البته من تو بلیچرریپورت بود که فک کنم چندروز پیش خوندم که نظر کارل هوفنر روی کوین دی بروین هستش به جای اینکه برن سراغ رویس.
البته من تو بلیچرریپورت بود که فک کنم چندروز پیش خوندم که نظر کارل هوفنر روی کوین دی بروین هستش به جای اینکه برن سراغ رویس.
نمیدونم چرا یاد ضرب المثل معروف" گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف "افتادم![]()
یه آمار جالب !
بایرن این فصل کلا تو 18 بازی فقط 8 گل خورده که 50درصد این گل ها رو تو 1 بازی دریافت کرد !!![]()
آره انگاز گزینه حکومتی دی بروین هست ولی به نظرم خرید جالبی نمی تونه باشه. یک وینگر درست و حسابی می خوایم که جای ریبری رو پر کنه.البته من تو بلیچرریپورت بود که فک کنم چندروز پیش خوندم که نظر کارل هوفنر روی کوین دی بروین هستش به جای اینکه برن سراغ رویس.
اگه بازی بعد هم بخوان همینطوری بازی کنن، آمار جالب تر هم میشهیه آمار جالب !
بایرن این فصل کلا تو 18 بازی فقط 8 گل خورده که 50درصد این گل ها رو تو 1 بازی دریافت کرد !!![]()
می خریم میگین غارت گر، نمی خوایم بخریم میگین نمی تونین... والا موندیم چکار کنیمنمیدونم چرا یاد ضرب المثل معروف" گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف "افتادم![]()
در ضمن تبریک بابت اخذ اولین امتیاز بعد از ماه ها![]()
شاهکاری کرد امروز این صدا سیما بازی به این خوبی رو چرا پخش نکرد؟
امیدوارم بایرن بازم به روزای خوبش برگرده متاسفانه ما فقط نتیجه رو دیدیم.
پ ن: چرا گل لواندوسکی رو مردود کرد داور؟
Last edited by 2raj_a; 04-02-2015 at 01:51.
کمک اعتقاد داشت توپ از خط رد شده و کرنر اعلام کرد. تصویر آهسته نشون داد اشتباه کرده. هنوز کمی از توپ مماس با خط بود.
البته فرقی در نتیجه نداشت چون همون کرنر گل شد و بایرن 1-0 جلو افتاد. گل هم اگر مردود نمیشد، به نام اوچیدا مدافع شالکه ثبت میشد.
Last edited by romantic; 04-02-2015 at 02:41.
خیلی وقته به این رویه عدم پخش عادت کردیم.
از دقیقه 17 ده نفره شدیم و نوئر یک پنالتی رو گرفت. روبن کاش چند سال زودتر به این فرمش می رسید، واقعا بی نظیره .
کلا ده نفره که میشن بهتر بازی می کنن
وایزر خیلی نظر منو به خودش جلب کرد و انگار تو تعطیلات نیم فصل مربی رو مجاب کرده که بهش بازی بده و تو این بازی هم خیلی خوب بود.
گل لوا هم انگار توپ از خط رد شده بود که تو صحنه آهسته معلوم بود تمام توپ از خط نگذشته بود. تو نیم فصل اول هم همین شالکه گلی زد که به نظر من خطا بود و هوودس توپ رو با دست وارد دورازه بایرن کرده بود و جالبه اینجا هم دوباره گل میزنه به بایرن
از اونجا که تیم خیلی زود ده نفره شد، برخلاف بازی قبل، بازی بدی رو ندیدم. خصوصا که ولفسبورگ هم این هفته مساوی کرد.
+
کسی از عکس العمل پپ چیزی نگفت، بعد از تصمیم اشتباه کمک داور روی اون گل سالم، پپ به شدت عصبانی شد و عملا تا پرچم کرنر دوید و به کمک اعتراض کرد، یه لحظه احساس کردم سیمئونه لب خط هست![]()
بعد از گل هم داور چهارم رو بغل کرد!!!![]()
باز خوبه این سری داور چهارم مرد بود
اون سری که زن بود و پپ هی دستشو مینداخت رو شونش اونم هی عقب می رفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)