تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 138 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من فكر ميكنم بلژيك به خاطر باخت نزديك به آمريكا خطرناك تر از فرانسه باشه. در ضمن امروز هم خيلي راحت تر از فرانسه تونست پورتوريكو را ببره در حاليكه فرانسه تقريبا بازي پاياپايي با پورتوريكو داشته ولي بلژيك حداكثر 20 امتياز در ست سوم به پورتوريكو داد.

شايد هم اشتباه ميكنم

2. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یه امار خوب و قابل توجه اینه که تیم ما برای اولین بار از بازی اول عالی بود و مثل تورنومنت های گذشته تیمی نبود که با باخت شروع کنه و پله پله اوج بگیره. این نشون از یه خودباوری بزرگ و کار روانشناسی خوب روی بچه ها داره

Sent from my iPad using Tapatalk

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستي قراره تمام بازيهاي لهستان در استاديوم برگزار بشه؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من فكر ميكنم بلژيك به خاطر باخت نزديك به آمريكا خطرناك تر از فرانسه باشه. در ضمن امروز هم خيلي راحت تر از فرانسه تونست پورتوريكو را ببره در حاليكه فرانسه تقريبا بازي پاياپايي با پورتوريكو داشته ولي بلژيك حداكثر 20 امتياز در ست سوم به پورتوريكو داد.

شايد هم اشتباه ميكنم
    تعبیری منطقی می تونه باشه، ولی نکته اینجاست که ما بازی یکی مونده به آخرمون با بلژیک هست و تا اون موقع تقریبا وضعیت گروه مشخص هست. ما نیاز نداریم هر دو تا بازی آخر رو به بازیکنان استراحت بدیم، می تونیم بازی با بلژیک رو به بازیکنان اصلی کمتر بازی بدیم و بازی رو مدیریت کنیم و بازی آخر رو تا حد امکان از ذخیره ها استفاده کنیم. با این روش ریسکی هم در صورت صعود بلژیک (که حیف امتیاز بازیش رو در صورت صعودش از دست بدیم) متحمل نشدیم.

یه امار خوب و قابل توجه اینه که تیم ما برای اولین بار از بازی اول عالی بود و مثل تورنومنت های گذشته تیمی نبود که با باخت شروع کنه و پله پله اوج بگیره. این نشون از یه خودباوری بزرگ و کار روانشناسی خوب روی بچه ها داره
    باید ببینیم در ادامه تا کجا می تونیم پیش بریم یعنی از نظر آمادگی بدنی و سایر فاکتورهای تاثیر گذار تا کجا سطح بالای خودمون رو حفظ می کنیم. دقت کنید تک تک نقاط ضعفمون به مرور داره پوشش داده میشه و از بین میره.

راستي قراره تمام بازيهاي لهستان در استاديوم برگزار بشه؟
    بعید می دونم اینطوری باشه، فکر کنم فقط برای بازی افتتاحیه بود.
    Last edited by Mohammad; 02-09-2014 at 21:41.

7. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خولیو ولاسکو، سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین کارش در رقابت‌‌های قهرمانی والیبال را با پیروزی سه بر صفر مقابل ونزوئلا آغاز کرد. وی پس از این مسابقه اظهار داشت: اگر اشتباهات زیادی در مسابقه بعدی نداشته باشیم بسیار جلو خواهیم رفت. مطمئناً باید روی سرویس‌هایمان بیشتر کار کنیم. ما از این پیروزی بسیار خوشحال هستیم. مهم‌ترین مسئله این است که ما سه امتیاز در شروع مسابقات کسب کردیم.

سرمربی تیم ملی والیبال آرژانتین درمورد پیروزی تیمش برابر ونزوئلا گفت: ست اول و دوم برای ما واقعاً سخت بود. اشتباهاتی داشتیم، زیرا بازیکنان بسیار جوانی در تیم‌مان داریم و آنها کمی استرس داشتند. اعتماد به نفس آنها در طول مسابقه بیشتر شد و بهتر و بهتر بازی کردند. مطمئنا ما باید روی سرویس‌هایمان بیشتر کار کنیم.

بر اساس گزارش فارس، وی درمورد مدعیان قهرمانی این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: از نظر من یکی از مدعیان قهرمانی روسیه است. مطمئناً نباید برزیل، آمریکا یا ایتالیا را فراموش کنیم؛ هرچند که آنها مقابل ایران شکست خوردند. من فکر می‌کنم برای لهستان بسیار مهم است که مدال کسب کند، زیرا آنها در کشور خودشان بازی می‌کنند. آنها تحت فشار زیادی بودند، اما توانستند واقعاً به راحتی صربستان را شکست دهند.
    انگار ولاسکوی دوست داشتنی هنوز باور نداره که ایران توانایی رفتن روی سکو رو داره.
    مطمئنا اگه بچه دچار افت نشن و همین طور ادامه بدن، رفتن روی سکو دور از دسترس نیست.

9. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من نگویم که مرا از قفس ازاد کنید
    قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید

11. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انگار ولاسکوی دوست داشتنی هنوز باور نداره که ایران توانایی رفتن روی سکو رو داره.
    من اول فکر کردم مجددا این مصاحبه از اون مصاحبه های خیالی خبرگزاری های وطن هست ولی یه بررسی که کردم دیدم درسته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط نکته در اینه که این مصاحبه مال دو روز پیشه و منظور از "آنها" تو جملۀ ولاسکو فقط تیم ایتالیا بوده

به هر حال ملالی نیست و اگه ولاسکو هم بخواد نگاه چپ به تیممون داشته باشه دور بعد ما میدونیم و اونا

13. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شهرام محمودی خیلی جدی نیست مصدومیتش و خدا رو شکر ما فعلا بازیهای اصلیمون رو انجام دادیم و فرصت داره برای خوب شدن.

ولی در مورد آمار گزارشگر درست اشاره کرد و گفت بازی افتتاحیه 61500 نفر تماشاگر داشته که رکورد جهانی قبلی رو شکسته یعنی همین که شما گفتی
    من واقعا دوست داشتم تو اون فضا بودم. بازی با صربستان رو دیدم جو ورزشگاه وحشتناک بود، سر و صدایی که تماشاگر ها توی آزادی درست میکنن ماله حداکثر 15000 نفره ببینید 62000 نفر چی میشه.
    واقعا استادیوم قشنگی هم هست.
    مطمئنید ؟ حتما من اشتباه شنیدم
    از بابت شهرام محمودی هم درست میگید . خدا کنه زودتر بیاد به کمک تیم خیلی این پسرو دوست دارم.

15. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چه شیر تو شیری شده!!!! فرانسه داره ایتالیا رو میبره...

17. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای بابا...
    فرانسه هم دو ست 25-20 ایتالیا رو برده گفتیم شاخ هاشونو بردیم راحت شدیما
    از یه نظر میشه گفت این خوبه چون با این وضعیت اگه ایتالیا صعود کنه با تقریب خوبی مرحله بعد اوت میشه و فقط از امتیاز های حریف کم میکنه
    از یه طرف دیگه هم فرانسه شاخ میشه هم واسه این مرحله، هم مرحله بعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •