اعتراف میکنم که
اعتراف میکنم که
اعتراف میکنم که![]()
اعتراف میکنم که
اعتراف میکنم که
اعتراف میکنم که![]()
اعتراف میکنم که تم لاینمو سیاه کردم تا بهش معتاد نشم (و نشدم)![]()
صادقانه و شجاعانه ! اعتراف میکنم...
که رفته رفته، دارم دچار "خود سانسوری" شدید میشم.
الان معنی حرف بابک، در بهمن 92 رو میفهمم که گفت "دیگه برام بسه"
اولین باری که بابک بهم زنگ زد اینقدر هول شدم که گوشی از دستم افتاد و داغون شد، حتی !
اولین دفعه ای که با میثم صحبت کردم، قبل از اینکه تلفن رو جواب بدیم فهمیدیم میثمه، چون تنها دوست 911 ییم میثم بود و هست...
قلیل و معدود و محدود اند پست های من که ویرایش نشده باشن و اگر "خط ویرایش" برای مدیران و ارشدها فعال بود، جز "آواتار" و "با تشکر مهران..." خط ادیت هم جزء عناصر ثابت پست های من میبود.
و چند اعتراف دیگه، که باشه سر فرصت
با تشکر مهران...
اعتراف می کنم اولین باره میبینم آقا مهران ( @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توی پستش، خط هاش نا میزونه.
همیشه پست هاش طوریه که همش شون عین یه دفتر یک جا تموم میشه.
- اعتراف می کنم کلی فیلم ندیده توی کامپیوتر دارم یعنی یه مریضی دارم به نام فیلم گرفتن و ندیدن![]()
باورتون نمیشه فیلم هایی مثل Seven Samurai و Citizen Kane و Cinema Paradiso رو بیش از 3-4 سال پیش گرفتم ولی هنوز نتونستم ببینم!
فیلم های قدیمی رو خوب می بینما ولی اعتراف می کنم یه سری فیلم ها توی کامپیوترم طلسم شدن!
- اعتراف می کنم به ادبیات علاقه دارم و انجمن ادبیات رو هم چند سال پیش زیاد سر می زدم ولی نمی دونم چرا خیلی وقته بهش سر نزدم و کلا فک کنم شکلش عوض شده
- اعتراف می کنم الان با اعتراف بالایی دوس دارم احمد بیاد بگه قضیه انجمن ادبیات چیه و الان چه تغییراتی داشته و کلا چه جوریاست
- اعتراف می کنم این خواص که سروش اشاره می کنه رو نمی دونم کیا هستن و ذهنم سراغ یه خواص دیگه میره
- اعتراف می کنم برخلاف اون دوستمون که اشاره کرد ، من از اون دانشجو یا دانش آموزایی بودم که همیشه آخر کلاس می شینن
- اعتراف می کنم توی این سه روز اخیر سه تیم فوتبال مورد علاقم حسابی گل کاشتن![]()
اعتراف می کنم امروز بعد از حدود 3-4 ماه بالاخره اون مقدار وقت خالی که می خواستم ردیف شد و رفتم آرایشگاه، ریش و موهام رو اصلاح کردم.(تو این مدت دست بهشون نزده بودم.) الان راه که می رم صورتم یخ می کنه. همش توهم دارم که داره نسیم میاد![]()
اعتراف میکنم که خیلی تصمیم ها دکمه برگشت نداره
اعتراف میکنم هنوزم به خودم مدیونم و بدهکارم
اين تايپيك من رو به ياد اتاق اعتراف در كليسا میندازه... جايی كه كشيش به اعترافات فرد (گناهكار!) گوش میده و براش آرزوی آمرزش میكنه!
خب، حالا كه وارد تايپيك شديم... يك اعتراف هم بكنيم ديگه!
- اعتراف میكنم كه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت واهمه دارم!
يعنی هر وقت من از اين مخبر پيامی، با عنوان مثلا "پست شما حذف شد..." دريافت میكنم... اين دلم، هری (!) میريزه پايين! میدونم آخر سر هم از دست ايشان سكته میكنم!
- اعتراف میكنم كه بيش از 1000 پيام بازديد كننده تاييد نشده دارم...
..و فكر هم نمیكنم كه بخوام (يا بتونم!) تاييدشون كنم! پس سوال نكنيد!
- اعتراف میكنم كه در پستهام خيلی خيلی خيلی كم (يا بسيار بسيار بسيار به ندرت) از اسمايلیها استفاده میكنم...
.. نمیدونم شايد دليل خاصی برای اين كار نباشه، اما بيشتر اوقات واقعا نيازی به استفاده از اسمايلی، نمیبينم خب!
- اعتراف میكنم كه از نرمافزار AdBlock Plus برای جلوگيری از مشاهده تبليغات در اين فروم استفاده میكنم...
.. البته میدونم كه انجمن به درآمد اينگونه تبليغات نياز داره... اما از تبليغات بيزارم و ناچار از نرمافزار اددبلاك استفاده میكنم... به هر حال میبخشيد!
- اعتراف میكنم كه به يكی از كاربران (خانم) فروم نظر (!) داشتهام...
.. و بیجهت در ليست دوستانم، هم نگرديد... يا اقدام به جستجو كنيد... چون ايشان نه در ليست دوستانم، هستند و نه فكر میكنم كه بتونيد با جستجو پيدا كنيد.
ويرايش:
- اعتراف میكنم كه در تايپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن ادبيات... از برنامه "مشاعره" برای پيدا كردن اشعار استفاده میكنم!
و بعد از اين اعتراف احساس سبكی، دارم...!!!
Last edited by - Saman -; 13-03-2015 at 16:24.
یه نفری بود قبلا تو لیست دوستانم که دو سه سال پیش از سایت رفت. منم چون زیاد باهاش ارتباط نداشتم از لیست دوستان حذفش کردم.
چند ماه بعد دیدم دوباره برگشته ولی خب دیگه ادش نکردم.
اعتراف می کنم چند روز پیش فهمیدم که اونی که برگشته اصلا اون نیست که
یه کم یوزرنیم هاشون شبیه هم بوده فقط و من دو سه سال در گمراهی به سر میبردم![]()
اعترف میکنم که از اعتراف کردن میترسم !!
اعتراف میکنم موقع تقسیم غذا یا هر خوراکی دیگه ای قسمت بزرگتر و بهتر رو برا خودم بر میدارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)