نوشته شده توسط Metalzadeh
یه خاطر کرک بازیها خیلی از این بازیهای جاوا روی تعدادی از گوشیها نصب و یا اجرا نمیشن. باید بگردی شاید یه کرکی که به گوشی شما بخوره رو بتونی پیدا کنی
نوشته شده توسط Metalzadeh
یه خاطر کرک بازیها خیلی از این بازیهای جاوا روی تعدادی از گوشیها نصب و یا اجرا نمیشن. باید بگردی شاید یه کرکی که به گوشی شما بخوره رو بتونی پیدا کنی
نوشته شده توسط هشتپلکو
شرمنده دوست من. من شخصا اطلاعاتی در مورد گوشیهای سامسونگ ندارم. اما در اینکه میشه روش بازی ریخت هیچ شکی نیست. اما چطوریش رو نمیدونم
نوشته شده توسط blackhero
منظرت از carbon همونییه که خودم گزاشتم؟
اونا که احتیاجی به این کار ندارن. فقط کافیه با winrar اونا رو extract کنی!
آره فدات شم، ولي درد من همينه ديگه، وقتي extract ميكنم به جاي اينكه به يه دونه فايل jar تبديل بشه به 100تا فايل با پسوندهاي عجيب و غريب تبديل ميشه! اگرم extract نكنم و همينجوري بريزم توي گوشي خودش اونجا با zipman اينكارو ميكنه، اگرم zipman رو unistall كنم ديگه كلا ميگه unknown format!!!ديگه دارم ديوونه ميشم!!!نوشته شده توسط Kolang
![]()
![]()
![]()
يادمه يه بار گفته بودی يه تاپيک راجع به نصب بازی روی گوشيهای سامسونگ سراغ داری که اطلاعات خوبی داره...ميشه لينکشو بزاری؟نوشته شده توسط Kolang
نوشته شده توسط هشتپلکو
شرمنده هشتبلکو جان
یادم رفت
بیا عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط blackhero
ای بابا
من همین الان تستش کردم. همونی که خودم گزاشته بودم! یه فایل rar اه. extract اش که میکنم یه فایل jar بهم میده!
من نمیفههم مشکلت چیه!
حق با تو هست كمال جون،معذرت ميخوام،اما به جون خودم من اين مشكل رو در مورد خيلي از بازي ها دارم،البته نه بازي هايي كه تو زحمتشو كشيدي،بلكه بازي هايي كه به طور متفرقه از سايتهاي ديگه(مخصوصا سايت هاي خارجي) گرفتم!نوشته شده توسط Kolang
![]()
![]()
![]()
سلام
من یه گوشی k750i دارم . نصب بازی مشکل نداره ولی وقتی نصب شد کنار آیکن بازی عکس یه کلید میاد و operation failed میزنه . فکر نمی کنم به کرک هم مربوط بشه چون بازی روی W810i و موتورلا V3i اجرا شده .
آقا گوشی من 3250 هست هر جی بازی با پسوند Sis می خوام بریزم eror میده میگه NOt supported واسه چی این ریختی میشه؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)