تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 18 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 180

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی هلند | لاله های نارنجی

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

ديگو مارادونا به انتقاد از ايکر کاسياس پرداخت و گفت: تازه فهميده است مورينيو درباره او چه مي‌گفته است.

اسپانيا در حالي در اولين ديدار خود در جام جهاني با نتيجه پر گل 5 بر يک برابر هلند شکست خورد که ايکر کاسياس دروازه‌بان اسپانيا چندين اشتباه بزرگ از خود نشان داد.

ديگو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين با انتقاد از ايکر کاسياس گفت: بازي کاسياس برابر هلند بدترين بازي‌ بود که از او ديدم. تازه فهميدم که مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت و به چه دليل او را نيمکت‌نشين کرده بود.

مارادونا در ادامه گفت: کاسياس شرايط خوبي براي محافظت از دروازه اسپانيا برابر هلند نداشت و تاوان اين را هم پرداخت. او بايد در بازي دوم روي نيمکت قرار گيرد. مارادونا همچنين با انتقاد از سرخيو راموس گفت: نفهميدم روبن چطور توانست راموس را جا بگذارد در حالي که 5 متر هم از او عقب بود. به نظر من مدافعان و دروازه‌بان اسپانيا شب بسيار بدي را برابر هلند سپري کردند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چند تا رسوایی سیستم تیکی تاکا را میگیم که حتما از دید دلبوسکه مخفی مونده والا حتما تجدید نظری دربارش میکرد :بارسلون۰-۷ بایرمونیخ . رئال ۵-۰بایرمونیخ . اسپانیا ۰-۳ برزیل و دیشب هم یک نتیجه دیگر ۵-۱٫
    تیکی تاکا (یکی از کسالت اور ترین تاکتیک های چند دهه ی اخیر فوتبال بود به نظرم) توسط گاس هیدینگ و ژوزه مورینیو کاملا نابود شده و روش ناقص کردن این تاکتیک رو الان همه ی دنیا به خوبی میشناسن!چه برسه مربی بزرگی چون لوییس فان خال بزرگ...
    باید قبول کنیم که موفقیت های دل بوسکه شدیدا به خلاقیت بازیکنانش بستگی داشته و بس و اصلا نمیشه از اون به اسم یه مربی بزرگ نام برد!!!
    هم در رئال مادرید
    هم در تیم ملی اسپانیا

چرا در بشیکتاش دست از پا دراز تر برگشت؟؟

ولی ما لوویز فان خال رو رو نیمکت داریم که یه نسل جدید از فوتبال هلند رو خیلی زود داره به عنوان یه مدعی به دنیا معرفی میکنه...
    Last edited by S0R3N4; 15-06-2014 at 01:41.

3. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

آقا چرا پست منو حذف کردید
    کجای لحنش نامناسب بود
    من گفتم از هوادارای 2 روزه اسپانیا بدم میاد و بسون میگم برن طرفدار یه تیم جدید (مثلا کاستاریکا بشن)
    ولی به هوادارای تعصبی و قدیمی اسپانیا که قبل از یورو 2008 طرفدار این تیم بودن ، تو 2002 طرفدار اسپانیای هیرو و راول بودن تسلیت میگم
    من گفتم هوادارای هلند شاید کمتر از سایر تیمه های درجه 1 باشن ولی خیلی تعصبی اند
    من گفتم خواهشا گروه طرفداران تیم ملی هلند در p30world عضو جدید نگیره چون از طرفدار 2 روزه متنفریم

اینا یه شحص خاصی اشاره نشده که
    به طرفدارای 2 روزه گفتم که هرکسی خودش میدونه 2 روزه هست یا نه

به نظر خودم اصلا پستم توهین آمیز نبوده که در نطفه خقش کردید

5. 2 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

تاپیک بیا بالا

+

خوب تبریک میگم این صعودو به مرحله یک هشتم جام جهانی به همه طرفدارای نارنجی ها
    فقط یک ایراد داره من نمیدونم چرا تو هیچ کدوم از این دو بازی لباس اصلیش رو نپوشید هلند و رنگ نارنجی

7. 5 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جلوی استرالیا خیلی دفاع جالبی ارائه ندادیم و استرالیا خیلی راحت فشار میاورد و خیلی راحت به گل رسید و خیلی از موقعیت ها هم به گل نرسید و اگر دقت بیشتری داشتن شاید الان شاهد شکست هلند بودیم .
    هلند توی باد غرور پیروزی 5-1 مقابل اسپانیا خوابیده بود و از طرف دیگه استرالیا رو خیلی دست کم گرفته بود که همین مسئله داشت بلای جانش میشد .
    برای بازی های بعدی بهتره یک تجدید نظری در مورد این دیدگاه ها بشه وگرنه ممکنه در آخر گریبان هلند رو بگیره و تیم های بزرگ تر از این اشتباهات ساده نمیگذرن .

به امید موفقیت در بازی های آینده.

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول به هلند که باز هم برد خیلی خوشحال شدم. امیدوارم همینطوری خوب نتیجه بگیره و بیاد بالا. روبن هم که همچنان داره کولاک می کنه

11. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هلند 3 - 2 استرالیا
    ملکه و پادشاه هلند در رختکن تیم

جالبه که در این گروه هر 4 تیم پیراهن های مشابهی دارند
    شیلی و اسپانیا قرمز، هلند نارنجی و استرالیا زرد
    برای همین فقط در بازیهای استرالیا مقابل شیلی و اسپانیا هر دو تیم درون زمین پیراهن اولشون رو می پوشن!
    طبق قرعه هلند در دو بازی اول خودش میهمان محسوب میشد و پیراهن دومش رو پوشید ولی بالاخره در بازی مقابل شیلی پیراهن های نارنجی رو تن روبن و دوستان خواهیم دید

13. 14 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان!!
    نظرتون در مورد بازی با شیلی چیه؟؟؟
    این تیم شیلی خیلی خطرناکه به نظرم!!!
    هم خوب دفاع میکنه
    هم خوب حمله میکنه!!
    در حالی که ما در دفاع واقعا فاجعه ایم نسبت به تیم های برتر جام ولی شیلی دفاع خوب و محکمی داره!!
    نگران صدر جدول و بازی سومم!!
    هر چند در هر صورت مرحله ی بعدی واقعا کار دشواری داریم!!چه به برزیل بخوریم (احتمال گل بارون شدنمون هست) چه به مکزیک بخوریم(که با دروازبانی که داره گل زدن میشود آرزو)چه به کرواسی بخوریم که خداییش هیچی کم نداره از یه تیم تاپ
    منکه خیلی نگرانم!به خاطر اینکه به خط دفاع و دروازبان اعتماد ندارم!شما دارید؟

15. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان!!
    نظرتون در مورد بازی با شیلی چیه؟؟؟
    این تیم شیلی خیلی خطرناکه به نظرم!!!
    هم خوب دفاع میکنه
    هم خوب حمله میکنه!!
    در حالی که ما در دفاع واقعا فاجعه ایم نسبت به تیم های برتر جام ولی شیلی دفاع خوب و محکمی داره!!
    نگران صدر جدول و بازی سومم!!
    هر چند در هر صورت مرحله ی بعدی واقعا کار دشواری داریم!!چه به برزیل بخوریم (احتمال گل بارون شدنمون هست) چه به مکزیک بخوریم(که با دروازبانی که داره گل زدن میشود آرزو)چه به کرواسی بخوریم که خداییش هیچی کم نداره از یه تیم تاپ
    منکه خیلی نگرانم!به خاطر اینکه به خط دفاع و دروازبان اعتماد ندارم!شما دارید؟
    من فکر میکنم بازی نزدیکی هست ولی خب باید دقت کنیم میشه دفاع شیلی رو شکست مخصوصا با حمله های فوق العاده ی هلند. استرالیا در بازی اول نمایش ضعیفی داشت و اسپانیا که هیچی کبریت بی خطر بود . ولی هلند این دفاع رو میشکونه ... دروازه بان هلند هم خوب نشون داده بعید میدونم شیلی بتونه بیش از یک گل بزنه ...

برزیل قدرت شکست هلند رو اصلا نداره ! کرواسی و مکزیک هم همچنین ... برزیل بعیده که به 8 تیم برسه ...

17. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من دارم میگم نگرانیم از خط دفاع و دروازه هست!!!
    کجااای گلرمون خوب بود عملکردش؟؟!!
    دفاعمون هم بدجوری تعطیل بود جلو استرالیا!!!
    اما قدرت تهاجمی تیم که هیچ بحثی نیس در موردش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •