 23 بازی 24 گل دریافت کرد.

20. 7 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •