تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011
نمايش نتايج 101 به 108 از 108

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | مرحله حذفی

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

ماشالا به این همه حضور در برد. در باخت ها هم باشین انجمن سوت و کور نباشه. بردن 3-2 ضعیف ترین تیم بین 8 تیم رجزخوانی داره؟ من هنوزم صدرنشینی لیگ و فینال کوپا دل ری رو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ ترجیح میدم
    اینیستا جلوی یه پاس گل (در بهترین حالت) رو گرفت نه گل (ضربه به سمت دروازه یا تک به تک)

بعید میدونم جریمه ش اخراج باشه
    برادر...ماشاالله به این همه منطق برادر
    فقط کمی ریلکس تر این همه منطق رو نشون بدین و کپی/پیست کنین ضررش واسه ما که میایم و فیض میبریم کمتره
    شما ترجیح بده کسی ناراحت نمیشه.مطمئنا 50درصد این ترجیح بخاطر وجود مربی ای مثل بنیتز بود وگرنه اینطوری قهرمانی داخلی رو به اروپایی ترجیح نمیدادین

تبریک به طرفدارای تیمای حاضر(!!) در این مرحله.نیمه نهایی UCL 13/14 هم همین تیمها حضور داشتن فقط جای چلسی اون موقع رو سیتی گرفته.سیتی به نظر من تیمی نیست که توی اروپا شخصیت داشته باشه و به نسبت بقیه تیما شانس بسیار کمتری داره.ولی فوتباله و هزار و یک اتفاق پیش بینی نشده
    خوشحالم که رئال با شایستگی صعود کرد و نشون داد که شیر همیشه شیره.منتظر میمونیم تا روز جمعه.به امید قرعه خوب و بازیای جذاب...

2. 3 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.............

راستش امیدوارم آتلتیک امسال قهرمان بشه چون این تیم جدای شایستگی هایی که داره دو سال پیش هم داور اون رو از جام محروم کرد . ( هنوز موندم تو اون بازی فینال دو سال پیش داور اون همه وقت اضافه رو از کجاش در آورد؟!!! ) .

.................
    به هرحال بخوایم به عقب برگردیم خیلی جاها آدم میمونه که چرا اینطوری شد و اونطوری شد ؛ مثلا والا ماها هم سالهاست موندیم که چطور داور پنالتی های واضح به سود چلسی در نیمه نهایی 2008-2009 رو نگرفت !
    راهنمایی : تام هنینگ اوربو ؛ آشنا نیست ؟ البته بایدم باشه )

در کل بازگشت به عقب چیزی رو حل نمیکنه بلکه ابهام ها رو بیشتر میکنه فقط

پی نوشت : بر همه ی دوستان واجب کفایی ، عینی و تعیینی است که از بحث و مجادله با ترول بر حذر باشند

4. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا تاریخ قرعه کشی دور بعد کی هستش ؟ البته قرعه رئال - سیتی البته به این شکل که رئال ابتدا میهمان و برگشت میزبان خواهد بود

و بازی بایرن - اتلتیکو که بایرن میزبان برای بازی رفت و برای بازی برگشت میهمان خواهد بود نیازی به قرعه کشی و بر داشتن گوی های داغ نیست

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپیتان اتلتیکو: بله، مرتکب پنالتی شدم

گابی، کاپیتان اتلتیکو مادرید، تایید کرد که برخورد توپ به دستش در دقایق پایانی دیدار مقابل بارسا، پنالتی بود.

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو که در دیدار رفت مقابل بارسا 2-1 شکست خورده بود، در دیدار امشب با نتیجه 2-0 پیروز شد و به نیمه نهایی راه پیدا کرد. در ثانیه های پایانی بازی، ضربه اینیستا به دست گابی برخورد کرد اما داور به جای اعلام پنالتی، ضربه خطا را پشت محوطه جریمه اتلتیکو اعلام کرد.

او به خبرنگاران گفت:" گفتم که آن صحنه پنالتی بود؛ موقعیت داور خوب بود اما حرکتی نکرد. گاهی چنین تصمیماتی به سود شماست و گاهی به ضررتان."

گابی در مورد بازی هم گفت:" در نیمه اول آنها خیلی سریع بودند و برای ما دردسر ایجاد کردند. در نیمه دوم ما بهتر کار کردیم و موقعیت های بهتری داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم. اکنون باید روی ادامه فصل تمرکز کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پی نوشت : بر همه ی دوستان واجب کفایی ، عینی و تعیینی است که از بحث و مجادله با ترول بر حذر باشند
    مقدمه :

از همه انسان هایی که خونشون رو قانون مدار می دونن و اصول دین عزیزشان رو به جای می آورند ! انتظار میره که نگاه یک طرفه نداشته باشن و چشم قشنگشون رو باز کنند و صحبتهای دیگران رو هم ببینند !!! تا دیگه مثل سابق انجمن این همه ریزش کاربر نداشته باشه .

من نمی دونم این همه مافیا بازی تو این انجمن برای شما درس عبرتی نشد که باند و باند بازی رو بزارین کنار !!!!؟

جالب اینجاست که پست رو پاک کرده اما باز نقل قولش کرده !!! تو مَردی !

9. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

منطق یک بارسایی
    بارسایی:سال قبل ما تمام به تیم های قوی خوردیم رئالیها به تیم های ضعیف میخورن فرت و فرت!!
    رئالی:مثلا چه تیمهایی
    بارسایی:مثل منچستر سیتی مثلا پاریس سن ژرمن مثلا بایرن مونیخ و ...
    رئالی:داداش منچستر سیتی ما امسال بهش بخوریم الان قوی حساب میشه یا ضعیف حساب میشه؟
    بارسایی:
    رئالی:داداش ما سال قبل همین اتلتیکو رو حذف کردیم اون الان قوی یا ضعیف چون شما رو حذف کرد امسال؟
    بارسایی:
    و در نهایت رئالی:
    این طوری پیش بره فردا الکلاسیکو که بشه و ما بارسا رو ببریم بازم میگن یک تیم ضعیف رو بردین

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

مقدمه :

از همه انسان هایی که خونشون رو قانون مدار می دونن و اصول دین عزیزشان رو به جای می آورند ! انتظار میره که نگاه یک طرفه نداشته باشن و چشم قشنگشون رو باز کنند و صحبتهای دیگران رو هم ببینند !!! تا دیگه مثل سابق انجمن این همه ریزش کاربر نداشته باشه .

من نمی دونم این همه مافیا بازی تو این انجمن برای شما درس عبرتی نشد که باند و باند بازی رو بزارین کنار !!!!؟

جالب اینجاست که پست رو پاک کرده اما باز نقل قولش کرده !!! تو مَردی !
    اول از همه اینکه در مورد چیزی که نمیدونی و درجریانش نیستی صحبت نکن چون نه صلاحیت لازم در مورد اظهار نظر در موردش رو داری نه اطلاعات لازم رو ! ولی برای اینکه بدونی و بقیه ی دوستات هم بدونن : من هیچ پستی از اینجا پاک نکردم ! اون پستی هم که من نقل قول گرفتم و حذف شده حدفاصل زمانی بوده که من داشتم تایپ میکردم در جواب بهش

ضمنا من اومدم این پست رو پاک کنم ولی چون دیدم دوباره داری حرف بی اساستو تکرار میکنی و تهمت میزنی لازم دیدم همینجا جوابتو بدم

اگر هم مافیا بازی اینجا میبینی دکمه ی ضربدر قرمز رنگ بالا سمت راست مرورگر رو برای شما گذاشتن در همچین مواردی ، بزن و خودتو خلاص کن

===========================================

هر صحبتی در این موارد حاشیه ای و برخاسته از واکنشهای دفاعی پس از اتفاقات نامطلوب روحی-ورزشی هست اینجا دیگه جاش نیست ، در این موارد صحبتی بود انجمن انتقادات پیشنهادات مطرح شه

ادامه ی این صحبتها اینجا = نقض عمدی و آگاهانه ی قوانین انجمن ورزش

13. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •