تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 23 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

چرا مسائل رو قاطی میکنی لیاقت رو با اصالت اشتباه گرفتی
    تو میتونی بگی آلمان برای بهتر بودن لیاقت بیشتری داره و سزاوارتره اما بحث اصالت یه چیز دیگه اس
    هر کلمه ای یه معنایی داره مگه میشه بگیم از این به بعد درخت معنای سیخ میده
    اصالت یه معناش برمیگرده به اصل و ریشه دار بودن که هیچ شکی نیست انگلیس در این مورد قدمت بیشتری از دیگر کشورها از جمله آلمان داره
    دیگه سر این مسئله هم ژرمن دوستان بحث میکنن از نکات جالبشونه
    یعنی قانع نشدن در این حد؟؟؟
    این حرفی که شما زدی یه تعریف و برداشت کاملا سلیقه ای از اصالت هستش که خیلیها قبولش ندارن اگر داشتن یه مشت آدم از سراسر دنیا برای عوض شدن یه قانون در فوتبال روبروی چنتا انگلیسی نمینشستن تا اجازه بگیرن
    اینو تو باید جواب میدادی که ندادی
    عوضش اومدی بحث نژادها رو مطرح کردی که هیچ ربطی به بحث ما نداره
    جالب هستش که آلمانیا سر همین نژادپرستی تمام اروپا رو به خون کشیدن حالا اومدن با بهانه دفاع از نژدها و برابرییشون اصالت دیگران رو زیر سوال میبرن
    بحثم مقداریش غیر فوتبالی شد اما خب دوست آلمانیمون بحث رو غیر فوتبالی کرد

با اینی که من توی پستم گفتم این نظریه نسبی هستش اما باز دچار سوتفاهم شدیم.
    نگاه شما به "اصالت" کاملا سنتی هستش و محترم.
    اما شما میگی اصل و ریشه دار بودن میشه اصالت!
    خب ریشه دار بودن یعنی دارای سابقه و قدمت.
    سابقه و قدمتی قابل استناد و اتکاست که توعم با افتخار باشه نه شکست های متوالی!

اولا این تعریفی که از اصالت کردین شاید وصف حال جامعه باشه ولی الزاما معنیش درست بودن این تعریف نیست خیلی چیزا توجامعه مدرن هست و الزاما درست نیست
    دوما "اصالت" یه واژه هست و معنیش هم مشخصه تا اون جایی هم که من می دونم معنیش با گذشت زمان تغییری نکرده و شما دارید معنیشو تغییر میدین و همتراز "موفقیت" قرار میدین میشه گفت تیم های دیگه از انگلیس موفق تر بودن در عرصه ملی ولی این که بگیم اصالت دارن با عقل جور در نمیاد
    با وجود همه این حرفا اگه بخوایم تعریف شما رو هم ملاک قرار بدیم می شه گفت انگلیسیها فوتبال رو تولید کردن و بقیه تیم ها از تولیدشده ی انگلیس بهره بردن و به موفقیت رسیدن
    دقیقا مبدع بودن به تنهای اصالت ویا ریشه ایجاد نمیکنه بلکه باید همراه موفقیت باشه.

پ ن:ادامه این بحث به سرانجامی نمیرسه چرا چون نگاه ما کاملا متفاوت هست به جهان اطرافمون ، پس بهتره بدون تمسخر همدیگه این بحث رو محترمانه تموم کنیم.
    Last edited by yuseph; 01-06-2014 at 09:47.

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اون بنده خدایی هم که مطلب لینک شما رو قرار داده، صرفا نظر خودش رو گفته. نظرش قابل احترامه، همینطور که نظر رفقای آلمانیمو (کاسه داغتر از آش ها! ) محترمه. ولی با این استدلال های خاله زنکی، احتمالا تماشاگرا بعد از اعلام گل در بلند گو های ومبلی، متوجه شدن که انگلیس گل زده! یا با این استدلال، بازی انگلیس اینقدر کسل کنندس که مردم واسه دیدن هم اومده بودن ومبلی یا چه میدونم هر کی پرچم انگلیس رو حین بازی تکون بده یعنی حواسش به بازی نیست و حوصلش سر رفته!!
    من اصلا بازی رو ندیدم و اصلا نمی دونستم همچین بازی ای هست و لینک بالا رو خیلی اتفاقی فک کنم تو یکی از سایت های بازی دیدم
    گفتم خبرگزاری انگلیسی هست و حتما صحبتاش حداقل در مورد خودشون شاید موثق باشه، یعنی اینقد پدر سوخته هستن به خودشون هم رحم نمیکنن؟ خلاصه من فقط خبر رو قرار دادم بقیش به من مربوط نیست
    یه سوال فنی، نویر رو واسه ست کردن انتخاب کردی؟
    برادر این استدلالت منو نمی دونم چرا یاد همون استدلال خاله زنکی که در بالا گفتی انداخت
    البته اگه یادت باشه بعد قهرمانی cl هم همین نوئر رفت رو آواتار، خلاصه علاقه هست به دروزاه بان اونم نوئر
    در کل دادا منتظر پست های جالب شما آلمانی ها در این تاپیک هستیم... باعث میشه بیشتر لبخند بزنیم!
    نه بابا ما به اینجا کار خاصی نداریم
    چون سروش تهدید کرده
    البته خودمون هم راضی نیستیم هوادرای انگلیس رو اذیت کنیم، به اندازه کافی اذیت میشین خودتون

4. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال فنی، نویر رو واسه ست کردن انتخاب کردی؟
    مسعود فک کنم هنوز نمی دونه که دیگه توی این جام جهانی مثل بازی با انگلیس و دورتموند نیست که توپ از دروازه اون رده بشه و داور گل نگیره
    +
    من مطمئنم این تاپیک هیچ وقت یه ذره حاشیه هم پیدا نمی کنه

6. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینی که من توی پستم گفتم این نظریه نسبی هستش اما باز دچار سوتفاهم شدیم.
    نگاه شما به "اصالت" کاملا سنتی هستش و محترم.
    اما شما میگی اصل و ریشه دار بودن میشه اصالت!
    خب ریشه دار بودن یعنی دارای سابقه و قدمت.
    سابقه و قدمتی قابل استناد و اتکاست که توعم با افتخار باشه نه شکست های متوالی!

دقیقا مبدع بودن به تنهای اصالت ویا ریشه ایجاد نمیکنه بلکه باید همراه موفقیت باشه.

پ ن:ادامه این بحث به سرانجامی نمیرسه چرا چون نگاه ما کاملا متفاوت هست به جهان اطرافمون ، پس بهتره بدون تمسخر همدیگه این بحث رو محترمانه تموم کنیم.
    از طرفداران انگلیس یه سوالی دارم
    شفیلدونزدی اصالتش بیشتره با منچستریونایتد؟
    غرض مقایسه نیست می خوام بدونم کدوم از نظر شما اصالت بیشتری داره؟
    چون شفیلدونزدی قدیمیترین باشگاه دنیاست پس با اصالت ترین هم هست؟
    اصالت به معنای قدیمی تر بودن نیست
    اینکه شما میگید اسمش قدمته
    اینکه تیم ملی انگلیس در بین تمام کشورهای صاحب فوتبال تنها کشوری هست که مربی خارجی اورده که اریکسون و کاپلو هستند یعنی از سبک فوتبال انگلیسی فاصله گرفته و اصالت خودش رو از دست داده
    در باشگاه ها همینطوره و بیشتر باشگاه های بزرگ دیگه انگلیسی بازی نمی کنن و مربی غیر انگلیسی دارن و همینطور درصد زیاد بازیکنان خارجی در لیگ انگلیس که از بقیه لیگ ها بیشتره٬ مثلا منچستر سیتی قهرمان انگلیس فقط با یک بازیکن انگلیسی در ترکیب اصلی قهرمان شد
    یعنی فوتبال انگلیس نه تنها اصالت بیشتری داره بلکه از همه بیشتر اصالت خودش رو از دست داده
    Last edited by farshidmm; 01-06-2014 at 11:24.

8. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

مسعود فک کنم هنوز نمی دونه که دیگه توی این جام جهانی مثل بازی با انگلیس و دورتموند نیست که توپ از دروازه اون رده بشه و داور گل نگیره
    وحید جان من که به شخصه از الآن دارم دعا می کنم که برای نویر هیچ اتفاقی نیفته و بتونه در کمال صحت و سلامت توی دروازه آلمان وایسه ...
    آخه با وجود همچین نابغه ای که بهترین دروازه بان دنیاست () احتمال حذف شدنشون چند برابره

(روزی هزار بار دارم خدا رو شکر می کنم که این نویر به منچستر یونایتد نیومد و به جاش دخه آ رو خریدیم)

10. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

هيچكس در جهان به غيرت آلمانها شك نداره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه انگلیس با اینطور گل ها مثه آلمان از گرفتن جام محروم می شد دیگه معلوم نبود وحید چکار می کرد
    اون دورتموند هم دیگه بحث داخلیه که موارد داخلی رو در داخل حل می کنیم و به خاک دژمن نمی کشونیم
    +
    ولی جدا از این بحث ها من همیشه برام سوال بوده که چرا انگلیس نتیجه نمی گیره با وجود داشتن بازیکنای خیلی خوب مخصوصا چند سال پیش و الان تقریبا اون نسلی که می تونست تاریخ ساز بشه رو از دست داده.

13. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه انگلیس با اینطور گل ها مثه آلمان از گرفتن جام محروم می شد دیگه معلوم نبود وحید چکار می کرد
    اون دورتموند هم دیگه بحث داخلیه که موارد داخلی رو در داخل حل می کنیم و به خاک دژمن نمی کشونیم
    +
    ولی جدا از این بحث ها من همیشه برام سوال بوده که چرا انگلیس نتیجه نمی گیره با وجود داشتن بازیکنای خیلی خوب مخصوصا چند سال پیش و الان تقریبا اون نسلی که می تونست تاریخ ساز بشه رو از دست داده.
    به نظر من چند علت داره :

نداشتن مربی به درد بخور در سطح ملی

عدم تمایل اتحادیه ی انگلیس به استفاده از مربیان درجه یک خارجی در سطح ملی ( کاپلو در سطح ملی تجربه ای نداشت ) ؛ اگر یکی مثل هیدینک رو میاورد انگلیس ، اون موقع الان ما سر اون گلی که نیم متر از دروازه ی آلمان رفت داخل و داور ندید بحث نمیکردیم

و مورد آخر هم بداقبالی همیشگی ما در ضربات پنالتی ها ؛ حتی جلوی آرژانتین و پرتغال در 98 و 2006 با اینکه ده نفره شدیم ( کاری به حق و ناحقش هم ندارم ) بازم توی پنالتی ها حذف شدیم ، ناداوری نشه توی جریان بازی نمیبازیم ما مگه اینکه به پنالتی ها برسه

15. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

+
    من مطمئنم این تاپیک هیچ وقت یه ذره حاشیه هم پیدا نمی کنه
    تو بازی با دورتموند که قبلش آفساید بود!
    بعد از بازی هم خود بایرن پیشنهاد داده که تکنولوژی خط دروازه در بوندسلیگا به کار گرفته بشه پس جای نگرانی نیست.
    گل لمپارد هم دست انتقام الهی بود بعد از فینال 66

17. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وحید جان من که به شخصه از الآن دارم دعا می کنم که برای نویر هیچ اتفاقی نیفته و بتونه در کمال صحت و سلامت توی دروازه آلمان وایسه ...
    آخه با وجود همچین نابغه ای که بهترین دروازه بان دنیاست () احتمال حذف شدنشون چند برابره

(روزی هزار بار دارم خدا رو شکر می کنم که این نویر به منچستر یونایتد نیومد و به جاش دخه آ رو خریدیم)
    اگر دعا کنی کروس هم به منچستر نیاد خیلی ممنون میشیم!

راستی دقت کردین تاپیک همه تیم ها عنوانش هست طرفداران تیم ملی ولی تاپیک اینا عنوانش هست طرفداران فوتبال انگلیس نه تیم ملی انگلیس
    این نشون میده خودشون هم به تیم ملیش امیدی ندارن برای همین میگن فوتبال انگلیس که صورت مساله رو پاک کنن!

19. این کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •