جا داره اینجا خبری درجه یک برای طرفدارای بازی که منتظرن ورژن Xbox 360 یا PS4 اون رو بازی کنن بدم :
تاخیر خورد
بازی که قرار بود 2 ژوئن یعنی 4 روز دیگه منتشر بشه باز هم تا خیر خورد و احتمالا پاییز امسال منتشر میشه ...
![]()
جا داره اینجا خبری درجه یک برای طرفدارای بازی که منتظرن ورژن Xbox 360 یا PS4 اون رو بازی کنن بدم :
تاخیر خورد
بازی که قرار بود 2 ژوئن یعنی 4 روز دیگه منتشر بشه باز هم تا خیر خورد و احتمالا پاییز امسال منتشر میشه ...
![]()
داشتم میومدم همینو بگم
بله بازی برای نسل هفتی ها باز تاخیر خورد.
نیدرریلم داره کاری رو با نسل هفتمی ها میکنه که چهار سال پیش با پی سی بازا کرد.یه جورایی حال گیری.
تانیا دی ال سی دوم بعد 2 روز دیگه برای کسایی که پیش خرید کردن میاد و برای اونایی که نکردن 6-7 روز دیگه.
خب امروز بازیو نصب کردم
میخواستم وقتی بازیو بگیرم که نوب و اسموک و رین هم اضافه شده باشن با dlc اما دیگه طاقت نیاوردم
و درباره بازی باید بگم که مزخرف بود ! همین 11 صفحه هم که تاپیکش پیش رفته عجیبه
چرا استیج های قدیمی حذف شده آخه؟؟؟ این استیج های جدید اصلا در حد قبلیا نیستن و باور کنین به خاطر عدم عادت نیست آخه استیج های قبلی ابهت داشت یکیش روی پل یکیش کنار مترو خلوت و سوتو کور یکیش تو جنگل تاریک
الان یکیش تو یه بازارچست بقیه هم عادی رد میشن!
یه سری شخصیت ها زیادی تخیلی شدن مثل این کنترل کننده حشرات دیگه زیادی تخیلی شده در نسخه های قبل درسته یه سری شخصیت ها انسان نبودن ولی ماسک زده بودن و ظاهر انسان گونه داشتن
این جایگزین شاوکان دیگه افتضاست
من فایتر حرفه ای نیستم اما بعد از نصب بازی درجا وارد تاور شدم و با ساب زیرو تا آخرش رفتم(مدیوم) با اینکه کمبوهای ترکیبی رو بلد نبودم و فقط با بیسیک کار میکردم
اصلا قابل مقایسه با شاوکان نیستش چه ظاهرش چه مبارزش
و این که هر شخصیتو که انتخاب میکنی سه تا گزینه میاد واسش واسه نحوه مبارزش هم اصلا جالب نیس. هر کاراکتر باید یه سبک مبارزه داشته باشه یه جور شخصیت داشته باشه هر کاراکتر. الان واسه من انگار هر کدوم چند شخصیت متفاوت دارن
بازی هم انگار همچین روون نیس
آپدیت اومده واسش که روون بشه لینک بذارین؟
و لینک شخصیت های قدیمی که بشه اضاف کرد.
ولی واقعا حیف شد![]()
سلام من برای کامپبوتر دانلودش کردم فک کنم 32 گیگ بود و 2 تا پچ هم گرفتم ( از سایت پی سی دی) همرو نصب کردم ولی وقتی رو ایکون کلیک میکنم یه عکس سیاه فقط میاد که ارم مورتال و اسمشه که 1 دیقه این عکس هست بعد میره.. اصلا حتی وارد بازی هم نمیشه. فقط همون عکسو نشون میده و بسته میشه....
چ جوری شخصیت جیسون رو اضافه کنم؟
من نسخه بلک باکس رو دارم
سلام دوستان
این نسخه مثل بازیه مورتال کمبت سونی 2 که به غیر از مبارزه های تن به تن مرحله ای هم داشت هست ؟
بله یه قسمت داستانی هم داره
دوستان به نظر شما هم قشنگ نبود یا فقط من این طوری حس کردم!!!
زیاد خوشم نیومد نمیدونم چرا :(
بازی مرحله ایش زیاد حال نداد؟؟
من نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم، داستانش رو - فن هاش رو - کارهای کاراکتراش رو!
این یکی به نظرم خیلی داستانش آبکی و بی سر و ته بود! یه طوری بود آخرش هم نصفه داستان ول شد! شاید یک شماره دیگه برای ادامه همین داستان در راهه که این طوری نصفه ولش کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)