تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 11 از 37 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

هر گردی که گردو نیست عزیز دل برادر که هر جمله ای که جوابی براش ندارین مغلطه محسوب بشه.

بحث شخصی نیست . شخصی نکنید و احساسی برخورد نکنید و به یاد داشته باشید ... علت اینکه همه اینجا هستیم اینه که حوصله نداریم برا امتحان بعدی مون بخونیم ! ! !

مدرک علمی در این زمینه یعنی نظر و مدرک کجا؟

خیلی ساده هست ... مهم نیست که گوینده اش کی باشه ، یا کی پیداش کرده باشه ، مهم اینه که داده ی علمی ای باشه که قابل اثبات مجدد باشه و بنابر این باید از طرف چندینمنبع بین المللی تائید شده باشه ، چون این منابع معتبر این مدرک رو بررسی میکنن و اگر تونستن باز تولیدش بکنن و در همه ی منابع به یک نتیجه ی یکسان رسیدند آنموقع آن مدرک معتبر هست .

شما نهادهای آماری که از ایران و هندوستان قبول داری اینجا لیست کن من بفهمم سر کار نیستم برم مدارکم رو جمع کنم بیارم.

بنده متخصص نیستم ، هر منبعی که متخصصین از مکان های مختلف دنیا قبولش دارن منم قبولش دارم و می تونم شروع کنم به نقدش و نظر دادن راجع بهش .

و در قسمت آخر فرمایشتون متوجه نشدم ، یعنی میگید کلا جمع کنیم سینما و کافه و مکان های آدم فروشی(؟) رو؟

2. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بحث شخصی نیست . شخصی نکنید و احساسی برخورد نکنید و به یاد داشته باشید ... علت اینکه همه اینجا هستیم اینه که حوصله نداریم برا امتحان بعدی مون بخونیم ! ! !

مدرک علمی در این زمینه یعنی نظر و مدرک کجا؟

خیلی ساده هست ... مهم نیست که گوینده اش کی باشه ، یا کی پیداش کرده باشه ، مهم اینه که داده ی علمی ای باشه که قابل اثبات مجدد باشه و بنابر این باید از طرف چندینمنبع بین المللی تائید شده باشه ، چون این منابع معتبر این مدرک رو بررسی میکنن و اگر تونستن باز تولیدش بکنن و در همه ی منابع به یک نتیجه ی یکسان رسیدند آنموقع آن مدرک معتبر هست .

شما نهادهای آماری که از ایران و هندوستان قبول داری اینجا لیست کن من بفهمم سر کار نیستم برم مدارکم رو جمع کنم بیارم.

بنده متخصص نیستم ، هر منبعی که متخصصین از مکان های مختلف دنیا قبولش دارن منم قبولش دارم و می تونم شروع کنم به نقدش و نظر دادن راجع بهش .

و در قسمت آخر فرمایشتون متوجه نشدم ، یعنی میگید کلا جمع کنیم سینما و کافه و مکان های آدم فروشی(؟) رو؟
    اتفاقا مدرک خواستن مخصوصا برای جامعه ایران به هیچ وجه چیز ساده ای نیست.

صحبت از نهاد بین المللی کردن برای نظر دادن پیرامون رفتارشناسی مردم ایران هم منطقی نیست، چون مراکز بین المللی آمار تو ایران دفاتر و فعالیت های خاصی ندارن، پس وقتی میگم دوستان مغلطه میکنن در اینکه میگه مدرک ارائه کن سخن گزافی نیست چون همه منابع داخلی از نظر اونها نامعتبر خواهد بود.
    مگر اینکه شما تحقیق کنید و به من منبع داخلی مورد تایید منابع خارجی رو معرفی کنید.

ولی برای شفاف سازی بیشتر حتما سر فرصت تاپیکی پیرامون تاثیرات مخرب ماهواره بر جامعه ایرانی بر اساس مدارک دانشگاهی و اماری ایجاد خواهم کرد، دوستان ملاحظه کنند و این تاپیک هم بیشتر از این منحرف نشود.

مکان های آدم فروشی که حتما باید جمع بشن، اما برای سینما باید اول فرهنگ مردم رو درست کرد.
    فرهنگ عوام جامعه ما هم با توهین درست نمیشه و یک پروسه زمانبر هست هرکس باید احساس مسئولیت کند و از هر تریبونی و هر فضایی که میتونه اطرافیانش رو آگاه کنه شاید به نسل ما نرسه ولی نسل بعدی حداقل تو آرامش زندگی کنه و بمیره.
    Last edited by B.Russell; 20-06-2014 at 13:46.

4. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب دوست عزیز، کدام نهاد از نظر شما مدرک ارائه کنه در مورد تاثیر مخرب ماهواره ها بر جمعیت عوام زده ایران از نظر شما معتبر هست؟
    نظر دادگاه های خانواده ایران رو قبول دارین؟
    نظر مطبوعات و مشاوران و روانشناسان رو قبول دارین؟
    وقتی میگین مدرک میخواهیم دقیقا بفرمایید مدرک چیه، چون در مباحثات ما مدرک یکی از بزرگترین راه های فرار هست.
    بنده از همون نهادها براتون مدرکش رو بیارم.

خود غرب به این نتیجه رسیده که هر فیلمی برای هر سنی مناسب نیست.
    برای همین مثلا میاد +18 میزنه یا +16 و .... از طرفی به دلیل فرهنگ سازی خانواده ها هم تا حد ممکن این رو پیاده میکنن.
    حالا تو کشور ما پدر نشسته در کنار بچه سه ساله سریال فلان رو میبینه که توش رابطه جنسی هم هست.
    اونوقت میخواهید بگید اینا تاثیر ندارن.

متاسفانه نشستن پشت مونیتورها و دور شدن از حقیقت جامعه ایرانی و آنچه داره سرمون میاد!!
    کاربران علوم انسانی این انجمن به نظر من بسیار با سواد هستن و من دانش خیلی هاشون رو قبول دارم.

ولی متاسفانه از حقیقت جامعه ایرانی به شدت دور هستن و همه چیو از دریچه خودشون میبینن..
    قطعا نهاد های پژوهشی و دانشگاهی ... ضمن اینکه باید دقت کنیم ضعف و قوت پژوهش های علمی در ایران رو ...
    مثال میزنم ، مثلا فرض کنید داده های طلاق رو با داده های تماشای سریال های ماهواره ای در دست داریم و میبینیم که کاملا همبستگی دارن ! حتی میبینیم که زوجین علت طلاق رو تو دادگاه یا با پرسش و تحقیق همین مسائل اعلام میکنن ... بارها دیدم همین مطبوعات یا سازمان های دولتی به این چیزها اشاره کردن که بگن بله ماهواره آسیب جدی وارد کرده ! این نتیجه گیری نقص داره چون مسائ دیگری هست که باید همزمان مطالعه بشه. مثلا اینکه چرا این سریال ها در جامعه ایران اینقدر رونق پیدا کرد ؟ اینجا فرض من اینه که پاسخ این سوال در همون روند تغییر فرهنگی هست که رخ میده و این خودش معلول این رونده. اگر اینو بپذیریم باید بدونیم که افزایش آمار طلاق هم معلول همون روند هست که تحمل زندگی ها کمتر شده و زنان آزادی های بیشتری دارن و ...

مسئله ی رده های سنی بله پذیرفته شده هست ولی خب بحث در مورد جامعه هست و مخاطب عام ...

اینکه میگین ازدواج سفید در غرب پذیرفته شده بر اساس کدام مدرک هست؟
    چون من هم دوست دارم از این به بعد از دوستان مدرک بخوام.
    چند مدرک ارائه کنید که ازدواج سفید از سوی اکثریت مردم و دولت ها پذیرفته شده است.

اگر منظورتون این هست که کسی باهاشون کاری نداره، بله کسی با مصرف سیگار هم کاری نداره ولی سیگار رو مضر میدونن همون مشاورین سلامت و روانشناسی اون جوامع.
    شما چندتا مدرک بر مضر نبودن این روابط هم بی زحمت ارائه کنید تا نتیجه گیری بهتر انجام بشه.
    سایت ویکی پدیا اطلاعات خوبی در مورد ازدواج غیر رسمی یا همون Cohabitation جمع آوری کرده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد وضعیت این نوع ازدواج در مناطق مختلف دنیا هم اطلاعاتی با منبع ارائه شده ...
    برای مثال :

نیمی از زنان 15-44 ساله ی مجرد با یک شریک زندگی میکنن ( امریکا - سال 2002)

تغییر قوانین در مورد ازدواج غیر رسمی در امریکا که اشاره میشه دهه های 60 انجام اینکار تقریبا از نظر قانونی ممکن نبود ولی امروزه دیگه اینطور نیست اینم نشون میده چقدر این نوع روابط عادی سازی شده در این نیم قرن ...

39% تولد ها خارج از ازدواج رسمی (اتحادیه اروپا 2011)
    21% ازدواج ها غیر رسمی در فنلاند و فرانسه 17%

و بقیه امار و اطلاعات که هست تو لینک ... میتونیم دقیقتر هم بشیم اگه بخواید ولی خب مشخصا این روابط در غرب عادی شده تقریبا ...

ببینید بهتره نگید مردک چون اینجا ما پرونده جنایی حل نمیکنیم !! لجبازی هم که نداریم !! بحث باید منطقی باشه ...

شواهد و اطلاعات باید ارائه بشه هر کس در هر سطحی نسبت به موضوع نظری داره و اطلاعاتی ... بنابراین سعی نکنید پاسکاری کنید یا چیزی ! بالاخره اگر پژوهشی در این زمینه شده باید منافع یا مضرات رو بررسی میکنه و ارائه میده. این یعنی دلیل نمیشه شما بشینید یجا از دیگران مستندات بخواید یا من بشینم و همینکارو بکنم !! اگر قصد فهمیدنه این رفتار درست نیست ...

در هر صورت در همون ویکی پدیا بخشی به مطالعات صورت گرفته در مورد اثراتش اشاره میشه ... مثلا به مطالعه ای اشاره میکنه توسط مرکز آمار سلامت امریکا که طبق اون پژوهش این نوع ازدواج شانس طلاق رو نسبت به زوج های عادی افزایش نمیده ، در عین حال به برخی اثرات منفی هم اشاره میشه مثلا اینکه نرخ خیانت حدود 2 برابره در این ازدواج ها و توجه به کودکان هم کمتره ...

اینها همه در کنار هم هست ، قبلا هم نظرمو گفته بودم که هر جامعه خودش رو با شرایط فرهنگ زندگی سازگار میکنه و در واقع این دو کنار هم شکل میگرن (رفتار های فردی و آداب اجتماعی)

محتوای مخفی: تذکر دوستانه 
    فکر کنم با لحن دوستانه و منطقی تر بحث کنید بهتره

6. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا بعضا از امضا کردن یک برگه ساده که فقط به عنوان سندی است برای زن و شوهر بودن اون دو وحشت دارن؟
    ما کوچکترین وحشتی نداریم!
    اتفاقا خیلی هم شجاعت میخواد بدون برگه عبور زندگی کرد و پی شلاق و کتک و فهش و ناسزا رو به تن مالید
    سند ازدواج روی یه کاغذ کوچکترین ارزشی نداره بلکه این سند توی قلب و مغز اون 2نفر باید ثبت باشه
    طبق امار دادگاهای خوده ایران نمی از ازدواجهای در ایران در حالت طلاق خاموش هست و 2نفر فقط زیر یک سقف هستن با یک برگه سند ولی کوچکترین زندگی مشترکی دیگه باهم ندارن

این شمایید که حتی از همسر خودتون میترسید و مجبورید حتما خودتون رو به یک برگه کاغذ منگنه کنید تا شب خیال راحت داشته باشید که تکلیف ارث و میراستون چه خواهد شد
    یا این ترس رو نداشته باشید که همسرتون ولتون نخواهد کرد چون سند محضری در اختیار دارید
    و ...
    (شمای نویی منظور هست و بحث شخصی ندارم)

8. 9 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قطعا نهاد های پژوهشی و دانشگاهی ... ضمن اینکه باید دقت کنیم ضعف و قوت پژوهش های علمی در ایران رو ...
    مثال میزنم ، مثلا فرض کنید داده های طلاق رو با داده های تماشای سریال های ماهواره ای در دست داریم و میبینیم که کاملا همبستگی دارن ! حتی میبینیم که زوجین علت طلاق رو تو دادگاه یا با پرسش و تحقیق همین مسائل اعلام میکنن ... بارها دیدم همین مطبوعات یا سازمان های دولتی به این چیزها اشاره کردن که بگن بله ماهواره آسیب جدی وارد کرده ! این نتیجه گیری نقص داره چون مسائ دیگری هست که باید همزمان مطالعه بشه. مثلا اینکه چرا این سریال ها در جامعه ایران اینقدر رونق پیدا کرد ؟ اینجا فرض من اینه که پاسخ این سوال در همون روند تغییر فرهنگی هست که رخ میده و این خودش معلول این رونده.

اگر اینو بپذیریم باید بدونیم که افزایش آمار طلاق هم معلول همون روند هست که تحمل زندگی ها کمتر شده و زنان آزادی های بیشتری دارن و ...
    اینکه چندین عامل در فروپاشی زندگی نقش دارن که شکی نیست.
    اما اینکه کدوم عامل سبب انفجار میشه و تاثیرش پر رنگ تر است اونم به صورت مقطعی، خیلی مهم هست.

اینکه من به شما گفتم مدرک بیارین، دقیقا در راستای فرمایشات شما بود که گفتین نتیجه گیری شخصی من ارزش نداره.
    الان این بخشی که بولد کردم هم نتیجه گیری شخصی شماست.

وقتی تحقیقی و پژوهشی دال بر اینکه آزادی زنان و... سبب افزایش آمار طلاق شده ندارین، چرا مطرحش میکنید؟
    ببینید من کاری ندرم شما درست میگین یا غلط، انتقادم به روش نگرش شما به مسائل هست.

که استنتاج های شخصی خودتون رو منطقی و در راستای حقیقت جامعه میدونین، اما استنتاج های شخصی دیگران رو میگین مدرک بیار و با آمار ثابت کن، کاری که خودتون در مورد این عللی که مثال زدید انجام نمیدین.

زنان از نظر من تو ایران به هیچ وجه آزادی هاشون بیشتر نشده، هنوز حق های ساده ای مثل استادیوم رفتن رو ندارن، پوشش اجباری هم که دارن، بحث های مذهبی ازدواج و طلاق و ارث و دیه و.... هم که در موردشون صادقه بدون کمترین تغییر، رو چه حساب میفرمایید آزادی های زنان بیشتر شد؟

مسئله ی رده های سنی بله پذیرفته شده هست ولی خب بحث در مورد جامعه هست و مخاطب عام ...

سایت ویکی پدیا اطلاعات خوبی در مورد ازدواج غیر رسمی یا همون Cohabitation جمع آوری کرده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد وضعیت این نوع ازدواج در مناطق مختلف دنیا هم اطلاعاتی با منبع ارائه شده ...
    برای مثال :

نیمی از زنان 15-44 ساله ی مجرد با یک شریک زندگی میکنن ( امریکا - سال 2002)

تغییر قوانین در مورد ازدواج غیر رسمی در امریکا که اشاره میشه دهه های 60 انجام اینکار تقریبا از نظر قانونی ممکن نبود ولی امروزه دیگه اینطور نیست اینم نشون میده چقدر این نوع روابط عادی سازی شده در این نیم قرن ...

39% تولد ها خارج از ازدواج رسمی (اتحادیه اروپا 2011)
    21% ازدواج ها غیر رسمی در فنلاند و فرانسه 17%

و بقیه امار و اطلاعات که هست تو لینک ... میتونیم دقیقتر هم بشیم اگه بخواید ولی خب مشخصا این روابط در غرب عادی شده تقریبا ...

ببینید بهتره نگید مردک چون اینجا ما پرونده جنایی حل نمیکنیم !! لجبازی هم که نداریم !! بحث باید منطقی باشه ...

شواهد و اطلاعات باید ارائه بشه هر کس در هر سطحی نسبت به موضوع نظری داره و اطلاعاتی ... بنابراین سعی نکنید پاسکاری کنید یا چیزی ! بالاخره اگر پژوهشی در این زمینه شده باید منافع یا مضرات رو بررسی میکنه و ارائه میده. این یعنی دلیل نمیشه شما بشینید یجا از دیگران مستندات بخواید یا من بشینم و همینکارو بکنم !! اگر قصد فهمیدنه این رفتار درست نیست ...

در هر صورت در همون ویکی پدیا بخشی به مطالعات صورت گرفته در مورد اثراتش اشاره میشه ... مثلا به مطالعه ای اشاره میکنه توسط مرکز آمار سلامت امریکا که طبق اون پژوهش این نوع ازدواج شانس طلاق رو نسبت به زوج های عادی افزایش نمیده ، در عین حال به برخی اثرات منفی هم اشاره میشه مثلا اینکه نرخ خیانت حدود 2 برابره در این ازدواج ها و توجه به کودکان هم کمتره ...

اینها همه در کنار هم هست ، قبلا هم نظرمو گفته بودم که هر جامعه خودش رو با شرایط فرهنگ زندگی سازگار میکنه و در واقع این دو کنار هم شکل میگرن (رفتار های فردی و آداب اجتماعی)

محتوای مخفی: تذکر دوستانه 
    فکر کنم با لحن دوستانه و منطقی تر بحث کنید بهتره
    اولا Wikipedia که اصلا به عنوان منبع معتبر قابل قبول نیست.
    همین جناب stream که ازتون تشکر زدن بارها در بحث ها دیدم ویکی پدیارو زیر سئوال بردن و گفتن حرفاش آنچنان ارزش نداره.

عادی شدن ازدواج سفید یک بحثه، سودمند بودن و نتیجه مثبت تر دادن نسبت به ازدواج های رسمی یک بحث دیگه.

فکر نکنم کسی الان شک داشته باشه این روابط تو غرب عادی نیست.

بحث سر مثبت بودن این پدیده هست که این هنجار جدید ازدواج سفید چه تبعاتی بر اوضاع فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی غرب داشته؟

شما تحقیقی یا پژوهشی دارین که نشان بده ازدواج سفید یکسری مشکلات اجتماعی و خانوادگی و... رو حل کرده و مفید تره و حالا لازمه ازدواج رسمی تغییر پیدا کنه؟

یا فقط نگاه میکنین یک پدیده ای عادی شده و مهم هم نیست اثرات مثبت و منفی اون بر جامعه؟
    و اگر پدیده ای نتیجه منفی داشت کسی باید واکنش نشون بده یا ما باید اجازه بدیم حتی پدیده های منفی هم به قول شما عادی بشن؟

چون فقط اشاره کردین در ازدواج سفید به کودکان کمتر توجه میشه و نرخ خیانت 2 برابر شده.
    همچنین دیگه تو ازدواج سفید بحث طلاق مطرح نیست که بگیم افزایش میده یا کاهش !!!

در ضمن بحث هم کاملا دوستانه و با لحن منطقی جلو میره.
    Last edited by B.Russell; 20-06-2014 at 10:19.

10. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من یه بار دیگه این حقیقت رو مطرح میکنم ، که به کسی مربوط نیست که 2 نفر زیر یک سقف چیکار میکنن ، و نمیشه جلوشونو گرفت ، همانا نوشیدن الکل هم ممنوعه ، زنا هم ممنوعه ، خیلی چیز ها ممنوع هستند که انجام میشن . رابطه ی جنسی بین دو نفر شخصی ترین و خصوصی ترین بعد از زندگی اون دو نفر هست ، تا وقتی هر دو با رضایت کامل انجام بدن کاری رو که انجام میدن ، به کسی مربوط نیست .
    نباید خود عمل رو ممنوع اعلام کرد ، آن پاک کردن صورت مسئله هست ، بلکه باید عامل های اون رو شناسایی کرد و بررسی کرد

چرا ازدواج سفید در دنیا رو به افزایش است ؟

12. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینکه چندین عامل در فروپاشی زندگی نقش دارن که شکی نیست.
    اما اینکه کدوم عامل سبب انفجار میشه و تاثیرش پر رنگ تر است اونم به صورت مقطعی، خیلی مهم هست.

اینکه من به شما گفتم مدرک بیارین، دقیقا در راستای فرمایشات شما بود که گفتین نتیجه گیری شخصی من ارزش نداره.
    الان این بخشی که بولد کردم هم نتیجه گیری شخصی شماست.

وقتی تحقیقی و پژوهشی دال بر اینکه آزادی زنان و... سبب افزایش آمار طلاق شده ندارین، چرا مطرحش میکنید؟
    ببینید من کاری ندرم شما درست میگین یا غلط، انتقادم به روش نگرش شما به مسائل هست.

که استنتاج های شخصی خودتون رو منطقی و در راستای حقیقت جامعه میدونین، اما استنتاج های شخصی دیگران رو میگین مدرک بیار و با آمار ثابت کن، کاری که خودتون در مورد این عللی که مثال زدید انجام نمیدین.

زنان از نظر من تو ایران به هیچ وجه آزادی هاشون بیشتر نشده، هنوز حق های ساده ای مثل استادیوم رفتن رو ندارن، پوشش اجباری هم که دارن، بحث های مذهبی ازدواج و طلاق و ارث و دیه و.... هم که در موردشون صادقه بدون کمترین تغییر، رو چه حساب میفرمایید آزادی های زنان بیشتر شد؟

فکر کنم منظور قسمت اول پست من به شما نرسید ... من اول بحث یک مثال زدم راجع به مسائلی که در پژوهش های اجتماعی وجود داره و پیچیدگی مسئله و اینکه ما روابط علت و معلولی رو نمیتونیم صرفا با همزمانی نتیجه بگیریم ... در انتهای اون مثال فرض کردم که همزمان بدونیم طلاق با روند تغییر فرهنگ هم هماهنگ باشه و گفتم اگر این فرض رو بپذیریم اون ارتباطی که بین طلاق و ماهواره متصوریم ضعیفتر میشه ... حالا میتونه تغییر روند فرهنگی نباشه چیز دیگه ای باشه. مثلا وضع اقتصادی باشه ... همینکه فرض کردم نشون میده باور شخصی منه اصرار روش ندارم که این حقیقت جامعست ...

منظور از آزادی هم صرفا قوانین نیست ... فرهنگ جامعه در قبال زنان تغییر کرده مشارکت زنان بیشتر شده ، سطح سواد و اگاهیشون بالاتر رفته ...

اولا Wikipedia که اصلا به عنوان منبع معتبر قابل قبول نیست.
    همین جناب stream که ازتون تشکر زدن بارها در بحث ها دیدم ویکی پدیارو زیر سئوال بردن و گفتن حرفاش آنچنان ارزش نداره.

عادی شدن ازدواج سفید یک بحثه، سودمند بودن و نتیجه مثبت تر دادن نسبت به ازدواج های رسمی یک بحث دیگه.

فکر نکنم کسی الان شک داشته باشه این روابط تو غرب عادی نیست.
    نظر Stream عزیز نظر خودشونه ... ویکی پدیا به خودی خود مرجع و منبع نیست ولی اگر شما دقت کنید مواردی که نقل کردم همگی با منبع در اونجا ذکر شده و اصلا ربطی به ویکی پدیا نداره ! کار ویکی پدیا فقط جمع آوری اینها در یک جا بود . به نظر من باید یه مغلطه رو به لیست مغالطات اضافه کنن اونم ویکی پدیا ستیزی هست !!

دوما شما خودتون پرسیدی بر اساس چه شواهدی میگم این روابط در غرب عادی شده و من هم آمار گستردگی این روابط در غرب رو تقدیم کردم ... تا اینجای کار که مشکلی نیست ...

بحث سر مثبت بودن این پدیده هست که این هنجار جدید ازدواج سفید چه تبعاتی بر اوضاع فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی غرب داشته؟

شما تحقیقی یا پژوهشی دارین که نشان بده ازدواج سفید یکسری مشکلات اجتماعی و خانوادگی و... رو حل کرده و مفید تره و حالا لازمه ازدواج رسمی تغییر پیدا کنه؟

یا فقط نگاه میکنین یک پدیده ای عادی شده و مهم هم نیست اثرات مثبت و منفی اون بر جامعه؟
    و اگر پدیده ای نتیجه منفی داشت کسی باید واکنش نشون بده یا ما باید اجازه بدیم حتی پدیده های منفی هم به قول شما عادی بشن؟

چون فقط اشاره کردین در ازدواج سفید به کودکان کمتر توجه میشه و نرخ خیانت 2 برابر شده.
    همچنین دیگه تو ازدواج سفید بحث طلاق مطرح نیست که بگیم افزایش میده یا کاهش !!!

در ضمن بحث هم کاملا دوستانه و با لحن منطقی جلو میره.
    ببینید من نمیدونم حوزه تخصصی مطالعاتی شما چیه ، ولی در علوم اجتماعی هدف اصلی و اولیه مطالعه ی جامعه به اون شکلی که هست ، هست . پژوهش اجتماعی ای که بخوا نتیجه گیریش این باشه که مثلا ازدواج رسمی باید برچیده بشه و جاش ازدواج غیر رسمی یا به قول شما سفید جایگزین بشه ، وجود نداره چون نباید وجود داشته باشه !!

احساسم اینه که شما در بحث گرفتار مغلطه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدید ! لطفا به این موضوع دقت کنید ...

نرخ خیانت 2 برابر نشده ! بلکه مطالعه ای نشون داده در ازدواج های غیر رسمی شانس اینکه شریک زندگی خیانت کنه 2 برابره نسبت به زوج ها رسمی. ضمن اینکه در ازدواج غیر رسمی هم طلاق معنی داره ! طلاق یعنی جدایی و این جدایی میتونه از یک رابطه ی غیر رسمی هم باشه. الزاما برگه ی طلاق به معنی طلاق نیست ! اون مطالعه اشاره داشت به اینکه دوام زندگی غیر رسمی و رسمی به نظر تفاوتی با هم ندارن ...

در حوزه ی علوم اجتماعی میشه این پدیده رو مطالعه کرد اینکه چرا وجود داره ، چه اثراتی داره و ... . اما اینکه بخوایم بگیم باید محدود بشه یا نه از حوزه علوم احتماعی خارجه تا حدودی ... وارد حوزه اخلاق میشیم که بحث جداگانه ای میطلبه ...

بطور کلی پدیده ای مثل طلاق هم اگر گسترده بشه اثرات منفی زیادی خواهد داشت ولی این دلیل بر این نمیشه که شما از طلاق بعنوان یک حق نتونید بهره ببرید یا محدودتون کنن ... نوع ازدواج هم از نظر من یک حقه و قبلا هم گفتم به نظر من رفتار فردی و فرهنگ اجتماعی هر دو همزمان شکل میگیرن و در وقع این فرایند یک فرایند طبیعی هست ... اونطوری که صدا سیما و رسانه های ما تو بوق کردن قرار نیست جامعه رو نابود کنه .

14. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چرا ازدواج سفید در دنیا رو به افزایش است ؟
    یک نکته که باید دقت بشه ازدواج غیر رسمی جانشین کامل ازدواج رسمی نیست . مثلا در آمارها اومده حدود 2/3 ازدواج های رسمی قبلا به شکل غیر رسمی وجود داشتن ... خب این نشون میده زوج ها ترجیح میدن قبل از ازدواج رسمی به این صورت زندگی کنن تا بتونن به اطمینان از سازگاری هم برسن ...

یه پژوهشی هم بهش اشاره شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که تاکید زیادی روی مسائل اقتصادی میکنه . بالاخره این ازدواج ها کم خرج تر هستن و ایده ی این ها در این مسئله اینه که ازدواج رسمی زمانی رخ میده که واقعا وضعیت معیشتی افراد بهبود داشته باشه وگرنه افراد به امید اینکه ازدواج وضعشون رو بهتر کنه اقدام به این عمل نمیکنن ... در این پژوهش یک جدولی وجود داره از نمونه ای که بررسی شده خیلی جالبه .

دیده میشه که تمایل افراد کم درامد به این نوع ازدواج بیشتره و همینطور هم حدس زده میشد ... روند تحولات جامعه های امروزی رو که ببینیم ، استقلال بیشتر افراد از خانواده هاشونه بنابراین اینطور نیست که مثل گذشته خانواده حمایت های زیادی برای ازدواج انجام بدن ...

به نظر من همه ی اینها باید به دید مثبت بهش نگاه بشه ... جامعه ای مثل ایران که بستر این ازدواج درش فراهم نیست معلوم نیست چه اثرات منفی بجا بذاره و چقدر از تجاوزها مشکلات جنسی یا ازدواج های ناموفق زاده ی این محدودیت ها باشه ...

16. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

پست های این تاپیک رو خوندم ...

واقعا عجیبه ؛ بعضی دوستان جوری میگن آیا ما باید اجازه بدیم این مسائله رواج پیدا کنه ؟! که انگار هر دو نفری که میخوان با هم زندگی کنند از این آقایان نظر خواستن.
    اگـه تصور بر این باشه که همسر و شریک یک فرد تنها بخاطر وجود یکسری کاغذ و امضا به اون شخص متعهد خواهد بود و بنیان خانواده مستحکم تره باید در انتخاب اون شریک تجدید نظر بشه.

تعهد و عشق یکسری مسائل درونی ان که با امضا نمیشه براشون تضمینی ایجاد کرد، بلکه اون کاغذ ها فقط اهرم فشاری اند برای اینکه اون زندگی با تمام هوس بازی ها و خیانت هاش به پایان نرسه،
    یا پایان دادن بهش دردسر داشته باشه.

ازدواج سفید به معنای یک "رابطه آزاد" یا "Open Relation" یا "شراکت جنسی" نیست. تعهدی درونی از روی علاقه و عشق هست که نیازی ندیده توسط یک شخص سوم رسمی بشه، طرفین اون رابطه، اون رو به رسمیت میشناسند،
    و همین براشون کافی هست.

حال اگه کسی بدون تایید یک مرجع مذهبی یا دولتی در هر کشوری قادر نیست خودش رو به طرف مقابلش متعهد بدونه، کسی جلوش رو نمیگیره.

18. 11 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash_sat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

موافق هستم شدیدا
    متاسفانه گاها ما به اجبار در زندگی عادت می کنیم
    یاد میگیریم که از روی اجبار صبح بیدار شیم از روی اجبار بریم سر کار از روی اجبار دوست داشته باشیم و به دوست داشتن ادامه بدیم غافل از اینکه اگه هم مجبور به انجام این کارا نبودیم باز هم احتمالا برنامه زندگیمون به همین شکل بود ...فقط از روی میل شخصی انجام میدادیم نه اجبار
    این نوع رابطه برای ما تعریف نشده
    کی گفته کسی که سراغ ازدواج سفید میره دوست داره چند وقتی با یه دختر باشه بعد اونو با یکی دیگه عوض کنه؟؟؟
    چیزی که تو این مملکت زیاد و رنگارنگه شریک جنسی 2 ساعتس
    آدم این نوع رابطه را انتخواب میکنه چون دوست داره فقط و تنها فقط احساس دو نفر باعث شکل گیری و ادامه رابطه باشه.... نه یه تیکه کاغذ و مهریه و بچه و خونواده و هزار تا چیز دیگه....تا وقتی این احساس دونفره وجود داشته باشه این رابطه محکم ادامه پیدا میکنه خواه کوتاه خواه ابدی

20. 8 کاربر از siavash_sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •