تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 105 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

خیلی وقت بود تو این تاپیک پست نداده بودم ولی پست شما واقعا نیاز به جواب داشت
    دوست عزیز اروپاییا چه ربطی به ما دارن؟
    شما کجاها بودید که فقط تو ایران اینطوریه!!!!؟اصلا تو ایران چطوریه؟
    دو ساله همه منتقدین دارن از پیس تعریف و تمجید میکنن و میگن بیشترین پیشرفت رو توی این نسل داشته بعد شما میگی چرا دروازبان اونجا تکل میره؟مگه دروازبان باید توپ ارسالی عرضی رو که از دو متریش شوت میشه رو مهار کنه؟کارتون فوتبالیستهاس؟
    شما هم به خودتون ظلم نکنید و هرچیزی که دوست دارید رو بخرید و بازی کنید بقول معروف عیسی به کیش خویش موسی به کیش خویش
    یعنی دروازبان باید تو اون شرایط تکل بره تو پای بازیکن ؟ کجای فوتبال همچین اتفاقی میوفته آخه
    کدوم اصول دروازبانی اینو میگه ؟
    من از پس 2015 که شما میگین فوق العاده ست ، یه سر به فیس بوک رسمی این بازی بزنید میبینید 95 درصد پلیرا میگن ضعیفترین بازی تاریخ PES
    شما بخاطر تعصبتون رو بازی همه چی رو زیر سوال میبرین . من دوتا جواب منطقی میخوام که چرا و چطور میشه آدم رو یه بازی تعصب داشته باشه
    تیم باشگاهیتونه ؟ خانوادتونه ؟ سهامدارشین ؟
    منم از فوتبال 97 سگا تا فوتبال 99 و PES2011 با کونامی بودم ولی هیچوقت اینقدر تعصب نداشتم. بهتر رو آدم میگه بهتر دیگه. فیفا 3سر و گردن از این بازیها بهتره !!! چون فیفا شبیه ساز فوتباله ، PES هم یه بازیه
    منم نمیخوام بازیتونو ول کنید بیاید فیفا بازی کنید ، بهرحال سهامدار این شرکتین
    من یه سوال ساده پرسیدم. چرا این بازی هرچقدر هم خرابکاری کنه بازم پشتشین ؟ همین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی دروازبان باید تو اون شرایط تکل بره تو پای بازیکن ؟ کجای فوتبال همچین اتفاقی میوفته آخه
    کدوم اصول دروازبانی اینو میگه ؟
    من از پس 2015 که شما میگین فوق العاده ست ، یه سر به فیس بوک رسمی این بازی بزنید میبینید 95 درصد پلیرا میگن ضعیفترین بازی تاریخ PES
    شما بخاطر تعصبتون رو بازی همه چی رو زیر سوال میبرین . من دوتا جواب منطقی میخوام که چرا و چطور میشه آدم رو یه بازی تعصب داشته باشه
    تیم باشگاهیتونه ؟ خانوادتونه ؟ سهامدارشین ؟
    منم از فوتبال 97 سگا تا فوتبال 99 و PES2011 با کونامی بودم ولی هیچوقت اینقدر تعصب نداشتم. بهتر رو آدم میگه بهتر دیگه. فیفا 3سر و گردن از این بازیها بهتره !!! چون فیفا شبیه ساز فوتباله ، PES هم یه بازیه
    منم نمیخوام بازیتونو ول کنید بیاید فیفا بازی کنید ، بهرحال سهامدار این شرکتین
    من یه سوال ساده پرسیدم. چرا این بازی هرچقدر هم خرابکاری کنه بازم پشتشین ؟ همین.
    آقا تو خوب ما بد, تو هرکول ما مورچه, فیفا بنز کونامی پراید, خوبه؟
    شما به بازیه حرفه ایت برس بزار ما آماتورام با کونامیمون حال کنیم!

3. 3 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

آقا تو خوب ما بد, تو هرکول ما مورچه, فیفا بنز کونامی پراید, خوبه؟
    شما به بازیه حرفه ایت برس بزار ما آماتورام با کونامیمون حال کنیم!
    ED WHITE ORANGE با MD white کِی بازی دارن نمیدونی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه نگاه ساده به این تصاویر بنداز ! چندتا ایراد فوتبالی میبینی ؟ مثلا چرا دروازبان تو این صحنه آخری تکل رفت ؟
    چرا به خودتون ظلم میکنید ؟!!!!!!!
    چرا تحت هر شرایطی این بازی رو میکنین ؟ چرا با خودتون لج میکنین که چون این شرکت داره خرابکاری میکنه باید پشتش بمونید و بازی کنید ؟
    مگه چه سودی برای شما داره ؟ جز ضرر کردن و اعصاب خوردی یه بازی ضعیف !!!! بدون القای حس واقعی بازی فوتبال !!!!!
    من نظرات رو میخونم نزدیک به 10 سال تو این فروم ...
    فقط و فقط تو ایران اینطوریه !!! اصلا کسی تو اروپا PES بازی نمیکنه جز آمار به حساب نمیاد.
    من نمیخوام کل کل کنم. میخوام یه بحث راه بندازم شما منو راضی کنین با دلایلتون ...
    آقا من با بقیه کاری ندارم دلیل خودم رو میگم من برای این pesبازی میکنم چون سیستمم ضعیفه تا به حال هم فیفا بازی نکردم ولی ویدیو هاشو دیدم به نظر خودم که فیفا بهتر از pes است از هر نظر هم از نظر لاینس و گرافیک و حتی گزارشگر اگر سیستمم قوی بود حتما فیفا بازی میکردم ولی حالا که نیس مجبورم pes بازی کنم

6. این کاربر از aref.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

آقا من با بقیه کاری ندارم دلیل خودم رو میگم من برای این pesبازی میکنم چون سیستمم ضعیفه تا به حال هم فیفا بازی نکردم ولی ویدیو هاشو دیدم به نظر خودم که فیفا بهتر از pes است از هر نظر هم از نظر لاینس و گرافیک و حتی گزارشگر اگر سیستمم قوی بود حتما فیفا بازی میکردم ولی حالا که نیس مجبورم pes بازی کنم
    ممنونم رفیق

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوشحالیم که این تاپیک به حل مشکلات روحی روانی کسی کمک میکنه .

و به خود میبالیم که کسی رو به زور مجبور به بازی کردن PES نکردیم .

9. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیگه هر کی برای ما رفته یه کنسول خریده و با فیفا تریپ میاد !

باو فیفا خودش رو بکشه هم در گیم پلی و طراحی چهره به پای پس نمیرسه ! موارد لایسنس و ... هم با یه پچ حل میشه حتی بهتر از فیفا !

ولی من تریپ نمیام که فقط پس و لاغیر خیر اتفاقا فیفا هم بیاد یه سی دی کی اشتراکی میگیرم و اونم بازی میکنم

11. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نهایت یک هفته بعد از انتشار بازی زمان میبره تا تمامی موراد نقص و کمبودها در مورد لیسانس تیم ها و موارد دیگر بازی توسط پچ های فراوان و مختلف که برای بازی ساخته میشه بر طرف بشه پس جای هیچ نگرانی در مورد لیسانس ها و موراد نقص بازی نیست همونطور که یک دهه هستش این کار اداره انجام میشه . در مورد گیم پلی هم یه عده نمیخوان باور کنن که بازی اونها در این زمینه مثل سال های گذشته پیشتاز نیست و الان PES در زمینه گیم پلی در سطح بالاتری قرار داره !!!

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

من نه کسی رو مجبور کردم فیفا بازی کنه نه کل کل کردم. من یه سوال ساده پرسیدم که "چرا اصرار دارین که این بازی رو انجام بدین تحت هر شرایطی ؟"
    و پاسخ های ملت همیشه در صحنه رو هم که مشاهده میکنیم. فقط یه نفر جوابمُ منطقی داد گفت سیستمم نمیکشه
    بازم ممنون از همه سهامداران و سازندگان این بازی. ببخشید که یه بحث منطقی راه انداختم

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

23 روز تا انتشار بازی .

16. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •