با تشکر
نه بابا بی احترامی اصن به ما نمیخوره.
من با همه بچه های گل این فروم دوستم و جای داداش کوچیکشون هستم.
خب این هم آخرین پست ما بود تو این تایپک.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
برزیل
مکزیک
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
ژاپن
یونان
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
آرژانتین
ایران
آلمان
پرتغال
بلژیک
روسیه
امریکا
هندوراس
با تشکر
نه بابا بی احترامی اصن به ما نمیخوره.
من با همه بچه های گل این فروم دوستم و جای داداش کوچیکشون هستم.
خب این هم آخرین پست ما بود تو این تایپک.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منم که گفتم،پیرلو تو زمان میلان آنجلوتی حرف اول رو تو کل اروپا میزد ولی با همه تفاسیر شما،بعد ظهور تیم پپ کلا همه اروپا به حاشیه رفتن و پیرلو هم دیگه نتونست اون اثر سابق خودشو داشته باشه و بازم میگم توی اون سالا نتونست حتی به گرد ژاوی و اینیستا هم برسه.حالا اینکه پیرلو توی دوران اوجش بهتر بوده یا ژاویستا،اون دیگه قضاوتش با من نیست.
البته تا حدی درسته حرفایی که میزنید درباره اثر مثبت هم تیمیا ولی به فرم خود بازیکن هم تا حدی بستگی داره،مثالش میشه همین این فصل ژاوی و اینیستا رو مثال زد که سایه ای از سال های گذشتشون بودن(حالا به دلایل مختلف) و در کنارش مسی هم افت کرده و 28 گل بیشتر نزده فک کنم که با وجود اینکه آمار خوبی به نظر میرسه ولی در مقایسه با سالای گذشته خودش خیلی ضعیف بوده.پس فقط به هم تیمیا نیست،پیرلو اواخر دوران میلانش دیگه اون پیرلوی قبل نبود،توی یوونتوس هم برای سری آ احیا شد ولی به هیچ وجه نتونسته تاثیر گذار باشه تو اروپا.
+
توی بازی با آلمان هم به نظر من مونتولیوو بازی خیلی بهتری نسبت به پیرلو ارائه داد،پیرلو اون بازی با وجود چند تا حرکت و پاس نتونست اون اثر بازیای قبل رو داشته باشه و در کل ایزوله بود،میشه گفت یواخیم لو تونست اون بازی پیرلو رو نسبتا خنثی بکنه با 3-3-4 که به کار بست((تا جایی که یادمه)) ولی تمرکز زیاد روی پیرلو نتیجش غافل شدن از باقی پتانسیل های ایتالیا بود.
تنها تیمی که اونو میشه رقیب ایتالیا دونست برزیله که در بازی های های روبروی ایتالیا آمار بهتری داشته ... نه آلمان ...
آلمان فقط آمار دوم شدن و سوم شدنش از ایتالیا بیشتره .![]()
به نظرم قهرمان جام جهانی یکی از این 3 تیمه :
آلمان
اسپانیا
برزیل
البته امکان داره شگفتی هم به وجود بیاد
سلام دوستان....
ما که از ابتدا به قول دوستان به شکل سنتی طرفدار آرژانتین بودیم..اسپانیا هم هستیم
ایران رو هم نزدم.....خب به هر صورت طبیعیه که همه طرفدار تیم کشورشون هستن.....
حالا هر چی میخواین ..طرفدارای ایتالیا و آلمان کل کل کنیدآرژانتین قهرمانه
![]()
همینطور جام ملت های اروپا که آلمان 3 قهرمانی و 3 نایب قهرمانی داره و ایتالیا 1 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی
البته شاید شما جام ملت های اروپا رو بدون اهمیت بدونید یا شاید به نفعتون نباشه که بدونید ولی به هر حال به اعتقاد بسیاری از کارشناسان سطح کیفی جام ملت ها از جام جهانی هم بالاتره چون تیم های آسیایی و آفریقایی توش نیستن
راستی می دونستید آلمان تا حالا تو مرحله گروهی جام جهانی حذف نشده؟ ولی ایتالیا 6 بار در مرحله گروهی حذف شده
اگر سطح کیفی جام جهانی از جام ملتها کمتره پس چرا آلمان کمتر قهرمان شده؟![]()
منظور من آمار مجموع بازیهای تیمها بود ...
ایتالیا و برزیل در مجموع 16 بار باهم روبرو شدن که حاصل اون 5 پیروزی برای ایتالیا، 9 پیروزی برای برزیل و 2 تساوی بوده.
این دو تیم 7 بار در بازیهای رسمی باهم روبرو شدن که 5 بار برزیل پیروز شده و 2 بار ایتالیا.
ایتالیا 23 بار دروازه برزیل رو باز کرده و 30 بار هم گل خورده.
ایتالیا و آلمان در مجموع 32 بار باهم روبرو شدن که حاصل این بازیها 15 پیروزی برای ایتالیا، 10 تساوی و 7 پیروزی برای آلمان بوده.
ایتالیا 48 گل به ثمر رسونده و آلمان 36 گل.
ایتالیا 5 بار در خانه حریف پیروز میدان بوده و آلمان 2 بار.
اولین دیدار دو تیم برمیگرده به 1 ژانویه 1923 که ایتالیا با نتیجه 3 - 1 پیروز میدان میشه.
چند نمونه از آمار بازیهای "رو در رو" ایتالیا و آلمان با سایر تیما
آرژانتین:
ایتالیا 6 برد، 3 باخت، 5 مساوی
آلمان 7 برد، 9 باخت، 4 مساوی
انگلیس:
ایتالیا 10 برد، 8 باخت، 6 مساوی
آلمان 14 برد، 15 باخت، 4 مساوی
فرانسه:
ایتالیا 18 برد، 9 باخت، 8 مساوی
آلمان 9 برد، 11 باخت، 5 مساوی
سه تا قهرمانی یورو دارین، اشکال نداره، نوش جونتون ولی بهتره بدونید همون آلمانی که قهرمان یورو 72 شد ما تو جام جهانی 4 - 3 شکستش داده بودیم و همون آلمانی که قهرمان یورو 80 شد بازهم تو جام جهانی 3 - 1 به ایتالیا باخت.
این سوال رو میشه برعکس هم پرسید
اگه جام ملت ها سطحش پایین تره پس چرا ایتالیا کمتر قهرمان شده؟
این امارهایی که گذاشتی بعضیاش غلطه
مثلا در مورد انگلیس درستش آلمان 14 برد، 12 باخت، 3 مساوی هست و یا باخت های ایتالیا به آرزانتین 4 تا بوده نه 3 تا
بعد چرا این 3 تا کشور رو انتخاب کردی؟ در مورد تیم های دیگه هم بذار
مثلا هلند امار ایتالیا در بازی های رسمی جلوش ضعیفه همینطور اسپانیا و برزیل
هلند :
ایتالیا و هلند 18 بار باهم روبرو شدن که حاصل اون 7 پیروزی برای ایتالیا، 3 پیروزی برای هلند و 8 تساوی بوده.
نکته: هر سه باخت ایتالیا در بازیهای رسمی بوده !!!
ایتالیا 23 بار دروازه هلند رو باز کرده و 19 بار گل خورده.
اولین بازی در 13 می 1920 انجام شد که با تساوی بدون گل به پایان رسید.
یکسال بعد در 8 می 1921 باز هم بازی دو تیم با تساوی 2 - 2 به پایان رسید.
اولین پیروزی 7 سال بعد در 2 دسامبر 1928 اتفاق افتاد که ایتالیا موفق شد با نتیجه 3 - 2 هلند رو شکست بده.
پر گل ترین بازیها:
24 فوریه 1979 - ایتالیا 3 - 0 هلند
9 ژوئن 2008 - ایتالیا 0 - 3 هلند
در تعداد قهرمانی، جوایز فردی، موفقیت های جام جهانی و دیگر جوایز، تقریبا میشه گفت هلند به هیچ وجه قابل مقایسه با ایتالیا نیست.
اسپانیا ؟
ایتالیا و اسپانیا در مجموع 33 بار باهم روبرو شدن که حاصل اون 10 پیروزی برای ایتالیا، 10 پیروزی برای اسپانیا و 13 تساوی بوده.
ایتالیا 39 بار دروازه اسپانیا رو باز کرده و 35 بار هم گل خورده.
ایتالیا در 17 جام جهانی حضور داشته و اسپانیا 13 بار.
اولین بازی بین دو تیم در 9 مارس 1924 انجام شد که با نتیجه 0 - 0 به پایان رسید.
اولین بازی رسمی دو تیم مربوط میشه به جام جهانی 1934 که ایتالیا موفق شد با تک گل "جوزپه مه آتزا" اسپانیا رو شکست بده.
ایتالیا از 1934 تا سال 2008 (74 سال) در هیچ بازی رسمی مغلوب اسپانیا نشد تا بلاخره در یورو 2008 و در ضربات پنالتی برای اولین بار شکست خورد.
دومین شکست مربط میشه به فینال یورو 2012 که مطمئنا همتون دلیلشو میدونید واسه همین لازم به توضیح نیست.
آخرین شکست در بازی رسمی در جام کنفدراسیون اتفاق افتاد و البته بازهم در ضربات پنالتی !!!
پر گل ترین بازیها:
19 آوریل 1942 - ایتالیا 4 - 0 اسپانیا
1 جولای 2012 - ایتالیا 0 - 4 اسپانیا
تعداد گل در جام جهانی:
ایتالیا: 126 گل زده، 74 گل خورده، تفاضل 52+
اسپانیا: 88 گل زده، 59 گل خورده، تفاضل 29+
"سلطان باجو و فابیو کاناوارو" دو بار در سالهای 1993 و 2006 به عنوان بازیکن سال فوتبال جهان انتخاب شدن اما اسپانیایی ها هیچوقت به این مقام دست پیدا نکردن.
"لوکا تونی و فرانچسکو توتی" به ترتیب در سالهای 2005 و 2006 برنده جایزه "کفش طلای اروپا" شدن ولی اسپانیایی ها هیچ بار.
ایتالیایی ها از طرف مجله "ورلد ساکر" 5 بار به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شدن ولی اسپانیایی ها فقط یکبار.
ایتالیایی ها 5 بار برنده جایزه "توپ طلای اروپا" شدن و اسپانیایی ها 2 بار.
32 بازیکن ایتالیا در تیم منتخب جامهای جهانی حضور دارن و اسپانیا فقط 9 بازیکن در این لیست داره.
برزیل هم که خودم گفته بودم تنها تیمیه که میشه گفت رقیب ایتالیا میشه به حسابش آورد
هر چند تسویه حسابمونو بهشون نشون میدیم ...
Last edited by banii; 18-05-2014 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)