تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 37 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

خوب هرکی یه نظری داره من ازکشتی رانی تودریاحالم بهم میخوره ولی شماعاشقشی ولی فکرکنم کشتی رانی توبرف عالی باشه تادریا
    ماهم مثل شما خوره اساسینیم وکلا دوتا بازی بیشتربازی نمیکنم کالف واساسینس وهرکدومشو چندین بارتموم کردم وهمه بازی هایه اساسینوتموم کردم ولی بلگ فلگ این کشتی رانیه تکراری وپوچش دیگه ادمودیوونه میکنه به غیراز اون نقش زنه که بی غیرتی میشد چون دخترونه بود دیگه گیمری که سرش بره اساسینس یوویتیش نمیره
    اونوقت شمازکجامیدونی گرافیکش ناامید کنندس کنسول نسل 7تو2014 وpc تو2015 یعنی گرافیک 2سال پیش روبازیه اساسینسrough براpc هست ماکه همه روبازی میکنیم چه این بیاد چه اون بیاد
    همرو درومیکنیم
    درضمن من روبهینه بودن بازی 500p شرط بستم اگه نباشه همون رو0p شرط میبندم

من منظورمو اینجوری به شما رسوندم؟؟؟؟من گفتم از کشتی رانی در یخ خوشم میاد
    من از کجا میدونم؟خب از این همه ویدیو گیم پلی....نمونش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله منم سعی میکنم از عمل درو در هردو استفاده کنم...
    ولی ac unity بیشتر دلمو برد....اینم باحال بود چون تو new york هستش و توی شمال اتلانتیس....که پر از یخ و برفه...در ضمن یه نورهایی به رنگ در شب پدیدار میشه که خیلی جالبه ولی فرانسه یه چیز دیگست.....انقد توی همین تریلر بالایی که برای ps4 داده بودم مکان داشت و وقتی میخوسات از ارتفاع پرش کنه من 1 ساعت پاز نگه داشتم و با تمام دقت محوش شدم...خیلی زیبا بود
    در کل کسی احساس منو نمیفهمه که من چقد عاشق این بازی هستم
    اصن میمیرم برای ایر اساسینیت هاش و.....واااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااای من روانیه این بازیم.....حتی روزی 9 ساعت هم سابقه دارم.....(سر assassin's creed 3 )

راستی یه سوال بی ربط:

ryse:son of rome برای pc اومد؟؟؟؟
    و اگه اومد روی سیستم بالا چه جوری میره؟؟؟ببخشید زیاد شد

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

من منظورمو اینجوری به شما رسوندم؟؟؟؟من گفتم از کشتی رانی در یخ خوشم میاد
    من از کجا میدونم؟خب از این همه ویدیو گیم پلی....نمونش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله منم سعی میکنم از عمل درو در هردو استفاده کنم...
    ولی ac unity بیشتر دلمو برد....اینم باحال بود چون تو new york هستش و توی شمال اتلانتیس....که پر از یخ و برفه...در ضمن یه نورهایی به رنگ در شب پدیدار میشه که خیلی جالبه ولی فرانسه یه چیز دیگست.....انقد توی همین تریلر بالایی که برای ps4 داده بودم مکان داشت و وقتی میخوسات از ارتفاع پرش کنه من 1 ساعت پاز نگه داشتم و با تمام دقت محوش شدم...خیلی زیبا بود
    در کل کسی احساس منو نمیفهمه که من چقد عاشق این بازی هستم
    اصن میمیرم برای ایر اساسینیت هاش و.....واااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااای من روانیه این بازیم.....حتی روزی 9 ساعت هم سابقه دارم.....(سر assassin's creed 3 )

راستی یه سوال بی ربط:

ryse:son of rome برای pc اومد؟؟؟؟
    و اگه اومد روی سیستم بالا چه جوری میره؟؟؟ببخشید زیاد شد
    دوست عزیز منظورتو خوب فهمیدم شماگفتی Assassin's creed rough برادوستان بیخوده وتکراری ولی شما عاشقش هستی وازتمپلرش بدت میاد اتفاقا منم دیوونه بازیهAssassin's creed rough هستم که اصلا اسمش ادمو دیوونه میکنه دشمن دشمن من که بی صبرانه منتظرشم اگه یونیتی بیاد 3ماه صبرمیکنم بعدبازی میکنم ولی اینو یه هفته هم صبرنمیکنم
    من خودم چه روزایی رو24ساعته سر بازی هایه اساسینس که نگذروندم حتی دادوبیدادهم کردم زدیم توسرممون تامراحل ومناطقوکشف کنیم من فکرنمیکنم کسی مثل من 24ساعت الاف باشه بازی کنه
    یونیتی اسمش گنده شده چون روش کارکردن دقیق وزیاد داره جو روکنسول میده وسیستم عجیب وغریب داده بیرون

من گفتم شما ازکجامیدونی گرافیکش پایینه تریلرکه کشکه وفیلماش براکنسول نسل7 هست pc مهمه که چجوری درش میارن
    برید تواین تایپیک ازدوستان بپرسید هرکی تخصصی داره اینجابحثش نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

چقد تز دنیا عقبم......سال پیش اومده کههههههه.....من جز bf4 و cod ghosts بازی 2013 نمیکنم......در کل یه بدی که این داره اینکه اصن بعد از اینکه تمپلار شدی چیزی به نا hood نداری!!!!!ولی خوب از کشتیش نمیشه گذشت خیلی توووووووووووووووووووووووو وووووووپ بود....مثلا روی کشتی رگباره!!!!یا یه نوع مایعی که برای ضد دنبال شدن استفاده میشه که به جای fire barrals در بلک فلگ اومده که خیلی توپ تره...در ضمن یه نکته ی جالی اینه که شما تو این بازی هم اساسین میکشی هم تمپلار..... و یک رایفل دیگه هم داری بر پشتت که نارنجک و تیر سمی و تیر بیهوش کننده و دیوانه کننده و......+دوتا شمشیر+ دوتا تفنگ+دوتا هیدن بلید....چه شود....وقتی به سلاح های این در برابر یونیتی نگاه میکنی با خودت میگی (این با این همه بند و بساط چطور اصن میتونه راه بره D: )
    در کل بازی جالبی خواهد شد....من منتظرشم در ضمن خود ubisoft اعتراف کرده که هندلینگ این کشتیه از jackdaw خیلی بهتره......این بازی هم باید خیلی جالب باشه.....آب و هواشم جتلبه....همش آفتاب و توی جاهای سرد هم خیلی سرد میشه شمال اتلانتیس ادم تف بکنه تفش وقتی برسه به زمین شکسته.....!!
    در ضمن haytham هم هستش که میشه نور علا نور....تازه جوانی های achilies (همون پیرمردی که در ac3 با کانر کمک میکنه اساسین بشه) هم هستش که باهاش مبارزه میکنیم....پس متوجه میشیم این بازی از unity یه چند سالی عقبه....در کل من به این بازی(ac rogue ) علاقمند شدم.....امیدوارم گرافیکش خوب باشه....راستی یه سوال راسته که میگن بازی برای pc سال 2015 میادا؟؟

6. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

چقد تز دنیا عقبم......سال پیش اومده کههههههه.....من جز bf4 و cod ghosts بازی 2013 نمیکنم......در کل یه بدی که این داره اینکه اصن بعد از اینکه تمپلار شدی چیزی به نا hood نداری!!!!!ولی خوب از کشتیش نمیشه گذشت خیلی توووووووووووووووووووووووو وووووووپ بود....مثلا روی کشتی رگباره!!!!یا یه نوع مایعی که برای ضد دنبال شدن استفاده میشه که به جای fire barrals در بلک فلگ اومده که خیلی توپ تره...در ضمن یه نکته ی جالی اینه که شما تو این بازی هم اساسین میکشی هم تمپلار..... و یک رایفل دیگه هم داری بر پشتت که نارنجک و تیر سمی و تیر بیهوش کننده و دیوانه کننده و......+دوتا شمشیر+ دوتا تفنگ+دوتا هیدن بلید....چه شود....وقتی به سلاح های این در برابر یونیتی نگاه میکنی با خودت میگی (این با این همه بند و بساط چطور اصن میتونه راه بره D: )
    در کل بازی جالبی خواهد شد....من منتظرشم در ضمن خود ubisoft اعتراف کرده که هندلینگ این کشتیه از jackdaw خیلی بهتره......این بازی هم باید خیلی جالب باشه.....آب و هواشم جتلبه....همش آفتاب و توی جاهای سرد هم خیلی سرد میشه شمال اتلانتیس ادم تف بکنه تفش وقتی برسه به زمین شکسته.....!!
    در ضمن haytham هم هستش که میشه نور علا نور....تازه جوانی های achilies (همون پیرمردی که در ac3 با کانر کمک میکنه اساسین بشه) هم هستش که باهاش مبارزه میکنیم....پس متوجه میشیم این بازی از unity یه چند سالی عقبه....در کل من به این بازی(ac rogue ) علاقمند شدم.....امیدوارم گرافیکش خوب باشه....راستی یه سوال راسته که میگن بازی برای pc سال 2015 میادا؟؟
    درسته بازی یه چندسالی عقبه ولی ساخت بازیش به جاست نه یه دفعه تعغیرکنه بله در اوایل 2015 براpc میاد کلا pc توبازیه اساسینس بین کنسول هایه نسل 7ونسل 8 هست که جذابش کرده به خواطر همینه که برتراز کنسوله
    یه اساسینس براکنسول نسل7میاد وبرانسل 8نمیاد وبراpc میاد
    ویه اساسینس برانسل8میاد ولی براکنسول هایه نسل 7نمیاد ولی براpc میاد
    کلا pc تو ساخت بازی براش مشکلی نیست که تواون دوتا کنسول هست یکی قویه یکی ضعیف که pc هم قویه وهم ضعیف
    درکل بااین مشخصات ازبازی گفتید عالی ترین بازیه توبهترین موقع وباغرور میاد سیستمش هم نیمه فضاییه
    ولی اساسینس یونیتی رو باید براسیستم موردنیازش حداقل3 الا4سال دیگه باید میساختش اشتباه کردن سریع دادنش بیرون وکیفیتشو ازبین بردن نمیخوام بگم بده ولی براگستردگی وبالابردن کیفیت
    باید وقت میذاشتن تابهترین بازی بشه که 2ماهه سیستم غول ومزخرف دادبیرون

8. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

درسته بازی یه چندسالی عقبه ولی ساخت بازیش به جاست نه یه دفعه تعغیرکنه بله در اوایل 2015 براpc میاد کلا pc توبازیه اساسینس بین کنسول هایه نسل 7ونسل 8 هست که جذابش کرده به خواطر همینه که برتراز کنسوله
    یه اساسینس براکنسول نسل7میاد وبرانسل 8نمیاد وبراpc میاد
    ویه اساسینس برانسل8میاد ولی براکنسول هایه نسل 7نمیاد ولی براpc میاد
    کلا pc تو ساخت بازی براش مشکلی نیست که تواون دوتا کنسول هست یکی قویه یکی ضعیف که pc هم قویه وهم ضعیف
    درکل بااین مشخصات ازبازی گفتید عالی ترین بازیه توبهترین موقع وباغرور میاد سیستمش هم نیمه فضاییه
    ولی اساسینس یونیتی رو باید براسیستم موردنیازش حداقل3 الا4سال دیگه باید میساختش اشتباه کردن سریع دادنش بیرون وکیفیتشو ازبین بردن نمیخوام بگم بده ولی براگستردگی وبالابردن کیفیت
    باید وقت میذاشتن تابهترین بازی بشه که 2ماهه سیستم غول ومزخرف دادبیرون

بله بله .......بازی Ac فقط مناسب pc gamers .....خیلی بازی باحالیه.....واقعا توپه...تازه یه چیزی جالبه اینکه توی eagle vision قطب نما داری!!!!!که خطر رو مشخص میکنه.....یه ویدیویه دیگه از گیم پلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واقعا لذت بخشه

10. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

12. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

گرافیک بالایی داره ولی سیستم غولی میخواد..............

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

گرافیک بالایی داره ولی سیستم غولی میخواد..............
    سلام.
    وایسا بیاد بعد نظر بده
    پیشگویی نکنه؟

15. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

سلام.
    وایسا بیاد بعد نظر بده
    پیشگویی نکنه؟
    محمد جان دوست عزیزم....خود یوبیسافت تاییدش کرده........میخوای الله تاییدش کنه؟

17. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محمد جان دوست عزیزم....خود یوبیسافت تاییدش کرده........میخوای الله تاییدش کنه؟
    اونا زیاد حرف میزنن.
    توجهی بهشون نکن.
    شنیدن کی بود مانند دیدن.
    من بازی رو که رم 3 میخواست رو با رم 512 اجرا میکردم

19. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •