میشه یه عکس از بخش Adapter Information بذارید، ببینم کجاست؟ ممنون...
راه حل دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کن _ به احتمال زیاد جواب بدهdell 1558
![]()
بررسی کردم علی جان. توی عکس سمت چپ که گذاشتی، توی بخش Dedicated Video Memory برای من نوشته 0 در صورتی که درایور کارت گرافیکم کاملا درست نصب شده!![]()
شما دوست عزیز از قسمت Control Panel نگاه کن ببین NVIDIA Control Panel نصبه یا از کنار ساعت
همچنین از dvice manager --- display adapter رو جک _ چون سیستمت دو تا کارت گرافیک داره 2 درایو خواهد بود
با استفاده از برنامه IObit Driver Booster داریو گرافیک تو هم جک کن
اگه داریو NVIDIA نصب باشه نشون میده _ اگه نسخه جدبد هم اومده باشه نشون میده
++++++++++++
![]()
همه ی این کارها رو کردم دوست عزیز ولی باز وقتی که توی Options بازی میرم و میرم بخش Advanced Video، گرافیک رو می نویسه Intel HD 4600.![]()
درایو Intel HD رو از قسمتdvice manager انیستال _ حذف کن
ببین سیستم گرافیک nvidia رو میشناسه یا نه
دوست من کارت گرافیکی لپ تاپ شما چیه!؟مطمئنی کارت دومم داره؟!
از قسمت کنترل پنلش یه عکس بزار حلش کنم برات...روشی رو که تو عکس بهت گفتم امتحان کردی؟!(امتحان که نه درستش همینه...)
+
بحثو از همینجا منتقل کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بیشتر پستا اسپم محسوب میشن....
Last edited by Altairezio; 15-11-2014 at 10:53.
این کارو می کنم، نتیجه رو اعلام می کنم...
کارت گرافیک لپ تاپم NVIDIA GTX 780M 4096 MB Dedicated - Up To 8192 MB هست! بله، مطمئنّم.
اون کاری که شما گفتید هم کردم ولی فایده ای نداشت...![]()
سلام.
دوستان اگه کسی بازی رو توی Steam خریده پی ام بده همدیگه رو اد کنیم بتونیم مالتی راحتر بازی کنیم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)