بازی هافنهایم رو 3-2 بردیم.
اونم توی 120دقیقه!
پیش به سوی برلین/
بازی هافنهایم رو 3-2 بردیم.
اونم توی 120دقیقه!
پیش به سوی برلین/
عکس روز/ تشکر باشگاه دورتموند از یورگن کلوپ
باشگاه بروسیا دورتموند از یورگن کلوپ، سرمربی موفق خود تشکر کرد. کلوپ در پایان فصل تیم را ترک خواهد کرد
مهمترین سوالی که پیش میاد اینه که کجا میخواد بره !!
واقعا تیم مقصد سالهای درخشانی رو میتونه با کلوپ داشته باشه !![]()
مهاجرت ستارگان از دورتموند؛ تبعات جدایی مربی افسانهای
به گزارش ورزش 11، خبر جدایی یورگن کلوپ از بورسیا دورتموند در پایان این فصل، احتمال رفتن بازیکنان کلیدی این تیم در تابستان پیش رو را تقویت کرده است. کلوپ در دوران هفت ساله حضورش در وستفالیا با زحمت بسیار تیم بسیار خوبی ساخت و به موفقیتهای قابل توجهی دست یافت از جمله دو قهرمانی بوندس لیگا در سالهای 2011 و 2012 و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2013.
اما رفتن ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی به بایرن زمینهساز برتری دوباره باواریاییها و خروج کلوپ از دورتموند شد و این ممکن است به تجزیه تیم دورتموند شود و ما نگاهی می کنیم به چهار بازیکنی که ممکن است به دنبال کلوپ از دورتموند بروند.
متز هوملز: حتی قبل از خبر شوکهکننده جدایی کلوپ هم احتمالش زیاد بود که هوملز از دورتموند برود و مقصد او احتمالا منچستریونایتد باشد. این بازیکن که با آلمان قهرمانی جام جهانی را تجربه کرده، یکی از بهترین مدافعان جهان محسوب می شود و به هر تیمی که برود، استحکام را به آن تیم اضافه می کند.
کلوپ اخیرا فاش کرد هوملز 26 ساله فکر جدایی از تیم را دارد ضمن اینکه گفت او به اندازه کافی برای بازی در یونایتد خوب است.
ایلکای گوندوغان: صحبتهایی هست که این هافبک 24 ساله در تابستان به لیگ برتر برود و آرسنال، لیورپول و منچسترسیتی از تیمهایی هستند که به او علاقهمندند. این بازیکن اگر روی فرم باشد می تواند در درگیریهای میانه میدان کنترل بازی را به نفع تیمش تغییر دهد و با قدرت پاسکاریاش و پاسهای بلندی که می دهد توانایی بازکردن قفلهای دفاعی را دارد. او در ماه فوریه اعلام کرد آماده تمدید قرارداد است اما بعد گویا دچار تردید شد و شاید با رفتن کلوپ تصمیمش را یکسره کند.
چیرو ایموبیله: مهاجم ایتالیایی در تابستان گذشته از تورینو به سیگنال آیدونا پارک آمد اما نتوانسته انتظارات را به عنوان جانشین لواندوفسکی برآورده کند. او تا به حال تنها 10 گل زده و اصلا نتوانسته جای ستاره ای که به بایرن رفت، را پر کند. پیشنهادهایی برای جذب او شده و دورتموند به آنها گوش می کند، او به احتمال زیاد به ایتالیا برمی گردد و شاید مقصدش میلان باشد.
نون سوبوتیچ: مدافع صرب هفته پیش گفت درباره آیندهاش در دورتموند تا بعد از پایان تعطیلات تابستانیاش تصمیم نمیگیرد و همین باعث شد گوش تیمهای لیگ برتری تیز شود چون در ادامه مصاحبه اش گفت بازی در لیگی را ترجیح می دهد که فیزیکیتر باشد:«من چطور می توانم جایی کار کنم که بازیکن حریف تا به او می خورم، شروع به گریه و ناله می کند.»
شایعاتی درباره انتقال او به منچستریونایتد و آرسنال مطرح شده و این احتمال وجود دارد که او برود اگر انتقال هوملز با مشکل مواجه شود.
-----------------------------------------------------
کلوپ: بازیکن های دورتموند تشویقم نکردند
به گزارش ورزش 11، سرمربی دورتموند فاش کرده که زمان اعلام خبر جدایی اش به بازیکن ها مورد تشویق قرار نگرفته است .
کلوپ به خبرنگاران گفته است :" امروز طبق برنامه تمرین کردیم . وقتی به تیم درباره تصمیمم مبنی بر جدایی از باشگاه گفتم تشویقی در کار نبود . من انتظار یک نمایش جدی از بازیکن هایم در بازی مقابل پادربورن دارم . روز شنبه یک بازی عادی فوتبال برگزار می شود که برای هر دو تیم بسیار مهم است . "
-----------------------------------------------------
بیرهوف: استعفای کلوپ واقعه دردناکی برای بوندسلیگا بود
به گزارش ورزش 11، روز چهارشنبه یورگن کلوپ پس از هفت سال حضور در بوندسلیگا، از سمت خود در راس کادر فنی تیم فوتبال بورسیا دورتموند استعفا داد.
اما خبرها حکایت حضور او در یک باشگاه لیگ برتری انگلیسی داد، در این میان اولیور بیرهوف بازیکن اسطورهای تیم ملی آلمان واکنش نشان داد و خروج کلوپ را از بوندسلیگا سخت و ناگوار برای این بخش از فوتبال آلمان توصیف کرد .
وی در این خصوص گفت: او اگر به باشگاه دیگری دود بدون شک به بهترین لیگ جهان میرود و آن جا جایی جز انگلیس نیست.
من ناراحت شدم وقتی که او استعفا داد او شخصیت بسیار بزرگی دارد و کار زیادی برای بورسیا دورتموند انجام داده است من فکر میکنم خلاء حضور او برای بوندسلیگا کاملا مشهود خواهد بود.
اما من به شخصه 13 سال منچسترسیتی بازی کردم و تجربه بسیار خوبی بود به این تجربه برای مربیان نیز مشابه خواهد بود.
مسیر حرکت رو به جلوی تیم بدون کلوپ سخت و ناهموار میشه اما از مسیر درست منحرف نمیشه.
کلوپ دوست داشتی و تاریخ ساز باشگاه ماست.و رفتنش تحت هیچ شرایطی باعث کم کردن این محبوبیت نمیشه.
نکته کلیدی مربی آینده تیم و جانشین احتمالی کلوپ هستش.
شایعات بسیاری در مورد اومدن توخل به وستفالن وجود داره.
حتی عنوان شده اون با تیم 4ساله بسته!!
این همون حرکت در مسیر درست هستش.
اگه این مطلب واقعیت داشته باشه هیچ ستاره ای از تیم جدا نخواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسطوره بایرن مونیخ ابراز امیدواری کرده است که یورگن کلوپ همچنان در بوندس لیگا باقی بماند .
----------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یکی دیگر از دیدار های مهم هفته بیست و نهم بوندسلیگا آلمان، بورسیا دورتموند در ورزشگاه خانگی به مصاف پادربورن رده هجدهمی رفت که در نهایت موفق شد با پیروزی 3 بر صفر زمین را ترک کند.
و اینگونه دورتموند به فینال جام حذفی آلمان صعود میکند.![]()
عجب پنالتیهایی بود
میشاییل ابرواین با زردها قراردادی تا سال 2017 امضا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)