ویدیو اسکن سه بعدی چهره نیمار . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
.
.
.
.
.
.
ویدیو حضور نیمار در شرکت Konami . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ویدیو اسکن سه بعدی چهره نیمار . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
.
.
.
.
.
.
ویدیو حضور نیمار در شرکت Konami . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by ™...; 31-07-2015 at 13:48.
سلام. برا من هیچ کدوم از این دو تا لینک دانلود باز نمیشه. بی زحمت رو یه سایت دیگه آپلود کن. مرسی...
لینکها هیچ مشکلی ندارن و سالم هستن . مشکل از طرف شماست .![]()
من تست کردم و بازی هارو رد کردم باز هم نتایج مختلف بود و در بازیهایی که میبردم گل خورده هم داشتم.البته توجه کنید که نتایج به قدرت تیم شما هم برمیگرده.اگه منتخب جهان درست کرده باشید خب معمولا تیمتون گل نمیخوره.
مشکلی ندارند.بصورت new tab باز کنید.
من کل بازیهارو میگم نه تنها تیم خودم...همشون 2-0 و ....
قبلش من نتایج دیگر تیمها رو گفته بودم که متفاوت هست.بعد هم نتایج رد کردن رو تست کردم باز هم نتایج متفاوت بود.البته مشابه مشکل شمارو در نسخه 2013 یا 12 داشتیم و نتایج از 3-0 بالاتر نمیرفت.مخصوصا 0-0 1-0 2-0 خیلی خیلی زیاد بود.الان نمیدونم مشکل شما برای چی هست.شاید به کرک برگرده.البته بهتره این موارد در تاپیک 2015 پیش بره.
امیدوارم گزارشگر جدید بازی خوب از آب در بیاد . اصلا از این قبلی ( John Champion ) خوشم نمی اومد صدای قورباغه ای داشت .همیشه گزارشگر رو یا فرانسوی یا آلمانی میزارم.
( Peter Drury ) گزارشگر جدید انگلیسی زبان بازی .
![]()
Last edited by ™...; 02-08-2015 at 02:37.
در اولین اخبار در مورد بازی Konami در مورد لیسانسهای جدید در بازی حرف زده بود اما هنوز هیچی نگفنه که کدوم تیم ها لیسانس شدن !. خیلی دوست دارم تیم هایی از لیگ آلمان و جزیره لیسانس بشن .
بازی در اسپانیا در حال نمایش خصوصی هستش . تا 4 روز دیگه بازی نمایش عمومی خواهد داشت و همه میتونن بازی رو تست کنن .
Last edited by ™...; 02-08-2015 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)