درود
آقا ما با هر فی لتر شکنی که بگید امتحان کردم اما Origin باز هم پیغام Online login is unavailable میده!
چرا آخه؟
درود
آقا ما با هر فی لتر شکنی که بگید امتحان کردم اما Origin باز هم پیغام Online login is unavailable میده!
چرا آخه؟
شاید خیلی از شما با دیدن سیستم حد اقلی اجرای بازی فیفا 17 حالتون گرفته شد گه دیگه نمیتونید از این بازی فوق العاده استفاده بکنید.
منم جز همین گزینه ها هستم
دو راه پیش روی ما هست یکی اینکه کامپیوترو ارتقا بدیم یا کنسول بخریم
راه اولو بررسی بکنیم اگر شما بخواهید یه سیستم ببندید که حد اقل چهار پنج سال خوب بهتون جواب بده و مجبور نشید دوسال بعد به پول همون سال بازم به خرج بیوفتید. مجبورید حد اقل هفت هشت ملیون خرج بکنید به این قضیه اضافه بکنید که دیگه از کرک بازیها هم دیگه خبری نیست با قفل های هوشمند وجدیدی که به بازیها زده میشه مجبورید بازیها رو اورجینال بخرید. میبینید برای یه بازی در حد پیس 2017 که اصلا در حد رقابت با فیفا نیست قفل جدید زده شده . برای تجربش باید تقریبا صدو هفتاد هشتاد تومن پول بپردازید.
حد اقل روند بازیهای کامپیوتری نشون میده که همه بازیها دارن به سمت این قفل های جدید میرن یعنی حتی اگر دیدید یه بازی هم کرک شد زیاد امید وار نشید برای اینده.
میرسیم به گزینه دوم خرید کنسول
وقتی کنسول نسل هشتم تولید شد خرید کنسول زیاد چیز به صرفه ای نبود یه کنسول گران با بازیهای گران معلوم بود توی این زمینه کامپیوتر از خیلی نظر به صرفه تر وارزانتر تمام میشد برای مصرف کننده ها چون بازیها همان روز اول کرک میشدن دانلود میشدن و تمام اونایی هم که قدرت دانلود نداشتن با نهایتا هفت هشت هزار تومن از بازیهای روز دنیا لذت میبردن.
الان ورق برگشته و به نظر میرسه که خرید کنسول به صرفه تر باشه حد اقل چند سالی خیال همه راحته بابت اجرای بازیها من که فقط بازیهای شبیه ساز فوتبال بازی میکنم کاملا به نفعمه کنسول بخرم و همین کارم کردم و چند سالی خیال خودمو بابت یه بازی فوق العاده مثل فیفا راحت کردم.
بحثی که من کردم یه بحث فنی ومطالعه شده نبود نظر شخصی خودمو گفتم با توجه به قیمت ها وشرایط موجود.
متاسفانه کاملا درسته!
ولی همچنان این حس رو دارم که کنسول PC نمیشه.![]()
چرا توی دمو تور دروازه تار به نظر میرسه
یادمه توی فیفا 16 یه فایل تو داکیومنت بود دستکاری میکردیم درست میشد
با 4 اجرا نکردم ولی بعید میدونم مشکلی داشته باشه.کافیه
یعنی امسال طرفدارای همزمان فیفا و بارسا اسیرن! نیوکمپ و خیلی چیزای دیگه رو PES برداشته، از این ورم فیفا با بارسا لج کرده. مسخرس واقعا...![]()
سلام.
من دمو رو دانلود کردم و نصف یه نیمه هم بازی کردم.
دو تا سوال.
اول اینکه چجوری میشه به صورت دستی مثل فیفا های قبل دکمه های بازی رو تغییر داد؟چون فایل buttondata نداره
دوم اینکه تور دروازه ها کدر هست.طبیعیه؟
من راستش اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام که آدما مجبور بشن یک بازی رو اریحینال بخرن ! به نظر شخص بنده،این وظیفه ی هر انسانیه که هر اثری رو چه گیم باشه چه موزیک باشه چه یه نرم افزار ساده باشه،این وظیفه هر انسانیه که اونو به صورت نسخه ی اصلی تهیه کنه...شاید خیلیا با نظر من مخالف باشن ولی واقعا اصلا نمیتونم تصور کنم کرک و کرک کردن و کپی و ....
من نمیدونم مشکل این نسخه فیفا با کارت های ATi چی هست تو فروم های خارجی هم اکثرا بدجوری شاکی هستن خوده من که نتونستم دمو رو بیارم بالا و همون قسمت استارت اپ بازی کرش میکنه حتی درایور کارت رو هم اپدیت کردم ولی فایده ای نداشت
امسال هر دو شرکت کونامی EA گند زدن![]()
برای "خوب" جواب دادن میشه یه سیستم 4 میلیونی هم بست با gtx970 ! این 7-8 میلیون برای افرادیه که خوب براشون کافی نیست و میخوان رو تنظیمات بالاتر گیم رو بزنن ...
گیم هایی که قفل دنوو روشونه هم اروم اروم دارن کرک میشن . doom و rotr نمونه های خیلی واضح هستند که توسط cpy کرک شدن ...
الانم یه سری دارن اکانت هایی به نام اکانت اشتراکی میفروشن که مشکلاتش زیاده و خودم سراغش نمیرم زیاد ولی اگه کسی سخت افزارش رو تو مدت کوتاهی سعی نداشته باشه دستکاری کنه خیلی راحت میشه با کمتر از 10 تومن ، توسط این اکانت ها صاحب گیم شد و افلاین اون رو زد .
هزینه خرید کنسول هم خیلی به صرفه هست و با اکانت های هکی که الان دارن فروخته میشن ، گیم ها واقعا مفت در میاد ! ولی اگه رو اون سیستم 4 میلیونی که گفتم ، بتونید رو تنظیمات گرافیکی high فریم خوبی بگیرید ، یه پلی 4 شاید همون مقدار فریم رو با تنظیمات low-medium بده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)