عاقا یکی بیاد این سوارز رو جمع کنه.....آخر یکی رو به کشتن میده...آدم بشو نیست...تو بیست چهارده داشت مصاحبه سوارز رو نشون میداد خبر نگاره فکر کنم جرات نکرد درباره گاز گرفتنش ازش چیزی بپرسه...ترسید اونم گاز بگیره![]()
عاقا یکی بیاد این سوارز رو جمع کنه.....آخر یکی رو به کشتن میده...آدم بشو نیست...تو بیست چهارده داشت مصاحبه سوارز رو نشون میداد خبر نگاره فکر کنم جرات نکرد درباره گاز گرفتنش ازش چیزی بپرسه...ترسید اونم گاز بگیره![]()
جای گاز سوارز
![]()
تیک عصبی داره فکر کنم......یهو گاز میگیره.......چرا اخه؟ به چه دلیل؟ چرا گاز؟
البته گاز گرفتن مسلما توجیهی نداره... اما چند وقت پیش یک ژورنالیست برجسته انگلیسی به اروگوئه رفته بود و سرگذشت سخت سوارز رو در آورده بود که خیلی جالب و خواندنی بود، اگه اون رو بخوانید متوجه میشید این رفتار "تند و تیزش" ریشه در چی داره. اگه امکانش بود بعدا خلاصش رو توی یکی از تاپیک ها می گذارم چون واقعا جالب هست.
سوارز با کیلینی مثل اینکه از قبل مشکل داشته یه بار اومده گوشتو بکنه نشده!!!
![]()
حالم بد فرم گرفتست. نه به خاطر نتیجه بلکه به خاطر چگونگیش. خوب هممون میدونستیم که تیم ستاره نداره. ولی اینجوری خیلی بد شد.
امروز بنوچی خیلی بد بود. بالوتلی هم که بابا بیخودو بیجهت تیم رو انداخت به دردسر. اگه اون خطای مسخره رو انجام نمیداد و کارت نمیگرفت تعویض نمیشد و دست تیم تو پوست گردو نمیموند. گل رو سر اشتباه موتا خوردیم ولی اون 10 نفره شدن قطعاً تو روند بازی تاثیر داشت. قشنگ بازی دست ایتالیا بود. درسته حمله آنچنانی نمیکرد و پشت 18 اونا خیمی نزده بود ولی نبض بازی دست تیم بود. داوره گند زد به بازی رفت. اون خطا شدت نداشت که بخواد قرمز بده. زرد بسش بود. بنده خدا مارکیزیو رو برق گرفت. بعد هم که او حرکت زشت از سوارز سر زد که داور هم انگار نه انگار. کیلینی هی سعی داشت به داور نشون بده ولی اصلاً نمیخواست ببینه.
واقعاً داوری های این جام بو داره و همه چی به نفع تیم های آمریکای جنوبی هست.
اصلاً یکم بیش از حد مشکوکه. از اینور ساعت بازیهای ایتالیا اینطوری و همش تو گرما و از اونور هنوز بازی روسیه و کره انجام نشده بازی دوم برزیل رو برگزار میکنن تا تو ساعت خوبی باشه و همه ببینن. خلاصه ایتس سمل فیشی.
یعنی یه جوون مرد پیدا نمیشه یه مشت تو دهن این سوارز بزنه تا دندوناش بریزه پائین؟ آخه این چه کاریه این میکنه. من خدایی اون دو تا صحنۀ تو انگلیسش رو ندیده بودم و فقط شنیده بودم. بابا خیلی زشته. یکی اینو باید ادب کنه.
آقا یه تصویری که هی بعد بازی میاد تو ذهنم اون استفادۀ خیلی زیاد از قاطر تو آمریکای جنوبی و مخصوصاً آرژانتین و شیلیه. شاید تو اروگوئه هم باشه دیگه. خلاصه فرهنگ ها نزدیکه. شاید بدونین که قاطر هم زیاد گاز میگیرهخلاصه باید از یه جایی الهام گرفت و محیط اطراف بسیار الهام بخشه. آدم میمونه چی بگه.
Last edited by powerslave; 24-06-2014 at 23:23.
ایتالیا هم حذف شد تا باز هم به تعداد تیم های بزرگی که امسال حذف شدند اضافه بشه ! ولی واقعا جالبه امسال اکثر تیم ها خوب دارن حذف میشن مثل اسپانیا، انگلیس و حالا هم ایتالیا حذف شد.
البته من بازی امشب رو حقیقتا به خاطر کاری که داشتم، دیر رسیدم و فقط چند دقیقه پایانی (از گل گودین) رو دیدم و روی داوری امشب نمی تونم قضاوتی بکنم، سوارز که از روی عکس ها چشم بسته شایسته اخراج بوده... اما همین داوری در بازی قبل ایتالیا مقابل کاستاریکا یک پنالتی واضح رو برای کاستاریکا نگرفت، البته با قطعیت نمیشه گفت بعدا بازی همون 0-2 میشد، اما اگه 0-2 میشد، الان حتی تساوی باعث حذف ایتالیا میشد. بنابراین "داوری بودار" حداقل در مورد ایتالیا صدق نمی کنه. اما داوری بسیار ضعیف در کل جام مسئله ای هست که همه قبول دارند.
من منظورم از بودار بودن داوری این نبود که میخواستن ایتالیا رو حذف کنن. ولی به طور کلی میشه یه جریانی رو حس کرد که این اشتباه ها به نفع تیم های آمریکای جنوبی مخصوصاً برزیل و آرژانتین رقم میخوره. البته این چیزا رو نمیشه ثابت کرد و اشتباه برای هر کس و هر تیمی ممکنه پیش بیاد ولی نمیشه یکسره هم انکارش کرد مخصوصاً با این وضع شلوغی ها و ...
در مورد بازی امروز قطعاً داور اشتباه کرد به مارکیزیو قرمز داد. خطا کرد ولی شدت نداشت که بخواد خطر برای بازیکن درست کنه و زرد کافی بود. همون خطا اگه محکم تر بود باید قرمز میداد. و دیگه سوارز رو هم که دیگه هه دیدن. باز هم میگم باخت ایتالیا به خاطر ضعفش در فاز هجومی بود.
در مورد بازی ایتالیا با کاستاریکا من خودم تو صحنۀ عادی بازی گفتم پنالتی بود ولی هر بار صحنۀ آهسته رو نشون داد من بیشتر فکرم به اون سمت رفت که برخورد بود ولی پنالتی نبود. اگه اون صحنه پنالتی مییگرفتن خیلی سختگیرانه میشد. قطعاً شارژ صورت گرفته بود ولی در اینطور صحنه ها یه ترشولدی وجود داره که شدت خطا باید ازش رد شه تا پنالتی گرفته بشه. البته شاید هم من اشتباه کنم.
Last edited by powerslave; 24-06-2014 at 23:32.
خوب؟ایتالیا هم حذف شد تا باز هم به تعداد تیم های بزرگی که امسال حذف شدند اضافه بشه ! ولی واقعا جالبه امسال اکثر تیم ها خوب دارن حذف میشن مثل اسپانیا، انگلیس و حالا هم ایتالیا حذف شد.
اینایی که گفتی فقط اسمشون بزرگ بود توی این جام. اما عملا برعکس اسمشون کاملا کوچک و ضعیف ظاهر شدن.
این سه تا تیم روی هم(ایتالیا-انگلیس-اسپانیا):
گل زده:8
گل خورده:14
اما یه تیم مثل کاستاریکا:
گل زده:4
گل خورده:1
پیدا کنید تیم خوب رو!؟
Last edited by yuseph; 25-06-2014 at 00:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)