شما هم باور نداری که بابانوئل این دنیا رو ساخته و با یک سری نخ همه انسان ها رو کنترل میکنه . پس چون شما به این مسئله باور نداری پس بحث با شما فایده نداره .
یا این که پوسایدون دلیل زلزله هایی است که روی زمین رخ میده پس چون شما به این مسئله باورمند نیستی پس...
اخبی آخه چرا حرف تو دهن من میذاری، من کی گفتم بحث با شما فایده نداره (که برعکس خیلی داره) خو اگر این اعتقاد رو داشتم که سوال نمی پرسیم! یک واقعیت کلی رو گفتم، و نتیجه گرفتم لزومی نداره شما هم عقیده من رو داشته باشی. همین.
1. چطور میشه؟ اگه بشه بنظروتون الان میلیونها پیش گویی دقیق نداشتیم! همه میرفتن بعد از واقعه یه چیزی می نوشتن، تاریخ قبلشو بش می دادن، میگفتن ما هم پیش گویی کردیم. اگه شما بلدید چطور میشه تاریخو عوض کرد، میشه نشون بدید.
2. شما که میگی خبر رو خوندی:
But real fame came to Joy Ayad only this year when she predicted the ousting of president Mohamed Morsi. She did that at the time when the president's position looked absolutely secure. However, on TV screens the prophet kept predicting the departure of Mohamed Morsi, which she considered inevitable. In response many TV hosts only smiled at her with skepticism. Eventually, the skeptics had to admit they were wrong
در مورد منبع، شما میگید فیلم یا کلیپش، بذار یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم. بنظر شما چقد امکان داره که این سایت خبری بیاد به دروغ چنین داستانی بسازه؟ و به فیلمی که وجود نداره ارجاع بده؟ بعد سایتهای خبری معتبر (نه هر سایتی) بیان و این مصاحبه رو از این خبرگذاری تو سایت خودشون بذارن؟ مثه اینا
شما میگید تصادفی از هزارتا یکیش به نشون میخوره، به این سوال جواب بدین: اگر من بیام با ذکر جزییات (اسم فرد، شهر، کشور، اتفاقی که می افته ...) یک چیز رو پیشگویی کنم، شما با استفاده از احنمالات بگید امکان وقوع این پیشگویی من چند در چنده؟
دوباره عرض میکنم اینا نه خودشون و نه دیگران ادعا نمی کنن که همه پیشگویهاشون درست در میاد، ولی اگر فقط یکیشون درست درامد همین یکی مهم هست و نمیشه گفت چون قبلیا اشتباه بودن بیخیال این بشیم، نه اتفاق خارق العاده افتاده (همین یکی کلیت رو از غیر ممکن بودن میگیره) که باید بررسی بشه، وقتی میبینیم کلی نیست، نمیشه با تصادف و احتمال ماسمالیش کرد!
اگر اشتباهی صورت بگیره پس یعنی یا شما دروغگو و شیادی هستین...
جان!!!! 
راستی نگفتین نظرتون در مورد متن زیر چیه:
and predicted future events such as wars, earthquakes, and changes in governments. He spoke, moreover, of reincarnations, the early history of Israel, and the lost civilization of Atlantis. Enough of his diagnoses and predictions proved true to silence many skeptics and to develop a wide following
Bowden, Henry Warner (1993). Dictionary of American Religious Biography. p. 106