تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

16 28.07%
  • خیر

41 71.93%
صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 167

نام تاپيک: شادی | Happiness

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این ادعای شماست همونطور که طرف مقابل هم میتونه ادعا کنه مهمترین دلیل بوجود اومدن اون عوامل بیشمار روانی (خصوصا جنون جنسی) آزادی های بی حد و حصر در روابط بین دو جنس مخالف در کشورهای بقول شما متمدنه و همینطور باز هم میتونه ادعا کنه اگر در اون کشورهای جهان سومی و غیر متمدن مورد نظر شما کسی مرتکب تجاوز به عنف شد تحت تاثیر همون فرهنگ والای (به قول شما) کشورهای بااصطلاح متمدن قرار داشته !
    خب از کجا بفهمیم ادعای کی صحیحه؟ علم

مطالعات روانشناسی این صحبت های شما رو تایید نمی کنه. ارتباطی بین آزادی کامل و آزادانه روابط بین دو جنس و مسائل روانی یا جنون جنسی وجود نداره.. در حالی که چیزی که A.M.D.D.E.V.I.L اشاره کرد توسط شواهد و مدارک قوی در مطالعات بسیار پشتیبانی میشه. این مسائل نظر شخصی این شخص و اون شخص نیست، روانشناسی یک علم هست که این موارد رو بررسی می کنه. همونطور که سرعت هواپیما بر اساس قوانین فیزیک هست و ربطی به نظر شخصی من و شما نداره، این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب از کجا بفهمیم ادعای کی صحیحه؟ علم
    مطالعات روانشناسی این صحبت های شما رو تایید نمی کنه. ارتباطی بین آزادی کامل و آزادانه روابط بین دو جنس و مسائل روانی یا جنون جنسی وجود نداره.. در حالی که چیزی که A.M.D.D.E.V.I.L اشاره کرد توسط شواهد و مدارک قوی در مطالعات بسیار پشتیبانی میشه. این مسائل نظر شخصی این شخص و اون شخص نیست، روانشناسی یک علم هست که این موارد رو بررسی می کنه. همونطور که سرعت هواپیما بر اساس قوانین فیزیک هست و ربطی به نظر شخصی من و شما نداره، این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند.
    روانشناسی غربی ؟ شرقی ؟ شواهد و مدارک دقیق از نظر کی ؟
    ضرب المثل فارسی : به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم!!
    کاملا مشخصه از تفاوتهای علوم انسانی و مثلا علوم طبیعی ناآگاهین که میگین : این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند
    Last edited by leo.unique; 29-05-2014 at 16:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

روانشناسی غربی ؟ شرقی ؟ شواهد و مدارک دقیق از نظر کی ؟
    ضرب المثل فارسی : به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم!!
    کاملا مشخصه از تفاوتهای علوم انسانی و مثلا علوم طبیعی ناآگاهین که میگین : این موارد هم بطور علمی پاسخ قطعی دارند
    ببخشید لطف کنید به جای این حرف ها .. با مدارک علمی صحبت های دوستان رو نقض کنید با ضرب المثل دلایل کسی رو نقض نمی کنند .
    جسارت نباشه اما پست های شما بیشتر به اسپم شبیهه

5. 6 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید لطف کنید به جای این حرف ها .. با مدارک علمی صحبت های دوستان رو نقض کنید با ضرب المثل دلایل کسی رو نقض نمی کنند .
    جسارت نباشه اما پست های شما بیشتر به اسپم شبیهه
    مثل این مدرک ؟؟
    مدرک : تعداد تجاوز هایی که توسط افراد ناشناس در کشور های جهان سومی انجام گرفته بیشتر هست از تجاوز هایی که توسط فامیل یا دوست انجام می پذیره. یعنی برا متجاوز اصلا مهم نیست که قربانی کیه . فقط زن باشه .
    اما وقتی متجاوز قربانی را میشناسه ، تجاوزش علت های دیگه ی روانی داره که مثال زدم .
    کشورهای جهان سوم ؟؟ بیشتر به کلی گویی شباهت داره

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

(داخل پرانتز بگم اگه آمار ما رو تائید نمی کنید آمار بدید تا بررسی کنیم ، نظر بدیم ؛ به عبارت دیگر "جوابگو" باشیم .)
    من کاری ندارم به چی شبیه هست این قضاوت شماست.
    کشور های جهان سوم کشور هایی هستند مثل هند و عربستان و آفریقا ی جنوبی و ایران .

اگر هم مدرک من رو (اون آماری که در پست قبل دادم) رو قبول ندارید ، مدرک دیگه ای ارائه کنید ، مدرکی که خودتون خونده باشید نه اینکه چون سواد انگلیسیتون کم هست همینطوری اینجا الکی لینک بدید !

انگلیسی من خیلی خیلی ضعیفه
    راستی ! به قول دوستمون ، یک موضوع هی داره تکرار میشه و بیشتر به نظر من شبیه اسپمینگ هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من کاری ندارم به چی شبیه هست این قضاوت شماست.
    کشور های جهان سوم کشور هایی هستند مثل هند و عربستان و آفریقا ی جنوبی و ایران .

اگر هم مدرک من رو (اون آماری که در پست قبل دادم) رو قبول ندارید ، مدرک دیگه ای ارائه کنید ، مدرکی که خودتون خونده باشید نه اینکه چون سواد انگلیسیتون
    راستی ! به قول دوستمون ، یک موضوع هی داره تکرار میشه و بیشتر به نظر من شبیه اسپمینگ هست .
    آدرس دادم در پست #99
    یک نمونه دیگه از آمار دادن شما
    اما در مورد عربستان . همونطور که گفتم زنان زیادی پس از مهاجرت به کشور های دیگه گفتن که بهشون تجاوز شده اما چون از سنگسار ترس دارن گزارش نمی کنن . شانسی برای گرفتن حق وجود نداره . پس احتمال داره که اگر همه ی تجاوز ها گزارش بشن، ببینیم در عربستان یا افغانستان یا هند یا پاکستان که چنین شرایط وحشتناکی برای زنان وجود داره از هر 10 زن 9 تاشون تجاوز شده بهشون

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

این آمار هارو من خودم به شما دادم ! و اگر نقل قول میکنید چه چیزی می خواهید اثبات کنید ؟ !
    کاش رک و بدون پرده حرفتان را بزنید مدرک هم اگر نمیخواهید بیاورید مهم نیست فقط حرف خود را بگویید تا ما از نظر شما اگاه بشیم !
    این متنی هم که نقل قول کردید از من بهش نمی گن "امار" ، آمار با ارقام بیان می شود .
    اگر خوب بخونید متوجه میشید چی گفتم !
    گفتم زنان عرب (به خصوص کار گران خانگی) تجاوز میشه بهشون اما گزارش نمی دن چون خودشون مجازات میشن
    منبعش هم دقیقا همون لینکی هست که خودتون دایدن !
    البته من اون مطلب رو قبل از ویرایش شما گذاشته بودم ! چون ذاتا اولین گزینه ای که در گوگل با جستو جوی se><ual abuse میاد همونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بطورکلی ( در مورد موضوعات مرتبط و نه فقط در مورد بحثی که بوجود اومد ) نظرم اینه که بجای نشستن کنار مرداب و استفاده از حشره کش برای از بین بردن پشه ها بهتره فکری به حال مانداب کرد
    پ.ن: معذرت میخوام از همه که اسپمهای منو تحمل کردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رفقا چون بحث در مورد جرم انگاری یک عمل هست بد نیست یک نگاهی هم به مواد قانونی بیاندازیم که صریح ترینشون در این زمینه این ماده از " قانون مجازات اسلامی " هست :

فصل هجدهم – جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی

ماده ۶۳۸ – هرکس علنا” در انظار واماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تادوماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم خواهد شد .
    تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر وانظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه ویا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .

نظر شخصیمو بعدا میگم

12. 6 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

رفقا چون بحث در مورد جرم انگاری یک عمل هست بد نیست یک نگاهی هم به مواد قانونی بیاندازیم که صریح ترینشون در این زمینه این ماده از " قانون مجازات اسلامی " هست :

فصل هجدهم – جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی

ماده ۶۳۸ – هرکس علنا” در انظار واماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تادوماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ( ۷۴ ) ضربه شلاق محکوم خواهد شد .
    تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر وانظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه ویا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد .

نظر شخصیمو بعدا میگم
    یه سوال : اصلا چطور به این نتیجه میرسن که "عفت عمومی" جریحه دار شده ؟؟ نظرسنجی میشه مگه ؟؟
    Last edited by leo.unique; 29-05-2014 at 21:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •