تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 70 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سجاد شهباززاده پتانسیل بالایی داره . قابل قیاس با نظری و منوچهری و موسوی و .. که اومدن تو تیم و به جایی نرسیدن نیست

حتی دیروز که تو پست غیر تخصصی بازی کرد پر تلاش و خوب بود . حیف با وجود قاضی نمی تونه مهاجم نوک وایسه . تو همین پستی هم که دیروز بازی کرد کریمیان رو هم داریم

2. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

تا حالا دیده بودید سرمربی تیممون اینجوری بعد گل تیمش خوشحالی کنه
    بنده خدا خیلی فشار رو داره تحمل میکنه
    واقعا طلب بعضی مردم از امیر قلعه نوعی چیه که دارن اینجوری باهاش رفتار میکنن

جملاتت منو یاده شخصیت اواتارت میندازه
    یعنی شما میگی بریم رئال و بارسا رو ببریم بیایم قهرمان ایران بشیم؟
    در ضمن شما اون همه موقعیتو و تیردروازه رو ندیدی؟ اونم واسه تیمی که این همه تغییرات داشته خیلی خوب بود
    حرفتودرسته ولی نباید راه اهن ومثل بارسا ورئال بدونیم راه اهن اصلا تیم نبودکه ازش گل خوردیم تازه یه چندتا ازبازیکنای استقلال توجام جهانی بودن بایدیه سطح بالا تری نسبت به فصل گذشته بازی کنیم

4. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده افتخارم این است که شاگردی امثال شاهرخی، فرکی، ذولفقارنسب، پرویز ابوطالب، یاوری،ابراهیم قاسمپور و ... را کرده‌ام نه شما! البته شما حق دارید در مورد من زیاد حرف بزنید چون مقابل آدم بزرگتر از خودت قرار گرفته‌اید. شما که در دوران بازیگری‌تان به اندازه شماره پیراهن من هم افتخار کسب نکرده‌اید!

افتخارات نکونام

این که از صدقه سر قلعه نوییه

• بهترین بازیکن سال ۱۳۸۶ فوتبال ایران :

• نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ آسیا

قلعه نویی:

فقط نایب قهرمانی جام باشگاههای اسیارو حساب کردم و 8 نایب قهرمانی دیگشو حساب نکردم

جواد جان جمع کن برو الکویت

اون مربیهایی هم که گفتی افتخاراتشون بذاری روی هم+ افتخارت خودت باز به قلعه نویی نمیرسن بس کن تا خودتو بیش از این منفور نکردی
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-08-2014 at 17:00.

6. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نميدونم چرا تا وقتى توى استقلال بود قلعه نويى خوب بود حالا كه از تيم رفته قلعه نويى بد شده !
    امثال اين آقا زياد هستن ...

8. 3 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. 7 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

معاون حقوقي باشگاه استقلال:
    برخورد قاطعانه‌اي با باند نکونام خواهيم داشت

معاون حقوقي باشگاه استقلال مي‌گويد جواد نکونام به همراه تعدادي ديگر از بيرون مانده‌هاي اين فصل استقلال باندي را عليه قلعه‌نويي تشکيل داده‌اند که قطعا با برخورد قاطعانه باشگاه استقلال روبه‌رو خواهد شد.

محسن بزرگي در مورد صحبت‌هاي مطرح شده از سوي جواد نکونام در مورد امير قلعه‌نويي اظهار کرد: با تاکيدي که آقاي افشارزاده به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال داشتند قرار شد تا به صورت کاملا جدي شکايت امير قلعه‌نويي از جواد نکونام پيگيري شود.

او تصريح کرد: البته اين مسئله شايد ماهيتا ارتباطي به باشگاه استقلال نداشته باشد اما مديرعامل باشگاه در حمايت از امير قلعه‌نويي اين ماموريت را به من سپرده تا اين قضيه را مديريت و پشتيباني کنم و شکايت آقاي قلعه‌نويي از جواد نکونام را تا رسيدن به نتيجه نهايي پيگيري کنم.

معاون حقوقي باشگاه استقلال اضافه کرد: به جواد نکونام توصيه مي‌کنم دست از بي‌اخلاقي بردارد. مصاحبه او مصداق جرم است و قطعا آن را در مراجع قضايي پيگيري مي‌کنيم و مطمئن باشيد اين صحبت‌هاي او بي‌پاسخ نمي‌ماند. نکونام اگر حرفي دارد، بايد از طريق مراجع انضباطي پيگيري کند و مطمئن باشد که اگر کسي تخلفي کرده باشد، حتما با او برخورد خواهد شد.

بزرگي با انتقاد مجدد از صحبت‌هاي مطرح شده از سوي نکونام خاطرنشان کرد: اينکه نکونام به اين شکل فضاي جامعه را ملتهب مي‌کند و به نوعي عليه قلعه‌نويي باندي را تشکيل داده و مقابل اين سرمربي صف آرايي کرده، بي‌پاسخ نمي‌ماند. اين‌ها کساني هستند که از باشگاه بيرون مانده‌اند و اطلاع دارم که حتي به يک بازيکن ديگر هم اصرار کرده‌اند تا عليه قلعه‌نويي موضع‌گيري کند اما او قبول نکرده است.

او افزود: ما به دنبال برخورد قاطعانه با اين افراد که عليه قلعه‌نويي باندي را تشکيل داده‌اند، هستيم و مطمئن باشيد مطرح کردن چنين صحبت‌هايي عليه قلعه‌نويي قطعا به فوتبال آنها نيز برخورد پيدا خواهد کرد. اين افراد به دنبال حاشيه‌سازي براي استقلال هستند و ما براي دفاع از حقوق باشگاه استقلال به صورت جدي و محکم مقابل آن‌ها مي‌ايستيم.

معاون حقوقي باشگاه استقلال با بيان اينکه مطرح کردن چنين صحبت‌هايي در رسانه‌ها راه حل مناسبي براي پيگيري خواسته‌هاي اين افراد نيست اضافه کرد: اگر اين افراد صحبتي دارند يا بايد از مراجع قضايي پيگيري و يا از طريق کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مطالب خود را مطرح کنند. صحبت‌هاي مطرح شده به هيچ عنوان به سرمربي کنوني استقلال ارتباطي پيدا نمي‌کند و اين افراد مطمئن باشند که نمي‌توانند به امير قلعه‌نويي ضربه بزنند.

بزرگي افزود: اين افراد اگر دلايلي در دست دارند بيايند و از طريق کميته اخلاق و کميته انضباطي آن را پيگيري کنند. حرف‌هايي که زده مي‌شود از سوي بيرون مانده‌هاي اين فصل استقلال و مبتني بر حب و بغض است. من به اين آقا که اين صحبت‌ها را مطرح کرده مي‌گويم چرا زماني که در استقلال بود چنين حرف‌هايي را نمي‌زد و همه چيز گل و بلبل بود؟ شما با شخصي مشکل داريد، بياييد و به صراحت آن را مطرح کنيد و اين گونه جبهه‌گيري و صف‌آرايي نکنيد.

معاون حقوقي باشگاه استقلال در مورد مطالب مطرح شده درباره حضورش در کميته اخلاق فدراسيون فوتبال نيز گفت: من عضو اين کميته نيستم. اعضاي اين کميته مشخص هستند. ما از اين کميته تقاضاي رسمي کرده‌ايم تا وارد اين مسئله شود و آن را بررسي کند. وقتي اين بازيکن مي‌گويد حرف‌هايي دارم که اگر بگويم دود از کله هواداران بلند مي‌شود، حتما بيايد و مدارک خود را بيان کند.

در روزهاي اخير امير قلعه‌نويي و جواد نکونام در سلسله صحبت‌هايي مواردي را نسبت به يکديگر مطرح کردند.

به گزارش ايسنا

12. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قلعه‌نویی: آقای نکونام؛ حتی اگر یک تماسم را هم ثابت کنی، حرف‌هایت درست است/ پرینت‌ مکالماتت وجود دارد

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین اظهارات جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در مورد امیر قلعه‌نویی و اتفاقاتی که در یک سال و نیمی که زیر نظر این مربی کار کرده، دوباره سرمربی آبی پوشان را وادار کرد تا پاسخی به گفته‌های وی بدهد.

در زیر مصاحبه خبرگزاری فارس با امیر قلعه‌نویی را می‌خوانیم:

فارس: آقای قلعه‌نویی طبق اظهارات نکونام به نظر می‌رسد شما پشت فتح‌الله‌زاده پنهان شدید تا خیلی از مسائل رو نشود.

من پشت فتح‌الله پنهان شدم؟! آیا خود نکونام در برنامه تلویزیونی با فتح‌الله‌زاده جر و بحث نکرد؟! شاهدهای زیادی داریم که خودش در یک جمع گفت که می‌خواهد علیه مدیرعامل سابق استقلال(فتح الله زاده) صحبت کند اما من این اجازه را ندادم. شبی که نکونام با فتح‌الله‌زاده در برنامه تلویزیونی جر وبحث کرد و من آن برنامه را ندیدم فردا صبح ساعت 10 یا 11 بود که خودش با من تماس گرفت و توضیحاتی داد. شما می‌توانید پرینت مکالمات آن تاریخ را درآورید تا همه چیز مشخص شد که چه کسی راست می‌گوید چه کسی دروغ.

اگر من حتی یک بار به با او تماس گرفته باشم و پرینت آن درآید، می‌پذیرم که او هر چه می‌گوید راست است.

فارس: اما نکونام اعلام کرده که شما با او تماس گرفته‌اید تا به استقلال بیاید.

برای این‌کار دوباره تاکید می‌کنم پرینت مکالمات تلفن من با نکونام را پیدا کنید. چه در زمانی که او در اسپانیا بود و چه زمانی که در ایران بود و اگر تماسی با او داشته باشم و اسناد هم ثابت کند می‌پذیرم که او راست می‌گوید و دروغی در کار نیست. او حتی یک هفته قبل از اینکه از استقلال برود بیشتر از 10 بار با من تماس گرفت. حتی بعد از گرفتن رضایتنامه‌اش این کار را انجام داد. راجع به جر وبحثش من از نکونام پرسیدم که داستان جر و بحث‌تان با فتح‌الله‌زاده چه بوده؟ پس از شنیدن ماجرا به او گفتم که حق نداشتی با مدیرعامل بحث کنی. او هم یک سری موارد گفت که نمی‌خواهم آنها را بازگو کنم. من هم به او گفتم: در یک اتاق هم می‌توانستی مسئله را بیان کنی و مشکلت را با مدیرعامل حل کنی.

حالا من یک سؤال دارم اگر امیر قلعه‌نویی تا این حد بد است که نکونام می‌گوید پس چرا او اینقدر با من تماس می‌گرفت؟ آقای نکونام اگر من اینقدر بد هستم چرا با من این همه تماس می‌گرفتی؟

فارس: شما که علاقه ای به بازی نکونام نداشتی، پس چطور برای سال دوم هم او را جذب کردید؟

شما با فتح الله زاده تماس بگیرید و بپرسید آیا برای فصل دوم نکونام در لیست من بوده یا نه.اصلا لیستی که من به مدیرعامل دادم نامی از جواد نکونام نبود و او را نمی خواستم و علی امیری هم می تواند لیست مورد نظری را که داده بودم را تایید یا تکذیب کند.

فارس: به نظر می‌رسد که در دو سال اخیر به شدت ضد تیم ملی بودید.

من اگر ضد تیم ملی بودم چرا تا آن حد مربیان تیم ملی به تمرین تیم استقلال رفت و آمد داشتند. حتما روی خوش می‌دیدند که می‌آمدند و می‌رفتند. در مورد استراحت دادن به جواد نکونام بهتر است با مارکار آقاجانیان صحبت کنید چرا که او شاهد زنده است. چرا که تمام موارد را در مورد جوادنکونام مبنی بر بالا رفتن سن نکونام و استراحت دادن به این بازیکن که از زبان سیموئز خارج شد را مارکار آقاجانیان ترجمه کرد. در بازی‌هایی هم بود که به تشخیص خودمان او را در ترکیب نمی‌گذاشتیم. مقابل آلومینیوم هرمزگان که با بندرعباس بازی داشتیم خودم باوجود آنکه هافبک نداشتم اما نکونام را از ترکیب بیرون گذاشتم و پژمان منتظری را از خط دفاع به خط هافبک آوردم. در بازی با تراکتورسازی نیز که یکی از حساس‌ترین بازی‌های ما بود او را کنار گذاشتم اما در جریان همان بازی به دلیل مصدومیت یکی از بازیکنان مجبور شدم او را به زمین بیاورم. من حتی قبل از توصیه سیموئز هم این کار را می‌کردم. حالا خواهش می‌کنم به عنوان یک رسانه بروید و تمام پرینت‌های تلفنی که انجام شده را استخراج کنید تا بدانید حقیقت چیست. اصلا من یک درخواست دارم و نکونام را به قرآن کریم قسم می‌دهم؛ آیا یادت هست یک روز داخل زمین فوتبال آمدی و در حالی که دو روز مانده بود رضایتنامه‌ات را از استقلال بگیری به من گفتی که به فتح‌الله‌زاده بگو تمامش کند؟ حالا من می‌آیم پشت فتح‌الله پنهان می‌شوم؟‌آقای نکونام پرینت تلفن‌هایت موجود است.

فارس: چرا با فردی که از ایمان موسوی خواسته بود پول بدهد تا در دربی باشد، برخورد جدی نکردی؟اصلا این داستان 6 میلیون چیست؟

مگر نمی‌گویند من پیگیر این موضوع نشدم. خب بهتر است مسئولان و حتی خبرنگاران با ایمان موسوی صحبت کنند. از او بپرسید آیا بعد از انتشار این خبر شخص قلعه‌نویی با او تماس نگرفت و پیگیر مسئله نشد؟ از موسوی بپرسید که با او در این زمینه صحبت کردم یا نه؟ هر چه که او گفت می‌پذیرم. اولا آن زمان که من با او صحبت کردم بحث 6 میلیون نبود و 50 میلیون بود. از موسوی پرسیدم این داستان چیست او هم توضیح داد با آن فرد مورد نظر معامله کامیون کرده است. مبلغ معامله برای این کامیون نزدیک به 50میلیون بوده که موسوی تاکید کرد این مبلغ به خاطر این معامله انجام شده است. پس از این موضوع خواهان شدیم پول را برگرداند که طبق گفته موسوی آن فرد 45 میلیون آن را برگرداند و بقیه را چک داد.

فارس:اما به هر حال این فرد تخلف کرده است.

من یک سؤال می‌کنم؛ این آدمی که 4-5 سال است که در کنار فوتبال فعالیت می‌کند چرا یک مورد تخلفش بوده که از زبان نکونام گفته می‌شود؟ اگر این فرد متخلف است تا الان باید حداقل 50 تخلف داشته باشد. اگرچه خودم با او برخورد کردم و حتی 6-7 ماهی است که از فوتبال دور است و دیگر دور و بر فوتبال نیست. اما همین فرد که در سپاهان، تبریز و جاهای دیگر هم بوده چرا فقط یک اتفاق آن هم برای موسوی افتاده است؟ مطمئنم بعدها مشخص می‌شود اصل واقعیت چه بوده و واقعیت این چیزی نیست که این روزها صحبتش می شود.

فارس: آیا واقعا به توصیه اطرافیانت به موسوی بازی می‌دادی؟

نمی‌دانم چرا چنین بحث‌هایی مطرح می‌شود؟ من خودم بارها ایمان موسوی را نصیحت کردم. شاهد دارم در کمپ استقلال چقدر با او صحبت کردم و از جایگاهش در استقلال گفتم. حتی او را بعد از دو جلسه تمرین در ترکیب استقلال گذاشتم. یک مثال می‌زنم؛ ما در جام حذفی در دورود با گهر بازی داشتیم. آرش برهانی در ترکیب ما بود ولی وقتی کیفیت زمین چمن را دیدم که به خاطر شدت بارندگی خراب شده است، قبل از بازی آرش برهانی را از ترکیب بیرون آوردم و ایمان موسوی را در ترکیب ثابت قرار دادم.

فارس: اقای قلعه‌نویی واقعا در دو سال اخیر دلتان همراه تیم ملی نبوده است؟

شما ببینید ما بیشترین نفرات را به تیم ملی دادیم. وقتی فرزاد حاتمی از تراکتورسازی به استقلال آمد، خوب بازی کرد و به تیم ملی راه یافت. ایمان موسوی هم شرایط خوبی پیدا کرد. پس ما همراه تیم ملی بودیم. این حرف‌ها که زده می‌شود جامعه به خوبی از آنها آگاه است اما افرادی هستند که شاهد زنده‌اند. آقایان فتح‌الله‌زاده، آقای علی امیری، مارکار آقاجانیان، ایمان موسوی، منصور پورحیدری و ... هستند و می توانند در مورد جزئیات صحبت کنند. اگر با آنها صحبت کنید خیلی مسائل را شفاف می‌گویند. حتی فردی که نکونام از او به عنوان دلال سپاهان یادمی‌کند زمانی که در سپاهان بودم راجع به او از عزیزالله محمدی استعلام گرفتم می‌توانید از او بپرسید که آیا عزیزمحمدی به من اوکی داد یا خیر؟ بپرسید قلعه‌نویی آن فرد را پیش او فرستادم یا خیر.

انتهای پیام/خ

14. 6 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب منم بعد تاخیر خیلی زیاد برد دیروز رو تبریک میگم. واسه شروع خیلی خوب بود
    گلی که زدیم روی سانتر از جناحین بود. مثل همیشه!! این تاکتیک با این بازیکنای جدیدی که گرفتیم بنظر میومد که دیگه توسط امیرخان استفاده نشه ولی متاسفانه باز هم میبینیم که اصرار شدیدی رو این تاکتیک داره. امیدوارم که این تاکتیک به گفته امیرخان فقط واسه 30 درصد از استقلال باشه و بقیه تاکتیک رو زمین و نفوذ باشه.
    در مورد بازیکنای جدید هم تا چند بازی نگذره نظری نمیدم. ولی کرار فوق‌العاده بود

امیدوارم امسال سال خوبی رو داشته باشیم

16. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک دوستان
    بازی خوبی بود....
    از دروازه بخوایم شروع کنیم فروزان یه گلر معمولیه در سطح بیرانوندو گردانو احمدیو...گلر شاخی نیست که ازش انتظار سوپر واکنش داشته باشیم ولی گلر بدی هم نیست در سطح گلرهای تیمهای دیگست
    در این چند سال اخیر جز طالبلو و رحمتی گلری نداشتیم که عالی باشه که این دو تا هم الان توی افتن طالبلو که خیلی وقته رحمتی هم از وقتی از تیم ملی خط خورد یا بیرون رفت یا خداحافظی کرد
    من در حال حاضر گلرمونو نقطه ضعفمون نمیدونم چون گلرهای بقیه تیمهای لیگ هم تقریبا در همین حد هستند

مشکل اصلی و فوق العاده خطرناک ما زوج خط دفاعیمونه خرسندنیا اصلا گزینه مناسبی نیست روی صحنه گل راه اهن 2 متر جلوتر بود 10 متر جا موند از عمق دفاعمون بسیار اسیب پذیریم همچنین توپهای هوایی اگه میدونستیم حنیف و صادقی این همه نیستند حتما باید یک دفاع وسط دیگه میگرفتیم....
    ولی هرچند این تیم توانایی اینو داره تیم حریفو توی زمین خودش نگه داره با حملات و پرسی که میکنه ولی مطمئنم این کارو نمیکنیم بعد از زدن گل برتری میکشیم توی دفاع و این از همه چیز نگران کننده تره

خدارو شکر این تیم از هر سه جهت چپ راست و عمق میتونه ایجاد موقعیت کنه و بازیکنای جانشین هم این تواناییو دارند

امیدوار بودم امسال دیگه امیرخان بیخیال 4-4-2 بشه هنوز هم نا امید نیستم با اماده شدن اندو احتمالش کمه 4-4-2 بازی کنیم ولی خب احتمالشم زیاده بازی کنیم این تیم اصلا 4-4-2 براش خوب نیست تواناییش نصف میشه و از حداکثر پتانسیلش استفاده نمیشه اندو بره هافبک راست یا 4-4-2 فلت هم به درد این تیم نمیخوره.....
    دیروز بازیو 4-4-2 دیاموند بازی کردیم و در اخر با ورود اندو 4-4-2 فلت بازی کردیم و احتمالش زیاد سیستم پایه این تیم 4-4-2 فلت باشه
    اندو و امید دو هافبک دفاعی و دو وینگر چپ و راست کرارو خسرو

ولی ابزارهای ما خوراک 4-2-3-1 راحت میتونیم اجراش کنیم ابزارشو کاملا در اختیار داریم

کرار باید پشت مهاجما بازی کنه پاسهای عمقیش حرف نداره وقتی برای این پست کرار و جانشینش کریمیانو داریم اصلا لازم نیست سجاد حروم بشه و با وجود این همه هافبک خوب ازش به عنوان هافبک استفاده کنیم
    شهباززاده تکنیک خوبی داره خصوصیاتش واسه یه مهاجم عالیه تکنیکی شوتزنو سر زن حیفه ازش به عنوان بازیسازو وینگر استفاده کنیم واقعا من مهاجم هدفی با این قدو قواره جز انصاریفرد ندیده بودم که تکنیک خوبی هم داشته باشندو روی زمین عالی کار کنند باید ببینیم ایا تموم کنندگیش هم مثل انصاریفرد هست یا نه ؟ شاید هم بهتر بود

فخرالدینی هم منو بسیار بسیار امیدوار کرد عالیه این پسر با چند بازی بیشتر خودشو کامل جا میندازه وجود میلاد و دوندگی بی امانش باعث شد خسرو بتونه سانتر کنه کاری که پارسال اصلا نمیتونست انجام بده امسال این دو تا کولاک میکنند دیشب یکی از سایتها زده بود زوج میلادو خسرو جرقه ای بود برای تبدیل شدن به زوجی مثل نامجو مطلق زرینچه

ستاره این فصلمون بی شک بعد از اندو یا در کنار اندو جاسم کرار بدون هیچ شکی...این کرار خیلی خدایی خوبه سر بالا تکنیکی پاسور تموم کننده ولی هنوز اماده نیست کرار اماده خیلی از این چیزی که دیدیم فرق میکنه
    کرار اماده توپ لو نمیده یا دریبل میکنه یا پاس صحیح یا خطا میگیره....توی ایران و توی لیگ فکر نمیکنم همچین بازیکنی باشه که اصلا توپو لو نده یا پاس بده یا خطا بگیره یا دریبل بزنه....امیدوارم دوباره همون کرارو از هفته های اینده ببینیم اگه اخلاق درست حسابی داشت الان 100% لیگهای اروپایی بود ولی افسوس که اخلاق نداره هرچند امسال بهتر شده
    اما خدا کنه لیگ تعطیل نشه کی میتونه اینو از عراق برگردونه

اتفاقا در این بازی هم از عمق و هم چپ و راست موقعیت ایجاد کردیم ولی بازیکنا هماهنگ نیستند و حملات از جناح راست به نتیجه رسید اینم جزئی از فوتبال دیگه نشونه ضعف نیست که نقطه قوته المان هم گلشو از سانتر از جناحین به ثمر رسوند فوتبال همینه دیگه چپ و راستو عمق هرجارو بستن از یه جای دیگه مهم اینه اون توپ بره توی اون دروازه

انشاالله هفته های بی دفاع زود بگذره و زیاد از سپاهان توی این بی دفاعی عقب نیفتیم امسال این سپاهان حریف سرسختیه .....ای کاش یه دفاع دیگه گرفته بودیم

این تیم شک ندارم مثل همون تیمی میشه که2-0 باخترو 3-2 میبرد....یه چشمه هایی هم نشون داده بی صبرانه منتظر هفته هفتم هشتمم شاید هم زودتر
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-08-2014 at 01:45.

18. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جاسم کرار 31 سالشه , 28 سالش نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •