Last edited by vahidreza2007; 20-09-2016 at 13:04.
فاز بعضی دوستان چیه ؟!!
یکی از ویژگی های خوب کونته اینه که با بازیکنا خوب ارتباط برقرار میکنه اما بهشون رو نمیده ... شخصیت کاملا جدی داره . یه همچین شخصیتی اگه بتونه توی تیمی مثل چلسی که بازیکن سالار هست دوام بیاره مطمئنا آینده روشنی درانتظار تیم خواهد بود . کلا مربی های ایتالیایی مربی های خوبی هستن . با تاکتیک کار میکنن .
دوستان ضعف دفاعی با 2/3 تا بازی نمیشه رفعش کرد .
توی این چندتا بازی میشه ضعف های تیم رو دید .
مهمترینش دفاع تیمه که جلو لیورپول به جز صحنه گل اول لیورپول که وحشتناک مقصر بودن ، بد کار نکردن . لوییز امیدوار کننده بود . ما نیاز به بازیسازی از دفاع داریم .کیهیل و تری نمیتونن این کار رو انجام بدن . اما لوییز این قابلیت رو داره . آزپی و ایوانوویچ توی فاز تهاجمی خیلی ضعیفن . الان به تیم های مدعی نگاه کنید دو دفاع کناری یکی از ارکان حمله هستن . دفاع چپ خیلی مهمه برای ما . اگه یه دفاع چپ تکنیکی داشته باشیم هازارد آزادی عمل خیلی بیشتری میتونه داشته باشه . خودتون میبینید وقتی آزپی میره جلو و توپ رو میگیره فقط دنبال اینه که توپ رو تحویل یکی بده و رفع تکلیف کنه . اما اگه خاطرتون باشه زمانی که اشلی کول رو داشتیم چقدر توی فاز تهاجمی مخصوصا از کنار ها موفق بودیم . همین قضیه برای ایوانوویچ هم صادقه . شما ببینید وقتی ایوانوویچ و آزپی میان جلو کاملا حرکاتشون قابل پیش بینیه . ولی خوب متاسفانه توی نقل انتقالات کاری برای حل این موضوع انجام نشد .
یه خط جلو بیایم کانته واقعا سر و سامون داده به وسط زمین . یه لحظه مقایسش کنید با رامیرز ؟!!! اصلا قابل مقایسه نیست .
به نظر من با سیستم 4-2-3-1 بازی کنیم بهتر از ارنج فعلی هست . ماتیچ قدرت بازیسازی نداره . پشت سر مهاجم میشه اسکار یا فابرگاس رو بازی داد .
اما در مورد ویلیان . من حقیقتا کار مثبتی از ویلیان نمیبینم . هیچ بازیسازی ای انجام نمیده . درسته تاکتیک داره اما توی ساخت موقعیت گل واقعا ضعیفه . ویلیان توی فاز دفاعی به نظرم موفق تره تا هجومی . یه ذره بزرگش کردیم . به نظرم اگه به جای ویلیان ، موزس رو بازی بده خیلی بهتره . شما همین آخرین بازی رو در نظر بگیرید . نیمه دوم 3 الی 4 بار ویلیان رفت طرف خط کرنر و سانتر زمینی بی هدف ارسال کرد . اصلا شما کرنری زدنشو ببینید . کاملا قابل پیش بینیه . زمینی به تیر اول ارسال میشه . به نظر من نباید اینقدر روی ویلیان حساب باز کنیم . اگه با موزس چرخشی باشه بهتره .
نکته دیگه درک نمیکنم چرا کنته بازی با لیورپول اینقدر دیر تعویض کرد . هر مربیه دیگه ای بود وقتی اختلاف به یه گل میرسید دقیقه 70/75 یا نهایتا 80 تعویضاش انجام میداد . اما دقیقه 85 خیلی دیر بود . اما خوب ما دانش کونته رو نداریم . طرف مطمئنا بهتر از ما میدونه داره چیکار میکنه . من از شخصیت کنته خوشم میاد . اینکه الکی جنجال درست نمیکنه و تیم رو توی تیتر اخبار قرار نمیده . همین باعث میشه تیم با آرامش بهتری کار کنه . کلا توی تاریکی حرکت کردن خیلی بهتره .
کنته قشنگ مشخص بود که چقدر عصبانیه از دست دفاع و دروازه بان . اینقدر عصبانی بود که حتی کنار زمین با بازیکنا هم صحبت نمیکرد . واقعا 2 گل فوق العاده مفت خوردیم .
البته تیم مقصر بود. نیمه اول کامل مالکیت توپ رو دادیم به لیورپول
........
امیدوارم بازی امروز با لستر مثل بازی فصل قبل نشه و از موقعیتامون استفاده کنیم تا بتونیم تیم مقابل رو همون نیمه اول بکشیم .
یکی از مشکلات دیگه اینه که اصلا توی فاز حمله هماهنگ نیستیم .توی محوطه میایم اما هماهنگی نداریم. باید از موقعیتامون استفاده کنیم . منچستر سیتی توی همون نیمه اول نسخه یونایتد رو پیچید .
Last edited by emadd69; 20-09-2016 at 13:24.
تیبو کورتوا در مصاحبه با مارکا :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...
توییت جدید فابرگاس :
این یک افتخار بزرگ بود که صدمین بازی خودم رو برای باشگاه عظیم چلسی در برابر لیورپول بازی کردم.
من عمیقا امیدوارم که صد بازی دیگر هم بتونم برای باشگاه انجام بدم.
به قول کانال چلسی، #خار_تفاوت :|
متن کامل :
تیبو کورتوا در مصاحبه با مارکا :
"من در چلسی تا سه فصل دیگر قرارداد دارم. در 2018 ، وقتی که وارد سال پایانی قرارداد بشوم ، مذاکره خواهیم کرد که آیا میمانم یا با قرارداد آزاد میروم...
زمانی که اسپانیا را ترک کردم ، واضح بود که روزی به آنجا باز خواهم گشت.
من حس میکنم که نیمه اسپانیایی هستم.
زمانی که با آنها خداحافظی میکردم بسیار تلخ بود. بی روح بودم و گریه کردم .
اتلتیکو یک باشگاه خانوادگی است ، من هنوز عشق آنها را حس میکنم.
بله ، دوست دارم که به اسپانیا برگردم. نه فقط بخاطر باشگاه ، بلکه خود مادرید و تمام اسپانیا.
از لحظه ی اول حضور در اسپانیا ، عاشق مردم ، سبک زندگی ، غذا ها و... شدم.
هنوز هم مثل مردم اسپانیا بعد از شام یک استراحت کوتاه میکنم، نصف برنامه های تلویزیونی که میبینم اسپانیایی است و... "
بعد از پشت کردن باشگاه به پیتر چک برای راضی نگه داشتن کورتوا ، عوض شدن مربی دروازه بانها برای رضایت کورتوا ، عملکرد افتضاح فصل قبل کورتوا و دستمزد به نسبت بالایش ، هواداران چلسی انتظار دیگری از او داشتند. این مایه شرمساریست.
اینا همش زیر سر اقای عام هست
امیدوارم هیچ جا موفق نباشه چون گند زد به تیم و رفت واقعا کاش بر نمیگشت :|
واقعا تو بازی امشب لوییز و کیهیل نشون دادند در حد لیگ جزیره نیستند و بسیار ضعیف و سردرگم در حد دفاع وسط چلسی و مربی مثل کونته نیستند لوییز روی هر دو گل مقصر بود و بسیار بی تفاوت کار میکرد بگوویچ هم در حد دروازه بان دوم نیست!
تیم خیلی خوب بازی کرد تقریبا 3 برابر لستر موقعیت گل داشتیم کاستا با وجود حضور کم در زمین خیلی موقعیت خوب از دست داد
آلونسو نشون داد از ایوا خیلی بهتره ولی آزپیلی کماکان ضعیف عمل میکنه ولی گل بسیار زیبایی به ثمر رساند موسز هم خیلی بهتر از ویلیان بازی کرد فابرگاس هم به نظر من خودشو به کونته تحمیل کرد حیفه این
بازیکن روی نیمکت بنشینه
در کل نمایش نیمه دوم تیم منو خیلی بیشتر از گذشته به کونته امیدوار کرد خیلی خوشحالم که کونته روی نیمکت چلسی نشسته به امید موفقیت های بیشتر
Last edited by 30vil; 21-09-2016 at 01:11.
در مورد لوئیز... اتفاقا اصلا تقصیری روی گل ها نداشت لوئیز، گل اول رو شاید بشه بگیم شاید تقصیر داشت توش، ولی جایزه بی عرضگی به بگووچ اعطا میشه، اومده بای بای میکنه عوض اینکه توپو بگیره :| والا منم جای لوئیز بودم فکر میکردم دروازبان جمع میکنه اون توپو... گل دوم هم که به کل نقشی توش نداشت، بازیکن خودشو نگه داشته بود لوئیز و این آلونسو بود که اون ژاپنیه رو ولش کرد و دوید سمت توپ.... لوئیز سعی کرد پوشش بده که موفق نشد، استارتشو زده بود ژاپنیه
علاوه بر اون پاس های بلند و خوبی میده لوئیز که واسه یه زد حمله میتونه خیلی کلیدی باشه، یه نمونه به کوستا داد تو این بازی و چندین پاس بلند خوب دیگه
در مورد ویلیان، اگه یه بازیکن باشه که از اول حضورش تو چلسی تا الان با ریتم ثابت و مفید بازی کرده باشه اون ویلیانه، سال قبل که کلا حکم هازارد چلسی رو داشت و همه کاره تیم بود، این فصل هم تا الان خیلی خوب کار کرده و توی هیچ بازی ندیدم که بشه بهش گفت ضعیف، بازیکنیه وجودش تو زمین مفیده، حداقلش اینه که خودشو به آب و آتیش میزنه، جای تحسین داره
همه اینا نظر شخصی بود!
Last edited by jb.NY; 21-09-2016 at 10:18.
بازي ديشب رو كامل ديدم متاسفانه مشكل خط دفاعيمون به شدت واضح و اعصاب خرد كن هستش ! توپ هايي كه نبايد گل بخوريم رو به راحتي اب خوردن گل ميخوريم و اين خيلي بده ! فقط اميدوارم زوما هر چه زودتر برگرده و با لوييز يا تري يه زوج خوب درست كنند تو خط دفاع !
الونسو به نسبت بد نبود تو بازي ديشب و تو دفاع چپ ميتونه از ازپيلي برامون بهتر باشه ! حداقلش اينه كه چپ پاست
از باتشوايي هم هيچي نديدم تو اين بازي ! جانشين كينگ كه سهله سايه اي از كينگ هم نيست ! كاستا وقتي اومد تو بازي كلي خط حمله زهر دار تر شد نبود كاستا ميتونه بد جوري به چلسي اسيب بزنه !
اما در مورد موزسس به نظرم موزسس از ويليان تو سمت راستمون خيلي ميتونه مفيدتر باشه !! درسته ويليان خيلي جنب و جوش داره ولي كافي نيست به نظر من ! موقعيت سازي موزسس خيلي بهتر از ويليانه !
ولي پدرو دهن سرويس جز خراب كردن توپ هيچ چي بلد نيست يعني توپ رو بهش بده سرش رو مثل گاو بندازه پايين و بره بجلو و اخرشم خودشو دريبل كنه و توپ با پاي خودش بره بيرون !
اميدوارم تو باز يهاي بعدي كه جلوي تيم هاي قوي جدول هستش خط دفاعمون بهتر بشه .
قبلا هم گفتم من به كنته اميدوارم و حداقل اميدوارم امسال بين 4 تا تيم باشيم و سال بعد يارگيري بهتري داشته باشيم
در مورد ضعف فوق العاده دفاع تیم هم گویا کونته بعد بازی با لیورپول حسابی از مدیرهای باشگاه تو جلسه خصوصیشون انتقاد کرده که نتونستن گزینه های مدنظرشو بگیرن، واقعا کیهیل افتضاحه. واقعا حیف که جان استونز رو در فصل قبل و کولیبالی رو امسال فقط به خاطر خساست آبرامویچ تو پرداخت نهایتا ده میلیون پوند بیشتر از دست دادیم. آزپیلی هم نشون داد که باید همیشه دفاع راست بازی کنه تا بتونه تو کارهای هجومی هم کمک کنه. ناتانیل چالوباه هم بازیکن خوبی نشون داد و حقشه که بیشتر از ماتیچ بازی کنه. این بگوویچ چقدر داغونه! هنوز من تو شوک اینم که رو گل اول چیکار کرد!! یادش بخیر یه زمانی چک دروازه بان اصلیمون بود و کودیچینی ذخیرش و هیلاریو هم دروازه بان سوم بود که من به همون هیلاریو اعتماد بیشتری داشتم تا به کورتوا ی الان! کورتوا هم که دیگه واقعا مسخره کرده خودشو با این اراجیف جدیدی که گفته، امیدوارم تابستون فروخته بشه به رئال یا اتلتیکو، مخصوصا اگه اتلتیکو قبول کنه که با یان ابلاک معاوضه کنه خیلی خوب میشه. به خاطر کورتوا، چک رو که فروختن و مربی دروازه بان ها رو هم چون ایشون نمیپسندید عوض کردن ولی این هنوز دلش با مادریده! جلوی آرسنال هم آلونسو و فابرگاس و موزس باید فیکس باشن و خدا کنه تری به اون بازی برسه تا با لوییز زوج دفاع باشن و کیهیل هم بره جایی بشینه که حقشه یعنی روی نیمکت کنار یار همیشگیش ایوانویچ، پت و مت چلسی!
باهات موافقم .
اما آلونسو دیشب یه ذره کُند بود . ضمن اینکه گل اولی که خوردیم حاصل پاس اشتباه آلونسو بود . دیشب در حد یه مدافع مطمئن نیود اما همینکه باعث شد اون ایوانوویچ بره روی نیمکت خودش دنیایی بود ( با اون سانتر های تخ..یش ) . ما به یه دفاع مثل لوییز فوق العاده نیاز داریم . توپ های توی عمقش عالی بود . بازیسازی خوب بود . کلا تاثیرش نسبت به تری - کیهیل - ایوا بیشتره .
کلا کیهیل و ایوانوویچ از فوروارد های حریف خطرناکترن .
در مورد باتشوایی ، کلا نیمه اول کل تیم بد بازی کرد . باتشوایی هم خوب تغذیه نشد . شوت خیلی خوبی زد . در کل میتونه با کوستا زوج خوبی باشه . احساس میکنم امسال سال خوبی برای کوستا باشه . توی حمله خیلی جنب و جوش بیشتری داره نسبت به پارسال .
در مورد موزس که کاملا باهات موافقم . ویلیان رو زیادی بزرگش کردیم . بشینید چند بازی گذشته چلسی رو ببینید . نکته مثبتی ازش میبینید ؟ دیشب موزس چندین دریبل زیبا داد . بخدا حیفه همچین بازیکنی نیمکت نشین ویلیان شه . یه ذره بهش بها بدیم ویلیان رو تو جیبش میزاره . دقیقا مثل استوریج
پدرو کلا زنگ تفریحه تیمه . اگه 10 نفره بازی کنیم ترجیح میدم به اینکه پدرو تو زمین باشه .
این تیم دفاع و دروازه بان مطمئن داشته باشه کسی حریفش نمیشه .
نکته مثبتش اینه که ثابت ترین ریتم بازی بین بازیکنای حال حاضرمونو داره، بخوایم از لحاظ امتیازی بگیم یه سر به امتیاز بازیکنای سایت های معروفی مثل اسکای اسپورتس بزنین میبینین که امتیازش تو این فصل تو هر بازی یا 6 بوده یا 7، هازارد 9 و 5 رو هردو رو با هم داشته، ولی ویلیان مداوم 6 یا 7، من همچین بازیکنی رو نیمکت نشین نمیکنم اگه بودم! به این بازیکن میگن قابل اطمینان
همین موزس رو اگه اسمشو جلوی لیورپولیا بیارین کلا یه جمله میگن! "همش یه گل زد واسمون بعدش هیچ کاری نکرد"!
نمیگم موزس بده، اتفاقا حس میکنم سبک خودشو پیدا کرده و داره یه بازیکن خوب میشه تو پست خودش، حس میکنم این موزس اون موزس لیورپول نیست، ولی با این حال اصلا نمیخوام جایگزین ویلیان بشه!
میشه مثلا ویلیان بیاد وسط جای اسکار بازی کنه اسکار لطف کنه بره رو نیمکت و موزس راست بازی کنه! چون یادمه سال قبل که ویلیان وسط بازی کرد خوب فرار میکرد! اگه یادتون باشه فراراش از وسط همیشه مدافعای حریفو بهم میریخت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)