متاسفانه یا خوشبختانه من هم طرفدار یونایتد هستم و هم رئال ؛ و هم اینکه هر دو رو دقیقا به یک اندازه دوست دارم
من یک مقدار اغراق کردم ولی خب خیلی اغراق نکردم در صحبتم ؛ رونالدو اونجایی که باید 4تا 5 تا گل بزنه نمیزنه ! الان ما باز دوم شدیم قول میدم از هفته ی بعد میاد 4تا 4تا گل میزنه و هتریک میکنه ولی خب چه فایده وقتی که بارسا دوباره همینطوری ببره وببره
در این سه بازی اخیر دو بازی رو با گلهای 3 امتیازی کریم بردیم ؛ بازی سوم هم هیچ گلی نزدیم
من شخصا به عنوان طرفدار تیم ( هرتیمی ) ، فکر میکنم بهتر باشه هر بازی رو با نتیجه 1-0 ببریم و قهرمان بشیم تا اینکه یه بازی 8 تا گل بزنیم و از اونور در 4 هفته صدر رو با اختلاف 4 امتیاز از دست بدیم و بریم دوم با تفاضل 4 امتیاز !
البته من به کار بنیتس اعتقاد راسخ
.gif)
دارم و فکر میکنم این فصل به جاهای خوبی خواهیم رسید ؛ ولی خب هیچوقت رونالدو رو بخاطر فصلی 60 گل زدن مبرا از انتقاد نمیدونم
اینکه من از رونالدو انتقاد میکنم به این خاطره که ازش انتظار نمیره توی 6 قدم توپ رو بزنه تو آسمون با سر ! یا شوتهای پشت محوطه اش اینقدر ضعیف بشه ؛ باور کنید همه چیز در انتخاب برنده ی توپ طلا علاقه ی پلاتینی و ذوب بودن افراد در مسی نیست بلکه موثربودن هست که تفاوت رو رقم میزنه
اگه ادعای بهترین بازیکن جهان بودن هست خب باید وقتی بیل و خامس و اینها مصدوم هستن بازی رو دربیاره ؛ دقیقا فصل پیش هم وقتی تیم در افت بود رونالدو نتونست تیم رو نگه داره بالا ، اما دقیقا در اغلب این فصلها هرموقع بارسا به افت فصلش رسیده مسی با گل هاش و پاس گلهاش بارسا رو به سلامت از گرداب حائل نجات داده
به همین خاطر هم هست که از رونالدو توقع نمیره اینقدر ضعیف باشه ! البته توی تیم ملی پرتغال کریس اصلا تنها نیست و بازیکنهای ضعیفی کنارش نیستن ؛ و همین مساله سرنوشت رو توی بازی با سوئد رقم زد ؛ زلاتان پا به پای رونالدو گل زد ولی اون یه نفر بود و بازیکن خوبی کنارش نبود ولی رونالدو نانی و ... رو داشت کنارش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آقا خواهش میکنم همه ی دوستان منصفانه بیان و به این سوال من جواب بدن خواهشا حتی شما جواد جان که با من قهری
پشت محوطه ی جریمه مسی و رونالدو صاحب توپ میشن ؛ انصافا کدومشون خطرناک تر به نظر میاد ؟