تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 44 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 431

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2015-2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اصلا هیچ کاری به آفساید اشتباه و پنالتی شاید سوخته و دروازه خالی نزدن و اینها نداریم :

کریس رونالدو هیچوقته هیچوقته هیچوقت مرد بازیهای بزرگ و مهم نبوده و نمیتونه بازی رو دربیاره ؛ تنها جایی که من یادمه تونست بازی رو دربیاره بازی برگشت یونایتد پورتو بود که رفت تو اولدترافورد 1-1 شده بود و برگشت رونالدو از 40 متری یه شوت زد گل شد و با همون گل صعود کرد یونایتد

تفاوتهای مسی و رونالدو اینجور جاها معلوم میشه و احیانا به مزاج هیچکدومتون خوش نمیاد این حرف ؛ بعد انتقاد میکنید که چرا من مسی رو بهتر از رونالدو میدونم به عنوان یه فن رئال همیشه : دی

حالا باز امسال بهش توپ طلا ندن باز میخواد بشینه گریه کنه !
    نه طرفدا رئال هستم و نه بارسا ... از بازی رونالدو و مسی هم همیشه لذت بردم

به نظرم حرفتون کاملا احساساتی و به خاطر نتیجه امروز هست
    رونالدو ارزش خودش تو بازی های بزرگ بارها و بارها تو بازی های گذشته و جام هایی که تو منچستر و رئال گرفته ثابت کرده

2. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اصلا هیچ کاری به آفساید اشتباه و پنالتی شاید سوخته و دروازه خالی نزدن و اینها نداریم :

کریس رونالدو هیچوقته هیچوقته هیچوقت مرد بازیهای بزرگ و مهم نبوده و نمیتونه بازی رو دربیاره ؛ تنها جایی که من یادمه تونست بازی رو دربیاره بازی برگشت یونایتد پورتو بود که رفت تو اولدترافورد 1-1 شده بود و برگشت رونالدو از 40 متری یه شوت زد گل شد و با همون گل صعود کرد یونایتد

تفاوتهای مسی و رونالدو اینجور جاها معلوم میشه و احیانا به مزاج هیچکدومتون خوش نمیاد این حرف ؛ بعد انتقاد میکنید که چرا من مسی رو بهتر از رونالدو میدونم به عنوان یه فن رئال همیشه : دی

کم ال کلاسیکو رو درآورده ؟؟
    توی یورو تیمش رو تنهایی دومرحله بالاتر نبرد ؟؟
    یک تنه جلوی بازی با سوییس تیمش رو نبرد جام جهانی ؟؟

4. 9 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی از انتقادهایی که همیشه مطرح کردم علیه رونالدو، مهارت پایینش در ضربات آخر و کلاً شوته.
    مدت هاست ضربه ایستگاهی درست و حسابی نمی زنه.
    شوت هم اصلا تعریفی نداره و همش تو دست دروازه بان میزنه دقیقاً .
    نتیجه این میشه که اگه یه خورده دروازه بان حریف حواسش جمع باشه گل زنی برای رونالدو یک رویا میشه.
    یه مشکل دیگه هم داره تأکید بی مورد روی نمایشی گل زدنه. بعضی وقت ها مثلاً دوست داره به فرم خاصی شوت یا ضربه ی سر بزنه که نتیجه این میشه که تعداد شوت ها و حتی شوت های داخل چارچوب بسیار بالا اما یک گل هم زده نشده.
    یکی از ادعا های طرفداران رونالدو اینه که این بازیکن مستقل از سایر بازیکن ها می تونه بدرخشه یا به بیان دیگه اگه تو یه تیم ضعیف هم بازی کنه همچنان عالی خواهد بود (و ادعا میشه رقیبش اینگونه نیست و حتما باید درست و حسابی تغذیه بشه) اما دیدیم با این که پاس ها و سانترهای بسیار عالی و به قول حرفه ای ها تغذیه مناسب صورت گرفت، این تعداد بالا شوت و موقعیت خراب کرد که نشون میده حتی اگه تیمش هم خوب کار کنه باز هم گلزنی و درخشش تضمینی نخواهد بود.
    در بازی آخر، بدون شک مقصر اصلی خود رونالدو بود. سایر بازیکن ها داری و اینها اصلا اهمیت ندارن چون بازیکنی که ادعای توپ طلا به عنوان بهترین بازیکن جهان رو داره نباید اینقدر موقعیت خراب کنه تو یه بازی. گل نزنه مشکلی نیست ولی اینقدر نباید موقعیت خراب کنه.

- - - Updated - - -
    Last edited by metalhead_forever; 27-09-2015 at 21:41. دليل: حذف پست تکراری

6. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه طرفدا رئال هستم و نه بارسا ... از بازی رونالدو و مسی هم همیشه لذت بردم

به نظرم حرفتون کاملا احساساتی و به خاطر نتیجه امروز هست
    رونالدو ارزش خودش تو بازی های بزرگ بارها و بارها تو بازی های گذشته و جام هایی که تو منچستر و رئال گرفته ثابت کرده
    متاسفانه یا خوشبختانه من هم طرفدار یونایتد هستم و هم رئال ؛ و هم اینکه هر دو رو دقیقا به یک اندازه دوست دارم

من یک مقدار اغراق کردم ولی خب خیلی اغراق نکردم در صحبتم ؛ رونالدو اونجایی که باید 4تا 5 تا گل بزنه نمیزنه ! الان ما باز دوم شدیم قول میدم از هفته ی بعد میاد 4تا 4تا گل میزنه و هتریک میکنه ولی خب چه فایده وقتی که بارسا دوباره همینطوری ببره وببره

در این سه بازی اخیر دو بازی رو با گلهای 3 امتیازی کریم بردیم ؛ بازی سوم هم هیچ گلی نزدیم

من شخصا به عنوان طرفدار تیم ( هرتیمی ) ، فکر میکنم بهتر باشه هر بازی رو با نتیجه 1-0 ببریم و قهرمان بشیم تا اینکه یه بازی 8 تا گل بزنیم و از اونور در 4 هفته صدر رو با اختلاف 4 امتیاز از دست بدیم و بریم دوم با تفاضل 4 امتیاز !

البته من به کار بنیتس اعتقاد راسخ دارم و فکر میکنم این فصل به جاهای خوبی خواهیم رسید ؛ ولی خب هیچوقت رونالدو رو بخاطر فصلی 60 گل زدن مبرا از انتقاد نمیدونم

اینکه من از رونالدو انتقاد میکنم به این خاطره که ازش انتظار نمیره توی 6 قدم توپ رو بزنه تو آسمون با سر ! یا شوتهای پشت محوطه اش اینقدر ضعیف بشه ؛ باور کنید همه چیز در انتخاب برنده ی توپ طلا علاقه ی پلاتینی و ذوب بودن افراد در مسی نیست بلکه موثربودن هست که تفاوت رو رقم میزنه

اگه ادعای بهترین بازیکن جهان بودن هست خب باید وقتی بیل و خامس و اینها مصدوم هستن بازی رو دربیاره ؛ دقیقا فصل پیش هم وقتی تیم در افت بود رونالدو نتونست تیم رو نگه داره بالا ، اما دقیقا در اغلب این فصلها هرموقع بارسا به افت فصلش رسیده مسی با گل هاش و پاس گلهاش بارسا رو به سلامت از گرداب حائل نجات داده

کم ال کلاسیکو رو درآورده ؟؟
    توی یورو تیمش رو تنهایی دومرحله بالاتر نبرد ؟؟
    یک تنه جلوی بازی با سوییس تیمش رو نبرد جام جهانی ؟؟
    به همین خاطر هم هست که از رونالدو توقع نمیره اینقدر ضعیف باشه ! البته توی تیم ملی پرتغال کریس اصلا تنها نیست و بازیکنهای ضعیفی کنارش نیستن ؛ و همین مساله سرنوشت رو توی بازی با سوئد رقم زد ؛ زلاتان پا به پای رونالدو گل زد ولی اون یه نفر بود و بازیکن خوبی کنارش نبود ولی رونالدو نانی و ... رو داشت کنارش

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    آقا خواهش میکنم همه ی دوستان منصفانه بیان و به این سوال من جواب بدن خواهشا حتی شما جواد جان که با من قهری

پشت محوطه ی جریمه مسی و رونالدو صاحب توپ میشن ؛ انصافا کدومشون خطرناک تر به نظر میاد ؟

8. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر نمیکردم نیاز می بود این چیزا رو برای طرفداران رئال بگم ولی ....

مرد روزای بزرگ نبوده ؟
    الان آمار گل های 3 امتیازی رونالدو رو دقیق به خاطر ندارم ولی دقیقا در اواخر فصل قبل بود که یه آماری بیرون اومد این بود که اگه گل های رونالدو رو از گل های رئال کم میکرد ، رئال تو نیمه ی دوم جدول قرار میگرفت
    بعد اینکه تعداد گل های 3 امتیازی رونالدو برای رئال بسیار زیاد بود و هست ( آمارشو پیدا کنم حتما میذارم )
    سومین تیمی که رونالدو بهش بیشترین گل زده رو داره بارسلوناس ( شایدم دومین تیم ، الان دقیق یادم نیست ) یعنی تو بازی به اون مهمی کلی گل زده ، مرد بازی های بزرگ نیست؟!!!!!!
    و خیلی بازی های دیگه ، بایرن دو سال پیش و ...
    رکورد های رونالدو هم گواه همین هست :

1 - اولین بازیکنی که تو 6 ال کلاسیکو گل زنی کرده
    2 - بیشترین تعداد هتریک ( 26 هتریک توی 527 بازی )
    3 - 321 گل توی 301 بازی و 85 پاس گل
    4 - سریع ترین بازیکنی که توی رئال مادرید به 50 ، 100 ، 150 ، 200 گل رسیده
    5 - رونالدو هم چنان رکود دار گل زده تو انگلیس با 31 گل تو یه فصل ( برای دوران حضورش تو منچستر )
    6 - بهترین نسبت گل زنی به دقایق بازی
    و خیلی چیزای دیگه که الان به خاطر ندارم و البته همه میدونن

در کل او قسمتی که بولد کردم از حرفات ، اگه یادت نیست که هیچ ولی قطعا رونالدو بازی های خیلی بیشتری رو برای رئال در آورده و باعث پیروزی تیم شده

یکی از انتقادهایی که همیشه مطرح کردم علیه رونالدو، مهارت پایینش در ضربات آخر و کلاً شوته.
    مدت هاست ضربه ایستگاهی درست و حسابی نمی زنه.
    شوت هم اصلا تعریفی نداره و همش تو دست دروازه بان میزنه دقیقاً .
    نتیجه این میشه که اگه یه خورده دروازه بان حریف حواسش جمع باشه گل زنی برای رونالدو یک رویا میشه.
    یه مشکل دیگه هم داره تأکید بی مورد روی نمایشی گل زدنه. بعضی وقت ها مثلاً دوست داره به فرم خاصی شوت یا ضربه ی سر بزنه که نتیجه این میشه که تعداد شوت ها و حتی شوت های داخل چارچوب بسیار بالا اما یک گل هم زده نشده.
    یکی از ادعا های طرفداران رونالدو اینه که این بازیکن مستقل از سایر بازیکن ها می تونه بدرخشه یا به بیان دیگه اگه تو یه تیم ضعیف هم بازی کنه همچنان عالی خواهد بود (و ادعا میشه رقیبش اینگونه نیست و حتما باید درست و حسابی تغذیه بشه) اما دیدیم با این که پاس ها و سانترهای بسیار عالی و به قول حرفه ای ها تغذیه مناسب صورت گرفت، این تعداد بالا شوت و موقعیت خراب کرد که نشون میده حتی اگه تیمش هم خوب کار کنه باز هم گلزنی و درخشش تضمینی نخواهد بود.
    در بازی آخر، بدون شک مقصر اصلی خود رونالدو بود. سایر بازیکن ها داری و اینها اصلا اهمیت ندارن چون بازیکنی که ادعای توپ طلا به عنوان بهترین بازیکن جهان رو داره نباید اینقدر موقعیت خراب کنه تو یه بازی. گل نزنه مشکلی نیست ولی اینقدر نباید موقعیت خراب کنه.

- - - Updated - - -
    کاوه جان اصلا امکان نداره کسی که مهارت پایین تو زدن ضربه آخر داشته باش بتونه این همه آمار مختلف و رکوردهای مختلف تو گل زنی داشته باشه
    تو ضربه آزاد قبول دارم ، افت کره ، البته شیوه زدن ضربه آزاد رونالدو کلا یه شیوه ی سخت هست که شانس هم توش دخیله

در مورد قسمت دوم حرفات ، هیچ بازیکنی بدون تیم نمیتونه خوب کار کنه ، حالا چه رونالدو باشه و چه بازیکنه دیگه ای
    رونالدوتو چندتا بازی اینکارو کرده به نظرم و من قبول ندارم رونالدو بدون تیم هم میتونه خوب کار کنه
    تو بازی قبلی با توجه به اینکه کلی بهش پاس رسید نتونست گل بزنه و خوب نبود ، باید قبول کرد همیشه نمیشه بهترین عملکرد رو داشت و بازی گذشته شب خوبی رو رونالدو نداشت
    امار رونالدو تو همین فصل هم خیلی خوب بوده ، 7 بازی و 8 گل

اما در اخر اینم بگم مشخص هست که رونالدو بازی خوبی نکرد و میتونست گل بزنه و باعث برد تیم بشه ولی حالا بازی خوبی انجام نداد نباید همه کارای بزرگی رو که انجام داده رو ندید بگیریم

دقیقا مثله داستان کاسیاس

10. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کلا تیریپ روشن فکری میگن همینه
    یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان دهه اخیر رو با خاک هموار کنید
    که مثلا بگید من خیلی با بقیه فرق داریم
    به قول معروف خلاف جهت آب حرکت کردن

یه نمونه بارزش یادمه زمانی که تو کشتی حق عبدولی رو با بی عدالتی خورده بودن
    از گزارشگر مسابقه تا کل جهان کاملا به حق خوری علیه عبدولی اعتراف کرده بودن
    بعد یکی تو فروم بود (( یوزرش یادم نیست )) گفت هیچکس قوانین رو بلد نیست طبق فلان قانون حق عبدولی نبود !
    همه اشتباه میکنن و من حالیمه که حق عبدولی نیود

و اما در مورد پست ها

متاسفانه یا خوشبختانه من هم طرفدار یونایتد هستم و هم رئال ؛ و هم اینکه هر دو رو دقیقا به یک اندازه دوست دارم

من یک مقدار اغراق کردم ولی خب خیلی اغراق نکردم در صحبتم ؛ رونالدو اونجایی که باید 4تا 5 تا گل بزنه نمیزنه ! الان ما باز دوم شدیم قول میدم از هفته ی بعد میاد 4تا 4تا گل میزنه و هتریک میکنه ولی خب چه فایده وقتی که بارسا دوباره همینطوری ببره وببره

در این سه بازی اخیر دو بازی رو با گلهای 3 امتیازی کریم بردیم ؛ بازی سوم هم هیچ گلی نزدیم

من شخصا به عنوان طرفدار تیم ( هرتیمی ) ، فکر میکنم بهتر باشه هر بازی رو با نتیجه 1-0 ببریم و قهرمان بشیم تا اینکه یه بازی 8 تا گل بزنیم و از اونور در 4 هفته صدر رو با اختلاف 4 امتیاز از دست بدیم و بریم دوم با تفاضل 4 امتیاز !

البته من به کار بنیتس اعتقاد راسخ دارم و فکر میکنم این فصل به جاهای خوبی خواهیم رسید ؛ ولی خب هیچوقت رونالدو رو بخاطر فصلی 60 گل زدن مبرا از انتقاد نمیدونم

اینکه من از رونالدو انتقاد میکنم به این خاطره که ازش انتظار نمیره توی 6 قدم توپ رو بزنه تو آسمون با سر ! یا شوتهای پشت محوطه اش اینقدر ضعیف بشه ؛ باور کنید همه چیز در انتخاب برنده ی توپ طلا علاقه ی پلاتینی و ذوب بودن افراد در مسی نیست بلکه موثربودن هست که تفاوت رو رقم میزنه

اگه ادعای بهترین بازیکن جهان بودن هست خب باید وقتی بیل و خامس و اینها مصدوم هستن بازی رو دربیاره ؛ دقیقا فصل پیش هم وقتی تیم در افت بود رونالدو نتونست تیم رو نگه داره بالا ، اما دقیقا در اغلب این فصلها هرموقع بارسا به افت فصلش رسیده مسی با گل هاش و پاس گلهاش بارسا رو به سلامت از گرداب حائل نجات داده

به همین خاطر هم هست که از رونالدو توقع نمیره اینقدر ضعیف باشه ! البته توی تیم ملی پرتغال کریس اصلا تنها نیست و بازیکنهای ضعیفی کنارش نیستن ؛ و همین مساله سرنوشت رو توی بازی با سوئد رقم زد ؛ زلاتان پا به پای رونالدو گل زد ولی اون یه نفر بود و بازیکن خوبی کنارش نبود ولی رونالدو نانی و ... رو داشت کنارش

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    آقا خواهش میکنم همه ی دوستان منصفانه بیان و به این سوال من جواب بدن خواهشا حتی شما جواد جان که با من قهری

پشت محوطه ی جریمه مسی و رونالدو صاحب توپ میشن ؛ انصافا کدومشون خطرناک تر به نظر میاد ؟
    بحث مسی و تیم ملی و .... شد میگم وگرنه اینجا جاش نیست
    شما بگو ببینم

بعد بازی ایران - آرژانتین دقیقا کدوم بازی بود مسی واسه آرژانتین در آورد بازی رو ؟؟

قبل فینال که قربونش برم همه رو ناپلئونی برده بودن
    فینالم رسیدن مسی که کار خاصی کرد ( حداقل بازی رو در نیاورد واسه آرژانتین )

فینال قاره آمریکا هم تو فینال باز مسی خان کاری نکرد
    یا حداقل ما ندیدیدم !!

جالب اینجاست
    تو 2 فینال (( یعنی جام جهانی و آمریکا )) همه منتقدا ضعف آرژانتین رو غیبت دیماریا و یا ضعفش دونستن
    تاثیری که بیشتر از مسی نباشه کمترم نیست

بعد طرفداران مسی (( که خب گویا شما هم شاملش میشی )) میگی چرا مسی تو ملی کاری نمیکنه ؟؟
    میگن دیماریا نبود

حالا کاری نداریم بهترین هافبک ها و مدافع ها و بازیکن ها تو آرژانتین هستن
    خب این اقای تاثیر گذار اگه خیلی تاثیر گذاره بیاد یه بار آرژانتین رو قهرمان کنه
    اصلا من قبول دارم
    رونالدو کلا هیچی نیست
    به زور رسانه ها توپ طلا و کفش طلا گرفت
    ولی همون اقای تاثیر گذار شما هروقت تو تیم ملی آرژانتین جام گرفت (( جام ولایت آرژانتین هم قبوله ))

اونوقت بیاید تاپیک رئال از تاثیر گذاری مسی حرف بزنید !
    Last edited by albertxx; 27-09-2015 at 23:17.

12. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 مقایسه بازیکنان

دوستان لطفاً زیاد وارد بحث مقایسه بازیکنان نشن. بحث همینجا خاتمه پیدا کنه.

ممنون.

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خامس و بیل دقیقا کی برمیگردن ؟؟
    ایسکو و مودریچ به شدت افت کردن. در واقع دلیل افت تیم همین دوتا بازیکن بودن در بازی مالاگا نه رونالدو که کسی براش پاسی ننداخت.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا تیریپ روشن فکری میگن همینه
    یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان دهه اخیر رو با خاک هموار کنید
    که مثلا بگید من خیلی با بقیه فرق داریم
    به قول معروف خلاف جهت آب حرکت کردن

یه نمونه بارزش یادمه زمانی که تو کشتی حق عبدولی رو با بی عدالتی خورده بودن
    از گزارشگر مسابقه تا کل جهان کاملا به حق خوری علیه عبدولی اعتراف کرده بودن
    بعد یکی تو فروم بود (( یوزرش یادم نیست )) گفت هیچکس قوانین رو بلد نیست طبق فلان قانون حق عبدولی نبود !
    همه اشتباه میکنن و من حالیمه که حق عبدولی نیود

خیر این نگاه بیانگر تیریپ روشن فکری نیست و صرفا بیانگر اینه که من طرفداری کورکورانه نمیکنم از کسی و بازیکنی و تیمی ؛ خصوصا بازیکنی که نشون داده همواره موفقیت و رکورد شخصی خودش بر تیم و افتخار تیمی ارجحه و به همون خاطر بعد اینکه نفر نزدیکتر به توپ دروازه خالی رو میزنه جای خوشحالی از گل زدن تیم ، توپ رو میکوبه به تور دروازه به نشانه ی عصبانیت و اعتراض ؛ حالا شما میخواید هر توجیهی براش داشته باشید نظیر احساساتی بودنش و ... ؛ اگر قراره طرفداری کورکورانه ای باشه من ترجیح میدم از رائول و زیدان و کارلوس طرفداری کورکورانه کنم تا کریستین رونالدو

البته در مورد عبدولی و اون دوست انجمنی من نظر خاصی ندارم ولی در مورد فوتبال این ادعا رو قویا دارم که خیلی " حالیمه "

باز بحث ملی رو پیش کشیدن دوستان و من هم شروع کننده ی بحث فوتبال ملی نبودم ، و من بنا به تذکر مدیر انجمن اسم بازیکن دیگه رو نمیارم علیرغم مغالطاتی که انجام شد در مورد اینکه بهترینها در آرژانتین هستن و چمیدونم " اسمشو نبر" ! در جام جهانی چیکار کرد ! و ... ! و کلا مواردی که به قول یک بزرگواری مرغ پخته رو هم به خنده وامیداره

یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان دهه ی اخیر باید تاثیرگذاریش رو توی 4 تا باخت پیاپی به اتلتیکو نشون میداد ! 4-5 تا گل زدن به گرانادا و اسپانیول دردی از ما دوا نمیکنه وقتی که سه بازی مهم بازیکن هیچ کاری نمیکنه و گل نزنی ! میکنه فقط نمیشه انتظار داشت توپ طلا دودستی بهش تقدیم بشه

به هر روی بنظر من مهم تیم هست و بازیکنها میان و میرن ؛ اندک هستن مثل رائول که اسطوره میشن و اسطوره باقی میمونن ، کاسیاس با اون همه هوادار و اون حجم محبوبیت رفت دیگه کریستین رونالدو که یک چندم محبوبیت اونو هم نداره و تیم این وسط از همه مهمتر هست و افتخارات تیمی لذت بخش تر مثلا بردن پی چی چی توسط رونالدو و یا دستکش طلا توسط کاسیاس هست برای من ، البته شماها رو نمیدونم

19. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •