تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 11 از 181 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

کی روش چیکار واسه فوتبال این مملکت کرده ؟ چه تاثیری در فوتبال این مملکت داشته ؟

آیا فقط ما موریت داشته تیم رو به جام جهانی ببره یا اینکه بیاد نقطه عطفی باشه در این فوتبال مملکت !

اگه تیم ملی شکست سنگین بخوره خوب کی روش چی میگه ؟ میگه امکانات نداشتن - پول نداشتن فلان وبهمان ولی اینجاست که غرور ملی ایرانیان شکسته میشه
    برادر من وقتی بازیکن تیم بلد نیست اصولی یه بغل پا رو بزنه و کی روش میاد بغل پا زدن یاد می ده چی کار کنه دیگه؟؟؟

فکر کردین برای چی رفت سراغ لژیونر های دورگه؟؟؟چون دیگه مونده بود با اینا چی کار کنه بنده خدا......

فوتبال رو اگه می خوان درست کنن 10 سال زمان می بره........باید تمام بچه هایی که برای آموزش فوتبال میان رو جمع کنن اصولی همونطوری که توی لاماسیا و آکادمی باشگاه آژاکس آموزش می دن با هاشون کار انجام بدن.

الان تیم ملی زیر 17 سالمون که رفت جام جهانی یه بغل پا بلد نبودن بزنن و تنها تیم بی تاکتیک جام جهانی بودن.......تنها تاکتیکشون:پرس...شوت اونم از هرجا که بود.خب چند تا از اینا هم گل شد و همه گفتن به عجب بازی کردن.

فوتبال ایران خیلی کار داره تا ساخته بشه و کروش و بزرگتر از اون هم مربی ایران بشن نمی تونن کاری بکنن.

2. 6 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقیقا حق با دوستان هست... فوتبال ایران تخریب شده استعداد محوری دیگه توی فوتبال پاسخگو نیست همیشه اینطور نمیشه که حسن روشن و علی پروین و دانایی فر و علی دایی و علی کریمی و فرهاد مجیدی و علیرضا منصوریان و کریم باقری و خداد عزیزی و مهدی مهدویکیا و ... بیان و با اتکا به استعداد خودشون موجب موفقیت بشن قبول کنیم این تیم ما فاقد ستاره اسطوره ای هست تیم ما یک تیم معمولی هست که تمام بازیکنانش تقریبا در یک سطح هستند و حضور در این جام براشون حکم بزرگترین اتفاق فوتبالی هست دلیلش چیه؟ ما چرا بعد از رفتن برانکو فوتبال رو بوسیدیم گذاشتیم کنار؟ چرا وقتی علی دایی و علی کریمی و ستاره های باقی مونده ما بازنشست شدن و دیگه خیالمون راحت شد که ما دیگه بازیکنی که فوتبال رو مادرزادی بیاد تحویل ما بده نداریم و قرار هم نیست بیاد چرا مثل ژاپن و هلند و اسپانیا به فکر آموزش فوتبال نیفتادیم! امروز ستاره های فوتبال دنیا حاصل آموزش های صحیح و پایه ای فوتبال هستند همگی در اثر تمرین و ممارست و برری علم فوتبال تبدیل به نخبگان فوتبال شدند... ما هنوزم در پی منجی فوتبالمون هستیم هنوز فکر می کنیم یه ابر مرد قراره بیاد و فوتبالمون رو احیا کنه و هیچ کس هم تا اون موقع کاری از دستش بر نمیاد متاسفانه ذهنمون رو بن بست کردیم و همیشه عادت کردیم که یکی برامون یه کاری بکنه حتی زحمت الگوبرداری از کشورهای پیشرفته و موفق رو هم به خودمون نمیدیم... زنگ تفریحی بیش برای حریفامون نخواهیم بود و بهتره بعد ار بازگشت از جام به جای اینکه به خاطر نتایج ضعیف محتملی که کسب خواهیم کرد نسل کنونی رو تقویت کنیم و به فکر یک پایه و اساس و فنداسیون قوی باشیم براش فوتبال شاید همه گیر ترین تفریح توی کشور ما باشه توی کشوری که تنوع تفریحی نیست فوتبال نگاه کردن و پیگیر فوتبال بودن همه گیر هست چرا این علاقه باید سرکوب بشه مگه اگر ما به فوتبال ملی دلخوش نباشیم چیز دیگه ای هم هست که بهش دلخوش باشیم؟ این درک فهم رو باید مسئولین عالی رتبه که در راس امور هستند بفهمن و تمامی راهکارهایی که میشه فوتبال ملی ایران رو تقویت کرد و استعداد ها رو شکوفا کرد به کار بست و این تفریح رو ملی رو به اعصاب خراب کنی ملی تبدیل نکرد... باید قبول کرد همه این نارضایتی ها و نا امیدی ها از فوتبال ملی نتیجه بی مسئولتی های یک سری افراد بی کفایت هست که متاسفانه امروز همه کاره امور ورزشی و علی الخصوص فوتبالی کشورمون هستند

4. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

به نظر من هنوز فرصت هست باید سیاسیون وارد بشن و دستور مستقیم اخراج کی روش صادر بشه و رحمتی و صادقیان و عقیلی و ... برگردن به تیم ملی

این کی روش آبروی ایران رو میبره

آخه پولادی و خانزاده و .... میتونن جلو آرژانتین و نیجریه بازی کنن ؟

حرفات خيلي شبيه مايلي كهنه

6. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت larten crepsly's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رحمتی بازیکن خوبیه داوری هم خوبه خدارو چه دیدید به قول خیابانی در فوتبال همه چیز ممکنهایران .انشالله صعود میکنیم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آگرو: ايران فوتبال مهيجي را به نمايش مي‌گذارد

مهاجم تيم ملي آرژانتين معتقد است شاگردان کارلوس کي‌روش فوتبال مهيجي را از خود به نمايش مي‌گذارند.

سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچستر‌سيتي که در هفته بيست‌وسوم ليگ برتر انگليس از ناحيه همسترينگ پاي راست دچار آسيب‌ديدگي شده بود اين روزها کاملاً آماده به نظر مي‌رسد.

به نقل از تسنيم، آگرو که در فصل 14-2013 در 34 بازي 28 گل براي آبي‌هاي منچستر به ثمر رساند در گفت‌و‌گو با روزنامه «تايمز آف اينديا» گفت: کاملاً آماده هستم. خيلي مشتاق بودم تا به منچسترسيتي براي کسب قهرماني ليگ برتر انگليس کمک کنم و خوشبختانه در آخرين بازي اين تيم در ليگ برتر هم به ميدان رفتم. حالا بي‌صبرانه منتظر شروع رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل هستم. بازي در بزرگترين تورنمنت فوتبالي جهان موقعيتي استثنايي است.

مهاجم آلبي‌سلسته در پاسخ به اين پرسش که «آيا آرژانتين مي‌تواند قهرمان جام جهاني 2014 شود؟»، گفت: بله، چرا که نه؟ ما ليونل مسي، بهترين فوتباليست روي کره زمين را در اختيار داريم. لئو کمک شاياني به ما کرد تا در منطقه‌اي (آمريکاي جنوبي) که صعود از آن کار بسيار دشواري است در گروه خودمان به عنوان صدرنشين سهيمه حضور در مرحله پاياني جام جهاني 2014 را کسب کنيم. ما خط حمله فوق‌العاده‌اي داريم که بازيکني همچون اسکيل لاوتزي در آنجاست و خود من هم تلاش مي‌کنم تا گل‌هاي بيشتري بزنم. همچنين هافبک‌هاي فوق‌العاده‌اي در ترکيب‌ تيم‌مان هستند که به خوبي ما را حمايت مي‌کنند. آرژانتين توانايي لازم براي شکست دادن هر تيمي را دارد.

مهاجم 25 ساله آرژانتين در مورد گروه F جام جهاني 2014 برزيل گفت: مردم مي‌گويند که ما در گروه آساني قرار گرفته‌ايم ولي بايد بگويم که در جام جهاني مسابقه آساني وجود ندارد. ما بايد در مرحله گروهي با ايران، نيجريه و بوسني‌و‌هرزگوين بازي کنيم. نيجريه قهرمان آفريقاست و
    ايران هم فوتبال مهيجي را به نمايش مي‌گذارد. بوسني نيز با اينکه اولين حضورش در جام جهاني را تجربه مي‌کند اما از پيشينه خوبي برخوردار است. به نظر من اصلاً بازي آساني در جام جهاني نخواهيم داشت.

پ.ن :
    خوشم میاد هیچ اطلاعاتی از ایران ندارن . اینطوری ارژانتین رو هم میبریم
    Last edited by Gregar; 26-05-2014 at 10:18.

9. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بلیط بازی ایران- بوسنی:

بلیط بازی ایران - آرژانتین و ایران- نیجریه:

Last edited by Masoud-Susa; 27-05-2014 at 10:59.

11. 9 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بلیط بازی ایران- بوسنی:

بلیط بازی ایران - آرژانتین و ایران- نیجریه:

حاجی بلیطا مال خودته؟؟؟همراه نمی خوای؟؟!!))

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیلی دوست داشتم مال من بود که شما رو هم به عنوان همراه با خودم ببرم، ولی چه کنم که امتحانای پایان ترم دست و بالم رو بسته و اجازه نمیده موقع بازی‌ها برزیل باشم !
    +
    عکس اول رو یکی دو روز پیش یه بوسنیایی شیر کرده بود و عکس دوم هم واسه یکی از سایت‌های فروش بلیط خارجیه.

14. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر کنم این قیمت ارز باعث بشه تعداد تماشاگرهای ایرانی اونجا کم بشه . یعنی هر کی هم باشه اکثرا ایرانی مقیم برزیل هستن .

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر کنم این قیمت ارز باعث بشه تعداد تماشاگرهای ایرانی اونجا کم بشه . یعنی هر کی هم باشه اکثرا ایرانی مقیم برزیل هستن .
    آمريكا و كانادا اون همه ايراني هست!

17. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •