تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 108 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دانشجویی فکر کنم فقط با کار دانشجویی که خود دانشگاه و استاد ها پیشنهاد میدن فکر کنم بد نباشه
    چه رشته ای بودید و استعافا دادید ؟ کدوم دانشگاه؟
    اونهایی که دانشجو میشن، اگه رشته شون سخت نیست توصیه میکنم پیگیر کار دانشجویی باشن. اگه خوابگاهی باشید پول جیبـتون در میاد.
    ترم اول و دوم تلفات زیاد داره، بچه ها معمولاً مشروط میشن. حواستون باشه از درس عقب نمونید.
    راحت ترین جا فکر کنم کتابخونه باشه. البته خودم نرفتم؛ هم خوابگاهیم رفت راضی بود.
    دستمزدش هم فکر کنم نهایتاً 100 - 150 تومن باشه. البته من 60 تومن هم شنیدم. رقمش رو درست یادم نیست!

رشته : Barkh
    گرایش: Alaki Tronic

اسم دانشگاه رو دیگه ولش کن!

2. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اونهایی که دانشجو میشن، اگه رشته شون سخت نیست توصیه میکنم پیگیر کار دانشجویی باشن. اگه خوابگاهی باشید پول جیبـتون در میاد.
    ترم اول و دوم تلفات زیاد داره، بچه ها معمولاً مشروط میشن. حواستون باشه از درس عقب نمونید.
    راحت ترین جا فکر کنم کتابخونه باشه. البته خودم نرفتم؛ هم خوابگاهیم رفت راضی بود.
    دستمزدش هم فکر کنم نهایتاً 100 - 150 تومن باشه. البته من 60 تومن هم شنیدم. رقمش رو درست یادم نیست!

رشته : Barkh
    گرایش: Alaki Tronic

اسم دانشگاه رو دیگه ولش کن!
    بابای من میگه اون موقع که من دانشجو بودم رفتم تو یه شرکت معدنی کار کردم(مهندسی معدن داره) میگفت به اندازه نصف میلم حقوق میدادن بهم خوابگاه و .... هم داشتیم میگفت بد نبود وضعمون فکر میکردم حقوق کار دانشجویی ها بیشتر باشه اگر بخ مقیاس اپن موقع بخواهیم حساب کنیم اگر معلم ۱۲۰۰-۱۳۰۰ بگیره دانشجو یه چیزی حدود ۵۰۰-۶۰۰ باید میگرفته البته اپن قبلش که تو انقلاب خورد دانشگاه و ... میگفت یه اموزشگاه هم ببود هنوز فعال بود ما اونجا مدرک گرفته بودیم و همون موقع هم میشد باهاش کار کرد

4. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بابای من میگه اون موقع که من دانشجو بودم رفتم تو یه شرکت معدنی کار کردم(مهندسی معدن داره) میگفت به اندازه نصف میلم حقوق میدادن بهم خوابگاه و .... هم داشتیم میگفت بد نبود وضعمون فکر میکردم حقوق کار دانشجویی ها بیشتر باشه اگر بخ مقیاس اپن موقع بخواهیم حساب کنیم اگر معلم ۱۲۰۰-۱۳۰۰ بگیره دانشجو یه چیزی حدود ۵۰۰-۶۰۰ باید میگرفته البته اپن قبلش که تو انقلاب خورد دانشگاه و ... میگفت یه اموزشگاه هم ببود هنوز فعال بود ما اونجا مدرک گرفته بودیم و همون موقع هم میشد باهاش کار کرد
    منظورم کار دانشجویی در خود دانشگاه بود. نه اینکه دانشجو باشی و بری بیرون کار کنی!
    حالا قیمت رو نمیدونم در چه حدی هست ولی فکر نمیکنم دانشگاه ازین ولخرجی ها بکنه. البته ممکنه به نوع دانشگاه هم بستگی داشته باشه!

6. 2 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منظورم کار دانشجویی در خود دانشگاه بود. نه اینکه دانشجو باشی و بری بیرون کار کنی!
    حالا قیمت رو نمیدونم در چه حدی هست ولی فکر نمیکنم دانشگاه ازین ولخرجی ها بکنه. البته ممکنه به نوع دانشگاه هم بستگی داشته باشه!
    اره میگفت از خود دانشگاه بود البته فکر کنم اون کسایی که کار رو بهش دادن کار از خودشون بوده بردنش بیرون دانشگاه یا شایدم عوض شده نوع کار هاشون و الان ففط تو دانشگاه کار میدن به دانشجو ها

8. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

اجازه هست منم بیام تو ؟!
    سلااام جنتلمنزززز

10. 4 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اجازه هست منم بیام تو ؟!
    سلااام جنتلمنزززز
    بفرمایید، بفرمایید. خوش آمدید.
    از خودتون پذیرایی کنید ....

12. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان اگه موافقید بحث رو عوض کنیم .

تفریحات خودمون رو اینجا قرار بدیم و بگیم چیکارا می کنیم تا اوغات فراغتمون پر بشه

--

من ماهی 1 بار استخر می رم واسه شنا و اونم می گردم تو بستگان که کی بلیط مجانی داره ، نداشته باشن هم نمی رم

به طور میانگین روزی 1 الی 2 بار قیلیون میکشم ( 2 سیب ) . البته ترک کردم شده این آخه چند ماه پیش روزی 3 الی 4 بار قلیون می کشیدم .

اهل مشروبات الکلی هم نیستم البته چندسال پیش عـــرق سگی می خوردم که همیشه حالت تهوع و سرگیجه داشتم . اگه واقعا اثر عرق اینه چرا می خورن ؟ شایدم من مشکل داشتم که اثر نمیکرد

بعدازظهر هم می رم تو باغمون و با تفنگ بادی " سیاه توکا " شکار میکنم . کلاغ و ... هم پا داد واسه اینکه نشونه گیریم خوب بشه می زنم .

البته امروز پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتم ، آخه اکثراً بالشون زخمی میشه و امروز صبح 2 تا گنجشک رو دیدم تو حیاطمون افتادن و زندن هنوز ! خدا منو ببخشه . دیگه بغیر از سیاه توکا چیز دیگه ای نمیزنم .

فعلا همینا

14. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعدازظهر هم می رم تو باغمون و با تفنگ بادی " سیاه توکا " شکار میکنم . کلاغ و ... هم پا داد واسه اینکه نشونه گیریم خوب بشه می زنم .

البته امروز پشیمون شدم و عذاب وجدان گرفتم ، آخه اکثراً بالشون زخمی میشه و امروز صبح 2 تا گنجشک رو دیدم تو حیاطمون افتادن و زندن هنوز ! خدا منو ببخشه . دیگه بغیر از سیاه توکا چیز دیگه ای نمیزنم .
    من خواهش ميكنم كه اينكار رو نكنيد !

براي تفريح ميتونيد از شيشه بطري و ... استفاده كنيد .

16. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان شما شنا چقدر بلدید ؟!
    23 سالمه هنوز نمیتونم روی آب بمونم
    روم نمیشه دیگه کلاس برم.

18. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من خواهش ميكنم كه اينكار رو نكنيد !

براي تفريح ميتونيد از شيشه بطري و ... استفاده كنيد .

سلام

نمیدونم تا حالا شکار انجام دادی یا نه ، ولی وقتی معتاد این کار بشی ترک کردنش واقعا سخت و عذاب اوره .

خودم همیشه به خواهرزادم میگم شکار پرنده ها کار اشتباهییه چون ممکنه جوجه های اون پرنده منتظر مادرشون باشن و گشنه !

سعی میکنم از این به بعد فقط با نشونه گیری بطری و ... سرگرم بشم .

دوستان شما شنا چقدر بلدید ؟!
    23 سالمه هنوز نمیتونم روی آب بمونم
    روم نمیشه دیگه کلاس برم.
    سلام

من از بس تو روخونه ها و ... شنا کردم دیگه واسم مثل آب خوردنه . البته با اینکه بچه شمال هستم تو عمرم فقط 4 الی 5 بار دریا رفتم ، از دریا می ترسم از بس اخبار غرق شدن ملت رو شنیدیم .

چرا روت نشه ، اتفاقاً خیلی راحته ، تو همون چند جلسه اول خودشو نشون میده .

تو می تونی

20. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •