تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 11 از 47 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شهريور 92 سال سوم رياضي رو تموم كردين ؟ ولي اقدام به ثبت نام براي پيش دانشگاهي نكردين ؟
    اگه اينطور باشه نه حق ثبت نام براي پيش دانشگاهي رو دارين نه دانشگاه نه قبول شدن در كنكور. تا چند روز ديگه هم مهلت يكساله شما تموم ميشه و بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كنين

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیزم فکر کنم اشتباهی رخ داده.من اون موقع 19 ماه خدمت کردم و 2ماه میمونه ها!
    شما احتمالا برداشتتون این بوده که اون موقع 2ماه خدمتم!من الان 7مین ماه خدمتمو دارم میگذرونم
    كارت پايان خدمت هم داشته باشين بايد برين طرح. نميشه دورش زد هيچ راهي هم نيست حتي با پارتي بازي

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شهريور 92 سال سوم رياضي رو تموم كردين ؟ ولي اقدام به ثبت نام براي پيش دانشگاهي نكردين ؟
    اگه اينطور باشه نه حق ثبت نام براي پيش دانشگاهي رو دارين نه دانشگاه نه قبول شدن در كنكور. تا چند روز ديگه هم مهلت يكساله شما تموم ميشه و بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كنين
    سلام - بله شهریور 92 سال سوم ریاضی رو تموم کردم - و شهریور امسال هم دیپلم پیش دانشگاهی رو میگیرم یعنی سال 92-93 پیش دانشگاهی خوندم که ^^ خرداد ماه امتحان دادم و الان تجدید دارم که شهریور باید امتحان بدم... پیش دانشگاهی ریاضی خوندم ... - از پلیس + 10 هم یه کارتی بود که از سوی مدرسه وقتی پیش دانشگاهی میخوندم گفتن باید برم بگیرم که رفتم گرفتم نمیدونم چی بود که تا سال 96 تمدید کرد نفهمیدم چیه...
    Last edited by Mehran-King; 19-08-2014 at 19:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از طرفی به نظرتون آیا میتونم با رتبه 30000 در دانشگاه پیام نور قبول بشم ؟ نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین به نظرتون صلاح میدونین چیکار کنم ؟ پشت کنکوری بشم و یا هرچی باشه ادامه بدم ؟

3 انتخاب اولم پیام نور بود به نظرتون شانس قبولی دارم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام - بله شهریور 92 سال سوم ریاضی رو تموم کردم - و شهریور امسال هم دیپلم پیش دانشگاهی رو میگیرم یعنی سال 92-93 پیش دانشگاهی خوندم که ^^ خرداد ماه امتحان دادم و الان تجدید دارم که شهریور باید امتحان بدم... پیش دانشگاهی ریاضی خوندم ... - از پلیس + 10 هم یه کارتی بود که از سوی مدرسه وقتی پیش دانشگاهی میخوندم گفتن باید برم بگیرم که رفتم گرفتم نمیدونم چی بود که تا سال 96 تمدید کرد نفهمیدم چیه...
    خب پس شما پيش دانشگاهي رو امسال خرداد ( يا حتي دي ) ميتونين تموم كنين. در اين صورت سال آينده بدون هيچ مشكلي كنكور ميدين و ميتونين قبول بشين.
    پيام نور قبوليش خيلي راحته به جز شهرهاي بزرگ.

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب پس شما پيش دانشگاهي رو امسال خرداد ( يا حتي دي ) ميتونين تموم كنين. در اين صورت سال آينده بدون هيچ مشكلي كنكور ميدين و ميتونين قبول بشين.
    پيام نور قبوليش خيلي راحته به جز شهرهاي بزرگ.
    تو دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 93 نوشته بود گرفتن مدرک پیش دانشگاهی حداکثر تا آخر شهریور ماه

میدونین من متولد 74 هستم و خانوادم هی میگه که اگه مدرک پیش دانشگاهیم رو همین شهریور هم بگیرم باز نمیتونم پشت کنکوری بشم! میخواستم بدونم که آیا واقعا نمیتونم ... یا میتونم...

راستی اینم بگم من یک سال اصلا مدرسه نرفتم! همون سال تحصیلی 91-92 مدرسه نرفتم و شهریور ماه 92 راه دور سال سوم ریاضی رو امتحان دادم قبول شدم در کل اینجوری شد:

سال دوم معمولی مدرسه رفتم
    سال سوم معمولی مدرسه رفتم = تجدید شدم
    تجدید شدم و نتونستم سال 91-92 برم پیش دانشگاهی و افتادم = یک سال رفت
    بعدش سال 92 شهریور ماهش سال سوم ریاضی رو تموم کردم
    و سال تحصیلی 92-93 هم مثل بقیه بچه ها مدرسه رفتم (منتهی دوستای اصلی من که سال دوم و سوم همکلاسیم بودن سال 92 کنکور دادن ولی من نتونستم اون موقع کنکور بدم چون پیش دانشگاهیم مونده بود)
    در کل همین شهریور ان شاء الله قبول میشم ...

سوال اصلیم اینجاست که آیا میتونم پشت کنکور بشم و یا نمیتونم ... (تاحالا پشت کنکوری نشدم ولی بجاش اون یک سال هست گفتم مدرسه نرفتم اون سال بیکار بودم ...مشکلی با نظام وظیفه بوجود نمیاره دیگه ؟) ممنون.

راستی نگفتین دی ماه میتونم تغییر رشته بدم به تجربی یا انسانی ؟ بعدش میتونم کنکور انسانی یا تجربی بدم؟ بعدش معدل نهاییم چطور محاسبه میشه ؟
    Last edited by Mehran-King; 19-08-2014 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان لطفا سریع تر کمکم کنین مهمه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 93 نوشته بود گرفتن مدرک پیش دانشگاهی حداکثر تا آخر شهریور ماه

میدونین من متولد 74 هستم و خانوادم هی میگه که اگه مدرک پیش دانشگاهیم رو همین شهریور هم بگیرم باز نمیتونم پشت کنکوری بشم! میخواستم بدونم که آیا واقعا نمیتونم ... یا میتونم...

راستی اینم بگم من یک سال اصلا مدرسه نرفتم! همون سال تحصیلی 91-92 مدرسه نرفتم و شهریور ماه 92 راه دور سال سوم ریاضی رو امتحان دادم قبول شدم در کل اینجوری شد:

سال دوم معمولی مدرسه رفتم
    سال سوم معمولی مدرسه رفتم = تجدید شدم
    تجدید شدم و نتونستم سال 91-92 برم پیش دانشگاهی و افتادم = یک سال رفت
    بعدش سال 92 شهریور ماهش سال سوم ریاضی رو تموم کردم
    و سال تحصیلی 92-93 هم مثل بقیه بچه ها مدرسه رفتم (منتهی دوستای اصلی من که سال دوم و سوم همکلاسیم بودن سال 92 کنکور دادن ولی من نتونستم اون موقع کنکور بدم چون پیش دانشگاهیم مونده بود)
    در کل همین شهریور ان شاء الله قبول میشم ...

سوال اصلیم اینجاست که آیا میتونم پشت کنکور بشم و یا نمیتونم ... (تاحالا پشت کنکوری نشدم ولی بجاش اون یک سال هست گفتم مدرسه نرفتم اون سال بیکار بودم ...مشکلی با نظام وظیفه بوجود نمیاره دیگه ؟) ممنون.

راستی نگفتین دی ماه میتونم تغییر رشته بدم به تجربی یا انسانی ؟ بعدش میتونم کنکور انسانی یا تجربی بدم؟ بعدش معدل نهاییم چطور محاسبه میشه ؟

تغير رشته كلا منتفي هست.
    اگه امسال پيم نور بخواين برين بايد همين شهريور تموم كنين پيش دانشگاهي رو.
    چه اين شهريور چه امسال دي ماه پيش دانشگاهي رو تموم كنين به هر حال براي سال آينده مشكلي ندارين ميتونين كنكور بدين

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    Last edited by After4Ever; 20-08-2014 at 13:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام من رشتم تجربیه
    دوستان من ریاضیم اصلا خوب نیست یک کتاب کمک اموزشی خوب برای ریاضی بهم معرفی کنید که درسنامه خیلی خوبی داشته باشد؟
    مثل مبتکران برای شیمی
    ممنون می شوم اگر سریع تر به من پاسخ بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •