تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل اروپا؟

راي دهنده
43. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید

10 23.26%
  • بایرن مونیخ

8 18.60%
  • منچستر سیتی

5 11.63%
  • رئال مادرید

20 46.51%
صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 121

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خیلی جالبه موقعی که از مرحله گروهی اومدیم بالا گفتن دیگه تو مرحله حذفی خبری از تیمهای مالمو و شاختار نیست!!خوردیم به رم گفتن این دیگه از اون تو بمیری ها نیست ولی صعود کردیم گفتن رم که تیم قوی نیست!!خودشم رم اسپالتی نه رم داغون رودی گارسیا!!اومدیم خوردیم به ولفسبورگ قبل بازی گفتن ضعیف بعد بازی رفت که 2 تا خوردیم گفتن آها حذف شدید و فلان ولی برگشت کامبک زدیم و صعود کردیم بازم گفتن ولفسبورگ تیم نبود که بعد گفتن دیگه نیمه نهایی تیم ضعیف نداره ناگهان خوردیم به سیتی و سیتی که از سال قبل شده بود غول بی شاخ و دم برای بعضی تیمها امسال که به ما خورد شد تیم مظلوم و داغون سیتی رفت 0 بر 0 کردیم باز گفتن برگشت رو انداختن تو برنابئو تا رئال صعود کنه (تا اونجایی که یادمه تو این چند سال اخیر هر تیمی تو نیمه نهایی بازی برگشت میزبان بوده حذف شده)ولی صعود کردیم فینال هم که اتلتیکو رو زدیم تا اونجا که یادمه دوستان طرفدار حق و عدالت میگفتن که خدا رو شکر فینال قرعه کشی نداره حالا باز اتلتیکو رو بردیم یک حرفای دیگه میزنن

2. 8 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان جدی نگیرید اقداماتی که برای لوث شدن قهرمانی 11 شما به کار بسته میشه ؛

خوده باشگاهشون تبریک گفته اونوقت یه عده هزاران کیلومتر اینورتر از خوده پاپ کاتولیک تر شدن

4. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من فکر میکنم غم از دست دادن کرایوف روی اتلتیک هم تاثیر گذاشته بود.

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره من منکر سطح فنی باشگاهشون نیستم چون نمیشه منکرش شد ولی وقتی تو مراسم جشنشون و سوگواریشون همیشه به فکر رئال هستن خیلی حال به هم زنه خیلی راحت میتونن از کنارش رد بشن ولی نمیشه دیگه وقتی لباس کریستیانو رونالدو رو تن سگ میکنن میارن تو مراسم کرایوف چه کار میشه کرد!!(با احترام به سطح فنی باشگاهشون و بازیکنانشون)از هیچکدومشون خوشم نمیاد!!دیگه اون ژاوی و اینستا هم جذابیت رو برام ندارن!!به قول کریستیانو کبیر اونها باید به فکر ما باشن!!
    Last edited by joey jordison; 30-05-2016 at 12:52.

8. 5 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تشکر میکنم از راموس که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از زیدان که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از خوانفران که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از رونالدو که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از بیل که شمارش انقدر قشنگه!
    در اخر هم تشکر میکنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان

10. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام

تبریک میگم با تاخیر

گفتنی ها زیاد هست ولی دیگه از روز فینال کمی فاصله گرفتیم. برای همین بسنده میکنم به دو تا عکس:

عکسی از پنالتی آخر از دید ناواس... که عالی شکار شده و صحنه جاودانه ای خلق شده.

ناواس واقعا از اون بازیکنایی هست که توی فوتبال امروز پیدا نمیشن. بازیکنی که با هر شرایطی خودش رو تطبیق میده و اهل هیچ گونه اعتراض یا حاشیه یا موارد این چنینی نیست.

شرایط پیش فصل رو به یاد بیارین که باشگاه ناواس رو به اجبار توی شرایطی قرار داده بود که در آستانه جدا شدن و جذب به یونایتد در ازای دخیا بود ولی با اعتماد به نفس بالا و اعتقاد محکمی که داره بدون درست کردن کوچکترین حاشیه ای به بهترین نحو کار خودش رو انجام داد و خیلی زود بین اعضای تیم و هواداراها جایگاه بالایی پیدا کرد:

عکس بعدی از دو ستون (جدید) تیم یعنی راموس و زیزوی بزرگ و دوست داشتنی هست. راموس بار دیگه نشون داد که توی بازیهای بزرگ میتونه هم وظایف خودش رو به نحو احسن انجام بده و هم تیم رو رهبری کنه. مهم تر از گلی که به ثمر رسوند خطایی بود که توی دقایق پایانی ۹۰ دقیقه انجام داد و کارت زرد رو به جان خرید. خطای حرفه ای که اگه انجام نداده بود احتمالا جام از دست رفته بود.

و زیزو که نه تنها تو لیگ گل کاشت و شرایط تیم رو دگرگون کرد حالا توی فرمت فعلی لیگ قهرمانان بعد از ریکارد دومین شخصی هست که به عنوان بازیکن و سرمربی (و اولین با احتساب دستیاری) لیگ قهرمانان رو بالای سر میبره.

12. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نامه احساسی خوان فران به هواداران اتلتیکو

مدافع کناری اتلتیکو مادرید نامه ای احساسی خطاب به هواداران این تیم منتشر کرد.

2 روز پس از پایان فینال لیگ قهرمانان اروپا و شکست اتلتیکو مادرید، هنوز غم این شکست همراه بازیکنان و هواداران این تیم است. خوان فران، مدافع کناری اتلتیکو، که ضربه پنالتی اش را در ضربات پنالتی از دست داد، نامه ای احساسی خطاب به هواداران منتشر کرد.

در نامه خوان فران آمده است:" هیچ گاه فراموش نمی کنم زمانی که به سمت شما برای عذرخواهی آمدم، چگونه از من حمایت کردید. حمایت شما هواداران از من باعث شد تا بهتر بتوانم با این غم بزرگ کنار بیایم. همان طور که هم تیمی ها، مربیان و تمامی این خانواده بزرگ نیز از من پس از آن لحظات سخت حمایت کردند. از اینکه همواره به ما باور داشتید از شما تشکر می کنم. شما نشان دادید که هوادار اتلتیکو مادرید بودن تا چه اندازه خاص و ویژه است.

2 سال پیش پس از شکست در فینال به شما گفتم که ما بار دیگر می توانیم در فینال باشیم و امروز نیز به شما می گویم که گابی، کاپیتان ما، زودتر یا دیرتر این جام را بالای سر خواهد برد و ما این افتخار را در نپتون جشن خواهیم گرفت."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی سخته بخوان دوباره به فینال بیان و قهرمان بشن. با کدوم روحیه

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان عزیز رئالی، قهرمانی‌تون رو مجددا تبریک می‌گم.

جا داره منم چند نکته بگم:
    فکر نکنم در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تیمی بدون اشتباه داوری یا بدون یکی دو قرعه ی آسون قهرمان شده باشه. به هر حال ۱۳ بازی باید انجام بشه تا یک تیم قهرمان بشه، حساب کنین چند دقیقه میشه (تازه اگه وقت اضافه نخواد).
    پس چرا وقتی بارسا می‌بره، قهرمان میشه از نظر هواداران رئال همه موردی تو پیروزیش دخیل بوده؟ از بخت و اقبال خوب گرفته تا امدادهای غیبی و داور و در و دیوار؟ اصلا مثال بارزش همین نیمه نهایی 2009 با چلسی که مدام لق‌لقه زبان عزیزانه! یا هم گروه شدن بارسا با پاناتینایکوس و کپنهاگن تو 2010-2011 که همون سال کلی با "شانسا، شانسا" و "شانسلونا" گفتن و قص علی هذا واسه ما داستان‌ها سراییدن!

دقیقا به همین ترتیبی بوده که سینای عزیز گفتن:
    طرفدارای تیم حذف نشده کافیه یک کارت نه در فینال در نیمه نهایی یا قبل از اون به ضررشون بشه. سیبل رو میارن جلوی چشتون
    در مورد قرعه امسال و سال هاي گذشته به مفصل صحبت شده و دليلي نميبينم نبش قبر كنم.
    بله دیگه وقتی نوبت ما میشه و میایم میگیم مسیر رئال واسه قهرمانی(حالا به هر نحو) هموار بوده شروع می‌شه به فرافکنی! حالا خوبه با قبول کردن این مورد چیزی رو هم از دست نمیدین! این انکار کردن‌ها جالبه در کل : )

راموس ۸ سانتیمتر (طبق مقاله حمیدرضا صدر) در آفساید بود. اونم بعد از تاثیر بیل رو توپ نه به طور مستقیم، که با توجه به position بیل تو اون لحظه بعید میدونم کمک داور حتی دیده باشه که بیل تاثیرگذار بود. چنین اشتباهاتی هرگز در ذهن فوتبال دوستان نمیمونه، اما دسته ی دیگه ای از اشتباهات داوری هست که بعد سال ها، هنوز هم سوال برانگیزن. وقتی داور تو یک بازی ۳-۴ پنالتی را نمیگیرد؟ کارت قرمز مضحک و ۱۰ نفره کردن تیم حریف...
    مثالی بارز از استانداردهای دوگانه در این نوشته هویداست. جالبه که اینجا بعضی اشتباهات اشتباه‌ترن!

حرف از داوری زدن واقعا مسخرس دیگه- همیشه نباید حماسه سازایی مثل هنینگ اوربو باشن یا سر تمارض دنی الوز به خطا و تمارض مسخره بوسکتس که مضحکه خاص و عام شد کلی ترول درباره حرکت مسخرش ساختن تیم ده نفره کنن تا شما راضی باشید که
    حالا جدای از ماجرای تکراری قضاوت بازی چلسی که مدام تکرار می‌شه(و اینکه چرا به عنوان هوادار سایر تیم‌ها، هنوزم سنگ تیم چلسی و اون بازی رو به سینه میزنین هم به کنار!) درباره این مورد هم باید بگم، مثلا فیلم بازی کردن‌‌‌‌‌‌های پپه و تمارض‌ها و دایوهای فوق ستاره رئال خیلی به چشم هوادارانش میاد؟ تازه تا اونجا که ما خوندیم و شنیدیم از این کاراشون با افتخار یاد میشه و کلی مایه مباهات هوادارنشونه!
    کلا این نگاه‌تون به این ماجراها جالب بود واسم.

تشکر میکنم از راموس که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از زیدان که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از خوانفران که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از رونالدو که داغ قهرمانی اتلتیکو را بار دیگر بر دل هواداران بارسا گذاشت!
    تشکر میکنم از بیل که شمارش انقدر قشنگه!
    در اخر هم تشکر میکنیم از پیش بینی بسیار دقیق دوستان
    خوده باشگاهشون تبریک گفته اونوقت یه عده هزاران کیلومتر اینورتر از خوده پاپ کاتولیک تر شدن
    من فکر میکنم غم از دست دادن کرایوف روی اتلتیک هم تاثیر گذاشته بود.
    ترولینگ آزاد شده اینجا، یا ماجرا چیز دیگه‌ایه؟ : )

16. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله دیگه وقتی نوبت ما میشه و میایم میگیم مسیر رئال واسه قهرمانی(حالا به هر نحو) هموار بوده شروع می‌شه به فرافکنی! حالا خوبه با قبول کردن این مورد چیزی رو هم از دست نمیدین! این انکار کردن‌ها جالبه در کل : )
    خدا رو شکر که فینال قرعه کشی نداشت!!
    زیاد عصبانی نشین عزیز باید خوشحال باشین انتقامتونو از اتلتیکو گرفتیم یعنی 3 سال هست که ما اتلتیکو رو حذف میکنیم ولی تیم شما ظاهرا قادر به انجام دادن چنین امر مهمی نیست!!

18. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان عزیز رئالی، قهرمانی‌تون رو مجددا تبریک می‌گم.

جا داره منم چند نکته بگم:

پس چرا وقتی بارسا می‌بره، قهرمان میشه از نظر هواداران رئال همه موردی تو پیروزیش دخیل بوده؟ از بخت و اقبال خوب گرفته تا امدادهای غیبی و داور و در و دیوار؟ اصلا مثال بارزش همین نیمه نهایی 2009 با چلسی که مدام لق‌لقه زبان عزیزانه! یا هم گروه شدن بارسا با پاناتینایکوس و کپنهاگن تو 2010-2011 که همون سال کلی با "شانسا، شانسا" و "شانسلونا" گفتن و قص علی هذا واسه ما داستان‌ها سراییدن!

دقیقا به همین ترتیبی بوده که سینای عزیز گفتن:

مثالی بارز از استانداردهای دوگانه در این نوشته هویداست. جالبه که اینجا بعضی اشتباهات اشتباه‌ترن!

حالا جدای از ماجرای تکراری قضاوت بازی چلسی که مدام تکرار می‌شه(و اینکه چرا به عنوان هوادار سایر تیم‌ها، هنوزم سنگ تیم چلسی و اون بازی رو به سینه میزنین هم به کنار!) درباره این مورد هم باید بگم، مثلا فیلم بازی کردن‌‌‌‌‌‌های پپه و تمارض‌ها و دایوهای فوق ستاره رئال خیلی به چشم هوادارانش میاد؟ تازه تا اونجا که ما خوندیم و شنیدیم از این کاراشون با افتخار یاد میشه و کلی مایه مباهات هوادارنشونه!
    کلا این نگاه‌تون به این ماجراها جالب بود واسم.

ترولینگ آزاد شده اینجا، یا ماجرا چیز دیگه‌ایه؟ : )
    درووووووووووووووودها

بله کلیت صحبتهای شما متین و قابل قبول و منطقیه ؛ بهرحال لذت و جذابیت های فوتبال بخشیش به همین حواشی غیرمفیدی هست که مطرح میشه مثل قرعه ی آسون ، داوری هایی که در لول حذفی سی ال خیلی سطحشون پایین بوده چه از لحاظ افساید گرفتن یا نگرفتن ، چه پنالتی گرفتن و نگرفتن ، چه وقت اضافه رو طول دادن ، و حتی اتفاقاتی که صرفا اتفاق فوتبالی بوده مثل فینال 99 که هنوزم که هنوزه برخی بایرنیها کدورتهاشونو کنار نگذاشتن @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینکه بعضی ارسالها به هر حال بر طبق شرایط اون لحظه هست مثل ارسال اخیر خودم در این تاپیک ، که اگر الان بود مطمئنا نمیفرستادمش ولی خب به هر حال با توجه به اینکه یه مقداری فضا عوض شده و از اون فضاهای پرتنش فاصله گرفتیم حالا بعلت افت فعالیت کلی انجمنها یا هر چیز دیگه ای ، مقداری هم شوخی کنیم با هم دیگه بد نیست البته به شرطی که توهینی به همدیگه نداشته باشیم

دیگه باقی مسائل هم که بحثها و کل کل های مرسوم هواداری هست

20. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •