تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 141

نام تاپيک: "من" چیست؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آرمان عزیز زحمت کشیدن و به پرسش های شما جوابی کامل دادن .

در خصوص این قسمت از مطالب که برای شما مهمه بگم که :

اگر متن خبر رو کامل خونده باشین این خانم به نقل از خودش میگه من حمله تروریستی به کلیسای القدیسین رو پیش بینی کردم ! خوب به غیر از ادعای خود ایشون ما مدرک و منبع دیگه ای برای بررسی داریم ؟!

بعد از هر اتفاقی من هم میتونم بیام و بگم که اونو پیش بینی یا پیش گویی کرده بودم . کار سختی نیست .

در مورد پیش بینی ایشون در باب برکناری محمد مرسی هم بگم که در خیلی از برنامه های سیا.سی که در کشورهای مختلف پخش میشه کارشناسان و مهمانان برنامه در مورد وضعیت خیلی از کشورها پیش بینی های انجام میدن که یک سری از اونا درست از آب در میاد و یک سری دیگه اتفاق نمی افته .

البته روسیه هم بی دلیل به این مورد توجه نشون نداده . چون که در ادامه پیش بینی کردن که دوباره روسیه در جهان بزرگی میکنه و برتر از آمریکا و چین میشه [که در حال حاضر این اتفاق نیفتاده و هیچ جزئیاتی هم از تاریخ وقوع این اتفاق مورد نظر در دسترس نیست ]

از طرف دیگه این خانم پیش گویی کرده بود که بعد از مرسی , محمد شفیق رئیس جمهور مصر میشه که اشتباه کردن . بعد از مرسی , منصور و سیسی رئیس جمهور شدن که نشان دهنده عدم اعتبار پیش بینی های ایشونه .

هیچ مدرکی هم نیست که ثبت شده باشه و نشان بده که ایشون چه زمانی این پیش بینی ها رو انجام دادن . فقط یک سری مطلب در محیط نت و بلاگ و سایت های نامعتبر میشه پیدا کرد یا این که به نقل از خود این خانم بوده که گفته من قبلتر پیش بینی کردم !

وقتی کسی مدعی پیش گویی میشه اون موقع است که با متد علمی میشه آزمایش کرد که این مدعیات تا چه حد تکرار پذیره . یعنی اگر ایشون پیش گویی بلدن باید در شرایط آزمایشگاهی بتونن همین کار رو هم تکرار کنن .

قسمت عجیبش اینجاست که خیلی از این افراد که مدعی داشتن نیروی های ماورا الطبیعه - قدرت پیش گویی - قدرت درمان ماورایی - روح و حس داشتن قطرات آب و ... یا از دعوت های هیئت های علمی سر باز زدن یا این که در شرایط آزمایشگاهی نتونستن ادعای خودشون رو اثبات کنن .

من هم به شما میگم که در آینده در ایران زلزله میاد - در خاور میانه چندین جنگ صورت میگیره و یک سری از دولت ها دچار تغییر میشن . همچنین در سودان کشته های بیشتری خواهیم داشت و جنگ های مذهبی در آفریقا همچنان ادامه خواهد داشت و خیلی ها بخاطر بیماری و گرسنگی در اون مناطق از بین خواهند رفت .
    شبه نظامی ها همچنان به حضور خودشون ادامه خواهند داد .

اسرائیل و فلسطین در سال های آینده جنگ جدیدی رو شروع خواهند . در بقیه کشورهای دنیا زلزله رخ خواهد و آتشفشان هایی فوران خواهند کرد. آتش سوزی جنگلی خواهیم داشت و و و و و .

به نظرتون این جور پیش بینی ها خیلی سخته ؟!

این کارها بیشتر شبیه به شیادی و شارلاتان بازیه . وقتی کسی مدعی پیش گویی میشه باید زمان - مکان - تاریخ - دلیل و جزئیات اون پیش گویی رو عنوان کنه و مدرکی برای بررسی و وجود اون پیش گویی در قبل از زمان اتفاق افتادن وجود داشته باشه .
    از طرف دیگه باید بتونیم این پیش گویی ها رو به صورت مکرر و بدون اشتباه تکرار کنیم .
    نه این که بیایم شعر بگیم تا با هزار جور تفسیر بتونیم اونو به پیش گویی یا اتفاقات ربط بدیم یا این یک جمله خیلی کلی مثل زلزله و جنگ بگیم و ادعا کنیم پیش گویی کردیم .

این موارد به وفور در حال اتفاق افتادنه و با بررسی ساده وضعیت خیلی از کشورها و پیشینه اونا میشه پیش بینی هایی انجام داد .

این چیزی که شما بهش اشاره کردین میشه پیش بینی نه پیش گویی .
    همونطور که گفتم پیش گویی علمی از آینده میخواد یا این که مطلع بودن از تمام راز و رمز ها و علوم دنیا که اینم باید ثابت بشه که همگی میدونیم همچین چیزی غیر ممکنه مگر این که کسی بتونه خلافش رو ثابت کنه که تا الان کسی نتونسته .
    این بحث پیشگویی و شک هایی که در این زمینه وجو داره همیشه بوده، بعضی قبول داشتن، بعضی نداشتن، طبیعیه کسی که روح رو قبول نداره نمیتونه اینا رو قبول کنه، میره براش دلیل مادی پیدا می کنه، اگر نتونست یا میگه علم بعدا میفهمه (مثل خیلی چیزای دیگه) یا کلا خودشو راحت میکنه میگه چنین چیزی وجود نداره و یه سری خرافاته.
    شما اگر نخواید قبول کنید حق دارید و من اصراری ندارم، فقط چند سوال:

1. میفرمایید ادعای خودشه و دلیلی نداریم که چنین حرفایی زده باشه، خیلی راحت میشه فهمید، بقول خودش میریم تو فیس بوکش و تاریخ پیش گویی هاشو چک میکنیم. می دونید هر پستی که بذاریم، کامپیوتر اتوماتیک تاریخ اون روز رو هم میزنه

دقت کنید که ایشون به عنوان کارشناس سیاسی اون حرفش رو تو تلویزیون نزده، به عنوان پیشگو گفته! یعنی می تونسته در مورد میلیون ها چیز دیگه هم صحبت کنه! جالب اینه که بر اساس اون خبر مردم و کارشناسا به حرفش می خندیدن چون مرسی در زمان پیش گویی جایگاه بسیار محکمی داشته!

2. ما نمیگیم پیشگوها هر چی بگن دقیقا اتفاق می افته که بریم تو آزمایشگا انجامش بدیم. حرف رو اونایی که درس در امدن، چون اگر ثابت بشه بعضی از پیش گویی هاشون واقعا اتفاق می افته می تونه دلیل محکمی برای وجود نیروهایی غیر از نیروهایی مادی باشه
    3.
    من هم به شما میگم که در آینده در ایران زلزله میاد - در خاور میانه چندین جنگ صورت میگیره و یک سری از دولت ها دچار تغییر میشن . همچنین در سودان کشته های بیشتری خواهیم داشت و جنگ های مذهبی در آفریقا همچنان ادامه خواهد داشت و خیلی ها بخاطر بیماری و گرسنگی در اون مناطق از بین خواهند رفت .
    بله اگر پیشگوی هاشون اینقد کلی باشه حرف شما درسته، اما بحث اینه که اینا اسم فرد، شهر، کشور، سال و ... میارن، همشون که شعر و ... نمیگن، این خان اسم شخص میاره، اسم شهر و مسجد میاره، اسم کشور میاره ... شما چند جا گفتین هزار چیز می گن یکیش درس در میاد دیگه! اما بحث عمیق تره! شما اگر بخواید در مورد جزییات هم بگید، احتمالات سر به میلیاردها و بلکه بینهایت میزنه!

2. 2 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

جالبه همون خانوم joy ayad برای آرام کردن مردم ، پیش بینی کرده جنگ جهانی سوم اتفاق نمی افته !!

خیلی قبل تر اینشتین پیشگویی بهتری کرده :

" نمیدانم جنگ جهانی سوم از چه سلاحهایی استفاده میشود، اما جنگ جهانی چهارم از سنگ و چماق استفاده میشود "
    "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

در مورد :

کسی منکر نیست بعضی از خوابها یا هر منبع دیگری مثل پیشگویی و تخیل ممکنه در آ ینده اتفاق بیفته ، اما ارتباط اون اتفاق به موارد یاد شده نیاز به دلیل داره.
    اما در این مثال شارژر وسیله ای هست که بخاطر ساختار داخلیش خصوصا دیود و خازن بزرگ ورودی ، هربار که ولتاژ برق به اوج خودش میرسه شارژر رو به برق بزنیم احتمال آسیب و سوختن وجود داره.
    بعلاوه اشاره ای به آتش گرفتن هم نشد !
    میتونید انواع شارژرهای جایگزین مختلف رو در فروشگاههای موبایل ببینید که دلیلش سوختن خیلی از شارژر هاست. ( و این در حالیه که الان عمر خوده گوشی به سال هم نمیرسه !! )
    نیو ری !!!!!
    حالا یه سوال، اگه ولتاژ دقیقا چقدر از 220 بره بالاتر این دیود و خازن میسوزن؟! از اون پل دیودی کدوما میسوزن؟ اون دوتایی که ولتاژ معکوس دارن، یا اون دوتا؟! کلا جریا زیاده که اینا رو میسوزونه یا ولتاژه؟
    مرد حسابی! معلومه که اگه خوابم بخواد واقعیت پیدا کنه باید این اتفاقا بیفته، یعنی اگه من خواب ببینم ماشینم فلان روز فلان ساعت فلا جا خراب شده، و این واقعا اتفاق بیفته، چون ماشین من مثلا بخاطر اتصالی یا تسمه بریدن خراب شده پس اون خوابم از آینده خبر نداده!

4. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این بحث پیشگویی و شک هایی که در این زمینه وجو داره همیشه بوده، بعضی قبول داشتن، بعضی نداشتن، طبیعیه کسی که روح رو قبول نداره نمیتونه اینا رو قبول کنه، میره براش دلیل مادی پیدا می کنه، اگر نتونست یا میگه علم بعدا میفهمه (مثل خیلی چیزای دیگه) یا کلا خودشو راحت میکنه میگه چنین چیزی وجود نداره و یه سری خرافاته.
    شما اگر نخواید قبول کنید حق دارید و من اصراری ندارم، فقط چند سوال:

1. میفرمایید ادعای خودشه و دلیلی نداریم که چنین حرفایی زده باشه، خیلی راحت میشه فهمید، بقول خودش میریم تو فیس بوکش و تاریخ پیش گویی هاشو چک میکنیم. می دونید هر پستی که بذاریم، کامپیوتر اتوماتیک تاریخ اون روز رو هم میزنه

دقت کنید که ایشون به عنوان کارشناس سیاسی اون حرفش رو تو تلویزیون نزده، به عنوان پیشگو گفته! یعنی می تونسته در مورد میلیون ها چیز دیگه هم صحبت کنه! جالب اینه که بر اساس اون خبر مردم و کارشناسا به حرفش می خندیدن چون مرسی در زمان پیش گویی جایگاه بسیار محکمی داشته!

2. ما نمیگیم پیشگوها هر چی بگن دقیقا اتفاق می افته که بریم تو آزمایشگا انجامش بدیم. حرف رو اونایی که درس در امدن، چون اگر ثابت بشه بعضی از پیش گویی هاشون واقعا اتفاق می افته می تونه دلیل محکمی برای وجود نیروهایی غیر از نیروهایی مادی باشه
    3.
    بله اگر پیشگوی هاشون اینقد کلی باشه حرف شما درسته، اما بحث اینه که اینا اسم فرد، شهر، کشور، سال و ... میارن، همشون که شعر و ... نمیگن، این خان اسم شخص میاره، اسم شهر و مسجد میاره، اسم کشور میاره ... شما چند جا گفتین هزار چیز می گن یکیش درس در میاد دیگه! اما بحث عمیق تره! شما اگر بخواید در مورد جزییات هم بگید، احتمالات سر به میلیاردها و بلکه بینهایت میزنه!
    شما هم باور نداری که بابانوئل این دنیا رو ساخته و با یک سری نخ همه انسان ها رو کنترل میکنه . پس چون شما به این مسئله باور نداری پس بحث با شما فایده نداره .
    یا این که پوسایدون دلیل زلزله هایی است که روی زمین رخ میده پس چون شما به این مسئله باورمند نیستی پس بحث با شما بیهوده است !

منطق جالبیه . نه ؟!

وقتی موردی نمیتونه برای اثبات خودش دلیلی منطقی بیاره , چه دلیل و منطقی باید باعث بشه که ما به اون پدیده باورمند بشیم ؟ شما مدعیات بالا رو در مورد بابانوئل و پوسایدون قبول میکنین ؟
    اگر نمیکنین دلیلش چیه ؟ اگر باور می کنین باز هم دلیلتون چیه ؟

برای بار چندم فقدان مستندات و مدارک به خوبی جای خالی خودش رو نشون میده .

1 - بله میشه توی فیس بوک ایشون رفت و تاریخ پیش بینی ایشون رو با تاریخ اتفاق مطابقت داد . لطف کنین تاریخ ارسال مطلب و پیش بینی رو با تاریخ وقوع حادثه بعلاوه لینک پیش بینی ایشون ارسال کنین .

منم به عنوان یک انسان معمولی که گفتم پیش بینی راحته چندین پیش بینی رو برای شما انجام دادم که در آینده اثراتش رو خواهید دید . اگر همه اونا اتفاق نیافته به طور حتم چندین عدد از اونا رو شاهد خواهیم بود .

از طرف دیگه اگر ویدئو اون برنامه و یا تاریخ پخش و اسم کانال رو دارین عنوان کنین تا بررسی بشه برای صحت ادعا . چون اسمی از کانال آورده نشده .

2- این میشه پیش بینی , نه پیش گویی . پیش بینی یعنی بر اساس مشاهده و بررسی احتمالات و وضعیت های مختلف در مورد اتفاقات آینده حدس بزنیم . مثل کاری که اداره های هواشناسی انجام میدن و بهش میگن پیش بینی هواشناسی . نه پیش گویی هواشناسی !

ولی کسی که مدعیه با نیروهای ماورایی ارتباط داره و میتونه پیش گویی کنه باید بتونه این کار رو بدون خطا و بصورت مکرر انجام بده . پیش گویی یعنی علم از آینده داشتن و وقتی شما همچین خصلتی داری پس درصد خطای شما به صفر میرسه . اگر اشتباهی صورت بگیره پس یعنی یا شما دروغگو و شیادی هستین که ادعای پیشگویی داره یا این که شما فقط میتونی پیش بینی کنی و حدسیاتی ارائه بدین .

3 - اسرائیل که وضعیتش مشخصه و کار سختی نیست ... در مورد زلزله و بقیه موارد چیز مهمی نبوده . همونطور که گفتم ایشون گفته مرسی برکنار میشه و شفیق جانشین اون میشه که اشتباه صورت دادن و این پیش گویی نیست .

از طرف دیگه اسم کانال و برنامه و تاریخ پخش اون مشخص نیست که ما بدونیم ایشون چه زمانی در این برنامه شرکت داشته . در مورد مسجد هم ایشون توی مصاحبشون گفتن که من قبل تر اینو پیش گویی کرده بودم . کجا ؟! بین دوستان و آشنایان و اونایی که برای پش بینی میومدن !

این مدرک چقدر اعتبار داره !؟ هیچی .

این که بگیم یک زمانی یک فردی یک جایی گفته بود و نوشته بود که فلان اتفاق قراره بیافته مدرک حساب نمیشه . با دست خالی ما صحت چه چیزی رو قراره بررسی کنیم ؟! وقتی ادعا فاقد مدرک مستندـه اون مشکل از ادعاست . در اصل علم اینطوری عمل نمیکنه .
    Last edited by B3HZ@D; 17-08-2014 at 13:59.

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

1. با اجازه دوستان ما هم شناسناممون رو عکس دار کردیم!
    2. اختیار دارید آقا پویا!

3. کسی نبود به سوال ما جواب بده،
    الف: بعضی از این پیشگویی هایی که درست در آمدن رو چطور میشه با مادی بودن انسان توجیه کرد؟
    ب: اگه قبول دارین خوابی مثل خواب زیر وجود داره، در مورد این خواب ها هم سوالایی دارم:

یکبار خواب دیدم شارژر موبایلم رو به پریز برق اتاقم زدم که یهو ازش دود بلند شد و داشت اتیش میگرفت
    از این خواب چیزی حدود 10 روز گذشت و یک روز دقیقا بعد از وصل کردن شارژر به پریز یهو جرقه زد و دقیقا دود بلند شد !

اینو از تاپیک رویایی صادقه نقل کردم که نگین نخونده، سوالای هست که اونجا جواب داده نشده

سلامی دوباره
    شما اختیار دارید dedegoli1 عزیز ، نه من کلی گفتم در این مورد که بحث فلسفی و دینی (چون دین خودش برپایه فلسفه) شکل گرفته یه امر بیهوده است در باب وجود داشتن من و شما.وگرنه قصد جسارت نداشتم
    .
    در مورد سوال شما هرچند دوستان دیگر پاسخهایی دادند ولی فکر کنم با یه مثال پاسخ جامعتری بشه داد در مورد خواب و رویا و از این قبیل.
    یادمه نوجوان که بودم یه تلویزیون ساده ای داشتیم که خیلی از مواقع دچار مشکل میشد و فقط من بودم که لمش را بلد بودم.یعنی وقتی میخواستیم روشنش کنیم روشن نمیشد ولی من فهمیده بودم که باید سیمش را از برق کشید و دو سه دقیقه بعد دوباره روشنش کرد! خوب یه سریالی ژاپنی اون موقع ها پخش میشد که من خیلی علاقه داشتم ببینم.(اون موقع فقط دو تا کانال یک و دو بود و همین سرگرمی ما!)
    یه شب خواب دیدم که قسمت آخر این سریال قراره پخش بشه و تلویزیون رو که روشن کردیم یک دفعه خاموش شد و هر کار کردیم روشن نشد! هراسان از خواب پا شدم و همه تمهیدات برای خراب نشدن تلویزیون رو بکار گرفتم از گوشزد کردن به خانواده تا بقیه کارها! زمان موعود فرا رسید و و در همان موقع شروع سریال تلویزیون خاموش شد و هرکاری کردم روشن نشد که نشد

خوب با این مثال مشخص شد که دغدغه و مشغولیت ذهنی چقدر در ناخودآگاه ذهن تاثیر میذاره.
    و با فرض صحت خوابی که در مورد شارژر نقل شده (البته دلیلی بر دروغ بودنش نمیبینم) دلیل اصلی این خواب و رویا چیزی جز پیش زمینه ذهنی داشتن و نگرانی از خرابی شارژر نمیتونه باشه.شاید شارژر مشکلی داشته آکبند نبوده و هزار دلیل دیگر باعث این دغدغه ذهنی بوده.
    ممکن بود همون فرداش اون شارژر بسوزه یا در این مورد ده روز بعدش! یا کلا نسوزه.البته تلویزیون ما سر موعد مقرر و در همون قسمت آخر سریال پوکید!
    البته یکی دیگر از شگفتی های آفرینش همین خواب و فعالیت مغزی هنگام خواب هست که حتی در پژوهش های جدید عنوان شده خود ما میتونیم رویامون رو بسازیم.
    حتی گاهی شده که هنگام بیداری دچار رویا شده ایم.یعنی در موقعیتی قرار گرفته ایم که مغز انسان آنرا تصویر سازی میکند.درحالیکه قبلا اصلا در این مورد دچار رویا نشده ایم ولی مغزمان تلقین میکند که آنرا در قبل دیده ایم و این تجربه تکرار شده است!
    در مورد پیشگویی ها بقول معروف کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی! معمولا این پیشگوها با مطالعاتی که دارند چندین مورد رو بعنوان پیشگویی میگن تا یکی دو تاش درست در بیاد!وقتی هم عوام در موردش صحبت میکنند درباره همون یکی دوتا صحبت میکنند و نه اونهمه ادعای نادرست دیگه! ولی خوب این پیشگوییشون رو در مورد زندگی خودشون بکار ببرند و ثروتمند و خوشبخت بشوند! فقط برای جلب توجه و گول مالیدن سر عوام این شغلشون بکار میاد.
    البته من پیچیدگی های آفرینش رو فقط مادی نمیبینم.چون ماده ای که الآن وجود داره و مبنای تمامی علوم تجربی است و ما در این حیطه تعریف میشویم محدودیت داره ولی زمان و مکان محدودیتی نداره و فقط نمیدانیم پیش از ماده و انرژی شکل هستی چگونه بوده و چگونه خواهد بود.چون در این دایره محدودیم الآن.حتی در این محدوده هم خیلی علممون ناقصه.در این هستی عظیم و بینهایت در یک کهکشان عظیم و در این منظومه و این کره خاکی و در این بدن حیات داریم.این سوال که چرا ما زنده ایم ولی مثلا سنگ زنده نیست نمیدانیم.درحالیکه که مشتقات و عناصر آن سنگ در ما وجود دارد! یا ماهیت احساسات چیست وقتی در تعریف ماده و انرژی نمیگنجد و ...
    تصادفی با این تایپیک برخورد کردم ولی از مباحث دوستان استفاده کردم و گفتم منهم نکاتی بگویم.سپاس از توجهتون
    Last edited by pooya777; 17-08-2014 at 14:08.

8. 2 کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما هم باور نداری که بابانوئل این دنیا رو ساخته و با یک سری نخ همه انسان ها رو کنترل میکنه . پس چون شما به این مسئله باور نداری پس بحث با شما فایده نداره .
    یا این که پوسایدون دلیل زلزله هایی است که روی زمین رخ میده پس چون شما به این مسئله باورمند نیستی پس...
    اخبی آخه چرا حرف تو دهن من میذاری، من کی گفتم بحث با شما فایده نداره (که برعکس خیلی داره) خو اگر این اعتقاد رو داشتم که سوال نمی پرسیم! یک واقعیت کلی رو گفتم، و نتیجه گرفتم لزومی نداره شما هم عقیده من رو داشته باشی. همین.

1. چطور میشه؟ اگه بشه بنظروتون الان میلیونها پیش گویی دقیق نداشتیم! همه میرفتن بعد از واقعه یه چیزی می نوشتن، تاریخ قبلشو بش می دادن، میگفتن ما هم پیش گویی کردیم. اگه شما بلدید چطور میشه تاریخو عوض کرد، میشه نشون بدید.

2. شما که میگی خبر رو خوندی:

But real fame came to Joy Ayad only this year when she predicted the ousting of president Mohamed Morsi. She did that at the time when the president's position looked absolutely secure. However, on TV screens the prophet kept predicting the departure of Mohamed Morsi, which she considered inevitable. In response many TV hosts only smiled at her with skepticism. Eventually, the skeptics had to admit they were wrong

در مورد منبع، شما میگید فیلم یا کلیپش، بذار یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم. بنظر شما چقد امکان داره که این سایت خبری بیاد به دروغ چنین داستانی بسازه؟ و به فیلمی که وجود نداره ارجاع بده؟ بعد سایتهای خبری معتبر (نه هر سایتی) بیان و این مصاحبه رو از این خبرگذاری تو سایت خودشون بذارن؟ مثه اینا

شما میگید تصادفی از هزارتا یکیش به نشون میخوره، به این سوال جواب بدین: اگر من بیام با ذکر جزییات (اسم فرد، شهر، کشور، اتفاقی که می افته ...) یک چیز رو پیشگویی کنم، شما با استفاده از احنمالات بگید امکان وقوع این پیشگویی من چند در چنده؟

دوباره عرض میکنم اینا نه خودشون و نه دیگران ادعا نمی کنن که همه پیشگویهاشون درست در میاد، ولی اگر فقط یکیشون درست درامد همین یکی مهم هست و نمیشه گفت چون قبلیا اشتباه بودن بیخیال این بشیم، نه اتفاق خارق العاده افتاده (همین یکی کلیت رو از غیر ممکن بودن میگیره) که باید بررسی بشه، وقتی میبینیم کلی نیست، نمیشه با تصادف و احتمال ماسمالیش کرد!

اگر اشتباهی صورت بگیره پس یعنی یا شما دروغگو و شیادی هستین...
    جان!!!!

راستی نگفتین نظرتون در مورد متن زیر چیه:

and predicted future events such as wars, earthquakes, and changes in governments. He spoke, moreover, of reincarnations, the early history of Israel, and the lost civilization of Atlantis. Enough of his diagnoses and predictions proved true to silence many skeptics and to develop a wide following

Bowden, Henry Warner (1993). Dictionary of American Religious Biography. p. 106
    Last edited by N I G H T P E A C E; 17-08-2014 at 14:40.

10. 2 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلامی دوباره
    شما اختیار دارید dedegoli1 عزیز ، نه من کلی گفتم در این مورد که بحث فلسفی و دینی (چون دین خودش برپایه فلسفه) شکل گرفته یه امر بیهوده است در باب وجود داشتن من و شما.وگرنه قصد جسارت نداشتم
    .
    در مورد سوال شما هرچند دوستان دیگر پاسخهایی دادند ولی فکر کنم با یه مثال پاسخ جامعتری بشه داد در مورد خواب و رویا و از این قبیل.
    یادمه نوجوان که بودم یه تلویزیون ساده ای داشتیم که خیلی ...
    درسته اقا پویا اما ببینید، شما می خوابی بینهایت احتمال هست که شما چه خوابی ببینی! فرضا اینکه شما خواب تلویزیون و شارژر رو میبینی بخاطر مشغولیات ذهنی باشه، بحث اینه که شما آنچیزی را میبینید که دقیقا در آینده اتفاق خواهد افتاد، خوب بیاید اینو با احتمالات بررسی کنیم، خواب شما در اون مورد مثلا یک دقیقه طول میکشه، این یک دقیقه یعنی 60 ثانیه و همینطور تا آخر، خب شما در واقعیت این خوابت به واقعیت میپیونده، برای اینکار چی لازمه؟ اینکه هر ثانیه از خواب شما با هر ثانیه از واقعیت مچ بشه و همون باشه، این یعنی چی؟ یعنی هر کدوم از این ثانیه ها باید تصادفا و اتفاقی از میلیاردها احتمال دقیقا همون بشه که شما تو خواب دیدین!

12. 2 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلامی دوباره
    .
    یادمه نوجوان که بودم یه تلویزیون ساده ای داشتیم که خیلی از مواقع دچار مشکل میشد و فقط من بودم که لمش را بلد بودم.یعنی وقتی میخواستیم روشنش کنیم روشن نمیشد ولی من فهمیده بودم که باید سیمش را از برق کشید و دو سه دقیقه بعد دوباره روشنش کرد! خوب یه سریالی ژاپنی اون موقع ها پخش میشد که من خیلی علاقه داشتم ببینم.(اون موقع فقط دو تا کانال یک و دو بود و همین سرگرمی ما!)
    یه شب خواب دیدم که قسمت آخر این سریال قراره پخش بشه و تلویزیون رو که روشن کردیم یک دفعه خاموش شد و هر کار کردیم روشن نشد! هراسان از خواب پا شدم و همه تمهیدات برای خراب نشدن تلویزیون رو بکار گرفتم از گوشزد کردن به خانواده تا بقیه کارها! زمان موعود فرا رسید و و در همان موقع شروع سریال تلویزیون خاموش شد و هرکاری کردم روشن نشد که نشد

خوب با این مثال مشخص شد که دغدغه و مشغولیت ذهنی چقدر در ناخودآگاه ذهن تاثیر میذاره.
    و با فرض صحت خوابی که در مورد شارژر نقل شده (البته دلیلی بر دروغ بودنش نمیبینم) دلیل اصلی این خواب و رویا چیزی جز پیش زمینه ذهنی داشتن و نگرانی از خرابی شارژر نمیتونه باشه.شاید شارژر مشکلی داشته آکبند نبوده و هزار دلیل دیگر باعث این دغدغه ذهنی بوده.
    ممکن بود همون فرداش اون شارژر بسوزه یا در این مورد ده روز بعدش! یا کلا نسوزه.البته تلویزیون ما سر موعد مقرر و در همون قسمت آخر سریال پوکید!
    البته یکی دیگر از شگفتی های آفرینش همین خواب و فعالیت مغزی هنگام خواب هست که حتی در پژوهش های جدید عنوان شده خود ما میتونیم رویامون رو بسازیم.
    حتی گاهی شده که هنگام بیداری دچار رویا شده ایم.یعنی در موقعیتی قرار گرفته ایم که مغز انسان آنرا تصویر سازی میکند.درحالیکه قبلا اصلا در این مورد دچار رویا نشده ایم ولی مغزمان تلقین میکند که آنرا در قبل دیده ایم و این تجربه تکرار شده است!
    در مورد پیشگویی ها بقول معروف کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی! معمولا این پیشگوها با مطالعاتی که دارند چندین مورد رو بعنوان پیشگویی میگن تا یکی دو تاش درست در بیاد!وقتی هم عوام در موردش صحبت میکنند درباره همون یکی دوتا صحبت میکنند و نه اونهمه ادعای نادرست دیگه! ولی خوب این پیشگوییشون رو در مورد زندگی خودشون بکار ببرند و ثروتمند و خوشبخت بشوند! فقط برای جلب توجه و گول مالیدن سر عوام این شغلشون بکار میاد.
    البته من پیچیدگی های آفرینش رو فقط مادی نمیبینم.چون ماده ای که الآن وجود داره و مبنای تمامی علوم تجربی است و ما در این حیطه تعریف میشویم محدودیت داره ولی زمان و مکان محدودیتی نداره و فقط نمیدانیم پیش از ماده و انرژی شکل هستی چگونه بوده و چگونه خواهد بود.چون در این دایره محدودیم الآن.حتی در این محدوده هم خیلی علممون ناقصه.در این هستی عظیم و بینهایت در یک کهکشان عظیم و در این منظومه و این کره خاکی و در این بدن حیات داریم.این سوال که چرا ما زنده ایم ولی مثلا سنگ زنده نیست نمیدانیم.درحالیکه که مشتقات و عناصر آن سنگ در ما وجود دارد! یا ماهیت احساسات چیست وقتی در تعریف ماده و انرژی نمیگنجد و ...
    تصادفی با این تایپیک برخورد کردم ولی از مباحث دوستان استفاده کردم و گفتم منهم نکاتی بگویم.سپاس از توجهتون
    فقط در مورد اون بخش قرمز رنگ...
    مشکل ما اینه همه چیز رو با هم قاطی میکنیم بهم ربط میدیم بعد یک نتیجه کلی میگیریم! الان کار پیشگوها دقیقا ارتباطش با رویای صادقه((خواب مورد بحث)) و حتی این تاپیک ماهیت ((من)) چی هست؟!

رویای صادقه بله باعث ثروت کسی نمیشه ، کل هم نمیتونه رویای صادقه ببینه سرش دوا بشه میدونید چرا؟ چون رویای صادقه انتخابی نیست!
    بله پژوهش های جدید گفته که رویا رو میشه انتخابی ایجاد کرد و مسائل مربوطه
    اما صحبت رویای صادقه چیزه دیگه ای هست. فرضا من به عنوان یک مدعی که میگم رویای صادقه میبینم(در تاپیک مربوطه) هرگز ادعا نکردم به طور انتخابی آینده هر چیز و هر اتفاق رو میتونم ببینم!
    پس
    لطفا مسائل نامرتبط رو مثل یک زنجیر بهم وصل نکنید که بیشتر بهم میپیچه!

14. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ولی در مورد خودم که تجربه اش رو دارم میتونم بگم خوابها معمولا حالت محو داره.هیچوقت خوابی که میبینیم بصورت یه فیلم اچ دی همه جزئیات رو نمیبینیم.یه محور اصلی خواب هست که همون مشغولیت ذهن ماست.دیگه بقیه حواشی به قدرت تصویر سازی ذهن خودمون برمیگرده.مثلا یکی از نزدیکانمون از دنیا رفته و ما خیلی دوستش داریم.خوب خیلی علاقه داریم دوباره باهاش حرف بزنیم.درست؟
    یک شب خواب میبینیم که عزیزمون اومده پیش ما و مثلا در حیات کنار باغچه و شلنگ آب هم بازه و اینهمه تصویر سازی شده و عزیزمون میگه مواظب مثلا داداش کوچیکت باش.خوب همه اصل اون خواب دیدن عزیزمون و دغدغه اون بوده و مواظب داداش کوچیکمون باشیم.دیگه در حواشی چه اتفاقی میفته به قدرت ذهن بستگی داره.فرداش یا پس فرداش ما میریم تو حیات کنار باغچه میبینیم آب از شلنگ جاریه!
    اینکه تاکید دارید برای اینکار چی لازمه احتمالا منظورتون موضوع روح و قدرت روحه؟ من اسمش رو میذارم ناخودآگاه.که همه اونهم بستگی به تجربه خود فرده.حالا من یه سوال از شما دارم.شده آیا خوابهای زیادی ببینید ولی هیچ کدومشون به حقیقت نپیونده؟ چرا؟
    مثلا من خیلی خواب دیدم از بلندی پرت شدم در مکانهای مختلفی که بودم ولی در هیچکدوم از اون مکانها این اتفاق برام نیفتاده چرا؟ با این استدلال شما باید همشون اتفاق میفتادند دیگه.نه؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ولی در مورد خودم که تجربه اش رو دارم میتونم بگم خوابها معمولا حالت محو داره.هیچوقت خوابی که میبینیم بصورت یه فیلم اچ دی همه جزئیات رو نمیبینیم.یه محور اصلی خواب هست که همون مشغولیت ذهن ماست.دیگه بقیه حواشی به قدرت تصویر سازی ذهن خودمون برمیگرده.مثلا یکی از نزدیکانمون از دنیا رفته و ما خیلی دوستش داریم.خوب خیلی علاقه داریم دوباره باهاش حرف بزنیم.درست؟
    یک شب خواب میبینیم که عزیزمون اومده پیش ما و مثلا در حیات کنار باغچه و شلنگ آب هم بازه و اینهمه تصویر سازی شده و عزیزمون میگه مواظب مثلا داداش کوچیکت باش.خوب همه اصل اون خواب دیدن عزیزمون و دغدغه اون بوده و مواظب داداش کوچیکمون باشیم.دیگه در حواشی چه اتفاقی میفته به قدرت ذهن بستگی داره.فرداش یا پس فرداش ما میریم تو حیات کنار باغچه میبینیم آب از شلنگ جاریه!
    اینکه تاکید دارید برای اینکار چی لازمه احتمالا منظورتون موضوع روح و قدرت روحه؟ من اسمش رو میذارم ناخودآگاه.که همه اونهم بستگی به تجربه خود فرده.حالا من یه سوال از شما دارم.شده آیا خوابهای زیادی ببینید ولی هیچ کدومشون به حقیقت نپیونده؟ چرا؟
    مثلا من خیلی خواب دیدم از بلندی پرت شدم در مکانهای مختلفی که بودم ولی در هیچکدوم از اون مکانها این اتفاق برام نیفتاده چرا؟ با این استدلال شما باید همشون اتفاق میفتادند دیگه.نه؟
    گرامی همه ی حرف من این بود که مباحث بیان شده در مورد رویای صادقه ارتباطی به موضوع این تاپیک و حتی پیشگویی نداره!
    الانم حرفم همینه

محتوای مخفی: جواب سوال شما و نامربوط به تاپیک 
    در مورد سوال شما بخاطر اینه که شما فکر میکنید کسی که رویای صادقه میبینه الزاما تمام خواب هاش باید صادقه باشه! در صورتی که هیچ همچین چیزی نیست!
    خواب ها دسته بندی داره (از نظر من) بعضی ها تحت تاثیر افکار روزانه و دغدغه های ما هستند مثلا استرس امتحان یا ترس از حیوان یا هزار و یک مسئله دیگه که شب میتونه در خواب ما به نمایش دربیاد
    یکسری هم کلا بی معنی هستند مثل پرت شدن از ارتفاع و تعقیب و گریز و (که البته از دیدگاه روانشناسی بازم برمیگرده به ناخوادگاه ذهنی ادمها)
    اما یکسری که من بهش میگم رویای صادقه در مورد اتفاقاتی هست که بدون پیش زمینه فکری و بطور ناخوداگاه و نه انتخابی! یک اتفاق رو عینا به شما نشون میده که مدتی بعد اتفاق میفته و این خواب هم قرار نیست وقتی واقف شد یاده شما بیاد! بلکه شما همون وقت که دیدی قدرت بیانش رو داری در واقع پیش از وقوع که اگر پس از وقوع باشه همانا دژاوو و خطای مغز نام داره

گفتنی هست اگر مباحث اون تاپیک مطالعه میشد شخصا دست کم 3 بار مضمون مطالب فوق رو بیان کرده بودم
    عذرمیخوام بابت نامربوط بودن مطالب به بحث تاپیک

17. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ولی در مورد خودم که تجربه اش رو دارم میتونم بگم خوابها معمولا حالت محو داره.هیچوقت خوابی که میبینیم بصورت یه فیلم اچ دی همه جزئیات رو نمیبینیم.ی....
    اقا پویا!!!!
    یعنی تو خوابات حالت محو داره؟! یه سوال ازت میپرسم جوابش برا خودت! اون خوابایی هست که وقتی مینینی باید صبح بری دوش بگیری! اونا رو هم محو میبینی یا با کیفیت فول اچ دی؟؟!!

19. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •