تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 98 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تیم باید تقویت بشه خط دفاع و هافبکمون رو هواست

کلن 2تا خرید داشتیم لوک شاو و هررا که لوک شاو به خاطر مصدومیت یک ماهی در اختیار نداریم

این وودواردز برای چی از تیم اخراج نمیکنن یعنی خرید دنی بلیند و یا مارکوس روخو اینقد کار شاقیه باید با مویس اینم پرت میکردن بیرون

نانی هم از زمانی که به بازی اومد انگار تیم ده نفره شده بود - فلچر - اشلی یانگ هم که بحثی دربارشون نیست

روی گل دوم هم دخیا عملکرد جالبی نداشت راحت میتونست توپ بگیره

امیدوارم تا پایان مهلت نقل و انتقالات چند تا خرید داشته باشیم وگرنه امسال هم با این شرایط کار سختی در لیگ برتر خواهیم داشت

2. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

من نیمه اول رو فقط دیدم . گل اولی که سوانسی زد خطا بود . ویلفرد بونی با دست مانع مدافع یونایتد شد تا بازیکنشون راحت شوت رو بزنه وگرنه احتمال بلوک شدن توپ بود

ولی در کل تو فاز دفاعی تیم احتیاج به ترمیم داره

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

روی گل دوم عملکرد یانگ به مراتب بدتر از دخیا بود. تویه یه صحنه هم که جونز به داد تیم رسید وگرنه اختلاف بازم بیشتر میشد.
    در مجموع به نظر من تا اینجا فن خال صبوری کرده و حتی تویه این بازی هم بیشتر در حال محک زدن تیم و بازیکنان بود. اینطوری بگم که اگه در مورد بعضی بازیکنان و مسایل شک داشت، داره شکش رو یقین می کنه تا تصمیم های نهایی خودش رو بگیره. حالا وقت جذب بازیکن هست، نه در بازار شایعات بلکه بطور رسمی ! و این 16 روز پایانی باید برای منچستر طوفانی باشه !

6. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان این باخت خیلی آثار + خواهد داشت به نظر من، همین الان نقاط ضعف رو بشه که تا پنجره بازه درستش کنیم، نه که وسط فصل خاطرات مویس زنده بشه
    بجای خرید دیماریا هم من پیشنهاد میکنم یکم کادر پزشکی رو تقویت کنیم همین مهاجمای الانمون عالی هستن اگه مصدوم نشن

8. 3 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

الان این مارکوس روخو به چه درد منچستر میخوره؟!!! کلی پول بابت لوک شاو دادن، الان خرید روخو چه ضرورتی داره وقتی دفاع وسط درست حسابی ندارن؟!!!
    لوک شاو مصدوم شده

10. این کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خداییش تیم اصلا بالانس نیست ، ما از طرفی کلی مهاجم داریم که همشون خوبن و عالی و فرقی نمی کنه کدوم بازی کنن. از طرف دیگه منچستر اصلا و ابدا حتی 1 هافبک درست و حسابی هم نداره ، وسط زمین رو راحت می بازن و اصلا تو حمله خلاقیت ندارن. تو دفاع هم که راحت 2 تا بازیکن نیاز داریم. گلر منچستر هم من از همون سال اولی که اومده بود حس مثبتی بهش نداشتم ، کاش ردش می کردن می رفت ، این گلر دوم تاتنهام یعنی Michel Vorm و یا Tim Krul خیلی مهره های خوبی هستن.

در کل وضعیت بازیکن ها به جایی رسیده که تو ترکیب منچستر نیاز به انقلاب هستش و فکر کنم حداقل 7-8 بازیکن باید فروخته بشه که اصلا به کار نمیان و اگر به همون تعداد بازیکن نگیریم حداقل 5-6 تا بازیکن مخصوصا تو دفاع و هافبک لازم داریم.

12. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...

خداییش تیم اصلا بالانس نیست ، ما از طرفی کلی مهاجم داریم که همشون خوبن و عالی و فرقی نمی کنه کدوم بازی کنن. از طرف دیگه منچستر اصلا و ابدا حتی 1 هافبک درست و حسابی هم نداره ، وسط زمین رو راحت می بازن و اصلا تو حمله خلاقیت ندارن. تو دفاع هم که راحت 2 تا بازیکن نیاز داریم. گلر منچستر هم من از همون سال اولی که اومده بود حس مثبتی بهش نداشتم ، کاش ردش می کردن می رفت ، این گلر دوم تاتنهام یعنی Michel Vorm و یا Tim Krul خیلی مهره های خوبی هستن.

در کل وضعیت بازیکن ها به جایی رسیده که تو ترکیب منچستر نیاز به انقلاب هستش و فکر کنم حداقل 7-8 بازیکن باید فروخته بشه که اصلا به کار نمیان و اگر به همون تعداد بازیکن نگیریم حداقل 5-6 تا بازیکن مخصوصا تو دفاع و هافبک لازم داریم.
    با همه حرفاتون موافقم به جز اون قسمت دروازه بانش... دخیا خیلی دروازه بان خوبیه فصل پیش هم طرفدارا هم بازیکنا به عنوان بازیکن سال انتخابش کردن و خیلی از تحلیلگرا دخیا و یانوزای رو دوتا نقطه مثبت یونایتد میدونستن
    درسته که هنوز جوونه و اون ثبات رو نداره یعنی یه بازی های فوق العادست ولی یه بازی هایی هم معمولیه ولی رد کردن دخیا اشتباه ترین کار ممکنه

14. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام ...

شما اگه جای وودوارد بودی،منچستر الان تیم ملی هلند شده بود

بنظر من هم دخیا قابل اتکا هست.اما اون انقلاب حتما صورت میگیره البته نه اتوبوسی بازیکن بره و اتوبوسی بازیکن جدید بیاد.به مرور نقاط ضعف برطرف خواهند شد.

بازیکنان اگه در فرم ایده آلی باشند تیم خیلی عالی بازی میکنه اما مصدومیتها و عدم هماهنگی برخی بازیکنان با تیم و سیستم جدید باعث اختلال در روند تیم میشه.مثلا هرچند امروز جونز عالی بود اما بلکت نتونست خوب بازی کنه.خب خیلی جوان و کم تجربه هست.توقعی هم نیست.

16. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خب نمیشه با یه باخت همه رو زیر سوال برد
    احساس می کنم سبک انتقادمون هم مثل تفکر بازی های لیگ ایران هست، تا یه بازی رو می بریم قول قهرمانی میدیم، تا یه بازی رو می بازیم همه چیز رو به باد انتقاد می گیریم.
    همه (حتی خود فن خال !) در مورد این موضوع که تیم باید تقویت بشه هم نظر هستیم. فن خال هم در مصاحبه بعد بازی گفته که حتی قبل از این بازی هم می دونستم کجاها ضعف داریم و این شکست چیزی رو عوض نکرده. حتی همه می دونیم نقطه ضعف کجاست (دفاع و هافبک)، پس فقط باید امیدوار بود که با خریدهای مناسب این نقاط ضعف برطرف بشه. تمامی شایعاتی هم که وجود داشت در مورد بازیکنانی بود که بنا به همین نقاط ضعف در نظر گرفته شده بودن.

از این به بعد همت باشگاه رو می طلبه که با صرف هزینه، بازیکنان مد نظر فن خال رو جذب کنن.

جدا از این موضوع هم در نظر بگیرید برای جدا شدن تیم از "منچستر مویس" و تبدیل شدن به "منچستر فن خال" (با این سیستم جدید) تیم زمان لازم داره و این دوره گذر باید طی بشه.

18. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بدترین و بی عرضه ترین شخص در باشگاه منچستر کسی نیست جز وودوارد...

این شخص هیچ کاری ازش بر نمیاد.... اون از پارسال با آوردن فلینی اینم از امسال که هیچ بازیکنی رو نمیتونه بخره و همه دارن براش ناز میکنن......

20. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •