رفیق من اصلا قصدم پایین آوردن ارزش پپ نیست. همه میدونن پپ مربی ضعیفی نیست.
ولی بارسایی که تحویل گرفت اینقدرام داغون نبود. سال 2006 قهرمان اروپا بود. بازیکنان بسیار خوبی داشت.کلا سالهای بلوغ فوتبال اسپانیا بود. ریکارد هم اون تیم با با اون بازیکنان رو قهرمان اروپا کرد.ولی بازم در کل عملکرد پپ در بارسا عالی بوده بدون شک مو لا درزش نمیره.
اما پپ در بایرن کارهای عجیب غریب زیاد میکنه. بر همگان ثابت شده فلیپ لام بهترین دفاع راست دنیاس.همه میدونن این بازیکن نفوذ هاش در راست ویرانگر هستو سانترهاش اکثرا به گل تبدیل میشه اونم وقتی کنار بازیکنی مثل روبن باشه
خب ما چرا بیایم این زوج رو به هم بزنیم ؟ وفلیپ لام رو بزاریم وسط ؟ بازیکنی که اصلا فیزیک میانه میدان رو نداره ! در حالی شده در چند بازی لام رو گذاشته همون دفاع راست و صد در صد نتیجه گرفته ! ولی بازم بازی بعد میارش وسط؟اسم این رو باید چی گذاشت ؟؟ سعی در متفاوت جلوه دادن ؟؟ الان شما میگی هر مربی سبکی داره .بله این قبول ولی وقتی اون سبک جواب نداد و صد بار ازش ضربه خوردی نباید به فکر تغییرات باشی ؟جالبه دفاع راست مطمئنی هم نداره که توجیح کنیم این جریان رو. رافینیا هست که استاد سوتی دادنه. در بازی های جام جهانی هم دیدیم لام وسط بود و آلمان شانس آورد در بازی الجزایر مصطفی مصدوم شد رفت بیرون و بعد از اون لام به سمت راست برگشت !وقتی لام میره راست اون ثبات بایرن برمیگرده.
عملکردش در دوسال حضور در بایرن آنچنان چنگ به دل نمیزنه. نه اینکه بگم بایرن هر سال باید فینال بشه نه ! بازی که در زمین انجام داده در هر دو نمیه نهایی امسال و پارسال.بایرن با بدترین بازیکنان خودش چنین باختی به رئال نداده بوده اونهم در مونیخ. تیم 90 دقیقه پاس داد فقط ! با تمام بازیکنان مهم خودش. امسال یک موقعیت در نیوکمپ ایجاد نشد.اینها برای ما قابل قبول نیست.ولی میشه امسال رو گذاشت به حساب نبود بازیکنان اصلی بایرن.من وقتی بازی های بارسا در لیگ رو میبینم مثلا والنسیا میتونه موقعیت های زیادی جلو بارسا ایجاد کنه و بایرن نمیتونه واقعا اذیت میشم.
به هرحال حال من خودم شخصا پپ رو دوست دارم و از خدامه در بایرن نتیجه بگیره چون جایگزینی هم براش نمیبینم
![]()