خیلی جالبه خبرنگار از دلبوسکه میپرسه آیا وقتش نیست بازیکن ها عوض بشن ؟؟
دلبوسکه میگه فعلا وقت پاسخ دادن به این سوال نیست !!
مثل اینکه هنوز هم آدم نشده !!
فکر کنم همین 11 نفر رو تو 2018 هم ببینیم !!!![]()
خیلی جالبه خبرنگار از دلبوسکه میپرسه آیا وقتش نیست بازیکن ها عوض بشن ؟؟
دلبوسکه میگه فعلا وقت پاسخ دادن به این سوال نیست !!
مثل اینکه هنوز هم آدم نشده !!
فکر کنم همین 11 نفر رو تو 2018 هم ببینیم !!!![]()
قبل از جام جهانی تا حدی مشخص بود که اسپانیا نتایج خوبی نخواهد گرفت.تیکی تاکا امسال بایرن و بارسا رو به F داد و حالا در جدیدترین دسته گلش تیم اسپانیا رو هم به F مطلق داد.دلبوسکه نشون داد که خودش بعنوان یک مربی هیچی نیست.چینش اشتباه تیم,سردرگمی محض و ....مطمئن باشید بازی سومش رو هم از استرالیا خواهد باخت و ضعیفترین تیم بین 32 تیم خواهد شد.بعنوان یک هوادار بارسا خوشحالم که تیکی تاکا مرد و مطمئناً هیچ احمقی دیگه جرأت نخواهد داشت که این سیستم ابلهانه رو در تیمش پیاده کنه.
اسپانیا آبروی هر چی قهرمان رو هم برد! دوره قبل هم که قهرمان شد اشتباهی قاطی قهرمانها شد!
قهرمانی در جام جهانی برای امثال اسپانیا نیست
البته اگر 2018 به جام جهانی راه پیدا کنه اسپانیا![]()
اسپانیا آینده فوق العاده ای داره ...
تو همه پست ها ...
دخه آ، کارواخال، ایسکو، مونیاین و ...
خیلی ساده انگارانست که فکر کنیم اسپانیا کلا تموم شده ...
مطمئنا این شکست آغاز دوره جوون ها و پایان کاسیاس ها و ژاوی ها و اینیستاهاست ...
من که خیلی حال کردم من قبل شروع بازی ها به همه میگفتم اسپانیا میبازه و حذف میشه ولی بعضی ها باور نمیکردن
کاشکی به جای آرژانتین اسپانیا تو گروهمون میبود میتونستیم صعود کنیم
البته باخت و بد بازی کردن اسپانیا دلیل نمیشه که دیگه طرفدارش نباشیم. من که خودم هنوز طرفدار اسپانیا هستم![]()
در واقع اسپانیا قبل از اینکه بازی شروع بشه حذف شده بود عملا هیچ تلاشی نمیکردن که نتیجه رو جبران کنند و بعد از بازی هم از قیافه بازیکن ها معلوم بود ناراحت نیستند زیاد
دلبوسکه باید حد اقل چند تا بازیک جوان و با انگیزه میاورد تا با این با تجربه ها شاید تیم خوبی میشدن خدایی بازیکن های اتلتیکو از بوسکتس و پدرو بهتر نبودن آخه این دو تا یازیکنن که فیکس تو ترکیب اصلی گذاشت کاسیاس هم که اصلا روحیه و انگیزه نداشت ژاوی و خط دفاع هم که هیچی
اسپانیا ،کامرون،ایران،پرتغال
تیمو میبستیم برای 9امتیاز![]()
یعنی یه باخت 4-0 انقدر باید فراموش ناشدنی باشه که راه به راه توی تاپیک تیم مخالف عرض اندام کنیم؟
.
.
این پایان سبک یازی و خداحافظی نسل اشباع شده از قهرمانی بود و مهمترین چیز برای اسپانیا همین تغییر سبکه، اتلتیکو با همین کوکه و کاستا و بازیکن هایی توی همین رنج اورآل اینجوری موفق میشه و اسپانیا با وجود نسل خوب_هر چند بدون ژاوی و انیستا_ بعدیش کارخیلی سختی برای دوباره احیا شدن نداره ولی فقط دیگه پاس پاس پاس نمیتونه پلن اصلی تیم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)